2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

SİBELİM..

Canım arkadasım, mutlu edebildiysem ne mutlu bana. Ne zaman ıstersen ara.. musaıt olamazsam zaten acamıyorum.. ıcın rahat olsun.

Minnak Tuba

Çok çok gecmıs olsun kuzum.. dedıgın cok dogru.. ınsan kendı gozunun onunden ayırmak ıstemıyor, cok da haklıyız ıste.

Özgülüm,

Güzel dileklerin için tesekkur ederım arkadasım.. saolasın.

Pervinim,

Seni yılbası aksamı aramak ıstedım.. ama saat cok gecmıs olmus sızın oraya gore.. ıcımde kaldı, en kısa zamanda sesını duymak ıstıyorum.. bekle benı :) saat farkından dolayı hah arayayım dedıgım her an sana gore baya baya gec olmus oluyor hep.. en uygun zamanda arayacagım.

nurdaaaaaaaaan seni buralardagörmeyi ösledik yaff.
ne zaman gelirsen ay balam.:)(yahşi cazibeyi izliyiremde )

Gulimm benim bende sizi ozluyorum, Tibeti bu sabah yolcu ettim, buzlar cozuldu gibi, inisli cikisli bi tatil gecirdik, gerci o tatildeydi ve gunleri benim isten cikisimi beklemekl gecti.. cuma izin aldim da biraz vakit gecirdik izmirde ailecek. teo babasi ve benle cok mutluydu cok simardi.
isler acayip yogun buraya giremiyorum bi turlu vakit kalmiyor, sizi ozluyorum, ama bu sefer gunde gorusucez..

Tuğba çok geçmiş olsun. Yanık acısı da çok kötü olur ama çocukların acı eşiği daha yüksek galiba bizimki küt pat diye kafa göz vurunca bile hiç ses çıkarmıyor. Şevval ciğin yanığo da kısa zamanda geçer inşallah.

Meltem eğer misafirler misafir gibi oturdularsa tabi ki yorulursun. Valla ben misafir gelmese de külçe gibi yığılıp kalıyorum akşamları. Misafir olayında da hazıra kaçmaktan başka çarem yok. Eskiden profiterol, mantı gibi şeyler yapmışlığım bile vardı evde. Artık nasıl bir boş vakit ve enerji varsa...

Esrako çok sevindim ne güzel bakıcı işinin iyi gitmesine Maşallah...

Evet ya nerde pasta kursuna giden esmer güzeli arkadaşımız özledik kendisini ve sıcak enerjisini...

Nurdan çok sevindim işlerin düzelmesine, çok yoğunsun belli Allah kolaylık versin...

Son düzenleme:
Pöfff ağda yapmam lazım ısıttım ama nası zor geliyor.
Uyku da geldi, sıpa bir saat salla salla anca uyudu...
İyi geceler tatlı rüyalar..

Arada öksürük sesi geliyor Elif in, birkaç gündür geceleri böyle, inşallah ilerlemez.
Evrim öksürük için olan ve size iyi gelen şuru Prospan mıydı, başka bir şurup muydu?
Bir ara mevzusu geçti ama bende pek akıl kalmadığından, tekrar soruyorum....

Son düzenleme:

çok sevindim güzel haberlerine..ne mutlu..sen böyle güzel haberler verince ben en çok Teo için mutlu oluyorum..

Minikim Tubam..geçmiş olsun Şevvalciğin minicik eline..

baktım berime döndüm gerime

neyse geçecek bugünler.seçil,esra,buket öpüyorum sizleri.rüzgrı,elifi,eceyi.yatyorum gari

ozgul çok geçmis olsun
tuba cım sevvale de geçmis olsun ya soba falan en korktugum seydir allahtan artık pek yok olsa valla heralde kendi evimizde etrafına çit falan yaptırırdım .))

bu arada gizemin citleri kim almıstı nerden alınmıstı sordum ama yanıt gelmedi benmi kaçırdım bilmiyru sorumu tekrarlıyorum

bakıcı için valla bu sefer oldu galiba ya allah yuzume guldu diyorum kızcagız hiç is yapmaktan kaçmıyor aradada gelip bana esra abla ne içersin demiyormu içim eriyor .) camasırları bile makinaya atma isini ustlendi ece uyurken hiç bos durmuyor dolanıyor surekli sgolsun
o beni mutlu etsin bende onu mutlu mesut boyle geçinir uzun omurlu oluruz insallah

umarım eli kısa sürede iyileşir

günaydın,

yılbaşı yorgunluğunu akşam erken yatarak attım sayılır üzerimden. alperen cok sık uyandı oyun oynamak istedi bir gözüm açık bir gözüm kapalı iyi ki cocuğu yataktan düşürmemişim.

esrakom inş bu kez turnayı gözünden vurmuşsundur. banu gelmiş parasını almaya, ben birini yarı yolda bıraksam gidip alamam ne maaşımı ne eşyalarımı. naptın bişey demedin mi?

nurdanım iş kadınım 2011 yüzünüze gülsün, tibet'in var mı iş görüşmeleri falan. yabancı dil bilgisi çok iyi aslında hemencecik iş bulur o da senin gibi. nedir planınız daha ne kadar kalacak yurtdışında?

şevvale çok geçmiş olsun, çok korkarım bende yanıktan alperen de fırının ızgarasına sokmuştu elini ama hala hem sıca deyip hem de dokunuyor. cok dikkat etmek lazım. tuğbam gözlerimiz hep üzerlerinde gerçekten. yanında yokken ona hep bişey olacak hissi beni acayip yoruyor, başedemiyorum zaman zaman.

Meltem yorulmuşsun yine canım, gelen insanlar kıpırdamadılar mı yerinden?

Liseli görünümlü iki çocuk annesi özgülüm cok geçmiş olsun...

Ecemin uff olan parmağı da düzelmeye başlamış çok sevindim. pervin napıyosun yavrum kadın geliyo dimi? haftaya bizimkide başlayacak bakalım nasıl olacak.

Sibelim bahsetmiş 18. ay aşısından. arkadaşımın oğlu oldu geçen ay konuştuğumuzda bahsetmişti. hiç bu kadar ani yükselen ateş görmedim ben cok dikkat et demişti. aklınızda olsun aniden fırlıyomuş ateş karma aşıda.

slmlarr
herkesler iyi gördüğüm kadarıyla bende giremiyorum kaç gündür pcden garip sesler geliyordu mami tamire götürdü kasadan neler çıktı dersiniz??
foto makinesinin hafıza kartı günlerce aramıştık
mandalina ve çekirdek kabuğu
kağıt parçaları
sokmuş bulduğu delikten sevgili yahooo

günaydınnn
topik accuk insan görmüş bu uhran ayları geçti sanırsam.
herkes tam kadro gelir artık.
damla hocam sizin okulda yerine kurulmuştur kanımca!
terkedilmiş topik olmasın ya.

esracım nasıl geçiyor pasta kursu? neler yapıyosun anlat acık, pc de temizlenmiş iyi olmuş hafıza kartı bulunmuş, bizim evde nete girdiğimiz jet kayıp 3 aydır merakla bekliyorum nereden cıkacak diye.

tüm güzel annelere ve bebişlerine sağlıklı ve huzurlu bir yıl dilerim

sibelim sınav sonuçlarına çok sevindim hayırlısı olsun
adaş bakıcın hayırlı olsun tekrardan
deryanın doğumgünümüydü??geçmiş doğumgünün kutlu olsun deryam
günlerdir giremiyorum internete
ızgarada eli sıkışan ecoşuma ve sobada eli yanan şevvalime çok geçmiş olsun
özgülll resimleri eklemişsin bebemmmm süpersin ancak daha bissürü foto vardı onları bana müsait olduğundan mail atarsannn çok mutluu mesut ve bahtiyaaar olurummm
tazem kuzenin eşine acil şifalar diliyorum rabbim ailesine bağışlasın onu

aklıma başka bişi gelmiyorrrr kalanlarada sevgilerimi iletiyorum

esra sabah sabah güldürdün beni yaff.
uleyn yahooo gidip buldugu deliklerdenmi sokuşturmuş. sıpa!

minnak şevvale geçmiş olsun.acısı geçsinde kızarıklık öemli değil. derileri çok taze hücre yenilenmesi hemen oluyor.
koruyup kollama konusunda bi sınır olmalı.kendi özguven geliişimleri için ama gözumuz hep üstlerinde olmalı yoksa bunlar varya neler yaparlar.

özgül dimek sende şifayı kaptın hee. geçmiş olsun burnu havya kalkan hayat hanımı öp bizim için.
resimler için saol tekrar..mucks..

esrako bakıcınız inşallah bu defa gerçekden uzun süreli olur.
memnun olman iyi. eceyle oynaması ilgilienmeside süper.ama herşeyden önemlisi bu bayanın ihtiyacı var paraya o yuzden seni yarı yolda bırakmaz .
senin zayıflama nasıl gidiyor 60 lara indinmi?
senin yürme bandını belki ben alırım ne dersin?2.ci el:))

bzim aşımıza daha çok var martda olcas..!!ayy korkulu rüyam oldu vala herkesde böyleyazınca!!

güliiii
ben sana demedimmi topiğe girersen söyle esranın pcsi bozuldu giremiyo diye rapor vermemişsin

gülizim kursa gitmiyorum şöyleki gidiyordum ancak baktım dersler yemek ağırlıklı gidiyor
hoca ile konuştum bu sene müfredat böyle dedi aşçılık kursu kapatıldı ikisi birleştirildi dedi sonuç olarak pastacılık sertifikası alacaksın ancak eğitmde aşçılık ağırlıkta olacak dedi
e bu durumda benim işime gelmiyor benim pratik güzel pastalar yapmam gerek
sonuç olarak bir pastane ile görüştüm annem antepten gelince bir ay boyunca haftada iki gün pastanede çalışacağım yani işin peşini bırakmış değilim tatlım

güli de girmedi ki doğru düzgün esracım bize haber versin, yılbaşı ağacı süslemekle mi meşguldu acep :)

pervin gelsin şöyle bir içinden geçirsin herkesin adını millet sapır sapır dökülür biliyorum ama aybalam yok ortalıkta.

esracım pastanede çalışma fikri daha da süpermiş hayırlı olsun

pek bi keyifsizdik yılbasında ecenin parmagından dolayı..telefonum bile kapalıydı..zaten biz benim ailem oyle solen havasında kutlmayız normal bigundur..ii dileklerimizi sunarız sevdiklerimize..ondan yılbasları bana hic heycan vermez..

keske duysaymısım sesini biraz kendime gelirdim heryerde havai fisekler patladı camdan seyrettik sonrada uyudum..

simdi her calan tele heycanlanirim:O

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…