başınız sağolsun.selinle vakit geçireceğinede sevindimyarın izinliyim....daha doğrusu izin aldım.. bi arkabamızın damadı kanserden vefat etti bizimkiler cenazeye gidecekler eskişehire selinede başka bakacak olmadığı için izinliyim yarını kızımla geçireceğim..
biz cuma tam gün çalışıyoruz.allahtan ctesi tatil:)))Cuma öğleden sonra ve cumartesi tam gün izinliyiz..Pazar da zaten tatil. Ne kadar sevindim anlatamam.. Yeni yılın ilk günü çok çalışmışlığım vardır, bu habere inanamamam o sebepten..
ben de diyetteyim ne zamandır anca 1 kilo gitti 64 oldum sporsuz..sporun çok etkisi var..annem arada bakacak konuştum 1 saat yürüyüş yapıp gelicem..bıktım bu kilo derdinden..her gören iyisin diyor ancak 6 kiloluk bir gerçek var ortada..o da 1 beden eder zaten..neyse bikaç aya bu faslı kapatacağım azimliyim durmak yok yola devam..evde yer olsa yürüme bandı alalım dedik ama ev dar zaten eşyalar bile üstüme üstüme geliyor.
bizim tuvalet eğitimi başımızı ağrıtacak hissediyorum şimdiden, babamda almış lazımlık otursun diye :) şimdilik şapka olarak kullanıyor. birde ayakta yapıyor çişini bizimki uyanıkken farketmiştim ama geçenlerde odadayım uyuyodu kalktı tutundu gözler yarı kapalı sallandı çişini yaptı yattı. ben yaza kadar ertelemeyi düşünüyorum bu soğuklarda zor olacak gibi geliyor ama geç mi kalırım acaba BELMA?
ayy ne guzel sevindim senin yerineCuma öğleden sonra ve cumartesi tam gün izinliyiz..Pazar da zaten tatil. Ne kadar sevindim anlatamam.. Yeni yılın ilk günü çok çalışmışlığım vardır, bu habere inanamamam o sebepten..
nedemek evrimcim tabikide düşünürüm sen topikin anasısın canım ciğerim unutmaaa... yazdıklarına baktımta rüyamda sıkıntılı görmekte haklımışım kuzy iiileşsin dön aramızaa cnm benim
Evrimcim geçmiş olsun Burger Tusi ye..en kısa sürede alışırsınız inşallah ortama..hayat pahalıdır buralarda malesef..50 kuruşa 1 demet maydanoz bana çok ucuz geliyor artık
günaydın,
evrim, kuzey'e cok geçmiş olsun. yavrum toparlanır inşallah hemencecik. zamanla inşallah alışırsınız, özgür'ün işi için gittiniz sürekli orada mı kalacaksınız yoksa 3-5 yıllık bir yerleşme mi sizinki merak ettim.
Nur mustiye maşallah yakında bezden kurtulacak demek ki.
seçil hiç üzülme konuşmuyo diye, hepsinin gelişimi farklı, alp 6 aylıkken dönmeye başlamıştı, çok geç emekledi ve geç yürüdü. şimdi de sadece konuşması biraz önde.
canım ya ist a gore normal fiyatlar oldugu için soyledigin rakamlar ben yadırgamadım ama antalyanında bu sekil pahalı oldugunu bilmiyordum izminrinde ucuz oldugunu
en çok fatosun yoklugu dokunacak sana sanırım.. oralarda konu komsu bulmaya çalıssan bari umarımk afana gore birileri çikar
vah yavrum ya hala aynımı evrim biraz ates vs geçmistir umarım
günaydınnn...
EVRİNİM kuzy e geçmiş olsun kıyamam onunda düzeni değişti hava değişikli vs. çok fazla etkiliyor çocukları biran önce iyileşir inşallah.. yeni bir şehire alışmak çok zor hakikaten izmirle antalya kıyaslanamaz... hele izmir yeşillik cenneti , antalyada portakal fiyatlar turistlere endeksli nerdeyse çok pahalı....
gözlüklerimi taktım bugün ama sanki gondolda gibiyim mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum ani dönüşlerde yerbaktığımda falan inşallah alışırım... selin hiç yadırgamadı... buna çok sevindim en çok.. dedesi gözlük takınca çıkart cebine koy diyor onun takmasını istemiyor bende tereddüt ediyordum banada böyle yapar diye ama yapmadı...
araba işi olmadı arkadaşlar fiyatta anlaşmış gibiydik ama dün servise gidince araba bi dünya masraf çıktı adamda bir kuruş düşmüyor arabanın fiyatından şimdilik kaldı başka bakınıyoruz ama arayıncada bulunmuyor temiz birşey... hayırlısı olsun hakkımızda...
geçmişe bakamadım herkes iydir inşallah..
Evrim, yeni bir şehir yeni bir hayat oluyor. Alışırsın zamanla inşallah. Hele yaz gelsin ohhh alır Burger'i doya doya denize gidersiniz. Fatoşsuzluk kötü olacak tabi ama dayanamaz sık sık gelir yanınıza diye düşünüyorum. Ben de merak ettim ne kadar orada kalacaksınız tahminen belli mi??
İzmir'in ucuzluğunu bulamazsın ama. Ben de çok ucuz Balıkesirden İstanbula gelince nevrim dönmüştü. Gerçi Trabzon da çok pahalıdır alışkınım yani...
Kuzy'ye de ayrıca çok çok geçmişler olsun.
evrimcim çok geçmiş olsun kuziye.evinize ve yeni şehire umarım bir an önce alışırısn.
başınız sağolsun.selinle vakit geçireceğinede sevindim
biz cuma tam gün çalışıyoruz.allahtan ctesi tatil:)))
geçmişe göz atıyorum da çok üzüldüm
hasta olanlar, vefat haberleri, hırsızlık olayları herkese çok geçmiş olsun
rabbim acil şifalar versin herkese
2011 yılı inş. herkese en başta sağlık,mutluluk ve huzur getirir
umarım herkes gönlünden geçen tüm güzellikleri yaşar
ohhhCuma öğleden sonra ve cumartesi tam gün izinliyiz..Pazar da zaten tatil. Ne kadar sevindim anlatamam.. Yeni yılın ilk günü çok çalışmışlığım vardır, bu habere inanamamam o sebepten..
herkese selam
uzun zamandır topiğe giremiyorum
oğlum hasta hatırlarsanız esranın gününe kıvanç biraz rahatsız diye götürmemiştim
aslında çokta şiddetli hasta değildi fakat o günden sonra çocuk ağırlaştı
burun akıntısı bir yandan balgamlı öksürük bir yandan grip bronşit hepsi bir arada
ne yemek yedirebiliyorum ne ilaç içirebiliyorum
ne gece uykumuz var ne de gündüz ailecek helak olmuş durumdayız
inanın 10 gündür evde sadece yumurta kırılıp yeniyor uykusuzluktan ve yorgunluktan
yemek yapmaya ne halim nede vaktim kalıyor
allahtan kayınvalidem annem arada gelip hallediyorlar saolsunlar
kıvanç ağzına lokma sürmüyor çocuk resmen süzüldü hiç böyle olmamıştı
onun için hazırladığım tüm yemekler çöpe gidiyor
ilaçları içirirken yarısı yere yarısı üstümüze dökülüyor
çocuk iyice huy kaptı daha ilaçları görür görmez öğürüyor
midede bişey yokki sadece su kusuyor
ah şu ilaçları bir içirebilsek ağzına bir lokma damlasa benim için büyük bir sevinç oluyor
umarım biran önce toparlar bakalım yarın yine doktora gideceğiz kontrol var sonuç ne olacak
herkese selam
oğlum hasta hatırlarsanız esranın gününe kıvanç biraz rahatsız diye götürmemiştim
ağzına bir lokma damlasa benim için büyük bir sevinç oluyor
umarım biran önce toparlar bakalım yarın yine doktora gideceğiz kontrol var sonuç ne olacak
ay ne diyim ben sana nası yani oldum :)) tabi akordiyon gibi katlanıp minicik olmuoyr ama o devasa 1,20 mt lik bant ortadan kalkıyor su an bakıyorum kenarda ne kadar yerkapladıgına 40*50 cm sanırım eni boyu . yuksekligi iste 130 cm falan ustune elbise flan koyuoruz o ise yarıyor :)Çaça..senden mutlusu yoktur şimdi..
Esrako..ay ben yürüme bantlarının katlanır olduğunu bilmiyordum desem:)))..ne iyi oldu söylediğin hemen harekete geçeceğim..
Evrim bacım her odaya klima şart..gözünü daha da korkutmak istemem ama acı gerçek bu..Çeçil dediydi dersin..nem oranı çok yüksek olur yazları
Cuma öğleden sonra ve cumartesi tam gün izinliyiz..Pazar da zaten tatil. Ne kadar sevindim anlatamam.. Yeni yılın ilk günü çok çalışmışlığım vardır, bu habere inanamamam o sebepten..
herkese selam
burun akıntısı bir yandan balgamlı öksürük bir yandan grip bronşit hepsi bir arada
ne yemek yedirebiliyorum ne ilaç içirebiliyorum
ne gece uykumuz var ne de gündüz ailecek helak olmuş durumdayız
inanın 10 gündür evde sadece yumurta kırılıp yeniyor uykusuzluktan ve yorgunluktan
yemek yapmaya ne halim nede vaktim kalıyor
allahtan kayınvalidem annem arada gelip hallediyorlar saolsunlar
onun için hazırladığım tüm yemekler çöpe gidiyor
ilaçları içirirken yarısı yere yarısı üstümüze dökülüyor
çocuk iyice huy kaptı daha ilaçları görür görmez öğürüyor
midede bişey yokki sadece su kusuyor
ah şu ilaçları bir içirebilsek ağzına bir lokma damlasa benim için büyük bir sevinç oluyor
sağol canım inşallah tek temennim buzaten... araba aramıyorduk buraya yazmamıştım kaçırmadın:)) herşey bi anda gelişti biz niyetine girdik akşam ertesi gün bi tane bulduk ama çok masraf çıkınca kaldı bakalım hala arıyoruz inşallah nasipse olacak:)))
olsun dilekcim ya igne olsun varsın iyilessinde bir an evel igne çok daha etkili bak kuzy de igne olud toparlıyor simdidesteğiniz için hepinize teşekkür ederim
sabah doktorun yolunu tuttuk
ve sonuç iğne olacak oğlum
çok üzgünüm çok bitkin ve yorgunum...
Nur mustiye maşallah bu oğlan çok yakışıklı
gerçekten bir abi edasında bakıyor fotolarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?