Çok güzel çok güzel sayfalar hızla akıp gidiyor yetişemiyorum..iki lak lak edeyim bari..
Rüzgar kitap karıştırırken gördüğü nesnelerin canlısını bulup getirmeye bayılıyor bu aralar. Yumurta mesela,kitapta bi yerde görüyor, koştur koştur mutfağa gidiyor yumurta alacak. E kıracak etrafı dağıtacak pis edecek diye üzerine çullanıyoruz.
Babaannesi süper bir çözüm bulmuş çok güldüm. Haşlamış yumurtayı koymuş mutfakta bir yere. Bizimki istedikçe bulup getiriyor...Kırılma derdi yok:) Ne varsa eski kafalarda var valla. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi...
Çaça..senden mutlusu yoktur şimdi..
Esrako..ay ben yürüme bantlarının katlanır olduğunu bilmiyordum desem:)))..ne iyi oldu söylediğin hemen harekete geçeceğim..
Evrim bacım her odaya klima şart..gözünü daha da korkutmak istemem ama acı gerçek bu..Çeçil dediydi dersin..nem oranı çok yüksek olur yazları
Evrim ve Dilek çok geçmiş olsun Kuzey ve Kıvanç , toparlarlar kısa zamanda inşallah ikisi de.
İçim gidiyor hasta çocuk haberi öğrendiğim zaman ne kadar zor biliyorum Allah yardımcınız olsun.
İyi geceler hepinize...
evrim benim hiç komsum olmadıda bana hos geliyor boyle gdiip glecek yasıt bir komsu olması . çok istedim arkadaslarımın komsularına ozendim. komsudan kastım oyle bir suru yasca buyuk hanımlar degil bir tane can yoldası seklinde. benim yakın arkadaslarımın hep boyle komsuları var da ozenti birazda benimki :) bizim site kalabalık kimse kimseyi pek tanımıyor buulndugun kattakılar birtek onlarda yaslı
cok gecmis olsun bebiklerimize..neden hepsi hasta havadamı mıkrop var salgınmı var..
evrim benim yazın yasadıklerımı yasıo cok zor zayıflyn bi bebegi toparlatmak ama asarsın kuzum sen emınım..fatosta varsın olmasın annesin sen bebeine hersekilde yetersin yetmelisinde...
bugun misafirlerim vardı hiç bakmadım topiğe.
ne var ne yok bilmiyorum.
bugun gelen arkadaşlarımdan biri çocuk eğitimi seminerlerine katılmıştı notlarını istemiştim saolsun temize çekip getirmiş.
scan yapıyorum bu gece bitirirsem burayada eklerim. isteyen olursa diye. gerçekden kıymetli bilgiler.!
valla benimde aklıma gelmezdi aynen ne varsa eskilerde varÇok güzel çok güzel sayfalar hızla akıp gidiyor yetişemiyorum..iki lak lak edeyim bari..
Rüzgar kitap karıştırırken gördüğü nesnelerin canlısını bulup getirmeye bayılıyor bu aralar. Yumurta mesela,kitapta bi yerde görüyor, koştur koştur mutfağa gidiyor yumurta alacak. E kıracak etrafı dağıtacak pis edecek diye üzerine çullanıyoruz.
Babaannesi süper bir çözüm bulmuş çok güldüm. Haşlamış yumurtayı koymuş mutfakta bir yere. Bizimki istedikçe bulup getiriyor...Kırılma derdi yok:) Ne varsa eski kafalarda var valla. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi...
bilmiyorum finky çok yoruluyorum beynim yoruluyor.sürekli yapacak bir şeyler var.çok sorunlu bizim öğrenciler.sorunlularla ilgilenirken iyilere zaman kalmıyor.onları desteklesek iyi yerleri kazanacaklar halbüse. keşke 2 kişi olsaydık.eliff,
ya sen ne kadar yogunsun öyle hakkaten çalışkansın demekki,
ben hatırlıyorumda rehberlik hocaları hep daharaat olurlardı. veli ziyaretleri falan çok iyi düşünülmüş.
keşke her ögretmen senin kadar alakalı ve deger veren olsa
nevaya geçmiş olsun öksürük için milli şurupu denedinmi prospan. yada ıhlamur içine elma dogra oda iyi geliyor..
kaynana ve görumce pat diye gelmiş ya. nie ki? madem hatun hamile canıda kıymetli nazlı faln nie onca yol gelmiş.
sert erkekbu hafta deneyeceğim video cekmeyi gülicim. bizim kuzu fotoğraf makinesini görünce sinirleniyor :) o kadar cok cektim ki bi dönem dil cıkarıyo artık her fotoda :)
bu arada ap ap diyo 1-2 haftadır :))
kşam kaynatayım.azaldı baya öksürüğüGülizz...maşallah cuk oturmuş temizlikçi olayı..aslında hepimize şart haftada 1 bayan..sinirleri harab oluyor insanın..(saralle ile nutellayı üst üste sürüp dene bir de..bi ara takmıştık kavanoz kavanoz yiyorduk)
Elif..geçmiş olsun canım Neva ya..keçiboynuzu pekmezi içir ya da kendisini bulursan kaynatıp suyunu içir..
Pervin..size de geçmiş olsun hırsızlık olayı ile ilgili..mala gelsin diyoruz ama manevi şeyler gidince üzlmeden edemiyoruz.
Esrako..hayırlısı olsun canım bakıcınız..bundan memnun kalacaksın bence..bir amacı var çalışmak zorunda çünkü..
Güli-Esra ve özellikle Özgül ün resimleri harika..maşallah Özgül gerçekten genç kız gibisin..hani tek çocuğun olsa bu kadar şaşırmıycam ama boyun kadar oğlun var..süpersin
bana elüf diyen 2. kişisin hayatta:) neva dün bağıra bağıra yaya yaya mennnnnyekkk demeyi öğrenmiş ister misin?Selamlar,
Taze yaa çok üzüldüm kuzeninin eşi için. Daha çok küçük bebeği varmış ya allah ona bağışlasın, sağlığına kavuşsun biran önce.
Nur, aferin Mustiye şu bezden kurtulsalar ya rahatlayacaklar baya baya. Bizimkini de bez çok rahatsız ediyor son zamanlarda sürekli eli orda çekiştiriyor. Ben de hemen her akşam banyo yaptırıyorum biraz rahatlasın diye. Açık saklasam hemen çiş yapıyor.
Özgül ne kadar çıtıpıtı hakikaten.
Tülin içim parçalanıyor yazdıklarını okuyunca (meme diye tutturmasını kastediyorum) ama kararlı oluşun çok güzel, destekliyorum. Sen bunları okurken umarım kökten bitmiştir emzirme işiniz. Hem uykusu düzelmiş çok sevindim.
Gülizzzzzz adını mı söylüyor, valla video istiyoruz en hızlı tarafından.
Seçil, bizimki de konuşmuyor biliyorsun. Fatma takma kafana sakın, erkek veletler böyle biraz. Alp ve Akif hariç tabi.
Esra hakikaten sahibinden e ilan vererek mi buldun süper ya aklımda olsun. İnşallah daimi olur bakıcınız.
Pervin gitti güzelim inciler desene geçmiş olsun.
Elüf Nevayı anlat azcuk. Sayesinde Rüzgar 1 yaşında olduğunu gösteriyor bize.
çok şekersin senEvrim napıyo acaba, kanımca portakal reçeli yapıyordur...Ya da limonlu kek, ya da ya da puff yerleşmeye çalışıyordur.
ahh canım iyi ki fatoşun varmış.biz iki başımıx,za bir de neva.neler çektim bir Allah bir ben bilirim.en çok koyan da yapayalnız olmaktı.Afyon kadar kötü değildir antalya.gerçi buranın pazarı çok uygun ve çeşit bol.Meraba merabaaaaa
Bugun Fatoş u yolculadık.. oldukca uzgunum,arkadasım,annem,babam gıttı sankı evden. Oksuz cocuklar gıbı kaldım bı an. Keske yanıbasımda olsaydı hep.. asıl sımdı baslıyor Antalya maceramız.
Antalya dan geldıgımızden berıdır havasının ve evımın cevresının harıcınde hıc bır seyınden memnun degılım. ne cesmesınden akan suyundan, ne pazarlarından, ne esnafından. Bu kadar pahalı bır sehır gormemıstım ben hayatımda,içme suyu bıle pahalı.. su ana dek cebımızden gıden paranın haddı hesabı yok. Klıma taktırdık 300 lıra gıttı.. sofben taktırdık 100 lıra gıttı, pazara gıttım bır demet yesıllık 50 kurus, Izmırde 5 demet yesıllık 1 lıra ıdı.. pazarda dolanıyorum; pırasa 3 lıra, ıspanak 4 lıra ıdı.. en ucuz sey halıyle portakal ıdı :) o da sıksan kendını, cevreden toplarsın :)
ev temızlıgıne 80 lıraya gelıyorlar.. bombboş ev temızlettım 80 lıra verıp, bu kadar kotu temızlenebılırmıs ancak.. yaw neresınden tutayım da anlatayım sıze.. hakkımızda hayırlısı olsun.
geçmiş olsun.haberim yoktu.neşesi falan nasıl? o çok önemliKuzey ıkıncı antıbıyotıklı ıgnesıyle ancak gozlerını acabıldı.. Kuzey 18 aydır ılk kez bu kadar kotu ıdı.. sut bıle ıcmıyor.. gunde sadece ıkı kere o da 150 cc.. bır haftadır boyle yasadı.. baya baya kılo kaybettı.. mınıcık burnundan mümük aka aka heder oldu.. ınanılmaz kotu zamanlardı.
çok geçmiş olsunherkese selam
uzun zamandır topiğe giremiyorum
oğlum hasta hatırlarsanız esranın gününe kıvanç biraz rahatsız diye götürmemiştim
aslında çokta şiddetli hasta değildi fakat o günden sonra çocuk ağırlaştı
burun akıntısı bir yandan balgamlı öksürük bir yandan grip bronşit hepsi bir arada
ne yemek yedirebiliyorum ne ilaç içirebiliyorum
ne gece uykumuz var ne de gündüz ailecek helak olmuş durumdayız
inanın 10 gündür evde sadece yumurta kırılıp yeniyor uykusuzluktan ve yorgunluktan
yemek yapmaya ne halim nede vaktim kalıyor
allahtan kayınvalidem annem arada gelip hallediyorlar saolsunlar
kıvanç ağzına lokma sürmüyor çocuk resmen süzüldü hiç böyle olmamıştı
onun için hazırladığım tüm yemekler çöpe gidiyor
ilaçları içirirken yarısı yere yarısı üstümüze dökülüyor
çocuk iyice huy kaptı daha ilaçları görür görmez öğürüyor
midede bişey yokki sadece su kusuyor
ah şu ilaçları bir içirebilsek ağzına bir lokma damlasa benim için büyük bir sevinç oluyor
umarım biran önce toparlar bakalım yarın yine doktora gideceğiz kontrol var sonuç ne olacak
dün kızçemle evde koca güne tek başımıza vakit geçirdik çok güzeldi.. birşeyi farkettim normalde işten eve gittiğimizde selin dahaçok huysuz oluyor ele avuca sığmıyor kaç kişi hakkından gelemiyoruz dün sakin geçti yordu beni yinede ama akşamki kadar olmadı....
bu aralar güzel haberler alıyorum... kpss sonuüçları açıklandı istediğim puanı aldım arkadaşlar.. açılacak olan sınava gireceğim inşallah hakkımda hayırlısı olur heyecanlıyım bu aralar çok :)))
valla benimde gelmezdi ne yalan söyliyeyim.rüzgarada maşşallah.hepsi birbirinden akıllı bunlarınÇok güzel çok güzel sayfalar hızla akıp gidiyor yetişemiyorum..iki lak lak edeyim bari..
akşamları eve gelince yordun oluyoruz haliye.bide çocuklar bzii çok özlüyor ne yapıyorlarsa bize yapıyorlar bizimde petilimiz çıkıyor.benide bir dakkika oturtmuyor akşamları.inşallah hakkında hayırlısı olur.dün kızçemle evde koca güne tek başımıza vakit geçirdik çok güzeldi.. birşeyi farkettim normalde işten eve gittiğimizde selin dahaçok huysuz oluyor ele avuca sığmıyor kaç kişi hakkından gelemiyoruz dün sakin geçti yordu beni yinede ama akşamki kadar olmadı....
bu aralar güzel haberler alıyorum... kpss sonuüçları açıklandı istediğim puanı aldım arkadaşlar.. açılacak olan sınava gireceğim inşallah hakkımda hayırlısı olur heyecanlıyım bu aralar çok :)))
canım benim kıyamam ona .benimkide dün sobada işaret parmağının tırnak bitimini yakmış.ufacık bişey ama çok ağlamış ben eve geldiğimde hemen gösteriyor kremi gösteriyor süreyim diye.bugun ecenin ellerini yıkarken nası becerdiyse tek elinin 3parmagını ızgaraya soktu vede cıkaramadıgı icin cıglık attı agladı bende cok zor cıkardım kurularken negorim eli kan icinde oaglıo ben aglıorum..zar zor durdurdum kolonya surdum yaktu ama mikrobu kırması acısından..evde yarabandı yok emrahı aradım getirdi susmustu ama ara ara acıodu aglıodu calpol icirdim uyuttum..derisi sıyrılmus orta parmakta bi yerin..uyuyunca oksijenli suyla sildim yarabandı taktım..o 5 agladıysa ben 50 agladım icim yandi...canım gitti sanki..
pervin bişey geldimi üst üste gelir zaten .geçmiş olsun.bakalım daha neler yaşayacağızbide sabah supurgeyi bozdu..mutfagı supuruodum dugmeyı kapıo ben acıorum o kapıo sonra nası bastıysa acayip bi ses cıkıp pofff die biseyler sacıldı fandan ..bi dondumki ustu bası toz ..sonra o garip ses hep cıktı..kapadım kaldırdım..,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?