2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

OOoofff kaç gündür alıntı yapıyorum, cevap yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum. Biraz önce de dünyanın alntısını yaptım sayfa takıldı. kapatıp açınca da alıntılar uçtu gitti. Aklımda kalanlar;

Evrimcim çok geçmiş olsun. Kayınvalidene de Allah kavuştursun.

Bir bebeğimiz çişini wcye yapmaya başlamış (Yiğit miydi bak gitti aklımdan). Ama çoook sevindim. Uçtum havalara desem yeridir. Darısı hepimizin başına. BEn de wc aparatı aldım. Arada üstüne oturtuyorum. Tuvaletin kapısı açılınca koşup aparatı göstererek "otuuuy otuuy" diyor küçük sıpam. Ama henüz wcye bişey yaptığı yok. Sadece üstünde oturmayı seviyor.

Esrako Esracım bakıcı bulmana sevindim daimi olur inşallah bir daha aynı süreçleri yaşamazsın.

Bir zincirdir almış başını gidiyor. Nedir bu zincir işi. Beni zincirin dışında bırakmayın çok fena küserim ona göre.

Seçilcim konuşma konusunu kafana takma. Hazır olduğunda kendiliğinden başlar. Burada 2 arkadaşım var çocukları 2 - 2,5 yaşında daha yeni yeni konuşmaya başladılar.

günaydınnn...

EVRİNİM kuzy e geçmiş olsun kıyamam onunda düzeni değişti hava değişikli vs. çok fazla etkiliyor çocukları biran önce iyileşir inşallah.. yeni bir şehire alışmak çok zor hakikaten izmirle antalya kıyaslanamaz... hele izmir yeşillik cenneti , antalyada portakal fiyatlar turistlere endeksli nerdeyse çok pahalı....

gözlüklerimi taktım bugün ama sanki gondolda gibiyim mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum ani dönüşlerde yerbaktığımda falan inşallah alışırım... selin hiç yadırgamadı... buna çok sevindim en çok.. dedesi gözlük takınca çıkart cebine koy diyor onun takmasını istemiyor bende tereddüt ediyordum banada böyle yapar diye ama yapmadı...

araba işi olmadı arkadaşlar fiyatta anlaşmış gibiydik ama dün servise gidince araba bi dünya masraf çıktı adamda bir kuruş düşmüyor arabanın fiyatından şimdilik kaldı başka bakınıyoruz ama arayıncada bulunmuyor temiz birşey... hayırlısı olsun hakkımızda...

geçmişe bakamadım herkes iydir inşallah..

bugun diyet+ yuruyus de tam birinci haftam bitti
geçen hafta 5 gun yuruyebildim. hedefim buydu zaten en az 5 gun birer saat. ve tam 1 kg gitti ki bu sabah adet oldum siskinligimde vardır diye umuyorum.
75,3 um yazın basında bir ara 74 u gordum daha da altını iki senedir gormedim ilk hedefim 73 :) sonra 6 lı rakamlar

sibelcim gule gule kullan gozluklerini alısırsın mutlaka alısmayan yoktur. umarım migren atakların azalır bundan sonra

araba aradıgınızı kaçırmısım temiz bir araba çıkar insallah karsınıza .

ohhh süpersinn Esra.sen 74u gördüm dıon ben 71 i görmüştüm gerısın gerı aldım 75 e cıktım.plates artı az yemeyle 1 kılo gitti 10 gunde ama plates rafa kalktı 5 gundur.Şevval hasta dıe yapamadımdı.bugun tekrar baslıyorum.

Esrako bakıcın hayırlı olsun umarım yüzün güler
Pervin geçmiş olsun
Nur mUsti nin tuvalet olayı hayırlı olsun

sibelcim gule gule kullan gozluklerini alısırsın mutlaka alısmayan yoktur. umarım migren atakların azalır bundan sonra

araba aradıgınızı kaçırmısım temiz bir araba çıkar insallah karsınıza .

sağol canım inşallah tek temennim buzaten... araba aramıyorduk buraya yazmamıştım kaçırmadın:)) herşey bi anda gelişti biz niyetine girdik akşam ertesi gün bi tane bulduk ama çok masraf çıkınca kaldı bakalım hala arıyoruz inşallah nasipse olacak:)))

herkes ne güzel kilo veriyor azimle diyet yapıyor bende tam tersi saldım çayıra 2 kilo almışım 63 küsürleri gördüm gidişatım çok kötü ((

MUSTİ tuvaletemi alıştı nasıl yani.... geçmişe bakamıyorum gözlerim acıyor çok fazla bakınca ekran parlıyor sanki ama sanırım kaçırdığım çok şey oluyor (((

Belmacım Gülizcim teşekkür ederim..herşeyi anlıyor Pıtıpıtı,o yüzden daha rahatım..Belma o wc aparatlarından edinmek istiyorum acaba erken mi felan diyordum sen almışsın bilgine güveniyorum ben de alayım bi dene o zaman..ben wc ye gidince peşimden geliyor zate..ben oturunca o da oturur ufak ufak başlamış oluruz

ben de diyetteyim ne zamandır anca 1 kilo gitti 64 oldum sporsuz..sporun çok etkisi var..annem arada bakacak konuştum 1 saat yürüyüş yapıp gelicem..bıktım bu kilo derdinden..her gören iyisin diyor ancak 6 kiloluk bir gerçek var ortada..o da 1 beden eder zaten..neyse bikaç aya bu faslı kapatacağım azimliyim durmak yok yola devam..evde yer olsa yürüme bandı alalım dedik ama ev dar zaten eşyalar bile üstüme üstüme geliyor.

bizim tuvalet eğitimi başımızı ağrıtacak hissediyorum şimdiden, babamda almış lazımlık otursun diye :) şimdilik şapka olarak kullanıyor. birde ayakta yapıyor çişini bizimki uyanıkken farketmiştim ama geçenlerde odadayım uyuyodu kalktı tutundu gözler yarı kapalı sallandı çişini yaptı yattı. ben yaza kadar ertelemeyi düşünüyorum bu soğuklarda zor olacak gibi geliyor ama geç mi kalırım acaba BELMA?

MUSTİ tuvaletemi alıştı nasıl yani.... geçmişe bakamıyorum gözlerim acıyor çok fazla bakınca ekran parlıyor sanki ama sanırım kaçırdığım çok şey oluyor (((
Nur hastaneyken Mustı pişik olmus sanırım,ananede süreklı tuvalete tutmus poposu iyi olsun die bez baglamamıs vs sonra bakmıslarkı wc ye tutunca yapıyor devam ettırıyorlarmıs.demkkı hazırmıs bızım oglan.abı olduya :))
buarada gözlüklerıne bıan önce alısman dılegıyle..

aynen bende bıraz yaza ertedım.yanı tam anlamıyla yaz olmasa bıle mayıs gıbı falan.20 aylık olucak kısmetse,ne erken ne gec bı dönem

tuvalet eğitimi için en uygun zaman 20.aydan sonra diye bililiyorum ben..o da zaten bahar yaza denk geliyor..tam zamanı olacak bence..ben sadece gidip yanımda oturmasını sağlıyacağım..bilgisi olsun diye..kış günü çok zor olur zaten

18. ay WC eğitimine başlanabilir diyorlar eğer bebek hazırsa tabi. Hani oral dönemden anal döneme geçiyorlar mevzusu var ya o yüzden. En ideali 2 yaş civarı imiş bildiğim kadarıyla. Aslolan bebeğin yatkınlığı tabiki.

Evrim, yeni bir şehir yeni bir hayat oluyor. Alışırsın zamanla inşallah. Hele yaz gelsin ohhh alır Burger'i doya doya denize gidersiniz. Fatoşsuzluk kötü olacak tabi ama dayanamaz sık sık gelir yanınıza diye düşünüyorum. Ben de merak ettim ne kadar orada kalacaksınız tahminen belli mi??

İzmir'in ucuzluğunu bulamazsın ama. Ben de çok ucuz Balıkesirden İstanbula gelince nevrim dönmüştü. Gerçi Trabzon da çok pahalıdır alışkınım yani...

Kuzy'ye de ayrıca çok çok geçmişler olsun.

Son düzenleme:
aslında evet bahara doğru daha uyğun olur .. selinin yatkınlığı tam olarak yok ama banyoya çok meraklı biz ne zaman girsek bizimle birlikte oda giriyor aslında bi lazımlık alsak oda otursa yavaştan alışsa olabilir... lazımlık nasıl birşey alabilirizki burda baktım öyle süslü püslü dikkatini çeken birşey yok çok basit modeller var :)))

yarın izinliyim....daha doğrusu izin aldım.. bi arkabamızın damadı kanserden vefat etti bizimkiler cenazeye gidecekler eskişehire selinede başka bakacak olmadığı için izinliyim yarını kızımla geçireceğim..

Cuma öğleden sonra ve cumartesi tam gün izinliyiz..Pazar da zaten tatil. Ne kadar sevindim anlatamam.. Yeni yılın ilk günü çok çalışmışlığım vardır, bu habere inanamamam o sebepten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…