2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende özbek bi kadınla görüştüm az önce bir danışmanlık firmasından. pervin haftada kaç gün alıyosun sen? ben haftada yarım gün mü alsam tam gün mü alsam karar veremiyorum. birde benim olmadığım gün evi toparlasın istiyorum mesela cuma günleri. ama eşim sanırım izin vermez biz yokken evde olmasına. cumartesi gelse o zaman da ben yine başında duracağım çocukla cok zor olacak. bakalım nasıl bağlayacağız bu işi.

güzel başlamış güzel gitsin inşallah.işe de çok ihtiyacı var anladığım kadarıyla kendi çocuğunu bıraktığına göre.üzüldüm onun adına da.

esrakocum hayırlı olsun yeni bakıcınız inşallah anlaşırsınız uzun süre devam eder.
kıyafetine takılma.önemli olan insnlıgı kişiliği.
biliyosun önceki bakıcılarındanda kıyafeti değil insanlıgı önemli. takılma bunlara. önemli olan eceyle olan ilgisi şefkati ve en önemlisi merhameti.

küçük çocugu olması çok buyuk avantaj bilgisi tecrubesi çok yeni. hiç zorlanmadan adapte olur!
ayrıca ihtiyaç sahibi insanlarla çalışmak herzaman daha iyidir. çünkü o mecburen çalışıyor ve altdan almak zorunda.seni yarı yolda bırakıp gitmez!

senin dediğin gibi ece en fazla yemek yerken besmeleyi amin yapmayı ve kızı namaz kılarken görecegi için namaz hareketlerini falan ögrenir. ama bunlar kötü şeyler değil. hepsini afikde yapıyor.
ecenin yanında yalan söylemesinden hırsızlık yapmasından vs çokçok daha iyidir.etrafdan insanların kafanı bulandırmasına izin verme kız tutupta eceye irtica aşılayacak değil ya!
zaten kendiside başörtüsü yüzünden işe alınmadıgını önyargılara maruz kaldıgını söylemiş.sadece inancından ötürü taktıgı açık.

sen uyumlu sıcak kanlı bi insansın. çabuk adapre olursunuz birbirinize!samimiyet konusunda haklısın.mesafa herzaman iyidir.

aynen bende uzuldum elif defalarca aynı soruyu sordum kendi yasıt çocugunu hemde yine kız birakıp burda baska bir kiza bakmak seni uzmeycekmi bir sure sonra yapamıycam dermisin vs diye çok kararlı baktım bir aydır surekli gorusmelere gidiyorum is bulmam gerekiyor çalısmak istiyorum dedi kredi alıp ev alma hayalleri var insallah gercek olur gonullerien gore olur genc insanlar sonucta dusununce bende oglumu 5 aylıktı anneanneye bırakıp ise gittim yillarcada oyle çalıstım sonra yuvalara
onun çocgunada kayınvaldesi ile eltisi birlikte oturuyormus eltisinin çocuklar genc delikanlı imisikisi bakacakmıs . yani bizler birakıp gitmiyormuyuz sanki oyle bakınca ama benzeryasta çocuk olunca iste benimde içim burulud aksam giderken dedim kiz bize gitmeyin diyor ah dedim bilsen tm gun anneni senden alacagız ama hayat boyle

haftada 2 gelio canım.10-11 arasi gelio tozları alıo, supuruo silio halıları fırcalıo varsa utu yapıo banyoyu temizlio, mutfak dolaplarını sılıo gidio. extradanda ne istersem mesela gecen mutfak fayanslarını sildirdim bu haftada duvarları sildircem.haftayada cam..boylelikle buyuk temizlige gerek kalmıo..

sana tavsiyem bunlar rus devrinde alısmıslar su ve camasır suyuyla yapmaya,,nerde ne kullanacagını soyle basında dur gorunmeyen yerleri yapmazlar benimkız senelerdir turk evlerinde calısmıs o yokken ondan kimseyi almadım pesinden is yapmıyım die cokta guvenilir..bide degerli esyalarını kaldır calmayı seviolar.her işini yaptır para veriosun yapmak zorunda bastan anlas

pervin yazdıklarını hayrtle okudum. temizlik anlayışları falan neyhsede çalma konusu korkunç ya. off

gülizcim bencede al bayan ne için çalışıyosunki.haftaiçi iş haftasonu ev işi . yani sen çalışan ev hanımıoluyosun.
bence bizim bunyemiz sadece birini kaldırı. ya çalışan bayan yada ev hanımı!üstelik anne rolumuzu de unutmadan.
ama ben çalışan ev hanımı anne gelin eş hepsini yapıyorum.:)bakma sen bana benim işim kolay form doldur tlf bak servis al evin içinde olunca hiç ekstra gibi olmuyor!

afike dua asinaligi konusunda yaptıgın bise varmı.. 2yasına gelmeden asılamak istyorum..cok sukur anne karnındayken aldı alacagını ondan hic suphem yok ama krese vermeden okula baslamadan halletmis olmalıyım dini egitimini...

aynen katılıorum..canımıza yazık..inan cok daha mutluyum ..ama su gercekki kız ortadan kaybolsa yıne eve kimseyi sokmam kendi pisligimde bogulurum cunku guvenemem asla..

sen zaten essizsin masllah aydın cok sanslı

nur geçmiş olsun ya
hakkaten sizin bebiklerin pipilerde epey çektiriyo size.
neyhse erken yaşta olmalrı iyi ama o yönden bak:)
3.cüyü istersen eger bolbol dua et kzıın olsun :)

buarada istanbuldaki eve 2.kez hırsız girmis sinirlerim bozuldu ..arka balkondan girip evdeki dugunumde takrigim ve kızım sakladıgım inci setim gitmis..manevi degeri vardı..

ilginc olan bi onceki hafta ruyamda nerdeyse hergun hırsız gordum bu eve girio vede balkondan kara mara bi tip burasıda 5.kat balkondan girmesi zor..hatta emraha dedim hergun hırsız goruorum galiba asamadım o olayı die meger isin icinde is varmıs uyanamadık

pervincim özeline bak böbemm.
ayrıca estagfrlluh ya!dedim ya ben kendimi çalışan gibi hissetmediğim için böyle.evden çıkma çok ayrı.

üstelik sanşlı olan sadeceaydın değil bende bende..

2010 yılının son kıyağı ile karşı karşıya kaldım ve acayip sevindim az önce. özbek kadınla konuştuğumu görünce patronum dedi ki bizim eve yatılı bir bayan lazım. sen seç alalım birini haftada bir günde sana gitsin. evlerimiz cok yakın. bedavaya geldi kadın bana piyango gibi vurdu birden :) hem onların evinde sürekli çalışacağı için güvenilir de olur diye düşünüyorum. 2 kadın daha gelecek birazdan ama özbek olmasın mı acaba o zaman pervin? çalma şırpma işi hiç hoşuma gitmez. danışmanlık firmasına bağlı gerçi bunlar ama yine de yapıcam dedi mi yapar.

pervin cok geçmiş olsun tatlım, malum olmuş sana yine, senin sezgilerin acayip kuvvetli bence kullanmayı öğrenmelisin.

super kıyak..bence danısmanlık firmasının yetkilisiyle gorus oyle bisey olursa zararım nasıl tazmin edilcek vs die..benim yangın sırası iccamasırlarımla file coraplarım gitti onlara bile yanıorum...azeri temizlikciler vardı evde gunahları boynuna

aaaaaaaa ne denir.
sadakanız olsun canımm.
keşke o evde bişey bırakmasydınız ya!üzüldüm bende.
bende hırsız olayından hep ürkerim.Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…