2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allah allah moturu falan yandı demekki toz flaan çıktığına göre... ben bu konuda şanslımıyım şanssızmıyım bilmiyorum selin acayip korkuyor süpürgeden yanında çalıştıramıyoruz oda korktuğu için yaklaşmıyor... bizimde tv kafayı yedi selin habire kapatıp açtığı için tv yi kapattıktan sonra hoparlör kısmından ses geliyor çat çat diye...

sibelcim kpss sinavları tam nasıl oluyor bilmiyorum birkaç kademeli sinav heralde amacın ilk istegin nerde çalısmak ? hakkında hayırlısı olsun canım

canım kpss sınavı bir kademeli oluyor... benim niyetim adliyeye zabıt katibi olarak başvurmak ondada kpss den en az 70 puan alma şartı arıyorlar.. ondan sonra yazılı sınav yapılıyor en az 3 dk. da 90 kelime yazman lazım sonrada sözlü mülakat bunlardan geçersen onayın oluoyr dosya adalet bakanlığına gidiyor onlarda okey derse adliyede işe başlıyorsun... inşallah hayırlısı ne ise o olsun tatlım dua edin benim için.. inşallah olur....

PERVİN canım okudum geçmiş olsun ya resmen içim cıs etti yavrum çok acımıştır.. rabbim daha beterlerinden korusun...

yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlar.. yeni yıl inşallah hepimiz için güzel bi yıl olur.. sağlık, mutluluk, huzurlu, evlatlarımızla sevdiklerimizle iyi bi yıl geçiririz...

bizim bu gece için bi plan yok arkadaşları çağırdık inegölden ama onlarda büyük ihtimal yarın çalışacakları için gelemeyecekler tam kesin değil birden geliyoruz diyede akşama sürpriz olabilir.. dışarı eğlenmeye gitsek eşimle bi konuda hemfikiriz selinsiz yeni bi yıla girmek istemiyoruz... maaa aile akşama beraber bi yeni yıla gireceğiz hoş her zamanki akşamlardan bi farkı olmayacak.. görümcede gelir belki annesigile böyle işte...

yavrum ya nasıl acımıstır çok geçmis olsun

on parmak daktilo yazacaksın yani artık daktilo degil f klavyede yani zaten biliyorsundur sanırım. bende bu sekil acıkogretimde bitirme sinavına girmistim f klavyede bilmemkac dkda bilmemkac kelime idi simdi hatırlamıyorum oyle bir çalısmıstımkı 100 100 alıp iki sinavıda vermistim insallah seninde oyle olur

Elif Maşallah Neva ya kelime hazinesi pek bir genişlemiş..:)
Pervin çok geçmiş olsun o küçük ellerine kıyamam. Anneler çok yıpranıyoruz gerçekten. Bir senede birkaç senelik iş yapıp ruhen de yaşlandığımı hissediyorum. Ama onların bir gülüşüne de dünyalara değiyor. Akıl işi değil bu annelik hakkaten...
Sibel hayırlısı olur inşallah Kpss notuna çok sevindim.

Biz de ailecek evde geçireceğiz yeni yılı. İstanbul da herkes deli gibi alışveriş ve eğlence derdinde. Ben ruhen ve bedenen çok yorgunum, onları izlerken bile yoruluyorum. Trafik de facia olur bu akşam...

Son düzenleme:
hayırlısı olsun hakkında
inş gönlüne olur senin

Buradaki tüm arkadaşlarıma sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl dilerim.
sağol

Pervin geçmiş olsun Ece ye

hersey gönlunce olur ınsallah Sibelcım
aaa gecmıs olsun kuzuy.kıyamamm nası canı yandı hemde korktu kımbılır.
cok calısırsan işin rast gıder inşalah.yannız torpil dönerse yandın.arkadasımın eşi adlıyede hakımın katıbıydı galıba.aynen senın gececegın yollardan gectı ve kazandı.ama oraya basvuranların gelmısı gecmısı ıncelendıgınden, işe almak istemedıklerı insnalar için yaptıkları seye inanamazsın...
cocuk cok calısmıs herseyden gecmıs puan vs. sıra bılmem kac dakkada kac kelime yazmaya gelınce,önune verilen klavye bozuk verılıyormus.yanı bazı harflerı herxaman basmayan bışe ee halıyle yanlıs yazıyorsun ve kolay yoldan elenıyorsun...
böyle yanı inşallah işin rast gıder canım memur olursun...

evet canım zaten ben normaldede f klavye kullanıyorum10 parmak yazıyorum 3 dk. da 90 değil ben 140 yazıyorum ama o an sınav atmosferinde nolur bilemiyorum:))) inşallah birgün o güzel haberide vermek nasip olur burdan..

merhabalar! bayadır giremiyorum girsem de iki satır okuyup çıkıyorum, pek bişeyden haberim yok ama hasta bebikler varsa hepsine çok geçmiş olsun! evde annemler filan var kalabalığız o nedenle pek vaktim olmadı. ama herkesin yeni yılını kutlamak istedim en azından.
2011 hepimize en başta sağlık, mutluluk huzur getirsin... bebikler hiiiç hasta olmasın.. sizi de tatlı bebişler,i de öpüyorum ennn kocamanından güzel anneler... yakında döneceğim aranıza..

Deryacım, bugün doğumgününmüş, çok kutlu olsun canım benim..

2010 nun son saatlerı.bir yılı daha gerıde bıraktık... 2011 hepimiz için cok guzel gecer inşallah...
Allahım saglıgı mutlulugu huzuru bol bol versın hepimize inşallah...
ve bebeklerımız hıccc hasta olmasa keskeee

kuzey daha ıyı tatlım saolasın.. oksuruk de gecse tam ıyı oldu dıyebılecegım ılgı ve sevgı kelebegıme.

hadı gozun aydın.. hakkında hayırlısı olsun.

son bır bucuk haftadır yüzü hıc gulmedı desem yalan olmaz.. yenı yenı mızır mızırlıktan vazgecmeye basladı.. oldukca zor gecırdık Elıf.. Rabbım bır daha vermesın.

çok uzuldum.. hele hele ınsanın elınden bır sey gelmeyınce daha da kahroluıyor.. hem ona hem sana kıyamam.

Minnak Tuba nın esliğinde ben de herkesın yenı yılını kocaman kocaman huzur ve saglık dolu dıleklerle kutluyorum.. gönlunuzce gececek bır yıl olsun ınsallah..

öncelikle yorum yazanlara tşk ederim resimlerimiz için

resimleri eklediğim gece musti ateşlendi bir türlü düşmedi sabah dişten dedim ama deilmiş akşamda düşmeyince çocuk hastanesinin aciline götürdük orda 39.8 çıkınca eve bile göndermediler hemen orda soğuk duş yaptırdılar 37 düşünce eve geldil bir sürü ilaç verdiler ama ara ara hala çıkıo dün gecede çıktı hemen banyo yaptırdım bakalım bu gece nasıl geçecek bilmiyorum ama çok yoruldum küçük bir yandN musti bir yandann pöff pöffff

cok gecmıs olsun Mustimeeee.ee neymıs sorun, enfeksıyon falanmı yanı bogaz-kulak vs ne dedıler?

ayy ebebekte bı araba gördük.aslında ne araba ne bisiklet.cok hosumuza gıttı.bıraz daha arastırıp Şevvale almayı düşünüyoruz.cok sever kesın.dıreksıyonu cevırınce kendı gıdıyo,akulu veya sarjlı degıl manuel yanı.ama süper videoyu bı izleyın.biraz pahalı geldı ındırım yakalarsak kacırmıycaz.
SwingCar Atom Karınca Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

Son düzenleme:

cokc ok gecmıs olsun.. bızım ıgne ıle dustu.. dıger turlu fıtıllerle falan gecıcı dusurebılmıstık.. ınsallah sız de gerek kalmaz. kıyamam sana.. keske bırılerı yanına gelse, sana yardımcı olsa.

minnaklar koştursun senı portakal bahcesınde :))

D Yerum seni sevgulummmm :)) ( show da Volkan Konak ısleyınce bıole oluıoo))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…