2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evrimcim çok geçmiş olsun kuziye.evinize ve yeni şehire umarım bir an önce alışırısn.

başınız sağolsun.selinle vakit geçireceğinede sevindim
Cuma öğleden sonra ve cumartesi tam gün izinliyiz..Pazar da zaten tatil. Ne kadar sevindim anlatamam.. Yeni yılın ilk günü çok çalışmışlığım vardır, bu habere inanamamam o sebepten..
biz cuma tam gün çalışıyoruz.allahtan ctesi tatil:)))

secil yillarca bende aynı mantıkla eve almadım yer yok diye ama isteyince oluyor berkenin odasına yanibenim calısma odama koyduk katlayıp acmak on saniyelik is tekerlegide var one itiyorum emniyet kolunu indiirp pat yere acıyorum fisini takıyorum altıma esofmanı geçiriyorum ustume tshirt tabi normalde hırka ileoturuyorum bunları yapmam 30 sn ediyor inanki sonra baslıyorum yurumeye sokaklara çıkmak vs zaman alıyor gece bile yurursun simdiki kosu bantları çok sessiz. ben bakıtm ikinci elleri bile yuksek internette ki ben çok satıs yapmıs biriyim ikinci el çok esya sattım evden en kotu yaza satarım dedim bu kıs bana 12-13 kiloyu verdirsin isim biter yarı parasına satsam yani 350 ye ki bu rakamlara ben ikinci el kosubandı bulamadım kar dır spor salonuan gitsen mahalle arası yerler bile ayda 60-70 tl taksitle adldım zaten karlıyım her kosulda buyuk bir masraf degil acayip yer de kaplamıyor dusun bence

yok canım geç olurmu 2 yas civarı çok ideal geneldede yazın baslamak mantıklı diyelim altına yaptı kat kat esofman çorapları çıkar yıka birde çocuk usur habire yıkarsan belden asagısı bile olsa zor kısın baslanmaz
ha çocuk çok musait oldugun ifade eder baslarsın nur gibi ama durduk yere baslamak için yazı beklemek mantıklı hiç geç falan degil

Cuma öğleden sonra ve cumartesi tam gün izinliyiz..Pazar da zaten tatil. Ne kadar sevindim anlatamam.. Yeni yılın ilk günü çok çalışmışlığım vardır, bu habere inanamamam o sebepten..
ayy ne guzel sevindim senin yerine
bizede her yilsonu ugunu 31 i yani isi lmayan ogleden sonra gitsin derler giden gider benim es zamanlı bir isim oldgundan teller tek tuk calmaya donusse bile ben bırakıp gidemezdim haliyle sinir olup otururdum bos bos simdi evdeyim guzel olacak aksama hazırlıkla geciririm ogleden sonrayı

herkese selam
uzun zamandır topiğe giremiyorum
oğlum hasta hatırlarsanız esranın gününe kıvanç biraz rahatsız diye götürmemiştim
aslında çokta şiddetli hasta değildi fakat o günden sonra çocuk ağırlaştı
burun akıntısı bir yandan balgamlı öksürük bir yandan grip bronşit hepsi bir arada
ne yemek yedirebiliyorum ne ilaç içirebiliyorum
ne gece uykumuz var ne de gündüz ailecek helak olmuş durumdayız
inanın 10 gündür evde sadece yumurta kırılıp yeniyor uykusuzluktan ve yorgunluktan
yemek yapmaya ne halim nede vaktim kalıyor
allahtan kayınvalidem annem arada gelip hallediyorlar saolsunlar
kıvanç ağzına lokma sürmüyor çocuk resmen süzüldü hiç böyle olmamıştı
onun için hazırladığım tüm yemekler çöpe gidiyor
ilaçları içirirken yarısı yere yarısı üstümüze dökülüyor
çocuk iyice huy kaptı daha ilaçları görür görmez öğürüyor
midede bişey yokki sadece su kusuyor
ah şu ilaçları bir içirebilsek ağzına bir lokma damlasa benim için büyük bir sevinç oluyor
umarım biran önce toparlar bakalım yarın yine doktora gideceğiz kontrol var sonuç ne olacak

geçmişe şöyle bir baktımda sanırım kuzeyde aynı kıvanç gibi çok hasta olmuş
çok geçmiş olsun evrim seni çok iyi anlıyorum biz ailece helak olmuş durumdayız
çocuk resmen eridi
bu arada yeni şehir yeni hayat size mutluluk getirir inş.

geçmişe göz atıyorum da çok üzüldüm
hasta olanlar, vefat haberleri, hırsızlık olayları herkese çok geçmiş olsun
rabbim acil şifalar versin herkese

2011 yılı inş. herkese en başta sağlık,mutluluk ve huzur getirir
umarım herkes gönlünden geçen tüm güzellikleri yaşar

estagfurullahh.. saol guzel arkadasım.. en kısa zamanda aktıf olurum ınsallah yıne.

Evrimcim geçmiş olsun Burger Tusi ye..en kısa sürede alışırsınız inşallah ortama..hayat pahalıdır buralarda malesef..50 kuruşa 1 demet maydanoz bana çok ucuz geliyor artık

saolasın Çeçilim.. yasaya yasaya gordum ben de.. ınsan nelere alısmıyor.. buna da alısırız.

Cülüzüm.. saol arkadasım guzel dıleklerın ıcın.. ıs durumu neyı gosterırse o zamana kadar.. nıyetımız kalıcılık degıl ama hayattır bu hayırlısı dıyeyım.

ates ılk ıgnede bıttı.. ıkıncı gun de burun akıntısı kesıldı, bugun de son ıgnesını oldu.. ama ıstahı daha gerı gelmedı.komsuluk olayını sevmıyorum ben.. zamansız mekansız habıre kapıma gelen ınsanlardan hoşlanmıyorum nedense.. ızmır dekı komsularım oyle degıldı.. kımse kımseyı rahatsız etmezdı, ıhtıyac oldugunda herkes bırbırıne gıdebılırdı.. burada bu sınırlarda ınsanlar bulabılır mıyım bılmıyorum.. ınsallah olur.

gozluklerın hayırlı olsun arkadasım.. guzel dıleklerın ıcın ayrıca tesekkur ederım.

Saolasın tatlım.. yazın daha da korkutuyor benı burası.. mılletın balkonunda 5 tane klıma gorunce dıyorum foku yedık galıba :))

tesekkur ederım arkadasım..

sıze de cok gecmıs olsun.. umarım en kısa zamanda duzelırsınız.. oldukca zaman oluyor bu vırus olayı.

ohhh

cok gecmıs olsun kıs havası carptı bebıklerımızı.Şevvalde hasta hala gecmedı öksürük.gecen haftakı hali yok cok şükür ama öksürük ve balgamdan kurtulamadık henüz....
inşallah ıyı olur bıan önce ama ilaçları içiremıyoruz dıosun nasıl ıyıleşcek.doktoruna mutlaka söyle içiremedıgını iğne versın.yoksa cocuk hastalıktan mahvolur

Dilek çok ağır geçiriyor Kıvanç anladığım kadarıyla, ağızdan değil de iğne ile mi tedavi edilse acaba diye düşündüm, çok geçmiş olsun, çok üzüldüm..

Çaça..senden mutlusu yoktur şimdi..

Esrako..ay ben yürüme bantlarının katlanır olduğunu bilmiyordum desem:)))..ne iyi oldu söylediğin hemen harekete geçeceğim..

Evrim bacım her odaya klima şart..gözünü daha da korkutmak istemem ama acı gerçek bu..Çeçil dediydi dersin..nem oranı çok yüksek olur yazları

Dilek geçmiş olsun Kıvanç a..eğer o kadar ağırsa ve de ilaçları içmiyorsa iğne kullanın diğer arkadaşların dediği gibi..çocuk harab olur..biz bile nası kötü oluyoruz bir gripte

Evrim ve Dilek çok geçmiş olsun Kuzey ve Kıvanç , toparlarlar kısa zamanda inşallah ikisi de.
İçim gidiyor hasta çocuk haberi öğrendiğim zaman ne kadar zor biliyorum Allah yardımcınız olsun.
İyi geceler hepinize...

dilek çok geçmis olsun evrim gibi igne yaptırmayı tercih etseniz keske madem ilaclarınıda içmiyor

ay ne diyim ben sana nası yani oldum :)) tabi akordiyon gibi katlanıp minicik olmuoyr ama o devasa 1,20 mt lik bant ortadan kalkıyor su an bakıyorum kenarda ne kadar yerkapladıgına 40*50 cm sanırım eni boyu . yuksekligi iste 130 cm falan ustune elbise flan koyuoruz o ise yarıyor :)

evrim benim hiç komsum olmadıda bana hos geliyor boyle gdiip glecek yasıt bir komsu olması . çok istedim arkadaslarımın komsularına ozendim. komsudan kastım oyle bir suru yasca buyuk hanımlar degil bir tane can yoldası seklinde. benim yakın arkadaslarımın hep boyle komsuları var da ozenti birazda benimki :) bizim site kalabalık kimse kimseyi pek tanımıyor buulndugun kattakılar birtek onlarda yaslı

cok gecmis olsun bebiklerimize..neden hepsi hasta havadamı mıkrop var salgınmı var..

evrim benim yazın yasadıklerımı yasıo cok zor zayıflyn bi bebegi toparlatmak ama asarsın kuzum sen emınım..fatosta varsın olmasın annesin sen bebeine hersekilde yetersin yetmelisinde...

çok sevindim senin için

geçmiş olsun umarım geçer kısa sürede

kısmetiniz bol olsun araba konusunda

desteğiniz için hepinize teşekkür ederim
sabah doktorun yolunu tuttuk
ve sonuç iğne olacak oğlum
çok üzgünüm çok bitkin ve yorgunum...

Nur mustiye maşallah bu oğlan çok yakışıklı
gerçekten bir abi edasında bakıyor fotolarda.

çok guzel bu iki erkek massallah nur.

olsun dilekcim ya igne olsun varsın iyilessinde bir an evel igne çok daha etkili bak kuzy de igne olud toparlıyor simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…