bugun diyet+ yuruyus de tam birinci haftam bitti
geçen hafta 5 gun yuruyebildim. hedefim buydu zaten en az 5 gun birer saat. ve tam 1 kg gitti ki bu sabah adet oldum siskinligimde vardır diye umuyorum.
75,3 um yazın basında bir ara 74 u gordum daha da altını iki senedir gormedim ilk hedefim 73 :) sonra 6 lı rakamlar
sibelcim gule gule kullan gozluklerini alısırsın mutlaka alısmayan yoktur. umarım migren atakların azalır bundan sonra
araba aradıgınızı kaçırmısım temiz bir araba çıkar insallah karsınıza .
Nur hastaneyken Mustı pişik olmus sanırım,ananede süreklı tuvalete tutmus poposu iyi olsun die bez baglamamıs vs sonra bakmıslarkı wc ye tutunca yapıyor devam ettırıyorlarmıs.demkkı hazırmıs bızım oglan.abı olduya :))MUSTİ tuvaletemi alıştı nasıl yani.... geçmişe bakamıyorum gözlerim acıyor çok fazla bakınca ekran parlıyor sanki ama sanırım kaçırdığım çok şey oluyor(((
bizim tuvalet eğitimi başımızı ağrıtacak hissediyorum şimdiden, babamda almış lazımlık otursun diye :) şimdilik şapka olarak kullanıyor. birde ayakta yapıyor çişini bizimki uyanıkken farketmiştim ama geçenlerde odadayım uyuyodu kalktı tutundu gözler yarı kapalı sallandı çişini yaptı yattı. ben yaza kadar ertelemeyi düşünüyorum bu soğuklarda zor olacak gibi geliyor ama geç mi kalırım acaba BELMA?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?