bu arada musti tuvalete çiş yapıooo çok mutlu oluyorum bu duruma annem ameliyalıyken hep tvlete götürdü altı çok pişik olmuştu bize geldiğinde de ara ara tutuodu sonra üstüne düştük kendide gönüllüydü şimdi elimden tutup kendi götürüo bezini bağlıyorum tabi tam anlamıyla bırakmadı ama bazen bezine hiç yapmadığı oluyor gece yatmadan tututorum sabah kalınca bezini açıyorum kup kuru hemen tvlte götürüyorum sanırım öğrenecek buhaftadan sonrada emiz emme olayını bitirmeyi düşünüyorum ama nasıl vazgeçireceğim onu bilmiyorum:)
brova MUstiye valla..senin icinde iyi oldu Nur...yavrum abi olunca bir anda büyüyü verdi..bu arada musti tuvalete çiş yapıooo çok mutlu oluyorum bu duruma annem ameliyalıyken hep tvlete götürdü altı çok pişik olmuştu bize geldiğinde de ara ara tutuodu sonra üstüne düştük kendide gönüllüydü şimdi elimden tutup kendi götürüo bezini bağlıyorum tabi tam anlamıyla bırakmadı ama bazen bezine hiç yapmadığı oluyor gece yatmadan tututorum sabah kalınca bezini açıyorum kup kuru hemen tvlte götürüyorum sanırım öğrenecek buhaftadan sonrada emiz emme olayını bitirmeyi düşünüyorum ama nasıl vazgeçireceğim onu bilmiyorum:)
gerçekten çok ii oluyor canım yaa ben artık çiş temizlemekten bıktımm:)) akşama kadar döt görüom:)))süper bi haber nur.bu bir iki haftada alışır bencede.yiğitinede çok geçmiş olsun.ama emzik olayından ayırmak okadar kolay değilmiş.inşallah siz kolay atlatırsınız
valla öle çıtır anne çocuğum örnek olmak istiyo kardeşine:))brova MUstiye valla..senin icinde iyi oldu Nur...yavrum abi olunca bir anda büyüyü verdi..
sen nekadar veriosun kadına ne güsel iş yapıo yaa bende yarım gün alıyorum yağmur yadığı için cam sildirmiyorum yarım gün alıyorum yazın tüm gün alıyorum yarım 40 tüm 80 bütün evi temizlio ama öle mutfak dolabı filan silmio silerse gecikiomuş eve bizim bırakmamız gerekiomuş öle dedi gökhanda denk gelmio gelsede götürmez biliorum.. amaa öle ince ayrıntıya inmio bizde duvar filan sildirsem oooo zaten sevmedim bu kadını bana gelmiş beni biri yarım gün alıo ben gelmeden halıları süpürüp topluo dio ee dedim geriye ne kalmışki silip seremiomu dedim cvp veremedi yani benden de öle istio zaten 2 çocukla yapabilsem seni almam ama sinir oldum dün tüm evi temizledim almayayım die:S
bu arada musti tuvalete çiş yapıooo çok mutlu oluyorum bu duruma annem ameliyalıyken hep tvlete götürdü altı çok pişik olmuştu bize geldiğinde de ara ara tutuodu sonra üstüne düştük kendide gönüllüydü şimdi elimden tutup kendi götürüo bezini bağlıyorum tabi tam anlamıyla bırakmadı ama bazen bezine hiç yapmadığı oluyor gece yatmadan tututorum sabah kalınca bezini açıyorum kup kuru hemen tvlte götürüyorum sanırım öğrenecek buhaftadan sonrada emzik emme olayını bitirmeyi düşünüyorum ama nasıl vazgeçireceğim onu bilmiyorum:)
valla bu ölee gelio k.valideme gelio 3 senedir oda 60 gelio yarım gün 30 ondada ama sanırım almıyacağım sürekli bana durmunu anlatıo şöle kötü durmumuz işte hiç param yok ben yanından çıkıorum ama bana hala anlatıo..ay çokmuş canım..ben 60 veriyorum ayda bir geliyor dip bucak temizliğine..ne iş varsa yapar gık demez..zamanı olsun yeter
valla minnişim bi görsen hiç düşürmüo ağzından mesela arada saklıyorum bişiler anlatıo emzik varsa sus pus oturuo...damadındaaa senin ellerinde gelinimin nanaklarından öper:)))maşşaalh Mustiyeee.cabuk kavramıs yavrum.neguzel eger tuvalet egıtımını alıstırabılırsen 2 haftaya cok rahat edersın.ama aynı dönemde emzık bırakmak agır gelırmıkı dıcem ama tuvalet egıtımıyle emzık bırakmamını bı alakası yoktur zaten :)) öpüyorum damadımıı
valla bencede endişelenecek bişi yok bizin üst komşunun ğlu var 2 yaşına gireli 4 5 ay oldu dioki daha yeni yani kelimeleri net konuşuo anlıyoruz dio bende geç konuşmuşum nasıl olduysa:)) aslında çok çenesi düşük biriyimdir:)))canım sıkkın olmadı sürede bol bol konuşurum:))Çeçi,lll tabıkı endıselenecek bırsey yoktur.cok normal bazı cocuk cok hareketlı olur,enerjısını konusmaya degılde baska seylere harcar.kımısı cok asırı hareketlı yada yaramaz olmaz ama bıcır bıcır konusur.kımısıde herıkısını aynı anda götürür.daha cok küçükler 2 yasından sonra skölecektır konusmaları...
aynen öle gülimmm zaten eğer ağlasa filan götürmezdim ama baktım kendide gönüllü:))nur tualet alışkanlıgı süper
zaten benm okudugum tüm makalelerde eger çocuk kendini hazır hissediyorsa(uykudan altı kuru uyanması mesela) başlanabilir deniliyor. çok güzelya. küçük abi şimdiden abi olmanın farkına varmış yavrum ya maşallah
2010 yılının son kıyağı ile karşı karşıya kaldım ve acayip sevindim az önce. özbek kadınla konuştuğumu görünce patronum dedi ki bizim eve yatılı bir bayan lazım. sen seç alalım birini haftada bir günde sana gitsin. evlerimiz cok yakın. bedavaya geldi kadın bana piyango gibi vurdu birden :) hem onların evinde sürekli çalışacağı için güvenilir de olur diye düşünüyorum. 2 kadın daha gelecek birazdan ama özbek olmasın mı acaba o zaman pervin? çalma şırpma işi hiç hoşuma gitmez. danışmanlık firmasına bağlı gerçi bunlar ama yine de yapıcam dedi mi yapar.
yatak odasının kapısını açık buldğu her fırsatta dalan ve çekmecelerimi talan eden selin özellikle ojelerime taktı renkli renkli görünce elinde taşıyor...geçen gün dedim bak selin bunun adı oje dedim oda artık oceee demeye başladı.... şimdiden oceyi öğrendi bu kız yandım ben kokoş olacak sanırım :))))
evet canım buldum yukarlarda detaylı yazmıstım okumussundur sora belki çok kısa oldu hemen buldum birini internettenESRAKO bakıcımı buldu dün den itibaren geçmişe tam bakamadım.. hayırlı olsun inşallah bu sefer istediği gibi biri olur..
bu arada musti tuvalete çiş yapıooo çok mutlu oluyorum bu duruma annem ameliyalıyken hep tvlete götürdü altı çok pişik olmuştu bize geldiğinde de ara ara tutuodu sonra üstüne düştük kendide gönüllüydü şimdi elimden tutup kendi götürüo bezini bağlıyorum tabi tam anlamıyla bırakmadı ama bazen bezine hiç yapmadığı oluyor gece yatmadan tututorum sabah kalınca bezini açıyorum kup kuru hemen tvlte götürüyorum sanırım öğrenecek buhaftadan sonrada emzik emme olayını bitirmeyi düşünüyorum ama nasıl vazgeçireceğim onu bilmiyorum:)
yoktur be secilim ne olabilirki sanmıyorum sonuçta her çocuk farklı bunu hep konusuyoruz kimi once yuruyor kimi once konusuyor endise edecek yasda degiller daha çok kuçuklerRüzgar hiç konuşmuyor sadece ağzında bişeyler geveleyip soru soruyor anlamsız ama..endişenmiyorum..şimdi siz adımı felan söylüyo ya da hemen kapıyor ne söylersen diyorsunuz ya biz de geçerli değil bu durum bi an için bişey mi var oldum ama yoktur herhalde
nurcum ece de oyle bizlere yapıyor bu hareketleri guleerk yapıyor pis pis sapık gibi guluyor hemde acıdı yapma dedikce daha cok patlatıyor gormezden gelmek gerek tabi sen bebek var sakınacaksınaynen öle gülimmm zaten eğer ağlasa filan götürmezdim ama baktım kendide gönüllü:))
bide şu kıskanma işini atlatsaydık ben mustinin ilk defa uyanıkken tıranaklarını kestim:)) sabah yiğit yüzünü çizmiş onın tırnaklarını keserken bizi izledi sonra elini uzattı hepsini kestim kıskandığındanmı deişik geldiğinden mi bilmem amaa geçen gezmeye gidicem üzerimi giyiniyorum yiğit beşikte musti geziniodu bi baktım elini tutmuş parmaklarını geriye doğru yitio bıraktıramadım elini tuttuo hala gülerek sıkıo zor aldım bi bu konuda zorlanıyorum emzirirken gelio cicikkkk die iki okşuo sonra bi tane vuruo gülerek kaçıo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?