adamda bir saç var ancak önleri bu kadar düzleşti resmen kız çocuğu gibi oldu
orcinal bi evlada sahibim adam resmen merinos kuzusu
Eki Görüntüle 122801 işte mustinin benim baktıkça çıldırtan dudakları ama bu biraz inmiş hali
Pöfff ağda yapmam lazım ısıttım ama nası zor geliyor.
Uyku da geldi, sıpa bir saat salla salla anca uyudu...
İyi geceler tatlı rüyalar..
Arada öksürük sesi geliyor Elif in, birkaç gündür geceleri böyle, inşallah ilerlemez.
Evrim öksürük için olan ve size iyi gelen şuru Prospan mıydı, başka bir şurup muydu?
Bir ara mevzusu geçti ama bende pek akıl kalmadığından, tekrar soruyorum....
geçmişe hiç bakmadan direk giriş aptım kendimde bu gücü bile bulamıyorum kaç gündür kabus gibi günler geçiriyorum musti beni mahvetti ateş dışına vurdu dudağının kenarında 2 tane uçuk çıktı bunun dışında hani kışın dışarda kurur dudaklarımızda kesik kesik çatlarka tüm öle oldu içine ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,kadar düzeliriz...
yahonun saçlarını düzleştirdim sonuçmu oldukça komikkk :))
ayy cok mutluyummmm,ev bulduk dıledgıımız gıbı, fıyatıda uygun bı ev bulduk.hemde istedıgım sıteden.cok mutluyum,2 dakka eve baktık geldık.anlastık yarın evımı toparlamaya baslıyorum.tek sorun henuz kalorıferler yanmıyor,yarın toplantı varmıs.yavas yavas tasınmaya baslamıs herkez.sanırım en yakın zamanda yanacakmıs.ama şimdi zorlu bır hafta benı beklıyor.kocaa evımı nasıl toplıycam bılmıyorum....
Hadı gozun aydın.. kendın yap, yavas yavas yap.. ama kendın yap, hem cebıne paran kalsın, hem de yaptıgın bır seye benzesın.
saol canım.taşıma şirketıyle anlastık.bız herseyı toplıycaz, kolılıycez onlar sadece kaba esyayı söküp cıkarıp tasıycaklar.yoksa öbür türlü ne tamamen onlara emanet edebılırım nede bız kendımız tasıyabiliriz.uygun bı fıyata sadece sökme tasıma monte yapıcaklar
daa ben onca esyayı nasıl toplıycam bakalım :) Şevvale annem bakıcak hergun 3-4 saat eve gıdıp tplarım artık yavas yavas
evı oyle gorunce kaçasım gelmıstı bı an.. :)) sonra her sey olması gerektıgı oluyor :)) dayanmalısın Minnak Tuba, dayanmalısın
Burcuu inanmıoyrum!! şaka gıbı,ben olsam sıyırmıstım coktan... daa nası yanı baya baya Doruk kapıyımı açtı? ee ya baba uuyurken dısarı cıksaydı Allah korusun
Şunu da ekleyeyim; alt kapıyı açan da Doruk! Bizim diyafon oldukça aşağıda, boyu yetiyor yani, zil çalınca, gidip kurcalıyor, düğmelerine basıyor. Bir şekilde açmış bana kapıyı.
hepinize dualarınız ve de geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim
Gülim gercekten öle oldu.cunku bız evden cıktıgımzda zemın katta bı daire bulduk dıe gıttık.
balkonu zemın diğer odalar 2.katta kalıyodu.ensonunda bulduk dıe cok sevındım ama giriş kat dıe bırazda üzülüyodum
neyse aadamla bulustuk daire bakmaya gıttık,ben zemın kata yöneldım,burası degıl bi üsttü demezmi.ben nerdeyse sevıncten çığlık atcaktım. öle yanı.Rabbim gönlüme göre verdı,şükürler olsun.inşalalh hayırlı olur biizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?