bide sabah supurgeyi bozdu..mutfagı supuruodum dugmeyı kapıo ben acıorum o kapıo sonra nası bastıysa acayip bi ses cıkıp pofff die biseyler sacıldı fandan ..bi dondumki ustu bası toz ..sonra o garip ses hep cıktı..kapadım kaldırdım..,,
sibelcim kpss sinavları tam nasıl oluyor bilmiyorum birkaç kademeli sinav heralde amacın ilk istegin nerde çalısmak ? hakkında hayırlısı olsun canım
bugun ecenin ellerini yıkarken nası becerdiyse tek elinin 3parmagını ızgaraya soktu vede cıkaramadıgı icin cıglık attı agladı bende cok zor cıkardım kurularken negorim eli kan icinde oaglıo ben aglıorum..zar zor durdurdum kolonya surdum yaktu ama mikrobu kırması acısından..evde yarabandı yok emrahı aradım getirdi susmustu ama ara ara acıodu aglıodu calpol icirdim uyuttum..derisi sıyrılmus orta parmakta bi yerin..uyuyunca oksijenli suyla sildim yarabandı taktım..o 5 agladıysa ben 50 agladım icim yandi...canım gitti sanki..
canım kpss sınavı bir kademeli oluyor... benim niyetim adliyeye zabıt katibi olarak başvurmak ondada kpss den en az 70 puan alma şartı arıyorlar.. ondan sonra yazılı sınav yapılıyor en az 3 dk. da 90 kelime yazman lazım sonrada sözlü mülakat bunlardan geçersen onayın oluoyr dosya adalet bakanlığına gidiyor onlarda okey derse adliyede işe başlıyorsun... inşallah hayırlısı ne ise o olsun tatlım dua edin benim için.. inşallah olur....
hayırlısı olsun hakkındacanım kpss sınavı bir kademeli oluyor... benim niyetim adliyeye zabıt katibi olarak başvurmak ondada kpss den en az 70 puan alma şartı arıyorlar.. ondan sonra yazılı sınav yapılıyor en az 3 dk. da 90 kelime yazman lazım sonrada sözlü mülakat bunlardan geçersen onayın oluoyr dosya adalet bakanlığına gidiyor onlarda okey derse adliyede işe başlıyorsun... inşallah hayırlısı ne ise o olsun tatlım dua edin benim için.. inşallah olur....
sağolBuradaki tüm arkadaşlarıma sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl dilerim.
hersey gönlunce olur ınsallah Sibelcımdün kızçemle evde koca güne tek başımıza vakit geçirdik çok güzeldi.. birşeyi farkettim normalde işten eve gittiğimizde selin dahaçok huysuz oluyor ele avuca sığmıyor kaç kişi hakkından gelemiyoruz dün sakin geçti yordu beni yinede ama akşamki kadar olmadı....
bu aralar güzel haberler alıyorum... kpss sonuüçları açıklandı istediğim puanı aldım arkadaşlar.. açılacak olan sınava gireceğim inşallah hakkımda hayırlısı olur heyecanlıyım bu aralar çok :)))
aaa gecmıs olsun kuzuy.kıyamamm nası canı yandı hemde korktu kımbılır.bugun ecenin ellerini yıkarken nası becerdiyse tek elinin 3parmagını ızgaraya soktu vede cıkaramadıgı icin cıglık attı agladı bende cok zor cıkardım kurularken negorim eli kan icinde oaglıo ben aglıorum..zar zor durdurdum kolonya surdum yaktu ama mikrobu kırması acısından..evde yarabandı yok emrahı aradım getirdi susmustu ama ara ara acıodu aglıodu calpol icirdim uyuttum..derisi sıyrılmus orta parmakta bi yerin..uyuyunca oksijenli suyla sildim yarabandı taktım..o 5 agladıysa ben 50 agladım icim yandi...canım gitti sanki..
cok calısırsan işin rast gıder inşalah.yannız torpil dönerse yandın.arkadasımın eşi adlıyede hakımın katıbıydı galıba.aynen senın gececegın yollardan gectı ve kazandı.ama oraya basvuranların gelmısı gecmısı ıncelendıgınden, işe almak istemedıklerı insnalar için yaptıkları seye inanamazsın...canım kpss sınavı bir kademeli oluyor... benim niyetim adliyeye zabıt katibi olarak başvurmak ondada kpss den en az 70 puan alma şartı arıyorlar.. ondan sonra yazılı sınav yapılıyor en az 3 dk. da 90 kelime yazman lazım sonrada sözlü mülakat bunlardan geçersen onayın oluoyr dosya adalet bakanlığına gidiyor onlarda okey derse adliyede işe başlıyorsun... inşallah hayırlısı ne ise o olsun tatlım dua edin benim için.. inşallah olur....
yavrum ya nasıl acımıstır çok geçmis olsun
on parmak daktilo yazacaksın yani artık daktilo degil f klavyede yani zaten biliyorsundur sanırım. bende bu sekil acıkogretimde bitirme sinavına girmistim f klavyede bilmemkac dkda bilmemkac kelime idi simdi hatırlamıyorum oyle bir çalısmıstımkı 100 100 alıp iki sinavıda vermistim insallah seninde oyle olur
EVRİMCİM:))) GÜLDÜM VALLA
kuzey bugun daha iyimi?
sıçan yapamadım pc algılıyamadı okadar değerli bilgileri.. yarın tekrar denicem.
ama hakkaten güzel şeyler var.
mesela
-çocuk babayı annein gözuyle tanır. anne aman buda babsı gibi şöyle uyuz böyle moron(kızgınlık anında söylenenler bile)
bu cümle gibi nice cümleler var. kafamıza kazımamız gereken.. paylaşmak istiyorum umarım paylaşabilrim..
nuuuuuuurrr maşallah evlatlarına mustafa eli yüzü düzgün bi çocuk yakışıklı
adam abi gibi ya tipine bile yansımış..öperim ikisinide:)
dilecim kıvança geçmiş olsun .üzüldüm ya.kıyamam.ama iyileşecekse iğne olsun yavru napalım dimi. gözünün önunde halsiz ateşleyatacagına.Allah acil şifalar versin..tez zamanda eski haline dönsün yavrun.mavi gözlü kıvancımız
çaçaa süppe rya senin adına çok sevindim.tatil işi çok iyi olmuş seniniçin..
Ruzy de maşallah. bu gördüklerini gösterme yapa getirme etkinliğine ne kadar çabuk adapte olmuş.
bende yarın deneyeceğim afikde.
önce resme bakıp sonra getrmesini istiycem bakalım neler olacak.
babanneyede helal olsun valla.
süper fikir.
dün kızçemle evde koca güne tek başımıza vakit geçirdik çok güzeldi.. birşeyi farkettim normalde işten eve gittiğimizde selin dahaçok huysuz oluyor ele avuca sığmıyor kaç kişi hakkından gelemiyoruz dün sakin geçti yordu beni yinede ama akşamki kadar olmadı....
bu aralar güzel haberler alıyorum... kpss sonuüçları açıklandı istediğim puanı aldım arkadaşlar.. açılacak olan sınava gireceğim inşallah hakkımda hayırlısı olur heyecanlıyım bu aralar çok :)))
bilmiyorum finky çok yoruluyorum beynim yoruluyor.sürekli yapacak bir şeyler var.çok sorunlu bizim öğrenciler.sorunlularla ilgilenirken iyilere zaman kalmıyor.onları desteklesek iyi yerleri kazanacaklar halbüse. keşke 2 kişi olsaydık.
sert erkek
kşam kaynatayım.azaldı baya öksürüğü
bana elüf diyen 2. kişisin hayatta:) neva dün bağıra bağıra yaya yaya mennnnnyekkk demeyi öğrenmiş ister misin?
çok şekersin sen
ahh canım iyi ki fatoşun varmış.biz iki başımıx,za bir de neva.neler çektim bir Allah bir ben bilirim.en çok koyan da yapayalnız olmaktı.Afyon kadar kötü değildir antalya.gerçi buranın pazarı çok uygun ve çeşit bol.
geçmiş olsun.haberim yoktu.neşesi falan nasıl? o çok önemli
çok geçmiş olsun
çok sevindim senin adına.gönlünce olsun herşey
bugun ecenin ellerini yıkarken nası becerdiyse tek elinin 3parmagını ızgaraya soktu vede cıkaramadıgı icin cıglık attı agladı bende cok zor cıkardım kurularken negorim eli kan icinde oaglıo ben aglıorum..zar zor durdurdum kolonya surdum yaktu ama mikrobu kırması acısından..evde yarabandı yok emrahı aradım getirdi susmustu ama ara ara acıodu aglıodu calpol icirdim uyuttum..derisi sıyrılmus orta parmakta bi yerin..uyuyunca oksijenli suyla sildim yarabandı taktım..o 5 agladıysa ben 50 agladım icim yandi...canım gitti sanki..
2010 nun son saatlerı.bir yılı daha gerıde bıraktık... 2011 hepimiz için cok guzel gecer inşallah...
Allahım saglıgı mutlulugu huzuru bol bol versın hepimize inşallah...
ve bebeklerımız hıccc hasta olmasa keskeee
Minnak Tuba nın esliğinde ben de herkesın yenı yılını kocaman kocaman huzur ve saglık dolu dıleklerle kutluyorum.. gönlunuzce gececek bır yıl olsun ınsallah..
öncelikle yorum yazanlara tşk ederim resimlerimiz için
resimleri eklediğim gece musti ateşlendi bir türlü düşmedi sabah dişten dedim ama deilmiş akşamda düşmeyince çocuk hastanesinin aciline götürdük orda 39.8 çıkınca eve bile göndermediler hemen orda soğuk duş yaptırdılar 37 düşünce eve geldil bir sürü ilaç verdiler ama ara ara hala çıkıo dün gecede çıktı hemen banyo yaptırdım bakalım bu gece nasıl geçecek bilmiyorum ama çok yoruldum küçük bir yandN musti bir yandann pöff pöffff
aynen dediğin gibi minnişim boğazıda enfeksiyon başlamış bu arada saol tubacımmcok gecmıs olsun Mustimeeee.ee neymıs sorun, enfeksıyon falanmı yanı bogaz-kulak vs ne dedıler?
öncelikle yorum yazanlara tşk ederim resimlerimiz için
resimleri eklediğim gece musti ateşlendi bir türlü düşmedi sabah dişten dedim ama deilmiş akşamda düşmeyince çocuk hastanesinin aciline götürdük orda 39.8 çıkınca eve bile göndermediler hemen orda soğuk duş yaptırdılar 37 düşünce eve geldil bir sürü ilaç verdiler ama ara ara hala çıkıo dün gecede çıktı hemen banyo yaptırdım bakalım bu gece nasıl geçecek bilmiyorum ama çok yoruldum küçük bir yandN musti bir yandann pöff pöffff
minnaklar koştursun senı portakal bahcesınde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?