2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi haftalar

ozledim sizleri ya tum haftasonum bakıcı gorusmeleriyle geçti giremedim pek kk ya. ne kadar çok is arayan insan varmıs bir suru kisi aradı sahibinden e ilan vermistim cuma gunu ogleden sonra yayınlandı cuma aksamı surekli telefonda konustum ctesi birkaç kisi geldi dun aksam turkmen bir bayanla esi geldiler gorustuk.

ama benim içim en çok ctesi gelen turbanlı bir kıza ısındı. once telde konustuk hosuma gitti konusmaları vs gel dedim kapattık on dk sonra aradı ben unuttum soylemeyi turbanlıyım dedi bir durdum tabi biraz ne yalan soyliyim turbanlı arkadaslarım lutfen yanlıs anlamayın ama acıkca hislerimi yazmak istiyorum sizlerinde fikirlerini alabilmek adına . ama kız geldi ki iboda on yargılı davranmıstı hani once ama kız geldi çok hosumuza gitti çok dogru duzgun bir kiza benziyor 28 yasında 2,5 yasında kızı var adanalı imis. ama belli temiz titiz hamarat oldugun konusmalarından rol bile olsa herkes o izlenimi veremedi. namaz kılmamda sorun olurmu dedi dedim oburleri gibi telde konusarak zaman kaybedeceğine isler dururken namaz kılarsın benim için sorun degil evimizdede namaz kılınmıs olur abdest alırken etrafı ıslatıcaksın tabi ama buldugun gibi banyoyu temiz edersen benim için hiç sorun yok hosuma bile gider dedim.

daha once 4 sene bir evde calısmıs . referans olarak numarasını verdi hanımıda aradım ideolojik olarak takmıyor turbanını dedi . zaten kız tum gun evde takamam sıkılırım ben evde erkek yok acık olurum dedi o da guzel . onun harici dedim konusurken esimde olacak yani sakıncası varmı yok tabiki dedi bizde esimle gidiyorduk gorusmelere aileleri onunda gormesi acısından dedi . ilk geldiginde ibo ile tokalasmadı giderken kendi elini uzattı o tarz yobaz turbanlı degil diye bu da hosuma gitti yoksa kimin ne taktıgı ne giydigi beni ilgilendirmez o denli bakıs acısında olmasın benim için onemli olan bu.

dedim gun gelir 17,30 da ben çıkarım oglumu dr a falan goturmem gerekir 6 da ibo gelir sen çıkarsın o arada erkekle yanlız kaldım iki dk dusuncen olurmu yokk tabiki olmaz dedi e dedim tamam benim için sorun yok o zaman.

onceki evdede temizlik vs çocuk yemek utu herseyi yapmıs o acıdan temizlik derken spurge acma vs de karsı degil yaparım herseyi diyor ve eve almak istiyorlar kredi alacaklar ise ihtiyacı var

turban yuzunden onyargı oluyor bir aydır is bulamadım yada bulduklarım ctesi calısma istiyor o da bana uymuyorçocugum var vs dedi birakıp zora gelmeyip kacmaz diye bundan yana gonlum.

yasıt çocgun var uzulmeyecekmisin onu birakıp baska bir bebege bakacaksın dedim yok dedi annemle yengem bakacak gozum arkada degil dedi insallah oyle de olur.

sonra gelenlere çok ısınamadım buna çok takıldıgım için bugun biri daha gelecek onla gorusup net karar vereceğiz ve ben karar verdigim kisinin evini barkını gormek istioyrum dedim guven meselesi nerde oturur yerini yurdnu bileyim anlamında tabi buyrun esimlede tanısın beklerim dedi kiz rahatca bu aksam muhtemeleno kızın evine gideceğiz ve yarın baslatacagım insallah.

tekrar soylemek istiyorum ben kapalı degilim ondan turbanlı biri bir anda farklı geliyor tabi karsı olan çok arkadasım var telde beni biraz olsun etkilediler ama ne olabilirki ben yanındayım zaten benim istegim disinda birseyler ogretecek hali yok zaten allaha sukur bende muslumanım acık olsamda kalbimde allah sevgisi buyuk yemek yerken besmeleyi ezan okunurken amin demeyi kızım ogrensin çok isterim. iste boyle ne dersiniz ?

ama diyorum acaba yazın benim çıbıldak gezmem acık olusum sort askılı ile disarı çıkııs falan onu rahatsız edermi ? kime ne tabi benden ona ondan bana d imi ??

Fatma özlettin kendini, sanırım kaynan sorunları başladı yine. tadın yok belli. yiğit anlamsız bişeyler söylüyor ama değil mi?
evet güliz pek tadım yok. allaha şükür çok büyük şeyler değil ama küçük küçükte olsa huzursuz etmeye yetiyor. anlamsız şeyler söylüyor yiğit. tetetete vveeehh filan gibi. bol bol da bağırıyor. aiiyyy diye seviyor filan ama anlamlı kelimeler yok yani.
inşallah geçici bir dönemdir ve geçer canım. zaman zaman hepimiz yaşıyoruz. o priz koruyuculardan bizde almıştık. baktık düşüyor. japon yapıştırıcısı ile yapıştırdık. sapasağlam oldu tavsiye ederim. yiğit uğraşıyor ama çıkartamıyor.

kolay gelsin esra. bakıcı arıyormuşsun. inşallah kafana göre içine sinen birini bulursun.

ay maşşallah yerim ben bu kızı.
gözün aydın çocuklarına kavuştun.

günaydın... bombos gecmıs topıkte haftasonu... herkez dınlenmede gezmede demekkı

Esra bakıcı için en dogru kararı verırsın inşallah.tabıkı cekıncelerının olması, bıraz soguk durman normal ama inan bana içinde Allah korkusu olan ınsan daha güzel bakar Eceye. çünkü emanetın, küçücük cocugun hakkını bılır die düşünüyorum.
hakkınızda hayırlısı olsun.
senın kıyafetının falan onu rahatsız edecegıı sanmıyorum.enazından ben öyle dusunuyorum.benım kuzenlerımın, yakın arkadaslarımın nerdeyse hepsı acıktır ve yaz gelınce onlarda hep bıcılbıcıl olur :)) onlar benım başörtüme takmadıgı gıbı bende onların gıyımlerıne takılmam... hersey karsılıklı.....

gülicim hala çok yoğunum ctsi toplantım vardı istanbulda hocalarla diye bu hafta izmire gitmedimç tibet geldi, geziyoz:) çok şükür herşey yoluna girdi çok daha iyiyiz::

işte bu süpper bi haber.
gezin tozun hasret giderin:)
çok çok seviniyorum sen böyle mutlu yazınca be Nurdan gerçekden:)

fatmacım yiğite geçmiş olsun ishal için bekle muz lapa pilav vs den sonra geçmezse götür sıvı tüketimini artırın bolbol su içsin.
senin yazını okurken kayınvalidenle ilgili bi memnuniyetsizlik hissettim.
sıkıntılısınız sanırım en son olaydan sonramı olduki?
surat asıp gelene gidene gezmenze karışması falan .
ne biliyim ben siz iyi geçiniyosunuz zannettimdi.

aa sibel evet olabilir
göz bozuklugu direkbaş ağrısıyapar.
hatta gözlük kullananlar gözlüklerini takmadıklarında başım agrıdı falan derler..umarım bundandır agrılarında gözlük alınca gecer.
hem gözlüklü olunca çok yakışır sana.
ben pek severim gözlüklüleri. karizmatik gelir bana:)
aslında ne alaka dimi saglık sorunudur gözlük takmak ama aksesuaaaa(pervin yazar böle)
olarak bak olaya.

esrakoocum;

bi kaç bişey yazmak istiyorum ama afik durmuyor .

topiğe gırmedıgın ıcın anlamıstım bıraz keyıfsız oldugunu...
hersey yoluna girer umarım sızın ıcın.Şevvalde ishal ama bızı antıbıyotık ishal aptı sanırım.bu yuzden bl bol su tukettırıyorum.en önemlı sey sıvı alımı,sonra muz lapa tarzı seyler ver

aa baya bozuk gözlerın tabıkıde bas agrısı yapar.nettın sen Sibellll!!!
benimde bas agrısı sıkayetım vardı göz olabılır demıstı eczacı bı aile dostumuz.gaya ılerlemıstır gittim gercektende bırı 0.50 bırı 0.75 di.bı muddet kullandım bende kullanmıyorum.baya ılerlemıstır pöfff.beynımız yazıları etrafı ıyı görebılmeye calıstıkca yoruluyo buda bas agrısı yapıyo kanımca
kesın ıyı gelır bı yardımcı.zaten calısıyosun bı tatılın var onda neyle ılgıleneceksın eşinle-cocugunla yada kendınle???
bende bıle sabahtan aksama kadar evdeyım ama ne bır ıs yetısıyor ne bıse.Şevval yetıyor herseye.sonrada patlıycak yer arıyosun mayın gibi...

Günaydın güzel bir hafta olur dilerim 2010 yılının son haftası
Bu sene de bitti valla anlamadan, şaka gibi. Ömür dediğin böyle böyle bitiyor demek ki.

SİBEL geçmiş olsun. ben de gözlük kullanıyorum ve baş ağrısı yapar gerçekten de. İhmal etma bence al bir gözlük değişiklik olur seversin zamanla belki de.

FATMA geçmiş olsun yiğit e. İshal çok fena pişik yapıyor bizimkine antibiyotik kullandık mı bir taraf iyi oluyor bir taraf kötü oluyor. Sizin ki de mi antibiyotik yüzünden oldu?
Bu arada benimki de canı isterse ben aynı kelimeyi tekrar ettiğimde HAYIR, ANNE, AÇ, DEDE gibi şeyler söylyüor ama bunları kendisi yeri geldiğinde pek kullanmıyor. Anlamlandıramıyor gibime geliyor.

ESRAKO inşallah Ece ye layık olacak bir bakıcı bulursun Allah işini rast getirsin. Bahsettiğin kişi iyi birine benziyor, küçük çocuğu da varmış ne güzel. Tecrübesi de varmış, hakkında hayırlısı olsun.
ÖZLEM biraz geç oldu ama başın sağolsun.
BURCU çok geçmiş olsun kuzenine Allah çocuklarına bağışlasın.

Akvaryum REsimlerini gördüm bu arada harika..
Özgül gerçekten inanmak zor iki çocuk annesi olduğuna...
Maşallah hepinize.

selincim olumsuz seyleri hemen kapıp on dan kaçınıyorlar bu yasta artık hiç bisey unutmuyorlar kesin boyleb irsey olmustur su ya souk ya sıcak gelmistir kafasına çok dokmuslerdir vs mumkun mertebe bu tarz bakımını sen yapmayaçalıs yorucu olsada

ay kıyamam ya aglarken gozleri memelerinde demekk yavrum yaa ama unutacak bak ben soyunuyorum ece bakıyo mıncırmak istiyor çıplakg orunce o kesin ama meme ben demsem o demiyo hatırlamıyor

cok normal anacım bundan sonra hep boyle olacak berkeninde oyle idi haliyle erkek çocuklarının boyle oluyor biz yatmadan onu tuvalete kalırırdık omzumuza batardı :)) e malum erkeklerde boyledir gece uykuda genelde anormal bir durum yok yani:)

allah yardım etsin buketcim ya insanın omrunden omur gidiyor tek dilegim istahlı çocuk

ay burcu ya allah acısın allah sifalar versin evlatlarına bagıslasın çok uzuldum (

yorgunluktan hep boyle olur canım. mutlaka yardımcı arada birileri gelsin kendini daha rahat hissedersin utu yemek vs yapar arada
bu arada prizler için yeni birseyler çıkmıs prizler için plastik buyukce bir parca ve taktıgın yerden minik metal bir anahtarı var o olmadan tutup çıkarman mumkun dgil bu sekil bir parca onlardan alabilirsin çıkarması mumkun degil

bende oyle dusunuyorum vicdanlı merhametli temiz ve iyi kalplı olur diye umuyorum

bu arada bu dusundugum bakıcı kendi çocuguna tuvalet egitim vermis gece ve gundu 2,5 yasında imis su an ve referans olarak aradıım bayanda tuvalet egitimini çok guzel sevecen konusarak hallettiginden vs bahsetti cazip gelmesininnedenlerinden biri de bu yaza bizdede uygular dedim:)

teşekkürler canım. aslında gözle görülür bişi yok. yani henüz misafirim filan gelmedi o geleli. o yüzden aynı şeyleri yapar mı bilemiyorum. fakat ben bi insandan soğuyunca işte geri ısınmam biraz zaman alıyor. birde anneme alışmıştım bir ay. o gidince çok kötü oldum ama kayınvalidem saolsun bişi olmamış gibi davranıyor. bende öyle davranmaya çalışıyorum işte.
verdim bugün daha iyi teşekkürler. biz antibiyotik kullanmadık ama son günlerde biraz fazla mercimek çorbası verdim ondan olmuş olabilir diyorum.
aynen buket pişik bizimde fena oldu. trosyd krem iyi geliyor ama. biraz da pudra kullanıyorum dalinin. antibiyotik kullanmadı yediklerinden oldu heralde. götürmedim doktora. bugün daha iyi olunca. şükürler olsun. yiğit kuzu hayır filan da demiyor. ıııı ııhh diyor mesela hayır yerine. bilmiyorum. inş biran önce konuşur. şimdi de bunu taktım kafama of ya

takacaksın mecbur sağlığın için.ihmal etme canım

esrako sonradan sana farklı geldiği için bazı davranışları batabilir bakıcının.hayırlısı olsun

gülizzzz tşk ederim cnm ama genel olsun dediğimiz için bi kaç ay geçsin dedi birde canım mustiyi sünnet edenle ameliyat eden ayrı biz ameliyat edene götürdük...sanırım şubat başı yaptıracağız annem k.validem ümreye gidecekler onlar gitmeden olsun dioruz..

bu arada sende sıkma canını ayır kendinede vakit inş bulursun bi kadın..

bugün deneme sınavı var.rahatım biraz o yüzden.ancak bu aralar pek muhabbet olmuyor buralarda yanılıyor muyum?

bizden haberler neva hala öksürüyor,balgam yüzünden bazen tıkanıyor geceleri.yastığını dik tutmaya çalışıyorum çok deli yattığından her zaman mümkün olmuyor.bakıcımızın eşi 3 aylığına musul'a gitti göreve,artık ara ara onlara giderim akşamları.

gunaydınlar

yeni bakıcımız basladı ise birazdan ece nin kahvaltısı bitmek uzere benim için en onemli bolum bu :) oynatmayı biliyor kızıda istahsız oyunla yermis deneyimli en azından bu anlamda. konusmaları vs de çok guzel ece ile hemen geldi anneme teyze kahvaltı hazırlayayımmı sana dedi. genelde bakıcılara annem kahvaltı hazırlardı :) bana abla diyor artık abla deme demedim bir anda fazla samimiyet iyi degil hesabı .)
hos benden 5 yas kuçuk çok da anormal degil abla demesi ) iste boyle arkadaslar heyecanlıyım bugun insallah çok iyi olacak

bu arada aksam gittik ailesinle tanıstık esinle kızını gorduk esi d çok saygılı konuskan biri. kızı ece den 1 yas tam buyuk ama ece ondan iri idi kusan bir bebekmis zor kilo alıyormus
ve kiskanc esyalarını paylasmayan falan bir çockumus ece ile acayip frekansları tuttu sanki buyuk iki çocuk gibi kizin odasında oynadılar vs herseyini verdi hiç kiskanmadı giderken biz ece gidiyor diye agladı falan .)) elk tuttu iste .

esracım cok sevindim, inşallah son olur uzun yıllar yanınızda kalır. kızıyla ecenin anlaşması da cok iyi oyun arkadaşı olur ece'ye. sen aman diyim hemen samimi olma :) yavaş yavaş açıl bu sefer. suistimal edilmesin bu kez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…