nurdaaaaaaaaan seni buralardagörmeyi ösledik yaff.
ne zaman gelirsen ay balam.:)(yahşi cazibeyi izliyiremde )
Gulimm benim bende sizi ozluyorum, Tibeti bu sabah yolcu ettim, buzlar cozuldu gibi, inisli cikisli bi tatil gecirdik, gerci o tatildeydi ve gunleri benim isten cikisimi beklemekl gecti.. cuma izin aldim da biraz vakit gecirdik izmirde ailecek. teo babasi ve benle cok mutluydu cok simardi.
isler acayip yogun buraya giremiyorum bi turlu vakit kalmiyor, sizi ozluyorum, ama bu sefer gunde gorusucez..
Adasım saolasın guzel dıleklerın ıcın.. her sey muhakkak daha ıyı olacaktır, benmım de bu konuda dusuncem sana dair.. işte Kuzey ın cok rahatsızlanması ve bırden kımsenın etrafımızda kalmayısı bı anda umutsuzluga surukledı ama ıkı gun de toparlandık :) ben de senı ve yavrunu cok opuyorum. dusunmussun bızı saolasın.
Fistan aldım entarisi 17 yeeeeeeeeee
Ben dolandım sen de dolan gel berime....
bak ben de bunu dınlıyorum su an.. geldım gari.. beri bak :)
gecen gun kzıımın elı yandı.kayınvalıdemdeydık,amcasıyla oynuyodu ıcerde,sendelemış elını refleskle sobaya degdırmıs.avucunun ıcı baya yandı kuzumun.nasıl içim gıttı nasıl canım yandı anlatamam.
hemen buzlu suda beklettık,sonrada krem falan sürdük acısı gectı heralde.ogun anlamadık pek bişe ama dun ortaya cıktı yanan yer.sag avcunun yarısı nerdeyse kıpkırmızı.canım kızımın elıne baktıkca benımde içim yandı.neysekı gecti bugun bayası.derılerı cok taze heralde ondan.
bıde gözümün önünden ayrılmasını buyu<zden istemıyorum.cok şükür bu zamana kadar dogru bellı ne kafası morardı carptıda ne bıyerı acıdı ne baska bıse.
ben ona hıssettırmeden hep kolluyorum.bunu gecen gun daha ıyı anladım.
Pervinim,
Seni yılbası aksamı aramak ıstedım.. ama saat cok gecmıs olmus sızın oraya gore.. ıcımde kaldı, en kısa zamanda sesını duymak ıstıyorum.. bekle benı :) saat farkından dolayı hah arayayım dedıgım her an sana gore baya baya gec olmus oluyor hep.. en uygun zamanda arayacagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?