2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cülizzzz

süpper ya.valla şanslısın.danışmanlıkla olması daha guvenilir gibi geldi banada.
hadi gözun aydın diyelim:)
pervin konusunda katılıyorum sezgileri çok kuvvetli yada 6.cı his diyelim..temiz kalpliarkadaşım benim

GÜLİZİM çok şanslısın valla o piyango birde bana vursa keşke:))

PERVİNİM cidden sezgilerin hislerin çok kuvvetli malum olmuş demekki... geçmiş olsun bir daha yaşatmasın rabbim...

2010 yılı bana pek uğurlu gelmemişti ama son günleri sanırım şansım dönmeye başladı... sanırım bi araba alıyoruz eşimle babam arabayı servise götürdüler eğer temizse bir saat içinde bi araba sahibi olabiliriz.. çok birşey değil ama karınca kararınca ayağımız yerden kessin yeter.. şimdi kulağım telefonda haber bekliyorum dualarınız eksik etmeyin hayırlısı ise olsun...

GÜLİM bende bakayım mı özelime:)) özendim banada yaz iki satır birşey bende isterem...

yatak odasının kapısını açık buldğu her fırsatta dalan ve çekmecelerimi talan eden selin özellikle ojelerime taktı renkli renkli görünce elinde taşıyor...geçen gün dedim bak selin bunun adı oje dedim oda artık oceee demeye başladı.... şimdiden oceyi öğrendi bu kız yandım ben kokoş olacak sanırım :))))

ohhh o kokoşu yerim ben :) benimki de bana güiz diyor artık anne rafa kalktı benim annecim yüzünden. sürekli güliz gel gel diye diye cocuk anne demiyor artık bana. böyle de cok sevimli ama.

ohhh o kokoşu yerim ben :) benimki de bana güiz diyor artık anne rafa kalktı benim annecim yüzünden. sürekli güliz gel gel diye diye cocuk anne demiyor artık bana. böyle de cok sevimli ama.

oyyy bak sen minik döte.... ya napsın çocuk senin gibi çıtır anneye anne demiyor isminle hitap ediyor:)))

Herkese günaydin!!!

yaptiginiz güzel yorumlar icin ncelikle coookkk tesekkürler!!

gercekten cokkk güzel bir tatil oldu benim icin..en güzel taraflarindan biride esra ve gülis.ile tanismakti..öyle sevecen ve candanlarki burada yasanan duygularin ve paylasimlarin sadece sanal bir paylasim olmadigini bir kez daha anliyor insan..insallah diger arkadaslarlada tanismak nasip kismet olur..

Esrako yeni bakicin hayirli olsun canim..insallah bu sonuncu olur ve bir daha degistirmek zorunda kalmazsin..

Pervin gecmis olsun canim..benim ablamin evinede 1 sene icin de 3 kere hirsiz girdi..sonunda alarm felan taktirdilar..keske senin icin öyle degeri olan bir seyi orada birakmasaydin..ama ne yapalim...saglik olsun..

ESRAKO bakıcımı buldu dün den itibaren geçmişe tam bakamadım.. hayırlı olsun inşallah bu sefer istediği gibi biri olur..

HAY aLLAH COK TADSız olmus.mala gelsın dıcen artık nekadar üzülsende
sanada baya malüm oluyo hee Pervın. hepte rüyalarına gırıyo resmen... kesınlıkle 6.hıs diyorummm

Son düzenleme:
gecmis olsun canim..hayattta geceleri ksürüyor..sürekli tekrarliyor..doktor kesinlikle kalorifer felan acmayin dedi..soguk olsun daha iyiymis..yoksa kesinlikle gecmez öksürügü dedi..gercektende dün hic acmadim kaloriferi cok sükür hic öksürmedi..
hadi gözün aydin..cok iyi olmus gercektende..
hayirlisi olsun canim...insallah 2011 hepimiz icin cok daha huzurlu ve mutlu bir yil olur..
ay yerim onu yer..cok süslü olacak bu zilliler..

sibel haydi hayırlı olsun arbanız..sevindim senin adına.
bende umutluyum aydın birgun bana araba alacak. yani pozitif düşünüyorum arabayı çağırıyorum kendime. gell geel diye..dermişim:)
istiyorum ya alır elbet dimi.
sana yazmak için zamanım var ikea ya gidince yazcam:)öpüyorum seni de selinide.
bak sen bıcırıga ocee dermiş bide:)
bunlar çok fena ya.
aman dikkat onların yanında makyaj yapmayın. yani onlar göre göre yamayın siz yokken aynısını denemesinler.
arkadaşımın çocugu kalemi alıp gözüne sürmek istemiş makyaj yapcak ya sıpa. gözüne sokmuş allah korusun.
ben özellikle dikkat ediyorum odanın kapısını kapatıp. yoksa zaten taklitçiler.

minidööt alpellayı yerim ben. ya cüliz bi video falan eklesen şu sıpayı çok istiyorum bıcır bıcır konuşmasını görmeyi.
kendi isminide ögretin.
alp desin ama ögrensin.
biz bi kaç gundur onu ögretme çabasındayız senin adın ne diyoruz
akiii diyor:)

ESRAKO hayırlı olsun bakıcı, inşallah kalıcı da olur.
PERVİN çok geçmiş olsun, benim de en büyük korkularımdan birisidir hırsız. Rüyamda kabus olarak ya deprem ya da hırsızla uğraşırım.
GÜLİZ ne güzel denk gelmiş kadın işi. İnşallah güvenilir birisidir ve memnun kalırsın. Seksen parçaya ayrılıyoruz herşeye yetişmeye çalışırken çok iyi olmuş.
SİBEL çok sevindim araba işine. Güle güle sağlıkla kullanacağınız bir araba olur inşallah.

esra hayırlısı olsun tekrar.maşşallah kahvaltısınıda etmiş ececik.

pervin çok geçmiş olsun allah 3.den korusun.bence bu giren hırsız lar sizin yurtdışında olduğunuzu biliyorlar kesin çok zengindir evde güzel şeyler vardır diye giriyolardır.allahından bulsunlar

tülin nasılsın? çınar nasıl?
valla gülizcim.benim sağ göğsüm taş gibi oldu resmen .çok şişti va canım acıyor geceleri sıkı sıkı bağlıyorum.çınar her akşam 2-3 kere göğüslerimi açmaya çalışıyor.ama maşşalah gece uykuları ve yeme düzeni çok iyi oldu.allah nazardan korusun.gece 11 yada 11,30 da bir yatıyor sabah 5 e kadar deliksiz uyuyor ve bu benim için müthiş birşey 17 aydır hiç böyle dolu dolu uyumamıştım.
ay kokoşum benim ocee diyen ağzını yerim

eliff,

ya sen ne kadar yogunsun öyle hakkaten çalışkansın demekki,
ben hatırlıyorumda rehberlik hocaları hep daharaat olurlardı. veli ziyaretleri falan çok iyi düşünülmüş.
keşke her ögretmen senin kadar alakalı ve deger veren olsa
nevaya geçmiş olsun öksürük için milli şurupu denedinmi prospan. yada ıhlamur içine elma dogra oda iyi geliyor..
kaynana ve görumce pat diye gelmiş ya. nie ki? madem hatun hamile canıda kıymetli nazlı faln nie onca yol gelmiş.

bu hafta deneyeceğim video cekmeyi gülicim. bizim kuzu fotoğraf makinesini görünce sinirleniyor :) o kadar cok cektim ki bi dönem dil cıkarıyo artık her fotoda :)

bu arada ap ap diyo 1-2 haftadır :))

nur yine yanlış mı anladım? genel anesteziyle mi yapacaklar neden ki?

nur geçmiş olsun ya
hakkaten sizin bebiklerin pipilerde epey çektiriyo size.
neyhse erken yaşta olmalrı iyi ama o yönden bak:)
3.cüyü istersen eger bolbol dua et kzıın olsun :)

yıgıte cok gecmş olsun nedir bu pipiden cektiginiz...ins tez zamanda duzelsin kuzun
tşk ederim canlarımm..valla neyse bu sorun hep benimi buldu nee şimdilik ii pipisi ama dr yine bir müddet sonra sıkıntı yapar bebeğe dedi zaten çok el ayak olmadan yaptıralım dioduk benim için zor olur yoksa die...

güliziiim evet canım doğru anlamışsın genel istiyorum ama dr önermio hissetmez daha çok küçük lokal olsun dio gökhan da öle dio karman çormanım yani geçen hafta kuzenim oğlunu genelle sünnet ettirdi 3 aylık dr demiş zor ayıkır die gerçekten zor ayıkmış bebek 11 de girmiş 3 te ayılmış musti hemen kendine gelmişti küçük bebilerde genel olunca ayılma geç oluyormuş sanırım lokal olacak şubatta onuda atlatırsam tmm

gülii bacı nettin şu durumda 3 düşünülürmüüü hiçç bajıııımm üçüncünün üüüüü sü bile geçmio aklımdan:)) rabbim bunlara ömür versin yeter..

pervin canım yaa çok geçmiş olsun hırsız olayınız ecoşumun başının gözünün sadakası olsun diyelim barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…