günaydınnlar.......
rüyamda KK annlerıyle gundeydımm n'aberr :)) hemıde bana gelmıstınız gune.ay cok gercekcıydı. GÜli çingene Esraa Güliz Özlem en net hatırladıklarım.ve hatırlamadıgım 4 kısı falan daha vardı.cok gercek cok guzeldıııı. bundan önce bı güne daha gıtmiştim,Gülideymıstı.ama Gülistan gunu 2 ye bölmüş sbaahtan dıyet yapanlar aksamüstü dıeyt yapmayanlar dıebende tabı yapmayanlar bölümüne kalmısım :))) (sabah encok buna guldum uyandıgımda) bendekı gunde yıyo fırcayı herkezden.öle yanı doyamadan sıze uyandım
yeni yılın hepinize sağlık mutluluk huzur getirmesi dileğiyle
evrim adaşımtaşındın sanırım arasıra topiğegirdikçe gördüm hayırlı olsun çok çok mutlu olursunuz inşallah sen kuzey uzun zamandır sana hayırlı olsun demek istiyordum zor oluyor önce ama alışınca yeni yerler de güzerl oluyorumarım güzellikler getirir sana ve ailene öpüyorum kuzeyede acil şifalarr
çok harika bir rüya:)
nur geçmiş olsun tATLIM
çok ıssız buralar be
fonda da acıklı bir müzik dinliyorum fena oldum.gelin gari
günaydınnlar.......
rüyamda KK annlerıyle gundeydımm n'aberr :)) hemıde bana gelmıstınız gune.ay cok gercekcıydı. GÜli çingene Esraa Güliz Özlem en net hatırladıklarım.ve hatırlamadıgım 4 kısı falan daha vardı.cok gercek cok guzeldıııı. bundan önce bı güne daha gıtmiştim,Gülideymıstı.ama Gülistan gunu 2 ye bölmüş sbaahtan dıyet yapanlar aksamüstü dıeyt yapmayanlar dıebende tabı yapmayanlar bölümüne kalmısım :))) (sabah encok buna guldum uyandıgımda) bendekı gunde yıyo fırcayı herkezden.öle yanı doyamadan sıze uyandım
ahh keske,yolumuz bı gun kesişir bakarsın.tanımayı cok isterimm hemde cookIlahi sizlere!!! keske böyle bir firsat olsada Gülim sizleri burada agirlasam..Tuba insallah seninlede tanisip konusmak nasip olur..artik öyle kaynastikki benimde en az haftada bir gün rüyama giriyorsunuz valla!!!
evet ya sınırım bozuluyo gırıyom gırıyom bomboş sayfa.özledım valla herkezıçok harika bir rüya:)
nur geçmiş olsun tATLIM
çok ıssız buralar be
fonda da acıklı bir müzik dinliyorum fena oldum.gelin gari
aynenn.ruyamda bıle dıyet yapmıyormusum baksana :))ya ilahi tuba ya diyet yapanlar yapmayanlar çok guldum ve sen yapmayanlardaydın oylemi :))
PERVİNİM ECOŞUn eli nasıl oldu sorun yok dimi... görünmez kaza cidden kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi..
ESRAKO senin bakıcı işe başladımı nasıl gidiyor sorun varmı...
ÇİNGENEM çatal karam senin pasta kursu nasıl gidiyor daha doğrusu eşinin yahoyla nasıl baş ediyor:))) hani bizede tarif verecektin o çorbalardan bizde bebiklere yapsak olmamı..
pnemokok daha evled eolduk son doz diyemi oyle zorlu olmus ki acaba ilgincaz önce temmuz anneleri topiğine baktım bir aşı muhabbeti almış gitmiş.. 18 ayda pnomokok yapılıyormuş sanırım çok hasta olmuş kuzular ateşi falan çıkanlar olmuş ağır bi aşı diyorlar dr. larıda öyle demiş bu güne kadar oldukları aşılardan ateş hastalık falan olmamış ama bunda çoğununki zor geçmiş hatta hurinin kızının 2 saat falan aşıdan topallamış allah korusun yarabbim.. bizimde 10 gün sonra aşımız var 18 aylık oluyoruz inşallah ateşsiz, hastalıksız sağ sağlım atlatırız son aşımızı....
cidden topik terkedildi gibi oldu benden baska kimse yo k bende gidiyorummm kustumm
aman Hayat zaten gecen asida da ateslenmisti insallah bunda da öyle olmaz..bütün yavrularimiz rahat atlatir insallah bu asiyi..az önce temmuz anneleri topiğine baktım bir aşı muhabbeti almış gitmiş.. 18 ayda pnomokok yapılıyormuş sanırım çok hasta olmuş kuzular ateşi falan çıkanlar olmuş ağır bi aşı diyorlar dr. larıda öyle demiş bu güne kadar oldukları aşılardan ateş hastalık falan olmamış ama bunda çoğununki zor geçmiş hatta hurinin kızının 2 saat falan aşıdan topallamış allah korusun yarabbim.. bizimde 10 gün sonra aşımız var 18 aylık oluyoruz inşallah ateşsiz, hastalıksız sağ sağlım atlatırız son aşımızı....
gecmis olsun canim ya!! malesef sobali evlerde her bebek muhakkak bir kaza atlatiyor ..gecen gun kzıımın elı yandı.kayınvalıdemdeydık,amcasıyla oynuyodu ıcerde,sendelemış elını refleskle sobaya degdırmıs.avucunun ıcı baya yandı kuzumun.nasıl içim gıttı nasıl canım yandı anlatamam.
hemen buzlu suda beklettık,sonrada krem falan sürdük acısı gectı heralde.ogun anlamadık pek bişe ama dun ortaya cıktı yanan yer.sag avcunun yarısı nerdeyse kıpkırmızı.canım kızımın elıne baktıkca benımde içim yandı.neysekı gecti bugun bayası.derılerı cok taze heralde ondan.
bıde gözümün önünden ayrılmasını buyu<zden istemıyorum.cok şükür bu zamana kadar dogru bellı ne kafası morardı carptıda ne bıyerı acıdı ne baska bıse.
ben ona hıssettırmeden hep kolluyorum.bunu gecen gun daha ıyı anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?