D Yerum seni sevgulummmm :)) ( show da Volkan Konak ısleyınce bıole oluıoo))
Yeni yılın ilk mesajı benden olsun :)) daha nice senelere birlikte olalımm inşallah.
minnakkk tubiş
ay hayrolsun rüyan.
ama ne tevafukdurki bende KK annelerini gördüm ama herkesi değil gypsym vardı o kesin başka ları nı hatırlıyamadım
ama işin ilginç yanı Almanyadaydık.özgülde vardı tabi.
ayy çokkarman çormandı. değişik yani totom açıkda kalmış olabiler.
bi markete gidelim diyoruz guya değişik bişeyler bakcas. esra pasta yapım aletleri bakcak bende peçete çikolata falan bakıcam.
değişik servis peçeteleri vardır diyorum.
özgül bize notlar yazıyor almanca hangi kelimeler ne demek gibi??
yahyayı uyurken evde bırakıp gidiyoruz ama kim var evde onu bilemdim biz geziyoz geliyoz yahya hala uyuyor..
gibi gibi... yani..:26:
günaydınnlar.......
rüyamda KK annlerıyle gundeydımm n'aberr :)) hemıde bana gelmıstınız gune.ay cok gercekcıydı. GÜli çingene Esraa Güliz Özlem en net hatırladıklarım.ve hatırlamadıgım 4 kısı falan daha vardı.cok gercek cok guzeldıııı. bundan önce bı güne daha gıtmiştim,Gülideymıstı.ama Gülistan gunu 2 ye bölmüş sbaahtan dıyet yapanlar aksamüstü dıeyt yapmayanlar dıebende tabı yapmayanlar bölümüne kalmısım :))) (sabah encok buna guldum uyandıgımda) bendekı gunde yıyo fırcayı herkezden.öle yanı doyamadan sıze uyandım
minnakkk tubiş
ay hayrolsun rüyan.
ama ne tevafukdurki bende KK annelerini gördüm ama herkesi değil gypsym vardı o kesin başka ları nı hatırlıyamadım
ama işin ilginç yanı Almanyadaydık.özgülde vardı tabi.
ayy çokkarman çormandı. değişik yani totom açıkda kalmış olabiler.
bi markete gidelim diyoruz guya değişik bişeyler bakcas. esra pasta yapım aletleri bakcak bende peçete çikolata falan bakıcam.
değişik servis peçeteleri vardır diyorum.
özgül bize notlar yazıyor almanca hangi kelimeler ne demek gibi??
yahyayı uyurken evde bırakıp gidiyoruz ama kim var evde onu bilemdim biz geziyoz geliyoz yahya hala uyuyor..
gibi gibi... yani..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?