ohhh o kokoşu yerim ben :) benimki de bana güiz diyor artık anne rafa kalktı benim annecim yüzünden. sürekli güliz gel gel diye diye cocuk anne demiyor artık bana. böyle de cok sevimli ama.
buarada istanbuldaki eve 2.kez hırsız girmis sinirlerim bozuldu ..arka balkondan girip evdeki dugunumde takrigim ve kızım sakladıgım inci setim gitmis..manevi degeri vardı..
ilginc olan bi onceki hafta ruyamda nerdeyse hergun hırsız gordum bu eve girio vede balkondan kara mara bi tip burasıda 5.kat balkondan girmesi zor..hatta emraha dedim hergun hırsız goruorum galiba asamadım o olayı die meger isin icinde is varmıs uyanamadık
gecmis olsun canim..hayattta geceleri ksürüyor..sürekli tekrarliyor..doktor kesinlikle kalorifer felan acmayin dedi..soguk olsun daha iyiymis..yoksa kesinlikle gecmez öksürügü dedi..gercektende dün hic acmadim kaloriferi cok sükür hic öksürmedi..bugün deneme sınavı var.rahatım biraz o yüzden.ancak bu aralar pek muhabbet olmuyor buralarda yanılıyor muyum?
bizden haberler neva hala öksürüyor,balgam yüzünden bazen tıkanıyor geceleri.yastığını dik tutmaya çalışıyorum çok deli yattığından her zaman mümkün olmuyor.bakıcımızın eşi 3 aylığına musul'a gitti göreve,artık ara ara onlara giderim akşamları.
hadi gözün aydin..cok iyi olmus gercektende..2010 yılının son kıyağı ile karşı karşıya kaldım ve acayip sevindim az önce. özbek kadınla konuştuğumu görünce patronum dedi ki bizim eve yatılı bir bayan lazım. sen seç alalım birini haftada bir günde sana gitsin. evlerimiz cok yakın. bedavaya geldi kadın bana piyango gibi vurdu birden :) hem onların evinde sürekli çalışacağı için güvenilir de olur diye düşünüyorum. 2 kadın daha gelecek birazdan ama özbek olmasın mı acaba o zaman pervin? çalma şırpma işi hiç hoşuma gitmez. danışmanlık firmasına bağlı gerçi bunlar ama yine de yapıcam dedi mi yapar.
hayirlisi olsun canim...insallah 2011 hepimiz icin cok daha huzurlu ve mutlu bir yil olur..GÜLİZİM çok şanslısın valla o piyango birde bana vursa keşke:))
PERVİNİM cidden sezgilerin hislerin çok kuvvetli malum olmuş demekki... geçmiş olsun bir daha yaşatmasın rabbim...
2010 yılı bana pek uğurlu gelmemişti ama son günleri sanırım şansım dönmeye başladı... sanırım bi araba alıyoruz eşimle babam arabayı servise götürdüler eğer temizse bir saat içinde bi araba sahibi olabiliriz.. çok birşey değil ama karınca kararınca ayağımız yerden kessin yeter.. şimdi kulağım telefonda haber bekliyorum dualarınız eksik etmeyin hayırlısı ise olsun...
GÜLİM bende bakayım mı özelime:)) özendim banada yaz iki satır birşey bende isterem...
ay yerim onu yer..cok süslü olacak bu zilliler..yatak odasının kapısını açık buldğu her fırsatta dalan ve çekmecelerimi talan eden selin özellikle ojelerime taktı renkli renkli görünce elinde taşıyor...geçen gün dedim bak selin bunun adı oje dedim oda artık oceee demeye başladı.... şimdiden oceyi öğrendi bu kız yandım ben kokoş olacak sanırım :))))
ohhh o kokoşu yerim ben :) benimki de bana güiz diyor artık anne rafa kalktı benim annecim yüzünden. sürekli güliz gel gel diye diye cocuk anne demiyor artık bana. böyle de cok sevimli ama.
GÜLİZİM çok şanslısın valla o piyango birde bana vursa keşke:))
PERVİNİM cidden sezgilerin hislerin çok kuvvetli malum olmuş demekki... geçmiş olsun bir daha yaşatmasın rabbim...
2010 yılı bana pek uğurlu gelmemişti ama son günleri sanırım şansım dönmeye başladı... sanırım bi araba alıyoruz eşimle babam arabayı servise götürdüler eğer temizse bir saat içinde bi araba sahibi olabiliriz.. çok birşey değil ama karınca kararınca ayağımız yerden kessin yeter.. şimdi kulağım telefonda haber bekliyorum dualarınız eksik etmeyin hayırlısı ise olsun...
hadi hayırlısı olsun inşallah alırsın bizde çok istiyoruz bi araba ama durumlar müsait değil.
GÜLİM bende bakayım mı özelime:)) özendim banada yaz iki satır birşey bende isterem...
valla gülizcim.benim sağ göğsüm taş gibi oldu resmen .çok şişti va canım acıyor geceleri sıkı sıkı bağlıyorum.çınar her akşam 2-3 kere göğüslerimi açmaya çalışıyor.ama maşşalah gece uykuları ve yeme düzeni çok iyi oldu.allah nazardan korusun.gece 11 yada 11,30 da bir yatıyor sabah 5 e kadar deliksiz uyuyor ve bu benim için müthiş birşey 17 aydır hiç böyle dolu dolu uyumamıştım.tülin nasılsın? çınar nasıl?
ay kokoşum benim ocee diyen ağzını yerimyatak odasının kapısını açık buldğu her fırsatta dalan ve çekmecelerimi talan eden selin özellikle ojelerime taktı renkli renkli görünce elinde taşıyor...geçen gün dedim bak selin bunun adı oje dedim oda artık oceee demeye başladı.... şimdiden oceyi öğrendi bu kız yandım ben kokoş olacak sanırım :))))
nur yine yanlış mı anladım? genel anesteziyle mi yapacaklar neden ki?
nur geçmiş olsun ya
hakkaten sizin bebiklerin pipilerde epey çektiriyo size.
neyhse erken yaşta olmalrı iyi ama o yönden bak:)
3.cüyü istersen eger bolbol dua et kzıın olsun :)
tşk ederim canlarımm..valla neyse bu sorun hep benimi buldu nee şimdilik ii pipisi ama dr yine bir müddet sonra sıkıntı yapar bebeğe dedi zaten çok el ayak olmadan yaptıralım dioduk benim için zor olur yoksa die...yıgıte cok gecmş olsun nedir bu pipiden cektiginiz...ins tez zamanda duzelsin kuzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?