2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dualarımız seninle sevgili Nur. Allah sana sabır,güç kuvvet ;Yavrularına sağlık sıhhat ve huzurlu uykular versin inşallah...

Son düzenleme:

Canıııım işin zor gerçekten. Allah'ım seni bir an evvel düzlüğe çıkarsın. Mustiye çok ama çok geçmiş olsun. okurken kötü oldum seni düşünemiyorum ne çekmişsindir. İnşallah çarçabuk iyileşir.

piştttttttt noluyo bakimmmmmmmmmmmmmm

adas sana anlatırr kuzum :)

ayy iyiki bugun evde degilim gormedim izlemedim zaten hassasım basına bizzat gelmis biri olarak kesinlikle tum bakıcısı olan arkadaslarıma surekli takip edin ara ara ses kayıt cihazı koyun idiyorum ama bakıcıya guvenenmemnun olanların anlıyorum bir kulagından giriyor dediklerim digerinden çıkıyor bizde çok guveniyorduk çok seviyorduk ama bunlar geldi basımıza insanlar koru korunede inanıyorlar çok var boyle arkadasım etrafımda anlamayanada zorla takip et vs demek durduk yere can sıkmak gibi geldiginden susuyorum

canım çok gecmis olsun agzı ne durumda nasıl boyle oldu anlamadım ama geçmisler olsun
bu arada dua dan çok allah sana yemekliii hemde gelen misafirleri kovalama gucu versin ne munasebet ya iki bebekli insana yemege gitmekk kabaca soyle yahu ilgilenme çocuklarına bakpes yanii

nUR CUM GEÇMİŞ OLSUN.
mustininde canı yandıgı belli kıyamam yayavrucak.
sen sakın canını sıkma. sen iyi ve güçlü olmalısın.
ayrıca nedemek yetemiyorum sen yetersin Nur. sıkıntılı zamanlar her zaman olur hepimizin hayatında belli dönemler olur. ama musti toparlansın kendini daha iyi hissedeceksin.
ama seninşu misafirlerine uyuz oluyorum .
yahu 2 bebekli kadına çat kapı üstelik yemek saati gelinimi.
pess diyorum ya
dualarımdasın bizzat ama sabır dilemiyorum.
Sabır dilemek sakıncalı. çünkü siz sabır diledikçe Rabbim sizeo sabrı yaşayacak bi imtihan sunar.
o yusden en güzel dua SAGLIK SIHHAT AFİYET HUZUR. dur

özlem yok purcu taze yok! damal hocam yok kaç zamandır

nerdesin burcu yaww sende çougunluk gibi çektin elini etegini topigimizdenn merak ediyorum ben maceralarını valla napıyor haset fesat ogretmen arkadasların
dodo neler yapıyor vs vs

nerdesin burcu yaww sende çougunluk gibi çektin elini etegini topigimizdenn merak ediyorum ben maceralarını valla napıyor haset fesat ogretmen arkadasların
dodo neler yapıyor vs vs

hahaha :) fesat arkadaşlarım aynen devam! Sözde bir de beni çok seviyor biri, ama yeri geldi mi, laf sokmaktan geri kalmıyor. İnsanlar her yerde tuhaf!

Dodo iyi, işte beraber uyuyoruz gibi bişe artık. Daha iyi oldu, hiç değilse uyuyabiliyorum.

Özel derslerim tam gaz devam ediyor. çok şükür, biraz daha toparladık maddi olarak.

Nete girdiğim zaman face'e bakıp çıkıyorum, maillerime bile uzun zaman oldu bakmayalı. Buraya giremeyişimin nedeni de bu, bazen oyun oynuyorum, iyi geliyor.

şimdi nete girdim mesela Doruk uyurken, mutfağı mok götürüyor. Spora da gidemiyorum doğru dürüst, ayrıca kilo aldım, 61 - 62 arasıyım. Eşşek gibi yiyorum.

Çünkü biraz depresifim galiba, yiyerek ruhumu beslemeye çalışıyorum ama pek olmuyor :) arada iyiyim, arada berbat

Bugün gene 2 tane dersim var, aslında sizi çok özlüyorum. Ama böyleyken böyle işte...

Öperim hepinizi...

adamda bir saç var ancak önleri bu kadar düzleşti resmen kız çocuğu gibi oldu
orcinal bi evlada sahibim adam resmen merinos kuzusu

bende face ekledim ama olmayanlar için bide buraya eklim dedim taze resimleri. bir kaç video denememizde oldu çok kısa kısa birleştirecek arkadaşın onları da ekleyeceğim.

iki kez eklenmiş yanlışlıkla, yahoma düz saçlarda yakışmış ama bonus kafa daha tatlı.

Son düzenleme:
yaho her hali ile cok tatlı ya massallah kuzum o benim
alpella yı face den gormustum deryanın yusufundan sonra ikinci erkek hasin bakıslı alpella:)) massallah saclarda çok guzel

gecmmıs olusn dıleklerınıze cok tesekkur edyıoruzzz.ılacları 2kez surdum sadece dahada gerek kalmadı.kırmızıklıgı bıle baya gectı

kıyamam sıze ama... yavrum nasılda o hale gelmıs ki agzının içi.cok üzüldüm Nur.cok cok gecmıs olsun.Rabbım saglık sıhhat bıan önce huzur mutluluk versın.sanada kendını bırakmaman ıcın dayanma gücü
cok gecmis olsun cok uzuldum yaniga en ii gelen yumurta akı kızarıklıgıda gecirio acıyıda...
o an okadar dusundumkı yumurtanın hepsımıydı beyazımıydı sarısımıydı dıe.gelmedı aklıma
saol canım.tabı özgüvenı eksık olmasın dıe zaten ben ona hıssettırmeden koruyuroum.bu onunla ılgılı degıl..mesela ben o an odada olsaydım şunu düşünebılırdım, sobanın dıbınde oynamanın tehlıkelı olacagını... netıcede cocuk bu.sendeler ,amcasından oyunla kacarken sobaya degebılır vs vs vs.ki öylede olmus.ama sıcagı bılır asla elını degmez,zaten ogunde bılerek degıl koşarken ayagı kaymıs,halı toplamış,ona ragmen yınede iyi korumus kendını.bana göre ben coklu düşünüyorum her ıhtımali gözönünde bulundurarak.
yoksa sen Şevvalı nerelerden topladıgımı görsen şaşarsın.çığır atladı ve onun oyun alanı sadece tepeler oldu.masa üstlerı falan.calısma masasını üstüne bagdaş kuruyor ve kalem vs ne varsa onları saçıyor.yapma-etme yi lügattan bı müddetlıgıne cıkardıgımızdan fazla rahat:))

Maşallah, Yaho, Alpella çok yakışıklı delikanlı olacaklar.
Ben fön makinasını ancak birkaç dakika tutabiliyorum çok korkuyor.

Güli Ben de iyi birşey diliyorum sanıyordum. Çok teşekkürler, dikkat edeceğim bundan sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…