Burcu allah korumuş bence..ya çıkıp gitseydi düşünmek bile istemiyorum..
85lik dede he ay çok güldüm açıkçası bu lafına
ama ben hiç olumsuz düşünmedim açıkçası yani ben bizim veletlerin kapıyı açıp kafalarına göre çekip gideceklerine ihtimal vermiyorum korkarlar falan diye dşünüyorum bilmiyorum yanılıyormuyum
evdeki kazalara gelince rabbim koruyor resmen onları,yahyada bulduğu her fişi deliğe sokmak istiyen cinsten...
midemde ciddi bir sorun olduğunu düşünüyorum artık
ne yesem mahvoluyorum resmen kıvranıyorum acıdan doktora gittim gastroloji bölümüne endoskopi yapmamız gerek dedi şikayetlerimi dinleyince ancak benim dötüm yemedi ama yaptıracağım kaçarı yok
daha önce yaptıran oldumu zor bi işlemmidir bu
ne yesem yediklerim sanki midemi parçalıyor yara var gibi içerde bi yerde :44:
evet o konuda bende çok korkuyorum işin kötü yanı ne biliyormsun
benim banyoda havlular dolapta temizlik malzemeleri lavabo altındaki dolaptaydı yerlerini değiştirdim onları ulaşamayacağı yere aldım ancak birgün ne göreyim kovayı ters çevirmiş tabure yapmış kendine üstüne çıkmış deterjanları seç beğen al yapıyor resmen
yüreğim ağzıma geldi
bu çocuklar büyüyene kadar bizde tımarhanelik olmazsak iyidir
yahonun bu huyu beni mahvediyor uzanamadığı her yere ya sandalye taşıyor yada kova vs ne bulursa üstüne çıkıp işini hallediyor :85:
ne yesem mahvoluyorum resmen kıvranıyorum acıdan doktora gittim gastroloji bölümüne endoskopi yapmamız gerek dedi şikayetlerimi dinleyince ancak benim dötüm yemedi ama yaptıracağım kaçarı yok
Bir de ne oral dönemmiş arkadaş! Her şey hala ağzında! Emzik delisi oldu. emmelere doyamadı. İstinasız bulduğu her şey ağzında. Bu yenir mi, içilir mi, yok. 1 kere şampuan, bir kere losyon yakaladım, şampuan accık kaçmış bile. Allah korusun! O kadar da dikkat ediyorum, bu saydıklarımın onun hizasında olmaması için. Gene de olabiliyor tabi.
bu aralar bir huyumuz var anormal derecede ne bulursa üst üste dizme sevdası var
bardak kutu kavanoz ne bulursa kule gibi üst üste diziyor sürekli bende lego almayı düşünüyorum erkenmi değilmi bilemedim birde lego onu kesermi yani lego ile şekiller veriliyor ama yahonun amacı kule gibi uzuuun inşaatlar yapmak
Gülim gercekten öle oldu.cunku bız evden cıktıgımzda zemın katta bı daire bulduk dıe gıttık.
balkonu zemın diğer odalar 2.katta kalıyodu.ensonunda bulduk dıe cok sevındım ama giriş kat dıe bırazda üzülüyodum
neyse aadamla bulustuk daire bakmaya gıttık,ben zemın kata yöneldım,burası degıl bi üsttü demezmi.ben nerdeyse sevıncten çığlık atcaktım. öle yanı.Rabbim gönlüme göre verdı,şükürler olsun.inşalalh hayırlı olur biizim için
NUR çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
GYPSY Allah seni bildiği gibi yapsın, bu ne hal len? :)) deli kadın! Merinos hali daha güzel ama :)
MİNİŞ taşınıyor musun, kolay gelsin bacım.
Gel de köpürme şimdi; bugün 2 dersim var demiştim ya, akşam 8 gibi eve geldim, kapıyı çaldım aşağıdan, kapının açılması bayağı bir zaman aldı. dedim; herhalde Onur Doruk'un altını değiştiriyor. Neyse yukarı çıktım, evin kapısını çaldım, gene bir süre sonra açıldı, kapıyı açan Doruk! Onur koltukta uyuyor!!!!!!! seslendim, yok, bir daha, yok... 4 kere seslendim Onur'a! Allah korusun, bir şey oldu sandım. Uyandı beyimiz. Ya! İçi geçivermiş. 85 yaşında dede ya adam! Deliye döndüm, söylendim, söylendim... Allah korusun her şey olabilirdi. Bir de üste çıkıyor, abartma, 2dk uyumuşum, diyor. Dedim çocuk ütüyü yerinden alıp, fişe sokmaya çalışıyor, oradan oraya tırmanmalara kalkışıyor, sen abartma diyorsun. küstü bi de bana. İnanamıyorum hala...
Eki Görüntüle 122801 işte mustinin benim baktıkça çıldırtan dudakları ama bu biraz inmiş hali
mini döt alpellanın bakışlara bende hayran oldum bu veletler resmen poz veriyor ancak araya ufak bi resim girmiş onların kim olduğunu kestiremedim??yanlışlıklamı eklendi yoksa benmi bişey kaçırdım buluşma falanmı oldu yani??
çeçilim adamda bir saç var maşallah diyorum sadece o önler için kaç dk uğraştım
ayy cok mutluyummmm,ev bulduk dıledgıımız gıbı, fıyatıda uygun bı ev bulduk.hemde istedıgım sıteden.cok mutluyum,2 dakka eve baktık geldık.anlastık yarın evımı toparlamaya baslıyorum.tek sorun henuz kalorıferler yanmıyor,yarın toplantı varmıs.yavas yavas tasınmaya baslamıs herkez.sanırım en yakın zamanda yanacakmıs.ama şimdi zorlu bır hafta benı beklıyor.kocaa evımı nasıl toplıycam bılmıyorum....
Eki Görüntüle 122801 işte mustinin benim baktıkça çıldırtan dudakları ama bu biraz inmiş hali
NUR çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
sandım. Uyandı beyimiz. Ya! İçi geçivermiş. 85 yaşında dede ya adam! Deliye döndüm, söylendim, söylendim... Allah korusun her şey olabilirdi. Bir de üste çıkıyor, abartma, 2dk uyumuşum, diyor. Dedim çocuk ütüyü yerinden alıp, fişe sokmaya çalışıyor, oradan oraya tırmanmalara kalkışıyor, sen abartma diyorsun. küstü bi de bana. İnanamıyorum hala...
serseri o bee:))85lik dede he ay çok güldüm açıkçası bu lafına
ama ben hiç olumsuz düşünmedim açıkçası yani ben bizim veletlerin kapıyı açıp kafalarına göre çekip gideceklerine ihtimal vermiyorum korkarlar falan diye dşünüyorum bilmiyorum yanılıyormuyum
evdeki kazalara gelince rabbim koruyor resmen onları,yahyada bulduğu her fişi deliğe sokmak istiyen cinsten...
deterjanlar konusu gerçekten cok hassas, bende şimdilik hepsini ebeveyn banyosuna koydum orayı kullanmıyoruz ama geçici bir çözüm. çünkü dışarıdan kilitlenmiyo banyo sadece içeriden. kapıyı açmaya calışınca başka çözüm bulmalıyım.
tabure cekip dolap açmaya çalışan, masa tepelerine cıkan bebikleri okuyunca ödüm kopuyor. alperen koltuklara daha yeni yeni cıkmaya başladı. sandalyeye falan çıkamıyor henüz Allahtan. tırmanma yukarıya çıkma gibi konularda oldukça isteksiz bizim oğlan mini dötü kalkmıyor daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?