2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnlar.......
rüyamda KK annlerıyle gundeydımm n'aberr :)) hemıde bana gelmıstınız gune.ay cok gercekcıydı. GÜli çingene Esraa Güliz Özlem en net hatırladıklarım.ve hatırlamadıgım 4 kısı falan daha vardı.cok gercek cok guzeldıııı. bundan önce bı güne daha gıtmiştim,Gülideymıstı.ama Gülistan gunu 2 ye bölmüş sbaahtan dıyet yapanlar aksamüstü dıeyt yapmayanlar dıe bende tabı yapmayanlar bölümüne kalmısım :))) (sabah encok buna guldum uyandıgımda) bendekı gunde yıyo fırcayı herkezden.öle yanı doyamadan sıze uyandım

Güneş pırıl pırıl İstanbul da hep böyle aydınlık bir yıl olsun. Sağlık ve huzurun bizi hiç bırakmadığı.....
Tuğba çok güldüm rüyana hayırdır inşallah..

herkesin yeni yılını kutlarım.
umarım geçtiğimiz yılda keşke yapmasaydım dediğimiz yada pişman olduklarımızdan ders aldıgımız ve gecmişden ders alıp gelecegimize umutla baktıgımız bir yıl olur hepimiz için.ve yine umarımki;
geçtiğimiz koca 1 yılın muhakemesini yapıp ona göre yol çizeriz yeni yılda kendimize.
herkese saglık, huzur, aile saadeti ,aile birliği ve mutluluk diliyorum:)
evlatlarımızla nice senelere!

minnakkk tubiş

ay hayrolsun rüyan.
ama ne tevafukdurki bende KK annelerini gördüm ama herkesi değil gypsym vardı o kesin başka ları nı hatırlıyamadım
ama işin ilginç yanı Almanyadaydık.özgülde vardı tabi.
ayy çokkarman çormandı. değişik yani totom açıkda kalmış olabiler.
bi markete gidelim diyoruz guya değişik bişeyler bakcas. esra pasta yapım aletleri bakcak bende peçete çikolata falan bakıcam.
değişik servis peçeteleri vardır diyorum.
özgül bize notlar yazıyor almanca hangi kelimeler ne demek gibi??
yahyayı uyurken evde bırakıp gidiyoruz ama kim var evde onu bilemdim biz geziyoz geliyoz yahya hala uyuyor..
gibi gibi... yani..:26:

pervincim geçmiş olsun ecoşuma.
kıyamma.
ama suçlu olsuklarını bildikleri an hiç ses çıkarmama anneye sırnaşma öpüp koklama hepsinde var. bunlar maşallah çok akıllılar.,
demek ecoşda başladı zarar ziyana.
bununla kalsın diyorum .

Nur sizede geçmiş olsun umarım bugun daha iyi olmuştur.
ateş neden oldu acaba?

sibelcim gözlüklerin hayırlı olsun:)kpss sonucunun yuksek olmasına sevindim. inşallah istediğin mutlu olacagın meslegi yaparsın. bi bayan için ideal iş sanırım memeurluk:)
3dk da 140 kelime woooooov!süpersin:)

Son düzenleme:

hayır olsun senın rüyanda... senınkıde ayrı bı konu.almayaya falan gıttınız demek :))
ama aklıma geldıkce guldum bugun durup durup.sen ne akla hızmet gunu 2 ye boluyon dıyet yapanlar yapmayanlar olarak.ne fırca yedın herkezden ama anlatamam :))

Allahtan yeni yilda saglik,mutluluk,huzur ve kalbinizdeki tüm dilekleri getirmesini diliyorum...insallah hepimizin tek tek aile icinde yasadigi ama hep birlikte aglayip hep birlikte paylastigimiz bütün üzüntüler yok olur..yeni yilda insallah güzel olaylarin ve konularin paylasildigi bir topik oluruz..

Kuzy ye, Kivanc a,Eceye ve hasta olan tüm bebis ve annelerine gecmis olsun..gercekten kis hastaliklarini eksik etmiyor..su yaz bir gelse artik..özelliklede burada soguk boguyor artik insani..canim hicbirsey yapmak istemiyor..cocuklardan da ne öksürük ne de burun akintisi eksik oluyor..

Ilahi sizlere!!! keske böyle bir firsat olsada Gülim sizleri burada agirlasam..Tuba insallah seninlede tanisip konusmak nasip olur..artik öyle kaynastikki benimde en az haftada bir gün rüyama giriyorsunuz valla!!!

yeni yılın hepinize sağlık mutluluk huzur getirmesi dileğiyle

evrim adaşımtaşındın sanırım arasıra topiğegirdikçe gördüm hayırlı olsun çok çok mutlu olursunuz inşallah sen kuzey uzun zamandır sana hayırlı olsun demek istiyordum zor oluyor önce ama alışınca yeni yerler de güzerl oluyorumarım güzellikler getirir sana ve ailene öpüyorum kuzeyede acil şifalarr

herkese mutlu iyi yillarrrrrrr.. saglik ve huzur dolu bir yil olsun herkes icin..

nurdaaaaaaaaan seni buralardagörmeyi ösledik yaff.
ne zaman gelirsen ay balam.:)(yahşi cazibeyi izliyiremde )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…