bende özbek bi kadınla görüştüm az önce bir danışmanlık firmasından. pervin haftada kaç gün alıyosun sen? ben haftada yarım gün mü alsam tam gün mü alsam karar veremiyorum. birde benim olmadığım gün evi toparlasın istiyorum mesela cuma günleri. ama eşim sanırım izin vermez biz yokken evde olmasına. cumartesi gelse o zaman da ben yine başında duracağım çocukla cok zor olacak. bakalım nasıl bağlayacağız bu işi.
pervin yazdıklarını hayrtle okudum. temizlik anlayışları falan neyhsede çalma konusu korkunç ya. off
gülizcim bencede al bayan ne için çalışıyosunki.haftaiçi iş haftasonu ev işi . yani sen çalışan ev hanımıoluyosun.
bence bizim bunyemiz sadece birini kaldırı. ya çalışan bayan yada ev hanımı!üstelik anne rolumuzu de unutmadan.
ama ben çalışan ev hanımı anne gelin eş hepsini yapıyorum.:)bakma sen bana benim işim kolay form doldur tlf bak servis al evin içinde olunca hiç ekstra gibi olmuyor!
2010 yılının son kıyağı ile karşı karşıya kaldım ve acayip sevindim az önce. özbek kadınla konuştuğumu görünce patronum dedi ki bizim eve yatılı bir bayan lazım. sen seç alalım birini haftada bir günde sana gitsin. evlerimiz cok yakın. bedavaya geldi kadın bana piyango gibi vurdu birden :) hem onların evinde sürekli çalışacağı için güvenilir de olur diye düşünüyorum. 2 kadın daha gelecek birazdan ama özbek olmasın mı acaba o zaman pervin? çalma şırpma işi hiç hoşuma gitmez. danışmanlık firmasına bağlı gerçi bunlar ama yine de yapıcam dedi mi yapar.
aaaaaaaa ne denir.buarada istanbuldaki eve 2.kez hırsız girmis sinirlerim bozuldu ..arka balkondan girip evdeki dugunumde takrigim ve kızım sakladıgım inci setim gitmis..manevi degeri vardı..
ilginc olan bi onceki hafta ruyamda nerdeyse hergun hırsız gordum bu eve girio vede balkondan kara mara bi tip burasıda 5.kat balkondan girmesi zor..hatta emraha dedim hergun hırsız goruorum galiba asamadım o olayı die meger isin icinde is varmıs uyanamadık
pervin cok geçmiş olsun tatlım, malum olmuş sana yine, senin sezgilerin acayip kuvvetli bence kullanmayı öğrenmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?