2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım aynen oyle persembe gece banu ya kızıp ilan yazdım cuma saat 4 de yayınlandı ilan cuma aksamı surekli aradılar ctesi sabahda bugun baslayan arkadas aradı geldi hemen gorustuk ve ptesi baslayabilirdi ben evini gormek istedigim içzin ptesi aksamı gittik ve salı basladı yoksa cuma ilan verip ptesi yeni bakıcı baslatabilmis olacaktım sans tab i birazda bugunhala arayanlar oldu ilanı kaldırmayı unutmusum. her arayanda cazip mantıklı geldi bana

saol tulincim
ece zaten çok cabuk insanlara alısan ısınan sırnasan bir bebek uyutma en basiti yemek yedirmek en zoru . uyumada sorun olmadı yemektede bizlre ne kadar naz niyaz yapıyorsa o kadar ama çorbası kahvaltısı meyvası yedi su an da da yougurt yiyor
bir ara geldi bana toz bezlerinin yerini sordu toz aldı birde heralde :) allahım her gelen daha çok yardımda bulunuyor bana massallah diyeyim

onun occe dien dillerini yerim ben..suslu pakizeeee

ohhh o kokoşu yerim ben :) benimki de bana güiz diyor artık anne rafa kalktı benim annecim yüzünden. sürekli güliz gel gel diye diye cocuk anne demiyor artık bana. böyle de cok sevimli ama.

bencede cok sevimli boyle..azcik anlatsana neler yapio o mini dot

super...bende denedim gecen hafta ama hazir deil..kaka yaptıgını anlayınca tutuorum ora yaptırıorm ama cisi 1gun denedim wcye yapmıo tuttuktan 2dk sonra altına yaptı kac sefer hazır deil bide o gece cok gazlandi usutmekten korktum

ayda 8 kez gelio haftada 2 den 200ytlye denk para veriorum..bi gelisi 25tl oluyo ama burda fiyat bu..hersey pahalı parabirimi manat euroyla denk hersey trnin 2 katı temizlik ucuz..

endiselenme canım hepsinin gelisimi ayrı burdaki bebiklerin hepsi kosarken ece yurumeye basladi ama hic endiselenmedim zamanı gelcek susturamayacaksın,

Meraba merabaaaaa

Bugun Fatoş u yolculadık.. oldukca uzgunum,arkadasım,annem,babam gıttı sankı evden. Oksuz cocuklar gıbı kaldım bı an. Keske yanıbasımda olsaydı hep.. asıl sımdı baslıyor Antalya maceramız.

Antalya dan geldıgımızden berıdır havasının ve evımın cevresının harıcınde hıc bır seyınden memnun degılım. ne cesmesınden akan suyundan, ne pazarlarından, ne esnafından. Bu kadar pahalı bır sehır gormemıstım ben hayatımda,içme suyu bıle pahalı.. su ana dek cebımızden gıden paranın haddı hesabı yok. Klıma taktırdık 300 lıra gıttı.. sofben taktırdık 100 lıra gıttı, pazara gıttım bır demet yesıllık 50 kurus, Izmırde 5 demet yesıllık 1 lıra ıdı.. pazarda dolanıyorum; pırasa 3 lıra, ıspanak 4 lıra ıdı.. en ucuz sey halıyle portakal ıdı :) o da sıksan kendını, cevreden toplarsın :)

ev temızlıgıne 80 lıraya gelıyorlar.. bombboş ev temızlettım 80 lıra verıp, bu kadar kotu temızlenebılırmıs ancak.. yaw neresınden tutayım da anlatayım sıze.. hakkımızda hayırlısı olsun.

Kuzey ıkıncı antıbıyotıklı ıgnesıyle ancak gozlerını acabıldı.. Kuzey 18 aydır ılk kez bu kadar kotu ıdı.. sut bıle ıcmıyor.. gunde sadece ıkı kere o da 150 cc.. bır haftadır boyle yasadı.. baya baya kılo kaybettı.. mınıcık burnundan mümük aka aka heder oldu.. ınanılmaz kotu zamanlardı.

Evrimm cok cok gecmıs olsun Kuzeyeee... yavrum hava degısımı falanda carptı kesın.inşalah hastalıktan kurtulur kurtulmaz iştah tavan yapar ve verılen kılolar ıtınayla gerı alınır....
hem sen sadece tasınmadın netıcede sehır sehır degıstırdın alısmak cok daha güçtür mutlaka...
bıan önce herseye ayak uydurman ve yasadıgın yerden mutlu olman dilegıylee canım....

MERHABA

Öncelikle iyi dileklerinize ve dualarınıza teşekkürler. Kemoterapi bu hafta içinde başlayacakmış, belki bugün olmuştur. Artık zırt pırt arayarak rahatsız etmek istemiyorum. Yarın arayacağım. Gitmek istedim, kuzenim, gelme, dedi. İnsanlar geldikçe daha kötü oluyormuş kızcağız. Uzun bir süreç bekliyor, inşallah Allah çocuklarına bağışlar.

EVRİM Kuzey hasta mı oldu? Kaçırmışım, çok geçmiş olsun. Her şey yoluna girecek arkadaşım, alışacaksın. İyi düşün. İzmir gibisi yok elbette. İstanbul'u bırakıp gideceğim tek yer İzmir olmuştu bu nedenle. Yoksa miyavlıyorum aslında, bakma...

PERVİN size de geçmiş olsun, incilerine çok üzüldüm. Mala gelsin, napalım...

saol kuzum.. ınan daha yenı oturabıldık.. her seyı temız getırmemıze ragmen ne cok camasır yıkandı utulendı haddı hesabı yok.. o kadar sıkıntının arasında benı de duusnmussun.. ruyaalarında gormussun, ne dıyeyım bılemedım, ne mutlu bana guzel arkadasım. her zaman ara.. musaıt olamazsam acamam zaten.. en kısa zamanda ben senı ararım.

Mınnak Tuba :) aynen dedıklerıne katılıyorum.. netıcede degısen tamamen bır hayat.. bır de artık yanımda Fatoş ta yok.. dımdızlak ortada kaldım gııbı bır sey.. hakkımızda herseyın hayırlısı olsun ınsallah.

nedemek evrimcim tabikide düşünürüm sen topikin anasısın canım ciğerim unutmaaa... yazdıklarına baktımta rüyamda sıkıntılı görmekte haklımışım kuzy iiileşsin dön aramızaa cnm benim

yo öyle pek takmıyorum aslında..dediğin gibi kalabalık ortamın etkisi çok çok önemli

varmı yokmu..varsa biz nie ekli deilis ..yoksa sebebini biliodummm

Güli bacım varsa söle valla

Evrimcim geçmiş olsun Burger Tusi ye..en kısa sürede alışırsınız inşallah ortama..hayat pahalıdır buralarda malesef..50 kuruşa 1 demet maydanoz bana çok ucuz geliyor artık

günaydın,

evrim, kuzey'e cok geçmiş olsun. yavrum toparlanır inşallah hemencecik. zamanla inşallah alışırsınız, özgür'ün işi için gittiniz sürekli orada mı kalacaksınız yoksa 3-5 yıllık bir yerleşme mi sizinki merak ettim.

Nur mustiye maşallah yakında bezden kurtulacak demek ki.

seçil hiç üzülme konuşmuyo diye, hepsinin gelişimi farklı, alp 6 aylıkken dönmeye başlamıştı, çok geç emekledi ve geç yürüdü. şimdi de sadece konuşması biraz önde.

canım ya ist a gore normal fiyatlar oldugu için soyledigin rakamlar ben yadırgamadım ama antalyanında bu sekil pahalı oldugunu bilmiyordum izminrinde ucuz oldugunu
en çok fatosun yoklugu dokunacak sana sanırım.. oralarda konu komsu bulmaya çalıssan bari umarımk afana gore birileri çikar

vah yavrum ya hala aynımı evrim biraz ates vs geçmistir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…