saol canım benimm yardıma inan bi annem gelio ama yatılı almıom annemide çünkü gece uyandırmıo beni sabah bi kalkıom annem perişan bana çaktırmıo ama halinden anlıorum benden yardım almıo garibimm tekbaşına zorlanıo gece denedim bi kere böle oldu ve ben bu hafta hep yemekli misafirim geldi vede aniden zaten oda beni çok yordu sinir krizi geçiriodum artık neyse yazım yarıda kaldı ben çıkıyım musti uyandı döşümde yatı bölede zor oluyor...grşz en ksa zmda
sizden bana dua istiyorum bana güç sabır versin die ...
piştttttttt noluyo bakimmmmmmmmmmmmmm
ya zaping yaparken seda sayanin programinda bakicilarin bebeklere yaptigi iskenceleri görünce bayilacak gibi oldum resmen..allahim hep kacarim bu görüntülerden ama yine cok fena oldum..bu nasil insanlik anlamadim..Allahim korusun yavrularimizi..bence bütün anne babalar cocuklarini biraktiktan sonra bir sekilde izlemeliler olanlari..daha neler yasadi kimbilir bu yavrucaklar..
canım çok gecmis olsun agzı ne durumda nasıl boyle oldu anlamadım ama geçmisler olsungeçmişe hiç bakmadan direk giriş aptım kendimde bu gücü bile bulamıyorum kaç gündür kabus gibi günler geçiriyorum musti beni mahvetti ateş dışına vurdu dudağının kenarında 2 tane uçuk çıktı bunun dışında hani kışın dışarda kurur dudaklarımızda kesik kesik çatlarka tüm öle oldu içine gelince üst dişdinin dipleri bembeyaz ve dudakla diş etti birleşti dilinde kabarcıklar çıktı allam görmeniz lazımdı bi gecede oldu bunlar ve dün drye görtürdük haret etti sadece ağzına 4 tane ilaç verdi dün ordan annemlere geçtik ilacın birini uyguladık ağzına 10 dk içinde mustinin ağzı kan içinde kaldı ama elim ayağım titredi anneme acile götürelim dedim artık panik haliyle meğer ilaç iltihap olan yerleri patlatmış nasıl boşaldı ama vee gerçekten üst dudağının şişi indi ama son 4 gündür sadece yarım kase süte ezilmiş bebe büsküvisi yedi bir yudumda süt aldı ağzına onun dışında veremioz resmen biberona baka baka ağladı yaa o ağladı ben ağladım artık halimiz kalmadı kafasını kaldıramıo yavrum dün 1 6 ya kadar yattı okadar perişenımki ne gece ne gündüzüm kaldı çok üzülüyorum yiğite de yetemediğimi düşünüyorum sadece altını değiştirip emziriorum sevemiyorum bile gece 3 te yatıoz 10 kere uyanıoz ve sabah 8 ayakta oluyorum artık sinirlerim laçka oldu annem saolsun gelio ama oda gidio cuma günü istanbula umarım ozamana kadar düzeliriz...
özlem yok purcu taze yok! damal hocam yok kaç zamandır
nerdesin burcu yaww sende çougunluk gibi çektin elini etegini topigimizdenn merak ediyorum ben maceralarını valla napıyor haset fesat ogretmen arkadasların
dodo neler yapıyor vs vs
özlem yok purcu taze yok! damal hocam yok kaç zamandır
bende face ekledim ama olmayanlar için bide buraya eklim dedim taze resimleri. bir kaç video denememizde oldu çok kısa kısa birleştirecek arkadaşın onları da ekleyeceğim.
kıyamam sıze ama... yavrum nasılda o hale gelmıs ki agzının içi.cok üzüldüm Nur.cok cok gecmıs olsun.Rabbım saglık sıhhat bıan önce huzur mutluluk versın.sanada kendını bırakmaman ıcın dayanma gücügeçmişe hiç bakmadan direk giriş aptım kendimde bu gücü bile bulamıyorum kaç gündür kabus gibi günler geçiriyorum musti beni mahvetti ateş dışına vurdu dudağının kenarında 2 tane uçuk çıktı bunun dışında hani kışın dışarda kurur dudaklarımızda kesik kesik çatlarka tüm öle oldu içine gelince üst dişdinin dipleri bembeyaz ve dudakla diş etti birleşti dilinde kabarcıklar çıktı allam görmeniz lazımdı bi gecede oldu bunlar ve dün drye görtürdük haret etti sadece ağzına 4 tane ilaç verdi dün ordan annemlere geçtik ilacın birini uyguladık ağzına 10 dk içinde mustinin ağzı kan içinde kaldı ama elim ayağım titredi anneme acile götürelim dedim artık panik haliyle meğer ilaç iltihap olan yerleri patlatmış nasıl boşaldı ama vee gerçekten üst dudağının şişi indi ama son 4 gündür sadece yarım kase süte ezilmiş bebe büsküvisi yedi bir yudumda süt aldı ağzına onun dışında veremioz resmen biberona baka baka ağladı yaa o ağladı ben ağladım artık halimiz kalmadı kafasını kaldıramıo yavrum dün 1 6 ya kadar yattı okadar perişenımki ne gece ne gündüzüm kaldı çok üzülüyorum yiğite de yetemediğimi düşünüyorum sadece altını değiştirip emziriorum sevemiyorum bile gece 3 te yatıoz 10 kere uyanıoz ve sabah 8 ayakta oluyorum artık sinirlerim laçka oldu annem saolsun gelio ama oda gidio cuma günü istanbula umarım ozamana kadar düzeliriz...
o an okadar dusundumkı yumurtanın hepsımıydı beyazımıydı sarısımıydı dıe.gelmedı aklımacok gecmis olsun cok uzuldum yaniga en ii gelen yumurta akı kızarıklıgıda gecirio acıyıda...
saol canım.tabı özgüvenı eksık olmasın dıe zaten ben ona hıssettırmeden koruyuroum.bu onunla ılgılı degıl..mesela ben o an odada olsaydım şunu düşünebılırdım, sobanın dıbınde oynamanın tehlıkelı olacagını... netıcede cocuk bu.sendeler ,amcasından oyunla kacarken sobaya degebılır vs vs vs.ki öylede olmus.ama sıcagı bılır asla elını degmez,zaten ogunde bılerek degıl koşarken ayagı kaymıs,halı toplamış,ona ragmen yınede iyi korumus kendını.bana göre ben coklu düşünüyorum her ıhtımali gözönünde bulundurarak.esra sabah sabah güldürdün beni yaff.
uleyn yahooo gidip buldugu deliklerdenmi sokuşturmuş. sıpa!
minnak şevvale geçmiş olsun.acısı geçsinde kızarıklık öemli değil. derileri çok taze hücre yenilenmesi hemen oluyor.
koruyup kollama konusunda bi sınır olmalı.kendi özguven geliişimleri için ama gözumuz hep üstlerinde olmalı yoksa bunlar varya neler yaparlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?