gülizim çok şansısın desem minik döt bence sana torpil geçiyor.. selin bu konuda bizim canımıza okuyor kanepe koltuk tepelerinde, taburelere çıkıyor bizimkide dün akşam banyoda tabureyi bulmuş getirmiş bi güzel dikilmiş sifon çekmeye çalışıyordu, mama sandalyesi yukarı kısımda ayarlıyken bile öndeki korumasını taktırmıyor ayak koyma yerine basıp kendi başına inip çıkıyor mama sandalyesine bile hatta arada onda ayağa dikilip kol koyma yerine basmaya çalışıyor daha nereye çıkacaksa:))
o yüzden minik dött ALP e benden kocaman alkış
yılbası aksamı ve ertesi gun full yemem bana bir hafta kaybettirdi resmen yerime ancak gelebildim bundan sonra devam insallah yine kilo vermeye
ama dun sirkette bir suru kisi sozlesmis gibi aa kilo vermissin super falan dedidar pantalon cizme vs giymistim onun etkisi belkidye giyim tarzı vs kapanmayan cizmelerim kapanmaaya basladıda: )) 1,5 kilo verdim dedim herkes daha farklı gibi ddi mutlu oldum insalah bir ay sonra tekrar gittiimde 3-4 kilo vermis olurum çok daha keyifli olur
bu arada ablamız sayesinde tekrar grip olduk mümükler akıyor .gece uykumuz yine saat başı ve sabah kadar ayağımda. artık imdatttttttt ya..sayesinde popom taş gibi basen filan kalmadı eridi,..
DERYAM canım şu immuzinci kullanmayı denesene hem tugbiş için hemde yusuf paşa için cidden faydasını göreceksin zaten abla kapıyor ister istemez herkese bulaşıyor aynı ortamda kalınca tuğbayada kullanırsan bence sorun kökten çözülecek... şükür biz daha grip olmadık maşallah şurubunda etkisi olduğuna inanıyorum...
akşam yemeklerini nasıl yiyorsunuz arkadaşlar ya artık ben imdat diye bağırmak üzereyim.. selin önceden biz masada otururduk yemeğimizi yerdik oda mama sandalyesinde oturur yine rahat durmazdı ama eline birşekilde birşeyler verip oyalardık ama artık 1 ayı aşkın zamandır benim kucağımda her yemekte benden başkasınada gitmiyor almaya kalkan olursa bağrış kıyamet yada ben kucağıma almasam yırtıyor ortalığı alana kadar... daha sofra hazırlamaya başlarken görsün hemen benim oturacağım sandalyeye gitiyor ona vuruyor bana oh oh diyor otur demek istiyor oturuncada küt kucağıma yemek boyu rahat yok elimden kaşık çatalıda alıyor karıştırıp duruyor tabağımı ne yapıcam bilemiyorum hadi evde birşey değil bir yere gittiğmizdede aynı şeyi yapacak yer yer batıyor saçılıyor(bizden başka bu durumda olan varmı durum sadece bizdemi böyle acama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?