2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok şaşırdım ya
yahoo iş peşinde

güzel fikir

pervin gelsin şöyle bir içinden geçirsin herkesin adını millet sapır sapır dökülür biliyorum ama aybalam yok ortalıkta.

esracım pastanede çalışma fikri daha da süpermiş hayırlı olsun

yoruldum evet canım ama sıramı savdım seneye onlar düşünsün süslenip püslenip kurulacağım koltuğa sonra da tabu oynarım

güliz dogru söylıuyor esracım bende dogru düzgün girmedimdi.
ammma gülizcim tabikide hayır agac mağaç süslemiyordum.
yani bu konuda şunu söylemek isterimki
yılbaışı kutlamak öyle sevgililer gunu yada bilmemnegünü kutlamaya benzemez (yabancılardan bize empoze edilen kutlamardan kastım yani)
yılbaşı hristiyanların dini bayramıdır. o yuzden kutlamam.
bunu çogu kişi bilmiyor aa ben o niyette değilim gibi..gibi kelimeler dökülveriyor agzımızdan ama dogrusu bu yanlış olan kutlamak.
neyhse konu derinn uzun ve yanlış anlaşılmalara açık bi konu uzamasın. ben sadece bilgi vermek istedim

olsun gulizcim hakkı onun o çalıstıgı gun kadar maasını aldı sonuçta
benimde sinirim çok olmaz parlarım amaislerimi yoluna koydugum için geçti sinirim
geldi tekrar tekrar boyle olmasını istemezdim izin donusu ben gelip sana ayrılacagımı soyleyecektim am ainanki içine sinen birini bulana kaar aylarcada olsa calısmaaya devam edecektim dedi oyle olsun dedim geçmis zaman hakkını helal et emegin var kızım ustunde dedim helallestik aldı esyasını vs gitti
birileri ile kus olmak beni çok rahatsız eder hayatımızda bir surede olsa var olan bir insansa hele hiç gerek yok ugurlar olsun ben yeni bakıcı abla ile çok mutluyum ece abaa abaa diye pesinde geziyor

yok be kuzum ne 60 ları agır ol ole kolay mı gidiyor kilolar daha iki hafta olmak uzere diyet artı spora baslayalı e yilbası aksamı yemekle uç bes gun geri gittim yani 75 im su anda 76,5 dum baslarken daha nerde 60 lı birseyleri gordugumde olay yaratacagım zaten merak etme

aaa bileydik kahvaltı için sanada firsat ceki alırdık ya bak biz ocak sonunda gizemlerle gidiyoruz ne guzel (((

ecenin yuzunde patlayan sey elektrik supurgesinin motoruymus..ve yapılamıo yanmıs yenisini almak gerek..evindi supurgede..evde bozulmadık bisey kalmadı anasini satim heray bi extra cikio o sebepten kıza gelme bu hafta dedim ben anca salonla mutfagı gırgırlıorum ..alalım yenisini oyle cagırcam

herkese günaydin!!!

oh oh topik eski günlerine dönmüs cok sükür..Esra pc nin bozuk oldugunu bilmiyorduk..acikcasi diyordum bu kiz nerelerde diye..bana e mail adresini yollarsan sana da yollarim resimleri..

melteem tabu didinde.
ayy bizim bi arkadaş grubumuz var manyak guzel oynatız tabuyu.
gülmekden kelimeyi anlatamıyoruz. ama erkeklerle oynarken bazen çıkan kelime yuzkızarıtıcı esprilere yol açıyor.
her ne kadar ahlak anlayışı belli çerçevede olan bi arkadaş grubumuz olsada!

cok ozeniorum arkadas gruplarına...bizim yok mesela..bendende kaynaklanıo herkesten hoslanmıorum.trde arkadasların cııgu bekar burdakiler desen egitim kultur seviyeleri farklı turk olanlarla..azeri dostlarımı daha cok seviorum ama onlarlada ha demeye gorusulmuo seremoni lazım..

seneye bir tabu planım var
çok zevkli bir oyun yav

4.doz rapel yani pekistirme..ben o asının 2 dozunu trde 1 dozunuda burda yaptırdım getirmistim ama simdi yok..nasıl olcak poffff oyle kolayda deil getittirmek biri buz icinde getirmeli filan..canım sıkıldi simdi

sanirim yurt disinda olunca böyle oluyor..ben de burada cok kolay arkadasliklar kuramadim malesef..özelliklede cogunun cocugu olmadigi icin bizi anlamadiklarini düsündüm..o yüzden pek görüsmüyoruz artik..ama cok sükür bir iki aile var simdi görüstügümüz..en azindan kiz kizada cikabiliyoruz ara sira..iyi oluyor gercekten..

ya zaping yaparken seda sayanin programinda bakicilarin bebeklere yaptigi iskenceleri görünce bayilacak gibi oldum resmen..allahim hep kacarim bu görüntülerden ama yine cok fena oldum..bu nasil insanlik anlamadim..Allahim korusun yavrularimizi..bence bütün anne babalar cocuklarini biraktiktan sonra bir sekilde izlemeliler olanlari..daha neler yasadi kimbilir bu yavrucaklar..

Merhabalar,
Meğer gpsy esra nın Pc si bozukmuş. Yaho gene afacanlığını yapmış.

Bugün hava burda baya bir soğuk ama ben Elif görmesin diye telaşla çıkarken elime geçen ilk ayakkabıyı kaptım . O da altı ince birşey ayaklarım çok üşüyor okul da soğuk.

Dün sinir oldum SWATCH mağazasına. Etrafı plastik kasalı bir saatim vardı kordonla saat arasındaki bağlantılar kırıldı ve saat kullanılamaz hale geldi. Tamir falan da yok bu mağazada .Eşimle gittik yeni bir saat aldık gene ordan ama ben sonradan pişman oldum, saatta rakam ve çizgi yok, içinde sadece çiçek resmi var. takip etmek zor oluyor akrebi yelkovanı bu yüzden değiştirmek istedim. Aldıktan sonra da bu sebepten çıkardım koydum kutusuna ertesi gün de götürdüm mağazaya.

Neymiş efendim saatten bakla çıkarılmış bu durumda değişmezmiş çünkü kullanılmış artık. prensipmiş falan filan. Yahu baklalar da içinde kutusunun eve gidince de çıkardım değiştirmek istediğim için .!!!
Bu durumda hemen üste çıkmak gerektiğini kazıklana kazıklana anladım.BAşladım komuşmaya..

Peki dedim bileğim kalın olsaydı ve hiç gerek olmasaydı bakla çıkartma işlemine bu durumda kullanılmamış mı olacaktı?? O zaman geri alacaktınız yani. Nerde yazıyor bu kural açın gösterin, benim de müşteri olarak haklarım var ve değiştirmeniz gerekiyor. Tamam saatte çizik kırık varsa tabiki değişmez ama alalı bir gün olmuş adamlara bak ya.
Sonuç tamam bu seferlik değiştirelim oldu. Kozyatağı carrefour daki çalışanlar çok sinir tipler yalnız gıcık oldum Daha da gitmem zaten.

geçmişe hiç bakmadan direk giriş aptım kendimde bu gücü bile bulamıyorum kaç gündür kabus gibi günler geçiriyorum musti beni mahvetti ateş dışına vurdu dudağının kenarında 2 tane uçuk çıktı bunun dışında hani kışın dışarda kurur dudaklarımızda kesik kesik çatlarka tüm öle oldu içine gelince üst dişdinin dipleri bembeyaz ve dudakla diş etti birleşti dilinde kabarcıklar çıktı allam görmeniz lazımdı bi gecede oldu bunlar ve dün drye görtürdük haret etti sadece ağzına 4 tane ilaç verdi dün ordan annemlere geçtik ilacın birini uyguladık ağzına 10 dk içinde mustinin ağzı kan içinde kaldı ama elim ayağım titredi anneme acile götürelim dedim artık panik haliyle meğer ilaç iltihap olan yerleri patlatmış nasıl boşaldı ama vee gerçekten üst dudağının şişi indi ama son 4 gündür sadece yarım kase süte ezilmiş bebe büsküvisi yedi bir yudumda süt aldı ağzına onun dışında veremioz resmen biberona baka baka ağladı yaa o ağladı ben ağladım artık halimiz kalmadı kafasını kaldıramıo yavrum dün 1 6 ya kadar yattı okadar perişenımki ne gece ne gündüzüm kaldı çok üzülüyorum yiğite de yetemediğimi düşünüyorum sadece altını değiştirip emziriorum sevemiyorum bile gece 3 te yatıoz 10 kere uyanıoz ve sabah 8 ayakta oluyorum artık sinirlerim laçka oldu annem saolsun gelio ama oda gidio cuma günü istanbula umarım ozamana kadar düzeliriz...

Bakıcı konusu çok hassas bir konu ama Seda sayan ve benzeri birçok program her konuyu öyle abartarak gündeme taşıyor ki. Sanki mutlu oluyor eline malzeme çıktı diye böyle masumun zarar gördüğü durumlarda. Sinir oluyor yıpranıyor resmen izlerken insan...

Son düzenleme:
Nur şimdi okudum ve gerçekten çok üzüldüm Allah beterinden saklasın yavrunu.
Ama sen kendine de dikkat et bu durumda dışarıdan bir yardım şart bence. tek başına biri hasta biri emzikli yavruya bakmak çok çok zor, normal hislerin emin ol.
Bir kaç gün yatılı kalacak bir yakın veya gündüzleri en azından bir yardımcı bulurssan yükün hafifler biraz.
Allah yardımcın olsun.

çok geçmiş olsun dayanman lazım

saol canım benimm yardıma inan bi annem gelio ama yatılı almıom annemide çünkü gece uyandırmıo beni sabah bi kalkıom annem perişan bana çaktırmıo ama halinden anlıorum benden yardım almıo garibimm tekbaşına zorlanıo gece denedim bi kere böle oldu ve ben bu hafta hep yemekli misafirim geldi vede aniden zaten oda beni çok yordu sinir krizi geçiriodum artık neyse yazım yarıda kaldı ben çıkıyım musti uyandı döşümde yatı bölede zor oluyor...grşz en ksa zmda
sizden bana dua istiyorum bana güç sabır versin die ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…