slmlarr
herkesler iyi gördüğüm kadarıyla bende giremiyorum kaç gündür pcden garip sesler geliyordu mami tamire götürdü kasadan neler çıktı dersiniz??
foto makinesinin hafıza kartı günlerce aramıştık
mandalina ve çekirdek kabuğu
kağıt parçaları
sokmuş bulduğu delikten sevgili yahooo
güliiii
ben sana demedimmi topiğe girersen söyle esranın pcsi bozuldu giremiyo diye rapor vermemişsin
gülizim kursa gitmiyorum şöyleki gidiyordum ancak baktım dersler yemek ağırlıklı gidiyor
hoca ile konuştum bu sene müfredat böyle dedi aşçılık kursu kapatıldı ikisi birleştirildi dedi sonuç olarak pastacılık sertifikası alacaksın ancak eğitmde aşçılık ağırlıkta olacak dedi
e bu durumda benim işime gelmiyor benim pratik güzel pastalar yapmam gerek
sonuç olarak bir pastane ile görüştüm annem antepten gelince bir ay boyunca haftada iki gün pastanede çalışacağım yani işin peşini bırakmış değilim tatlım
pervin gelsin şöyle bir içinden geçirsin herkesin adını millet sapır sapır dökülür biliyorum ama aybalam yok ortalıkta.
esracım pastanede çalışma fikri daha da süpermiş hayırlı olsun
günaydın,
yılbaşı yorgunluğunu akşam erken yatarak attım sayılır üzerimden. alperen cok sık uyandı oyun oynamak istedi bir gözüm açık bir gözüm kapalı iyi ki cocuğu yataktan düşürmemişim.
esrakom inş bu kez turnayı gözünden vurmuşsundur. banu gelmiş parasını almaya, ben birini yarı yolda bıraksam gidip alamam ne maaşımı ne eşyalarımı. naptın bişey demedin mi?
Sibelim bahsetmiş 18. ay aşısından. arkadaşımın oğlu oldu geçen ay konuştuğumuzda bahsetmişti. hiç bu kadar ani yükselen ateş görmedim ben cok dikkat et demişti. aklınızda olsun aniden fırlıyomuş ateş karma aşıda.
esra sabah sabah güldürdün beni yaff.
uleyn yahooo gidip buldugu deliklerdenmi sokuşturmuş. sıpa!
minnak şevvale geçmiş olsun.acısı geçsinde kızarıklık öemli değil. derileri çok taze hücre yenilenmesi hemen oluyor.
koruyup kollama konusunda bi sınır olmalı.kendi özguven geliişimleri için ama gözumuz hep üstlerinde olmalı yoksa bunlar varya neler yaparlar.
özgül dimek sende şifayı kaptın hee. geçmiş olsun burnu havya kalkan hayat hanımı öp bizim için.
resimler için saol tekrar..mucks..
esrako bakıcınız inşallah bu defa gerçekden uzun süreli olur.
memnun olman iyi. eceyle oynaması ilgilienmeside süper.ama herşeyden önemlisi bu bayanın ihtiyacı var paraya o yuzden seni yarı yolda bırakmaz .
senin zayıflama nasıl gidiyor 60 lara indinmi?
senin yürme bandını belki ben alırım ne dersin?2.ci el:))
bzim aşımıza daha çok var martda olcas..!!ayy korkulu rüyam oldu vala herkesde böyleyazınca!!
güliiii
ben sana demedimmi topiğe girersen söyle esranın pcsi bozuldu giremiyo diye rapor vermemişsin
gülizim kursa gitmiyorum şöyleki gidiyordum ancak baktım dersler yemek ağırlıklı gidiyor
hoca ile konuştum bu sene müfredat böyle dedi aşçılık kursu kapatıldı ikisi birleştirildi dedi sonuç olarak pastacılık sertifikası alacaksın ancak eğitmde aşçılık ağırlıkta olacak dedi
e bu durumda benim işime gelmiyor benim pratik güzel pastalar yapmam gerek
sonuç olarak bir pastane ile görüştüm annem antepten gelince bir ay boyunca haftada iki gün pastanede çalışacağım yani işin peşini bırakmış değilim tatlım
melteem tabu didinde.
ayy bizim bi arkadaş grubumuz var manyak guzel oynatız tabuyu.
gülmekden kelimeyi anlatamıyoruz. ama erkeklerle oynarken bazen çıkan kelime yuzkızarıtıcı esprilere yol açıyor.
her ne kadar ahlak anlayışı belli çerçevede olan bi arkadaş grubumuz olsada!
piştttttttt noluyo bakimmmmmmmmmmmmmmadass sirketteyim bugun msn yok haliyle ozel mesajına bakk
melteem tabu didinde.
ayy bizim bi arkadaş grubumuz var manyak guzel oynatız tabuyu.
gülmekden kelimeyi anlatamıyoruz. ama erkeklerle oynarken bazen çıkan kelime yuzkızarıtıcı esprilere yol açıyor.
her ne kadar ahlak anlayışı belli çerçevede olan bi arkadaş grubumuz olsada!
sanirim yurt disinda olunca böyle oluyor..ben de burada cok kolay arkadasliklar kuramadim malesef..özelliklede cogunun cocugu olmadigi icin bizi anlamadiklarini düsündüm..o yüzden pek görüsmüyoruz artik..ama cok sükür bir iki aile var simdi görüstügümüz..en azindan kiz kizada cikabiliyoruz ara sira..iyi oluyor gercekten..cok ozeniorum arkadas gruplarına...bizim yok mesela..bendende kaynaklanıo herkesten hoslanmıorum.trde arkadasların cııgu bekar burdakiler desen egitim kultur seviyeleri farklı turk olanlarla..azeri dostlarımı daha cok seviorum ama onlarlada ha demeye gorusulmuo seremoni lazım..
geçmişe hiç bakmadan direk giriş aptım kendimde bu gücü bile bulamıyorum kaç gündür kabus gibi günler geçiriyorum musti beni mahvetti ateş dışına vurdu dudağının kenarında 2 tane uçuk çıktı bunun dışında hani kışın dışarda kurur dudaklarımızda kesik kesik çatlarka tüm öle oldu içine gelince üst dişdinin dipleri bembeyaz ve dudakla diş etti birleşti dilinde kabarcıklar çıktı allam görmeniz lazımdı bi gecede oldu bunlar ve dün drye görtürdük haret etti sadece ağzına 4 tane ilaç verdi dün ordan annemlere geçtik ilacın birini uyguladık ağzına 10 dk içinde mustinin ağzı kan içinde kaldı ama elim ayağım titredi anneme acile götürelim dedim artık panik haliyle meğer ilaç iltihap olan yerleri patlatmış nasıl boşaldı ama vee gerçekten üst dudağının şişi indi ama son 4 gündür sadece yarım kase süte ezilmiş bebe büsküvisi yedi bir yudumda süt aldı ağzına onun dışında veremioz resmen biberona baka baka ağladı yaa o ağladı ben ağladım artık halimiz kalmadı kafasını kaldıramıo yavrum dün 1 6 ya kadar yattı okadar perişenımki ne gece ne gündüzüm kaldı çok üzülüyorum yiğite de yetemediğimi düşünüyorum sadece altını değiştirip emziriorum sevemiyorum bile gece 3 te yatıoz 10 kere uyanıoz ve sabah 8 ayakta oluyorum artık sinirlerim laçka oldu annem saolsun gelio ama oda gidio cuma günü istanbula umarım ozamana kadar düzeliriz...
saol canım benimm yardıma inan bi annem gelio ama yatılı almıom annemide çünkü gece uyandırmıo beni sabah bi kalkıom annem perişan bana çaktırmıo ama halinden anlıorum benden yardım almıo garibimm tekbaşına zorlanıo gece denedim bi kere böle oldu ve ben bu hafta hep yemekli misafirim geldi vede aniden zaten oda beni çok yordu sinir krizi geçiriodum artık neyse yazım yarıda kaldı ben çıkıyım musti uyandı döşümde yatı bölede zor oluyor...grşz en ksa zmdaNur şimdi okudum ve gerçekten çok üzüldüm Allah beterinden saklasın yavrunu.
Ama sen kendine de dikkat et bu durumda dışarıdan bir yardım şart bence. tek başına biri hasta biri emzikli yavruya bakmak çok çok zor, normal hislerin emin ol.
Bir kaç gün yatılı kalacak bir yakın veya gündüzleri en azından bir yardımcı bulurssan yükün hafifler biraz.
Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?