2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzel çok güzel sayfalar hızla akıp gidiyor yetişemiyorum..iki lak lak edeyim bari..

Rüzgar kitap karıştırırken gördüğü nesnelerin canlısını bulup getirmeye bayılıyor bu aralar. Yumurta mesela,kitapta bi yerde görüyor, koştur koştur mutfağa gidiyor yumurta alacak. E kıracak etrafı dağıtacak pis edecek diye üzerine çullanıyoruz.

Babaannesi süper bir çözüm bulmuş çok güldüm. Haşlamış yumurtayı koymuş mutfakta bir yere. Bizimki istedikçe bulup getiriyor...Kırılma derdi yok:) Ne varsa eski kafalarda var valla. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi...

ha ha ha süpermiş..valla ben de düşünemezdim..maşallah RUZY e..

anlamıstım da konduramadım :)) ınsan ınanmak ıstedıgıne ınanır ya, benımkısı de o hesap.

Saol Buket..

aynen o hesap benımkısı de.. karsımdakı de orta yaslı bır kadın, gıdıp gelmeye meraklı bırı ama benden ona yar olmaz.

ben Kuzey e 18 aydır yetıyorum,sorun benım arkadassız kalmam.. yanı Fatoş un gıtmesının bana koyması benım kendı ıcımde bır yalnızlık hıssetmem, cunku o benım cok kafama yatan bırısı.. resmen arkadasım gıbı oluyor, o yuzden cok zor onsuzluk.. su ara Kuzey sütünü bıle ıcmek ıstemıyor.. ısım var yıne bu sıpa ıle.. zamana bıraktım,zorladıkca gerı tepen bır yapısı var cunku. arada sen aklıma gelıyorsun, sen de cok sıkıntı cekmıstın unutmuyorum o zamanlarını.

NUR cum.. masallahh aslanlarına.. cok guzeller..

bugun misafirlerim vardı hiç bakmadım topiğe.
ne var ne yok bilmiyorum.
bugun gelen arkadaşlarımdan biri çocuk eğitimi seminerlerine katılmıştı notlarını istemiştim saolsun temize çekip getirmiş.
scan yapıyorum bu gece bitirirsem burayada eklerim. isteyen olursa diye. gerçekden kıymetli bilgiler.!

scan yapıyorum demıssın.. sıçan dıye okudum.. ıyıyım ama endıselenme

EVRİMCİM:))) GÜLDÜM VALLA
kuzey bugun daha iyimi?
sıçan yapamadım pc algılıyamadı okadar değerli bilgileri.. yarın tekrar denicem.
ama hakkaten güzel şeyler var.
mesela
-çocuk babayı annein gözuyle tanır. anne aman buda babsı gibi şöyle uyuz böyle moron(kızgınlık anında söylenenler bile)
bu cümle gibi nice cümleler var. kafamıza kazımamız gereken.. paylaşmak istiyorum umarım paylaşabilrim..

nuuuuuuurrr maşallah evlatlarına mustafa eli yüzü düzgün bi çocuk yakışıklı
adam abi gibi ya tipine bile yansımış..öperim ikisinide:)

dilecim kıvança geçmiş olsun .üzüldüm ya.kıyamam.ama iyileşecekse iğne olsun yavru napalım dimi. gözünün önunde halsiz ateşleyatacagına.Allah acil şifalar versin..tez zamanda eski haline dönsün yavrun.mavi gözlü kıvancımız

çaçaa süppe rya senin adına çok sevindim.tatil işi çok iyi olmuş seniniçin..
Ruzy de maşallah. bu gördüklerini gösterme yapa getirme etkinliğine ne kadar çabuk adapte olmuş.
bende yarın deneyeceğim afikde.
önce resme bakıp sonra getrmesini istiycem bakalım neler olacak.
babanneyede helal olsun valla.
süper fikir.

kuzy ve kıvanca çok geçmiş olsun. umarım iyileşmişlerdir....

yiğitte büyümüş ortaya çıkmış ya çok tatlılar mustiyle . maşallah.

okulda inşaat son hız. birde bu müteahhit için yavaş çalışır demişlerdi, pes, 24 saat işçi çalışıyor okulda. tüm personel olarak acil tatile ihtiyacımız var. inşaat bitsin topluca gidicesss.

bugün yılın son günü, yeni yılda yine sağlıklı olalım hepimiz hep birlikte....

valla benimde aklıma gelmezdi aynen ne varsa eskilerde var

dün kızçemle evde koca güne tek başımıza vakit geçirdik çok güzeldi.. birşeyi farkettim normalde işten eve gittiğimizde selin dahaçok huysuz oluyor ele avuca sığmıyor kaç kişi hakkından gelemiyoruz dün sakin geçti yordu beni yinede ama akşamki kadar olmadı....

bu aralar güzel haberler alıyorum... kpss sonuüçları açıklandı istediğim puanı aldım arkadaşlar.. açılacak olan sınava gireceğim inşallah hakkımda hayırlısı olur heyecanlıyım bu aralar çok :)))

bilmiyorum finky çok yoruluyorum beynim yoruluyor.sürekli yapacak bir şeyler var.çok sorunlu bizim öğrenciler.sorunlularla ilgilenirken iyilere zaman kalmıyor.onları desteklesek iyi yerleri kazanacaklar halbüse. keşke 2 kişi olsaydık.
bu hafta deneyeceğim video cekmeyi gülicim. bizim kuzu fotoğraf makinesini görünce sinirleniyor :) o kadar cok cektim ki bi dönem dil cıkarıyo artık her fotoda :)

bu arada ap ap diyo 1-2 haftadır :))
sert erkek
kşam kaynatayım.azaldı baya öksürüğü
bana elüf diyen 2. kişisin hayatta:) neva dün bağıra bağıra yaya yaya mennnnnyekkk demeyi öğrenmiş ister misin?
Evrim napıyo acaba, kanımca portakal reçeli yapıyordur...Ya da limonlu kek, ya da ya da puff yerleşmeye çalışıyordur.
çok şekersin sen
ahh canım iyi ki fatoşun varmış.biz iki başımıx,za bir de neva.neler çektim bir Allah bir ben bilirim.en çok koyan da yapayalnız olmaktı.Afyon kadar kötü değildir antalya.gerçi buranın pazarı çok uygun ve çeşit bol.
geçmiş olsun.haberim yoktu.neşesi falan nasıl? o çok önemli
çok geçmiş olsun

çok sevindim senin adına.gönlünce olsun herşey

sibelcim kpss sinavları tam nasıl oluyor bilmiyorum birkaç kademeli sinav heralde amacın ilk istegin nerde çalısmak ? hakkında hayırlısı olsun canım

bugun ecenin ellerini yıkarken nası becerdiyse tek elinin 3parmagını ızgaraya soktu vede cıkaramadıgı icin cıglık attı agladı bende cok zor cıkardım kurularken negorim eli kan icinde oaglıo ben aglıorum..zar zor durdurdum kolonya surdum yaktu ama mikrobu kırması acısından..evde yarabandı yok emrahı aradım getirdi susmustu ama ara ara acıodu aglıodu calpol icirdim uyuttum..derisi sıyrılmus orta parmakta bi yerin..uyuyunca oksijenli suyla sildim yarabandı taktım..o 5 agladıysa ben 50 agladım icim yandi...canım gitti sanki..

nur bebiklerin superler musti cok yakısıklı olmus cok can yakacak soyliim sana

sibelcim gozun aydın kpss sonucun iimis cok sevindim

gulim sıcan sonuclarını yaz arada..guzelmis

eliff nerden ogrenmis neva manyak demeyi..feystekş videoya bittim

zaten dun geceden sinirlerim bozuktu ece saat 12 g,b, agladı daha yatmamistik sonra suyunu getirdi babası kapagı tam kapanmamıs ustu bası ıslandı bu sefer uyku dagıldı saat 3e kadar salla salla oynat op kokla kız bagır bilmemne hepsini yasadım..3te zor uyuttum..bugunde bu olay olunca dunku kızmalarımada uzuldum..uykusuzluktan öluo inadından gozunu kapamıo..esnio esnio ovusturuo yınede kapamıo tımarhanelik olcaktım dun..kızıncda sucunu bilio seini cıkarmıo beni opmeye sevmeye calısıo ..

bide sabah supurgeyi bozdu..mutfagı supuruodum dugmeyı kapıo ben acıorum o kapıo sonra nası bastıysa acayip bi ses cıkıp pofff die biseyler sacıldı fandan ..bi dondumki ustu bası toz ..sonra o garip ses hep cıktı..kapadım kaldırdım..,,

valla benimde gelmezdi ne yalan söyliyeyim.rüzgarada maşşallah.hepsi birbirinden akıllı bunların
akşamları eve gelince yordun oluyoruz haliye.bide çocuklar bzii çok özlüyor ne yapıyorlarsa bize yapıyorlar bizimde petilimiz çıkıyor.benide bir dakkika oturtmuyor akşamları.inşallah hakkında hayırlısı olur.
canım benim kıyamam ona .benimkide dün sobada işaret parmağının tırnak bitimini yakmış.ufacık bişey ama çok ağlamış ben eve geldiğimde hemen gösteriyor kremi gösteriyor süreyim diye.
pervin bişey geldimi üst üste gelir zaten .geçmiş olsun.bakalım daha neler yaşayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…