2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nurum geçmiş olsun mustime kıyamam ben ona çok fena olmuş yavrum acil şifalar diliyorum nereden kaptı virüs gibi gözüküyor??

minişim bu topiğin sinerjiside bi alem herkes bi anda hurra taşınır falan sanada kolaylıklar dilerim ay hiç gözüm yemez vallahi taşınmayı falan bu havada biraz erteleseydiniz çokmu acildi??

mini döt alpellanın bakışlara bende hayran oldum bu veletler resmen poz veriyor ancak araya ufak bi resim girmiş onların kim olduğunu kestiremedim??yanlışlıklamı eklendi yoksa benmi bişey kaçırdım buluşma falanmı oldu yani??

çeçilim adamda bir saç var maşallah diyorum sadece o önler için kaç dk uğraştım

Burcu allah korumuş bence..ya çıkıp gitseydi düşünmek bile istemiyorum..

Aynen!

Ya ben bir kere DOruk'u kapı önünde (kendi açmış), adda addaaa derken buldum. gider mi döner mi bilmem, Allah'a emanetler elbet ama, çok korkuyorum Esra, adam dolaptan ütüyü alıyor, prizin önündeki tekli koltuğu itip, fişe takmaya çalışıyor. kilitli tabi ki priz, koruması var ama çok anaç olmamama rağmen koruyamamaktan çok korkuyorum.

midemde ciddi bir sorun olduğunu düşünüyorum artık
ne yesem mahvoluyorum resmen kıvranıyorum acıdan doktora gittim gastroloji bölümüne endoskopi yapmamız gerek dedi şikayetlerimi dinleyince ancak benim dötüm yemedi ama yaptıracağım kaçarı yok
daha önce yaptıran oldumu zor bi işlemmidir bu
ne yesem yediklerim sanki midemi parçalıyor yara var gibi içerde bi yerde :44:

Bir de ne oral dönemmiş arkadaş! Her şey hala ağzında! Emzik delisi oldu. emmelere doyamadı. İstinasız bulduğu her şey ağzında. Bu yenir mi, içilir mi, yok. 1 kere şampuan, bir kere losyon yakaladım, şampuan accık kaçmış bile. Allah korusun! O kadar da dikkat ediyorum, bu saydıklarımın onun hizasında olmaması için. Gene de olabiliyor tabi.

bence gitmezler
bende yahoyu birkaç kere yakaladım kapıya çıktı içeri gir diyorum girmiyor kendini paralıyor
bende o zaman giriyorum sen kal orda dedi kapıyı kapadım ama delikten bakıyorum durdu durdu düşündü ama ben panter gibi bekliyorum merdivene hamle yaparsa atlıcam hemen
sonuç olarak kedi gibi kapının önüne gelip açmam için ağladı
biraz daha büyük olsa belki çeker gider ama bu dönem gideceklerini sanmam
ama tabii en büyük tehlike rabbim korusun merdivenden düşmesi olur

evet o konuda bende çok korkuyorum işin kötü yanı ne biliyormsun
benim banyoda havlular dolapta temizlik malzemeleri lavabo altındaki dolaptaydı yerlerini değiştirdim onları ulaşamayacağı yere aldım ancak birgün ne göreyim kovayı ters çevirmiş tabure yapmış kendine üstüne çıkmış deterjanları seç beğen al yapıyor resmen
yüreğim ağzıma geldi
bu çocuklar büyüyene kadar bizde tımarhanelik olmazsak iyidir
yahonun bu huyu beni mahvediyor uzanamadığı her yere ya sandalye taşıyor yada kova vs ne bulursa üstüne çıkıp işini hallediyor :85:

bu aralar bir huyumuz var anormal derecede ne bulursa üst üste dizme sevdası var
bardak kutu kavanoz ne bulursa kule gibi üst üste diziyor sürekli bende lego almayı düşünüyorum erkenmi değilmi bilemedim birde lego onu kesermi yani lego ile şekiller veriliyor ama yahonun amacı kule gibi uzuuun inşaatlar yapmak

ben yaptırdım!!

çok kolay değil ama, anlatıldığı kadar da kötü değil. Mümkünse uyutulmayı tercih et, derim. Ama ben olsam etmezdim. Benim canım katıdır, senin de öyle diye biliyorum. 3 aylık bir tedavi iyi gelmişti bana. Gastrit başlangıcı vardı, perhiz vermişti dr, 6 kg vermiştim şak diye.

oyy allah korusun yaa, Doruk onu akıl ediyor ama dötü yemiyor! bakıyorum taşımış tabureyi, üstüne çömleklenir gibi bişiler yapıyor. Hemen ambulans nidasıyla "ıııııııııı " geliyor tabi. Bırakıyor. Ama dediğin gibi, akılları erene kadar işimiz var.

Hepsini kilitliyorum ben de ama ciflerin kapağı çok kolay açılıyor. Krem cif sevdamdan vazgeçmek üzereyim.

ben yaptırdım..boğazıma sprey sıkarak uyuşturmuşlardı ve hiç bişey hissetmedim..korkulcak bişey yok yani..yalnız boruyu çıkartırlarken bakıyorum çek çek bitmiyor..allahım dedim ne uzun bir boruymuş.:)...muhtemelen reflü var sende..bende de aynı belirtiler vardı bir müddet perhiz vermişti dr..

Lego biraz büyük olanlardan aldım ben..bol bol üst üste diziyor, söküyor vs..al bence niye erken olsun..

Rüzgar da bu ara parfümlere takık..gidip gidip yatak odasında aynanın önünden örtüyü çekiyor hoop parfüm elinde ve de ağzına götürüyor..kaldırdım artık ordan.

geçmişe biraz göz attım

NURRRRR canım mustiye büyük geçmiş olsun inan senin yazdıklarını okudum tuhaf oldum resmini gördüm iyicene içim parçalandı yavrum benim çok büyük bi sorun biran önce iyileşir inşallah bu kadar mikrobu nasıl kaptı bu kadar küçük yavrucak ya dualarımız onunla..

MİNİKİM içinize sinen ev bulmuşsunuz hayırlı olsun ama cidden taşınma işi zor bi iş benim gözüm hiç yemiyor taşınmaklada bitmiyorki ev içinde düzeni kurmak herşeyin tam yerine oturması birayı buluyor kolaylıkla yerleşir taşınırsınız inşallah..

TAZEM benimde korkulu rüyam bu biliyormusun... selined kapıyı açıp açıp koridorda dikiliyor merdivenlere gitmiyor geçenlerde bende esra gibi yaptım
gel dedim gelmedi bened kapıyı kapatıp delikten gözetledimdikildi kaldı öylecene o kımıldamayınca ışıkta fotoselli söndü sonra ben kapıyı açınca tıpış tıpış girdi içeri biz yanlarında olunca daha çok güven alıyorlar ama yanlızken bu kadar cesaretli değiller olmasınlarda allah korusun...

DAMLA hoca sanırım tamirat işleri devam ediyor onun için giremiyor olabilir..

SELİNle çikolata konusunda başım dertte yemeğini zorla yediriyoruz ama bi koca paket çikolatayı eline versem bitirecek kesinlikle hayır demiyor çikolataya.. günde 1 tane küçük bi parça yeme hakkı var ama selin verdikçe daha fazlasını istiyor habire dedesinin elinden tutup çikolatanın olduğu yere götürtüyor ağlıyor zırlıyor bi şekilde ikna edioyr ve başarıyor kavuşuyor çikolatasına ne yapıcm bilemiyorum(( çikolata verirken seline bak çuku veriyorum sana diyorum şimdi oda cucu demeye başladı...

keşke oturup oynasalar, bizde de tam tersi üst üste ne görse hemen devirmeye calışıyor. logolarla henüz oynamaya yeltenmedi bile.

çok sevindim canım çok, zaten istiyodun oradan Allah gönlüne göre verdi. Allah verecek kolaylığını üzülme biraz zaman alıyor yerleşmek ama napalım sağlık olsun.

aaaa şok oldum okurken, yavrum annesine kapıyı açmış ama akıllı bıdık.

Eki Görüntüle 122801 işte mustinin benim baktıkça çıldırtan dudakları ama bu biraz inmiş hali

nurrrr çok geçmiş olsun, içim acıdı yavrumu öyle görünce, umarım geçmiştir dualarımız seninle canım.

esracım yılbaşı gecesi sadece tek kare resmim var onu ekledim bişey kaçırmadın yavrum yani.

ELİFUMMM dün akşam evde facede dolanırken nevanın resmine bakıyorduk selinde yanımızda oturuyordu hani şu son eklediklerinin içinde resimlerden birinde neva yanaklarına iki elini birden koymuş selin nevayı görünce hemen aynısını oda yaptı çok şaşırdım elektrikler tuttu sanırım ekrandada olsa:)))

GÜLİZZİM alpereninde resmini gördü selin onada bebi diyor :)))

deterjanlar konusu gerçekten cok hassas, bende şimdilik hepsini ebeveyn banyosuna koydum orayı kullanmıyoruz ama geçici bir çözüm. çünkü dışarıdan kilitlenmiyo banyo sadece içeriden. kapıyı açmaya calışınca başka çözüm bulmalıyım.

tabure cekip dolap açmaya çalışan, masa tepelerine cıkan bebikleri okuyunca ödüm kopuyor. alperen koltuklara daha yeni yeni cıkmaya başladı. sandalyeye falan çıkamıyor henüz Allahtan. tırmanma yukarıya çıkma gibi konularda oldukça isteksiz bizim oğlan mini dötü kalkmıyor daha.

ayy canım çok sevindim içine bu kadar sinmesine insalah bir an evel herkes tasınır kaloriferler yanar keyifle oturursun
ust kat dediginde emlakcı heralde sevincinide tahmin edebliyorum bende senin gibiyimdir takarım istedgim birsye varsa mutlaka olsun derim

Eki Görüntüle 122801 işte mustinin benim baktıkça çıldırtan dudakları ama bu biraz inmiş hali

ay kıyamam ya nur çok çok geçmis olsun umarım biraz daha geçmistir bugun

of off nasıl kopurmessin ben derim olum uykusunamı yattın diye iboda oyle uyur bazen ama yani çok çok tehlikeli
valla kapıyı ece de birkere actı og unden beri kitliyoruz iki adım otesi merdivenler
evi terkedip gitme modunda olmazlar elbette ama bakayım diye yuruyebilir allah korusun
çocukla soz konusu oldugunda yapmaz diye birsey yok yuzde yuz hiç birseyin garantisi yok

serseri o bee:))
utu m u yapacakmıs ver yapsın :))

adasss yaptır bir an evel boyle olmazz
benim bir arkadasım yaptırdı hatta haftasonu esi çalısıyordu ben goturdum hast ye. ozel hast tabi hafif bir sedasyon mu ne deniyor yani uyur uyanık hali gibi sersem gibi gozu acık ama sonra hiç birsey hatırlamıyor o sekilde hem endoskopi yapıldı hem kolonoskopi baska sorunlarıda vardı hiç acısı agrısı olmadı uyanıp kendine gelince bile iyiydi yani hiç sızlamıyormu vs demistim yok demisti sakın erteleme git neyin varsa ol tedavini

valla sanlslısın gulizcim tırmanmayı ogrenmediyse hiç acelesi yok :)
ece heryere tırmanıyor dun aksam deli etti bizi ikili koltukta bir oraya bir oraya kosuyor dustu dusecek onden dusse yine neyse diycez kol koyma yerlerinin yanından sarkıyor falan biz yapma etme dedikce daha sırıtarak yapıyor iboyla basımıza agrı girdi nasıl dikkatini dagıtacagımızı bilemedik ne yaptıysak çunku yine çıktı yaptı sonunda yediirip yatıralım sunu dedik sakatlanmadan ama nasıl delirmis gibi siritiyor birde:)))

derya uygun olduğunda bana vakit ayırır mısın? hayatımı alt üst eden bişeyler oluyor bu ara. yardımına acayip ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…