2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy cok mutluyummmm,ev bulduk dıledgıımız gıbı, fıyatıda uygun bı ev bulduk.hemde istedıgım sıteden.cok mutluyum,2 dakka eve baktık geldık.anlastık yarın evımı toparlamaya baslıyorum.tek sorun henuz kalorıferler yanmıyor,yarın toplantı varmıs.yavas yavas tasınmaya baslamıs herkez.sanırım en yakın zamanda yanacakmıs.ama şimdi zorlu bır hafta benı beklıyor.kocaa evımı nasıl toplıycam bılmıyorum....

işte mustinin benim baktıkça çıldırtan dudakları ama bu biraz inmiş hali

hepinize dualarınız ve de geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim

Eki Görüntüle 122801 işte mustinin benim baktıkça çıldırtan dudakları ama bu biraz inmiş hali

ahh yavrum benım,Nur ne olmus öyleee Mustiyeee...
nazar mı degdı cocuga noldu.bol bol okusaydınız barı.yavrum cok guzel bı yuzu nazar mı degdı kimbilir..
tekrar tekrar cok gecmıs olsun kıyamam bebegımede sanada.. nasıl için acıyor tahmın edebılıyorum
ama üzme sen kendını daha fazla,ilaçlarıı içtikten sonra hemen düzelecektır zaten

Son düzenleme:

dogrudur arkadasım Prospan dır adı.

çok uzuldum.. sen yazdıkca algılamaya calıstım, gercekten mınıcık bır cocuk ıcın ne kadar zor. Allah yardımcın olsun.. Mustım bır an once saglıgına kavussun, cok kucuk daha ya

yahonun saçlarını düzleştirdim sonuçmu oldukça komikkk :))

telefonda anlattın ama bu kadar olacagını tahmın etmemıstım.. aman ne guldum ne guldum.. gozumden yas geldı resmen.. :))

Hadı gozun aydın.. kendın yap, yavas yavas yap.. ama kendın yap, hem cebıne paran kalsın, hem de yaptıgın bır seye benzesın.

Hadı gozun aydın.. kendın yap, yavas yavas yap.. ama kendın yap, hem cebıne paran kalsın, hem de yaptıgın bır seye benzesın.

saol canım.taşıma şirketıyle anlastık.bız herseyı toplıycaz, kolılıycez onlar sadece kaba esyayı söküp cıkarıp tasıycaklar.yoksa öbür türlü ne tamamen onlara emanet edebılırım nede bız kendımız tasıyabiliriz.uygun bı fıyata sadece sökme tasıma monte yapıcaklar
daa ben onca esyayı nasıl toplıycam bakalım :) Şevvale annem bakıcak hergun 3-4 saat eve gıdıp tplarım artık yavas yavas

Son düzenleme:

evı oyle gorunce kaçasım gelmıstı bı an.. :)) sonra her sey olması gerektıgı oluyor :)) dayanmalısın Minnak Tuba, dayanmalısın

ösleeemmm gelmişsin yafftamda seni merakdaydık...

Nur ayy yaa hakkaten çok kötü olmuş yavrum.kıyamam dudak içi iltihap neden olurmuşki Nur?Allah allah ya minicik yavru.Allah şifa versin en kısa zamanda.

yahyanın bu haline çok güldüm ya esra bu çocuk azcık akıllansın ben bir bir anlatcam ona bu yaptıklarını. bak çocuga dogru kişilik aşıla.!valla şaka falan değil hee bu eglencelik halleri bilinç altına mj gönderiyor haberin olsun. off bu ara seminer notlarına gömüldümde ondan bilmişliğim.:)

ayrıca DAMLA yazabiliyorum söyleyedebiliyorum ama neden her seferinde öyle oluyor anlamıyorum. benmde bilinç altımda yanlış mjlar var sanırım. nerdeyse her damla yazışımda özellikle dikkat ediyorum ve düzeltiyorum..ama bu defa gözden kaçmış...

Minaaak tuba ayy çok sevindim senin adına istediğin yerde uygun fiyata kafana göre ev bulman muthiş bişye.Allah gönlune göre verdi derler ya ondan işte.
sana şimdiden kolay gelsin. bu arada taşınma sinerjiine tikkat cekerim!!

minidöt alpellanın resimleride pek şahane.ama asil bakış bitirdi beni. aslında ben ona kıymızı buyun diyorum
ama seninde çıtırlıgın gözumden kaçmadı guliz.:)

taze purcuyu merak ettiğimiz bi anda cee demiş resmen.iyisen no proplemo!
demek artık doruklu geceler var..arada resm atsan ya özledm gür saçlı karisma erkeki...

zaten bu KK annelerini facebook böyle yaptı bakın ne illet bişey bu(tüm uzmanların dediği gibi) herkesin ilişkisini zedeliyorfacede takılan anneler topiğe ugramıyor.pehh.bakınz burcu bilem demiş face bakıp çıkıom diye..
bu arada benm feysimbukum yok.pervin çeçil ve minnak sormuşlardı
yani eskiden vardı pervin secil minnak gibi tum KK anneleri listemdeydi ama kullanmıyorum dondurdum uzun zamandır.gerek görmuyorum çok fazla özele girildiğini düşünüyorum.
şöyleki listemdeki herkes benm hangi arkadaşımla ne derece samimi konuştgumu bilmesine gerek yok.mesefa kalmıyorki herkesle mıncık mıncık!

Nurdancım unutmuşum;
allah kavuştursun tibet gitmiş. neler yaptınız .iş görüşmeleri nasıl geçti.
istanbula gelme olasılıgı nedir tibetin. yerleşik hayata ne zaman gececksiniz inşallah. teoş neler yapıyoroku oku diyen teoşş.

Gülim gercekten öle oldu.cunku bız evden cıktıgımzda zemın katta bı daire bulduk dıe gıttık.
balkonu zemın diğer odalar 2.katta kalıyodu.ensonunda bulduk dıe cok sevındım ama giriş kat dıe bırazda üzülüyodum
neyse aadamla bulustuk daire bakmaya gıttık,ben zemın kata yöneldım,burası degıl bi üsttü demezmi.ben nerdeyse sevıncten çığlık atcaktım. öle yanı.Rabbim gönlüme göre verdı,şükürler olsun.inşalalh hayırlı olur biizim için

NUR çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.

GYPSY Allah seni bildiği gibi yapsın, bu ne hal len? :)) deli kadın! Merinos hali daha güzel ama :)

MİNİŞ taşınıyor musun, kolay gelsin bacım.

Gel de köpürme şimdi; bugün 2 dersim var demiştim ya, akşam 8 gibi eve geldim, kapıyı çaldım aşağıdan, kapının açılması bayağı bir zaman aldı. dedim; herhalde Onur Doruk'un altını değiştiriyor. Neyse yukarı çıktım, evin kapısını çaldım, gene bir süre sonra açıldı, kapıyı açan Doruk! Onur koltukta uyuyor!!!!!!! seslendim, yok, bir daha, yok... 4 kere seslendim Onur'a! Allah korusun, bir şey oldu sandım. Uyandı beyimiz. Ya! İçi geçivermiş. 85 yaşında dede ya adam! Deliye döndüm, söylendim, söylendim... Allah korusun her şey olabilirdi. Bir de üste çıkıyor, abartma, 2dk uyumuşum, diyor. Dedim çocuk ütüyü yerinden alıp, fişe sokmaya çalışıyor, oradan oraya tırmanmalara kalkışıyor, sen abartma diyorsun. küstü bi de bana. İnanamıyorum hala...

Burcuu inanmıoyrum!! şaka gıbı,ben olsam sıyırmıstım coktan... daa nası yanı baya baya Doruk kapıyımı açtı? ee ya baba uuyurken dısarı cıksaydı Allah korusun

Şunu da ekleyeyim; alt kapıyı açan da Doruk! Bizim diyafon oldukça aşağıda, boyu yetiyor yani, zil çalınca, gidip kurcalıyor, düğmelerine basıyor. Bir şekilde açmış bana kapıyı.

Burcuu inanmıoyrum!! şaka gıbı,ben olsam sıyırmıstım coktan... daa nası yanı baya baya Doruk kapıyımı açtı? ee ya baba uuyurken dısarı cıksaydı Allah korusun

hah işte, Allah korusun! Biri evden çıktı mı, yaptığımız ilk iş kapıyı kilitlemek, altını, üstünü... Benim 85'lik dede onu da unutmuş!

Şunu da ekleyeyim; alt kapıyı açan da Doruk! Bizim diyafon oldukça aşağıda, boyu yetiyor yani, zil çalınca, gidip kurcalıyor, düğmelerine basıyor. Bir şekilde açmış bana kapıyı.

Burcu allah korumuş bence..ya çıkıp gitseydi düşünmek bile istemiyorum..

hepinize dualarınız ve de geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim

geçmiş olsun Nur'um..içim cızz etti resmi görünce..misafir felan alma boşver bacım yaa..millet ne yerse yesin..onların seni çağırması gerek..

hayırlısı olsun..kış günü epey zor olcak bir de Şevval..annen var bari..yoksa çok daha zor olurdu herhal..

85lik dede he ay çok güldüm açıkçası bu lafına
ama ben hiç olumsuz düşünmedim açıkçası yani ben bizim veletlerin kapıyı açıp kafalarına göre çekip gideceklerine ihtimal vermiyorum korkarlar falan diye dşünüyorum bilmiyorum yanılıyormuyum
evdeki kazalara gelince rabbim koruyor resmen onları,yahyada bulduğu her fişi deliğe sokmak istiyen cinsten...

çılgın anne Esraaaa..naptın bacım sen Merinos'uma..hey yarabbim çok güldürdün beni..nası da gür saçı var maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…