Selamlar,
Esra hakikaten sahibinden e ilan vererek mi buldun süper ya aklımda olsun. İnşallah daimi olur bakıcınız.
Pervin gitti güzelim inciler desene geçmiş olsun.
Elüf Nevayı anlat azcuk. Sayesinde Rüzgar 1 yaşında olduğunu gösteriyor bize.
yatak odasının kapısını açık buldğu her fırsatta dalan ve çekmecelerimi talan eden selin özellikle ojelerime taktı renkli renkli görünce elinde taşıyor...geçen gün dedim bak selin bunun adı oje dedim oda artık oceee demeye başladı.... şimdiden oceyi öğrendi bu kız yandım ben kokoş olacak sanırım :))))
ohhh o kokoşu yerim ben :) benimki de bana güiz diyor artık anne rafa kalktı benim annecim yüzünden. sürekli güliz gel gel diye diye cocuk anne demiyor artık bana. böyle de cok sevimli ama.
bu arada musti tuvalete çiş yapıooo çok mutlu oluyorum bu duruma annem ameliyalıyken hep tvlete götürdü altı çok pişik olmuştu bize geldiğinde de ara ara tutuodu sonra üstüne düştük kendide gönüllüydü şimdi elimden tutup kendi götürüo bezini bağlıyorum tabi tam anlamıyla bırakmadı ama bazen bezine hiç yapmadığı oluyor gece yatmadan tututorum sabah kalınca bezini açıyorum kup kuru hemen tvlte götürüyorum sanırım öğrenecek buhaftadan sonrada emzik emme olayını bitirmeyi düşünüyorum ama nasıl vazgeçireceğim onu bilmiyorum:)
sen nekadar veriosun kadına ne güsel iş yapıo yaa bende yarım gün alıyorum yağmur yadığı için cam sildirmiyorum yarım gün alıyorum yazın tüm gün alıyorum yarım 40 tüm 80 bütün evi temizlio ama öle mutfak dolabı filan silmio silerse gecikiomuş eve bizim bırakmamız gerekiomuş öle dedi gökhanda denk gelmio gelsede götürmez biliorum.. amaa öle ince ayrıntıya inmio bizde duvar filan sildirsem oooo zaten sevmedim bu kadını bana gelmiş beni biri yarım gün alıo ben gelmeden halıları süpürüp topluo dio ee dedim geriye ne kalmışki silip seremiomu dedim cvp veremedi yani benden de öle istio zaten 2 çocukla yapabilsem seni almam ama sinir oldum dün tüm evi temizledim almayayım die:S
Rüzgar hiç konuşmuyor sadece ağzında bişeyler geveleyip soru soruyor anlamsız ama..endişenmiyorum..şimdi siz adımı felan söylüyo ya da hemen kapıyor ne söylersen diyorsunuz ya biz de geçerli değil bu durum bi an için bişey mi var oldum ama yoktur herhalde
uzunca bir aradan sonra ii geceler hiç bu kadar uzak kalmamıştım yaa...
sonunda öndüm sahalara:)
ben hastalandım güya kendime bakım yaptım saçımı boyatıyım kestiriyim dedim kuaförde üşüttüm çok soğuktu hastalandım ben iileştim yiğit hastalandı dr ye götürdük pipi ucu çok dar dedi bu rahatsız eder dedi neyse mustiyi ameliyat eden dr ye götürdük çok küçük sünnet edemeyiz bari 3 aylık filan olsun dedi deişik bi aletle pipi ucunu açtı ben o sıra çıktım odadan annem durdu biraz kanamış ama annem öle ağlamadı dedi..şimdi biraz daha ii şükür musti ev yiğit arasında koşturuyorum mustinin iştah sıfır süt mama içio yemek ağzına asla vurmuo sabrediyorum geçecek die nasıl yaşıo bi sütle merak ediyorum.....onun dışında bol bol gezdim bu aralar..
EVRİMMMM seni çok aklımdan geçirdim çok sık rüyamda gördüm aramak istedim ama çekindim müsait deilsendir die...
geçmişe bakamadım umarım herkes iidir..
Evrimm cok cok gecmıs olsun Kuzeyeee... yavrum hava degısımı falanda carptı kesın.inşalah hastalıktan kurtulur kurtulmaz iştah tavan yapar ve verılen kılolar ıtınayla gerı alınır....
hem sen sadece tasınmadın netıcede sehır sehır degıstırdın alısmak cok daha güçtür mutlaka...
bıan önce herseye ayak uydurman ve yasadıgın yerden mutlu olman dilegıylee canım....
Burcu
Asagıda adını gordum..gerısını sen anla artık
nedemek evrimcim tabikide düşünürüm sen topikin anasısın canım ciğerim unutmaaa... yazdıklarına baktımta rüyamda sıkıntılı görmekte haklımışım kuzy iiileşsin dön aramızaa cnm benimsaol kuzum.. ınan daha yenı oturabıldık.. her seyı temız getırmemıze ragmen ne cok camasır yıkandı utulendı haddı hesabı yok.. o kadar sıkıntının arasında benı de duusnmussun.. ruyaalarında gormussun, ne dıyeyım bılemedım, ne mutlu bana guzel arkadasım. her zaman ara.. musaıt olamazsam acamam zaten.. en kısa zamanda ben senı ararım.
hiç takma seçilcim zamanla konuşur.bide sen tek ilgileniyosun etrafında çok insan yoksa onunda etkisi olabilir sürekli konuşmak gerekiyo e insan da belli biyerden sonra konuşamıyo o yüzden tek bakmak çok zor.. bizde annem olmasa nehir de çok geç konuşurdu hep annem konuşturuyo nehiri
daa yazcaktım yine kalabalıklatı burası
varmı yokmu..varsa biz nie ekli deilis ..yoksa sebebini biliodummm
Meraba merabaaaaa
Bugun Fatoş u yolculadık.. oldukca uzgunum,arkadasım,annem,babam gıttı sankı evden. Oksuz cocuklar gıbı kaldım bı an. Keske yanıbasımda olsaydı hep.. asıl sımdı baslıyor Antalya maceramız.
Antalya dan geldıgımızden berıdır havasının ve evımın cevresının harıcınde hıc bır seyınden memnun degılım. ne cesmesınden akan suyundan, ne pazarlarından, ne esnafından. Bu kadar pahalı bır sehır gormemıstım ben hayatımda,içme suyu bıle pahalı.. su ana dek cebımızden gıden paranın haddı hesabı yok. Klıma taktırdık 300 lıra gıttı.. sofben taktırdık 100 lıra gıttı, pazara gıttım bır demet yesıllık 50 kurus, Izmırde 5 demet yesıllık 1 lıra ıdı.. pazarda dolanıyorum; pırasa 3 lıra, ıspanak 4 lıra ıdı.. en ucuz sey halıyle portakal ıdı :) o da sıksan kendını, cevreden toplarsın :)
ev temızlıgıne 80 lıraya gelıyorlar.. bombboş ev temızlettım 80 lıra verıp, bu kadar kotu temızlenebılırmıs ancak.. yaw neresınden tutayım da anlatayım sıze.. hakkımızda hayırlısı olsun.
Kuzey ıkıncı antıbıyotıklı ıgnesıyle ancak gozlerını acabıldı.. Kuzey 18 aydır ılk kez bu kadar kotu ıdı.. sut bıle ıcmıyor.. gunde sadece ıkı kere o da 150 cc.. bır haftadır boyle yasadı.. baya baya kılo kaybettı.. mınıcık burnundan mümük aka aka heder oldu.. ınanılmaz kotu zamanlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?