2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esracım ben görüşüp seçeceğim. iki kişi arasında kalırsam ikisini yollayacağım. 3 kadınla görüşmeye calıştım. akşama doğru danışmanlık firmasına gideceğim tercüman varmış epey zor oluyor böyle. son kararı o verecek tabi hoşuna gitmezse başka isteyecek. biz ailece görüşüyoruz 5-6 yıldır o yüzden ikimizde cok iyi bilioruz ne isteyip ne istemeyeceğimizi.

selamlar herkese şu yeni yıla girsekte
yoğunluktan kurtulsak herkeste aynı teleş var sanırım herkes yoğun gibi gözüküyor iki üç gündür hep aynı sayfadaydı bugün baktım baya ilerlemiş

canım çok geçmiş olsun yiğit paşana bayadır girmiyosun merak etmiştim. inşallah daha iyisindir şimdi ishalde pişiğe dikkat et bide pişik olmasın yavrucak kayınvaliden ne kadar kalıyo? fazla kalmıyosa umursama iş yaptır sen çalışıyosun nasılsa idare ediver.

nevacığımızada geçmiş olsun bugün rahat olmana sevindim yoğunluk bunaltıyo gerçekten bide akşam eve gidince hiç oyun oynayacak hali kalmıyo insanın bebeklerimizle ilgilenemiyoruz o kötü işte sende durum aynımı????
esracım bakıcınız hayırlı uğurlu olsun eceye iyi bakar inşallah kızını bırakıp başka bir çocuğa bakması zo olur gerçekten ama inşallah dayanı sen zaten şanslıkadınsın bence herşey yolunda gidecek.
geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm cana gelceğne derler ama mal canın yongası diyede bi lf var insan üzülüyo gerçekten bide manevi değeri varmış bulunma ihtimali falan yokmu polisler geldimi incelemeye??
süper kıyakmış ya ben bayıldım bu işe
oyy tam ısırmalık bunlar ya minik kokoş buarada arabanız hayırlı olsun dualarım seninle

ay ne güzel çok sevindim senin adına bizim topikte herşeyi ilk musti öğreniyo zaten ilk o emeklemişti ilk o abi oldu darısı başımıza artık
ay çokmuş canım..ben 60 veriyorum ayda bir geliyor dip bucak temizliğine..ne iş varsa yapar gık demez..zamanı olsun yeter
iyiymiş altmış liraya ben altmışa iyi temizleyen bulamıyorum 80 e var o da çok geliyo maaşım artsın bende düzenli alıcam
hiç takma seçilcim zamanla konuşur.bide sen tek ilgileniyosun etrafında çok insan yoksa onunda etkisi olabilir sürekli konuşmak gerekiyo e insan da belli biyerden sonra konuşamıyo o yüzden tek bakmak çok zor.. bizde annem olmasa nehir de çok geç konuşurdu hep annem konuşturuyo nehiri
daa yazcaktım yine kalabalıklatı burası

bi tane adam geldi proje teslim etti.bi işi kalmadı hala oturuyo bekliyo ne oldu ne bekliyoki dedim.bi şey içermisin falan die sordum oturdu içti ama hala bekliyo sonra bi bayan geldi.telde randevulaşmışlar onu bekliyomuş oturdular 5 dk. sohbet edip çıktılar ne saçma geldi ya içerdeki odada işim vardı burayıda boş bırakamıyorum bekledim bende sinir oldum.

minnakım güliz faceden yayınlıcakdı linki
valla bakalım ne olcak ne kadar kişiyi toplıcam..

Selamlar,

Taze yaa çok üzüldüm kuzeninin eşi için. Daha çok küçük bebeği varmış ya allah ona bağışlasın, sağlığına kavuşsun biran önce.

Nur, aferin Mustiye şu bezden kurtulsalar ya rahatlayacaklar baya baya. Bizimkini de bez çok rahatsız ediyor son zamanlarda sürekli eli orda çekiştiriyor. Ben de hemen her akşam banyo yaptırıyorum biraz rahatlasın diye. Açık saklasam hemen çiş yapıyor.

Özgül ne kadar çıtıpıtı hakikaten.

Tülin içim parçalanıyor yazdıklarını okuyunca (meme diye tutturmasını kastediyorum) ama kararlı oluşun çok güzel, destekliyorum. Sen bunları okurken umarım kökten bitmiştir emzirme işiniz. Hem uykusu düzelmiş çok sevindim.

Gülizzzzzz adını mı söylüyor, valla video istiyoruz en hızlı tarafından.

Seçil, bizimki de konuşmuyor biliyorsun. Fatma takma kafana sakın, erkek veletler böyle biraz. Alp ve Akif hariç tabi.

Esra hakikaten sahibinden e ilan vererek mi buldun süper ya aklımda olsun. İnşallah daimi olur bakıcınız.

Pervin gitti güzelim inciler desene geçmiş olsun.

Elüf Nevayı anlat azcuk. Sayesinde Rüzgar 1 yaşında olduğunu gösteriyor bize.

facete foto yüklemiştim ya bugün tekrar o fotolara baktım ne kadar çok kilo almışım verdiğim kiloları geri alıyorum 57li rakamlara düşmüştüm 59 küsurlara çıktım yakında 60 ı görücem nie böle oluyo ya saçım için vitamin kullanıyorum ondan sanırım ama kullanmasamda saçım kötü oluyo napcağmı şaşırdım.geçen ay doğum kont. hapı kullandım onunda etkisi var sanırım bu ay kullanmicam iyice şiştim ya

ben nehire fotoları gösterip bu kim die soruyorum facete yazmıştım gökhan özene aşkım dio
onun dışında fotolarda bizi tanıyo anne baba diyo. annem atatürkü öğretmiş atatü diyo annem geçen gün atatürk nerde demiş gitmiş fotoyu bulup anneme vermiş.fotodaki çocuklara aba abi dio ama bazen kız erkek ayırt edemiyo

yorum yazan arklar...yorumlarınız için tşk ederimmm valla benim açımdan ii oldu ama yiğiti emzirirken istediğinde zor oluyor bitek
seda cnm ilk emekliyen sanırım yahomuzduu
esra canım dediğin gibi yapıoz abiisi yazık vurma vs diyoruz ama gözümüze baka baka yine yapıo:)

Evrim napıyo acaba, kanımca portakal reçeli yapıyordur...Ya da limonlu kek, ya da ya da puff yerleşmeye çalışıyordur.

cnm açtım msn iletini aldım ama cevrim dışı olduğumdan link açılmıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…