2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gülizim çok şansısın desem minik döt bence sana torpil geçiyor.. selin bu konuda bizim canımıza okuyor kanepe koltuk tepelerinde, taburelere çıkıyor bizimkide dün akşam banyoda tabureyi bulmuş getirmiş bi güzel dikilmiş sifon çekmeye çalışıyordu, mama sandalyesi yukarı kısımda ayarlıyken bile öndeki korumasını taktırmıyor ayak koyma yerine basıp kendi başına inip çıkıyor mama sandalyesine bile hatta arada onda ayağa dikilip kol koyma yerine basmaya çalışıyor daha nereye çıkacaksa:))

o yüzden minik dött ALP e benden kocaman alkış

ESRA bizde tabure sandalye hatta tencere üztüne ters çevirip çıkabileceği ne varsa ilk işi onu götürüp yetişemediği yere tırmanmayı deniyor..bilgisayarın başına zor oıturuyorum tepeme tırmanıyor..olmadı hoparlörü inidirip üstüne çıkıp bilgisayar masasına çıkıyor..ekranı kjapatıyor kalvyeyi kaçırmya çalışıyor..böyle uzar gider..yaramazlık hat safhada anlıyacağınız..oturma odasında puf var nereye isterse oraya çekip çıkıyor..lego olayı bizde sadece dağıtmak amaçlı gerçi onun oynayabileceği büyüklükte değil ablasının minik kegoları..deterjan bizde kilitli dolapta...yoksa durum aynı ne bulsa ağzında..

gunaydınlarrr
kabus gibi aksamlar geceler yasıyoruz yine istahda ob icim kotu sanırım yine dis mevzuu bitsedye gitsek yanii
aksam ecen asıl kuduruk dun bende ise gittim ondanmı bilimiyorm nasıl sımardı koltuk tepelerinde kosuyor dustu dusecek bir iki dedik dussun bir anlasın ama yok kol koyma yerinden uçacak tepe ustu basıma agrı girdi ona heycanlanmaktan yani . sonunda yattı da rahat ettik
bir azgın bir kuduruk enerji patlaması var kıs evde hep falan diye belkide bilmiyorum hiç oturmuyor surekli kıpırdak sekilde

birde bir haftadır falan kaslarını çatmayı ogrendi allahım o surat ifadesini bir yakalayım hemen çekicem nasıl guzel oluyor ama nasıl ciddi ciddi kas catıyor serseri gelip vuruyor bize sonar kendi kasını çatıyor kotu bisey yaptıgını vsbiliyor
yada istedigi birseyi vermiyoruz eline gidip hemen abajuru cekip devirmeye kalkıyor biliyor yapma dendigini

aynen ya mama sandalyesi banyodaki tabure ne bulursak kullanıyoruz..

sibelcim bizdede aynı durum mama sandalyesinin tablası hiç takılmıyor ve bizo turtursak kiyamet kopuyor yemek yiyoruz ece otur hadi diyince gidip kendi çikiyor sırıta sırıta yoksa asla susturamıyoruz zorla oturtursak. aynen kendi ayaga kalkıyor kol koyma yerine adım atmaya kalkıor heyecan içinde kosuyoruz offf ki off yanii
ben 2 yas donemi çok zorlu idi diye hatırlıyroum hani o yaz tat ilim haram olmustu yani bu yaz :)
ama oncesinde bu kadar kudurukluk hatırlamıyorum ya bizim masum bakıslı kiz durdu durdu cin ali oldu .

yılbası aksamı ve ertesi gun full yemem bana bir hafta kaybettirdi resmen yerime ancak gelebildim bundan sonra devam insallah yine kilo vermeye
ama dun sirkette bir suru kisi sozlesmis gibi aa kilo vermissin super falan dedidar pantalon cizme vs giymistim onun etkisi belkidye giyim tarzı vs kapanmayan cizmelerim kapanmaaya basladıda: )) 1,5 kilo verdim dedim herkes daha farklı gibi ddi mutlu oldum insalah bir ay sonra tekrar gittiimde 3-4 kilo vermis olurum çok daha keyifli olur

bu arada ablamız sayesinde tekrar grip olduk mümükler akıyor .gece uykumuz yine saat başı ve sabah kadar ayağımda. artık imdatttttttt ya..sayesinde popom taş gibi basen filan kalmadı eridi,..

azda vermiş olsan sporla verilen kilo daha fazla kaybetmiş gibi gösteriyor..
bir ay sonunda güzel haberleri verirsin artık..

ESRAKO kilo konusundaki azmininden ötürü tebrik ediyorum seni cidden çok kararlı gidiyorsun bu sefer istediğin hedefe hatta daha azına ineceksin bu gidişle..

ECEYe gelince cidden öyle bi pozunu yakala çok merak ettim kaşların ıçatıyor demek cadı ne kadarda sevimli oluyordur yerim ben onu...

ESRAKO bunu deme bana ya demek 2 yaşındaki tatil daha zordu bizde tam tersi büyüdükçe daha kolay olur d iye geçen sene gidememiştik niyet bu sene ama tırstım birden gerçi benim yeni iş olayı olursa biz yine bu sene tatile gidtemeyiz ama yinede nasip bakalım:))

DERYA nolcak bizim halimiz ya evde bilgisayar açamamızın tek sebebiselin ondan bize fırsat kalmıyor ya mauseyi çıkartıp yeniden takmaya çalışıyor laptopa, tuşlara basıyor hatta birini yamulttu engelmeye çalışıncada öyle bi bağırıyorki biz pes ediyoruz artık çok çok acil birşey için lazım olmadıkça yok yani bizde pc açılmıyor açtırmıyor selin ....bilgisayar mühendisimi olacak ne yapacak şimdiden bu kadar meraklı bilgisayara:)))

bu kışı altalınca herşey düzelecek dimi nolur nolur biriniz bu konuda doğruyu söyleyin artık neyin zarar olduğunu, neyi yapıp yapmamaları gerekeceklerini öğrenecekler dimi lütfenn hadi düzelecek herşey normale dönecek deyin:)))

bu arada ablamız sayesinde tekrar grip olduk mümükler akıyor .gece uykumuz yine saat başı ve sabah kadar ayağımda. artık imdatttttttt ya..sayesinde popom taş gibi basen filan kalmadı eridi,..

DERYAM canım şu immuzinci kullanmayı denesene hem tugbiş için hemde yusuf paşa için cidden faydasını göreceksin zaten abla kapıyor ister istemez herkese bulaşıyor aynı ortamda kalınca tuğbayada kullanırsan bence sorun kökten çözülecek... şükür biz daha grip olmadık maşallah şurubunda etkisi olduğuna inanıyorum...

akşam yemeklerini nasıl yiyorsunuz arkadaşlar ya artık ben imdat diye bağırmak üzereyim.. selin önceden biz masada otururduk yemeğimizi yerdik oda mama sandalyesinde oturur yine rahat durmazdı ama eline birşekilde birşeyler verip oyalardık ama artık 1 ayı aşkın zamandır benim kucağımda her yemekte benden başkasınada gitmiyor almaya kalkan olursa bağrış kıyamet yada ben kucağıma almasam yırtıyor ortalığı alana kadar... daha sofra hazırlamaya başlarken görsün hemen benim oturacağım sandalyeye gitiyor ona vuruyor bana oh oh diyor otur demek istiyor oturuncada küt kucağıma yemek boyu rahat yok elimden kaşık çatalıda alıyor karıştırıp duruyor tabağımı ne yapıcam bilemiyorum hadi evde birşey değil bir yere gittiğmizdede aynı şeyi yapacak yer yer batıyor saçılıyor(bizden başka bu durumda olan varmı durum sadece bizdemi böyle acama...

geçmişe bakmak hayal oldu tubanın bir sürü dersi varmış daha akşam yaptık diye rahattım sıpam unutmuş yeni getirdi..
Ama arada gözüme takılanlar..
DORUK kapıyı açmış tazeye 85 lik dede uyurken ya başka bişeyler yapsaydı..bu erkeklere akıl sır ermiyor..
YAHO fönlü nasılda güzel olmuş delü kadın hesra oyuncak etti çocuğu oda intikamını onu çıldırtarak alıyor ..
MUSTİ kuzum ya çok geçmiş olsun..bugün daha iyidir eminim..NUR rabbim yardımcın olsun ..
minnak TUBA ev bulmuşsun kolay gelsin..gönlüne göre bulman kışda olsa taşınmanı kolaylaştırır..

bende bugün tam bunu düşündüm..saol canım ..hemen alıcam..

derya immuzinc yüzyılın buluşu bence. yazın 5 kez enfeksiyon kapan cocuğumun eylül ayından beri burnu bile akmadı maşallah bırakalı iki ay oldu üstelik. zaten doktor 1 sene koruyo demişti seneye eylüle gene kullanacağım. kullanıpta faydasını gördüğüm en iyi şurup. kesinlikle tuğbaya da kullanmalısın, iştah açıyor hem de.

bizimki halen uyanamadı demek bir step sonrası bu model sibel halen mama sandalyesinde oturuyor berke ile yan yana oturuyorlardı mutfak masasında ben iboyla karsılıkıl oturuyordum berkeyi itip kakıyor yemek yerken o d kızıyor falan soyleniyor dedim gel yerd egiselim ben geçtim yanına arada kolumu cimciriyor itikliyor falan ama berke rahat yiyor ben anneyim herz orluugu alırım ustume napalım :))

bu arada berke 1yasında yurumedigi için ilk tatilimiz kolay geçmisti bizim
ece 11 aylık ayaklandıgı için ilk tatılımızden daha zorlu olmaz sanırım iki yas tatili ama bu kuduruklukta devam ederse hiç oturtamayız gibu pusete falan bilmioyurm sibelcim içini acacak birseyler demek isterdim ama berke ile cesme tatili aklıma geldikce fena oluyorum
yazmıstım daha evelde sanırım tekrar bir ozet geçeyim
tatile ibo gelememisti izin sorunu vardı o yıl
anneanne babanne hala teyze ve kuzen abilerle gidilmisti yani berkenin simarması için tum ortam tamamdı kabus gibiydi . milletin sezlonguna gidip yatardı havlularını yere çekip atardı bası bos plaj cantalarını insanların gidip doker ters cevirir ben gider toplardım utana sıkıla kremlerini acar sıkardı ben kosana kadar tum guh tek dondurma ve seker falan ile beslenmisti hiç yemek yememisti
yemek anlarızaten kabustu masada buldgu her çatal bıacagı yerlere atardı sangir sungur sesleri arasında yemek yerdik hep aksamları dakikaları sayadrım bira ksam daha bitti diye bin pisman olmustum gittigime gideceğime ki ben hep derim tatil tatildr bebekle çocukla olsada guzeldir falan yok yani bu oyle boyle degildi ama babası yok hala anneanne falan sımarmanın tepesine çıkmıstıa
aksam havuz a tam adım atarken arkasından kosardım ece su an yazın atmıyordu havuza adım mesela korkarak yaklasıyordu iki yas tam cesarekt var ama aptal cezareti yani kabustu bakalım bu sene ne yapacagız
ama emin ol bu kıs en kotu bu yazdan sona 3 yasa dogru az kaldı rahatlık donemine
3-6 super bir rahat donem

gizemmm

geçen gun kk resimlerini gosteriyordum hatuna bak bizim grubumuz falan diye ece ada yı gordu hemen ada ada adaaa takılmıs plak gibi unutmamıs yaa:))

adass
dun iboya dedim esra erol hamile ya dedim esra hamileymis .)
berke atladı cipsi esra mııı=??? ay hayır be oglum dedim ne cipsi esra sı :)))

alemsin ESRAKO çok güldüm esra erol olayına:)))

ESRAKO ağzın bal yesin inan çabucacık gelsin o 3-6 yaş dönemi nolur nolur :)) gerçi benim cadı uslanırmı bilmiyorum dahada sınırları aşmasından korkuyorum.....

tatil olayı cidden çok zor olmuş esra ya anlattıkça hepsi gözümde canlandıda beni aşıyor fazlasıyla.. zaten normaldede böyleyiz gün içinde ama tatile gidipte üstüne para veripte dinlenmek yerine dahada haşarılaşması gözümü korkuttu...

nolur ECE uyanmasın otursun dursun mama sandelyesinde inan benim durumum içler acısı.. zaten sabah rdüzgün kahvaltı yapmıyorum öğlen öyel geçişiyor doğru düzgün birşey yemiyorum akşam güzel güzel yemek yeme hayalleri kuruyorum ama selindn fırsat kalıyor(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…