arkadaslar saolun güzel dileklerınız ıcın.havalar cok soguk, zor olcak bıraz ama olcak inş.hayırlısıyla bugun anlasmayıda yapsınlar,içim rahat etsın.
yanı.bu ev cok düşeş oldu bıze.hem ıstedıgım sıteden hemde fıyatı cok ıyı.yenı ev,kımse oturmadı henuz.anca tasınıyo herkez.öle yanı,ama keske bır ay bırbucuk ay önce tasınsaydık cok daha ıyı olcaktı.havalar cok soguk
ertelemekmı,ben tam 6 aydır ev arıyorum Esracım.burda kalorıferlı ev sıkıntısı var,bellı baslı sıtelerde kalorıfer iyi yanıyo(henuz dogalgaz gelmedı,kömürlü kazanlar) ölenurum geçmiş olsun mustime kıyamam ben ona çok fena olmuş yavrum acil şifalar diliyorum nereden kaptı virüs gibi gözüküyor??
minişim bu topiğin sinerjiside bi alem herkes bi anda hurra taşınır falan sanada kolaylıklar dilerim ay hiç gözüm yemez vallahi taşınmayı falan bu havada biraz erteleseydiniz çokmu acildi??
yanı.bu ev cok düşeş oldu bıze.hem ıstedıgım sıteden hemde fıyatı cok ıyı.yenı ev,kımse oturmadı henuz.anca tasınıyo herkez.öle yanı,ama keske bır ay bırbucuk ay önce tasınsaydık cok daha ıyı olcaktı.havalar cok soguk
amanınnn ne dıon.cok korkuyorum Şevvalde gecen gun cif in tadına bakıyodu.yannız yenmıycek bıse oldugunu bılıyo sanırım,parmagının ucuna sürmüş mınıcık agzına götürürken yakaladım.Bir de ne oral dönemmiş arkadaş! Her şey hala ağzında! Emzik delisi oldu. emmelere doyamadı. İstinasız bulduğu her şey ağzında. Bu yenir mi, içilir mi, yok. 1 kere şampuan, bir kere losyon yakaladım, şampuan accık kaçmış bile. Allah korusun! O kadar da dikkat ediyorum, bu saydıklarımın onun hizasında olmaması için. Gene de olabiliyor tabi.
yınede o ıhtımalı göze alamam.ŞEvval adda delısı,kapıyı acık bulmasın corapla fırlıyo gidiyo.merdıven dıbınde yakaladım kac kez.korkuyorum vallabence gitmezler
bende yahoyu birkaç kere yakaladım kapıya çıktı içeri gir diyorum girmiyor kendini paralıyor
bende o zaman giriyorum sen kal orda dedi kapıyı kapadım ama delikten bakıyorum durdu durdu düşündü ama ben panter gibi bekliyorum merdivene hamle yaparsa atlıcam hemen
sonuç olarak kedi gibi kapının önüne gelip açmam için ağladı
biraz daha büyük olsa belki çeker gider ama bu dönem gideceklerini sanmam
ama tabii en büyük tehlike rabbim korusun merdivenden düşmesi olur
bu bızdede cok var,kova tencere ne bulursa ters cevırıp üzerine cıkıyo,ulasmak ıstedıgı yere cıkmak için.hayırlısıyla akılları erseydı bı ıyıye kötüyeevet o konuda bende çok korkuyorum işin kötü yanı ne biliyormsun
benim banyoda havlular dolapta temizlik malzemeleri lavabo altındaki dolaptaydı yerlerini değiştirdim onları ulaşamayacağı yere aldım ancak birgün ne göreyim kovayı ters çevirmiş tabure yapmış kendine üstüne çıkmış deterjanları seç beğen al yapıyor resmen
yüreğim ağzıma geldi
bu çocuklar büyüyene kadar bizde tımarhanelik olmazsak iyidir
yahonun bu huyu beni mahvediyor uzanamadığı her yere ya sandalye taşıyor yada kova vs ne bulursa üstüne çıkıp işini hallediyor :85:
ozaman hazır ol zorlu bı dönem beklıyor senı.ben ılk zamanlarda cok korkuyodum aama alıstım artık.aklına gelebılecek heryere cıkıyo,bırde ayaga kalkıyokı sanırsın üflesen düşecek okadar kenarda yanı.saldım artık o cıkıyo bende peşinde oynuyomus gıbı yapıyorum ama aslında düşmesın dıe kolluyorum.deterjanlar konusu gerçekten cok hassas, bende şimdilik hepsini ebeveyn banyosuna koydum orayı kullanmıyoruz ama geçici bir çözüm. çünkü dışarıdan kilitlenmiyo banyo sadece içeriden. kapıyı açmaya calışınca başka çözüm bulmalıyım.
tabure cekip dolap açmaya çalışan, masa tepelerine cıkan bebikleri okuyunca ödüm kopuyor. alperen koltuklara daha yeni yeni cıkmaya başladı. sandalyeye falan çıkamıyor henüz Allahtan. tırmanma yukarıya çıkma gibi konularda oldukça isteksiz bizim oğlan mini dötü kalkmıyor daha.
hepsı aynı demekkı Esracım.Şevvale hele aksamları bı enerjı gelıyokı ınanamazsın.bıtmıyo tukenmıyo enerjısı.Hakan ayrı ben ayrı oynuyorum ama yok,resmen bı enerjı patlaması.gunaydınlarrr
kabus gibi aksamlar geceler yasıyoruz yine istahda ob icim kotu sanırım yine dis mevzuu bitsedye gitsek yanii
aksam ecen asıl kuduruk dun bende ise gittim ondanmı bilimiyorm nasıl sımardı koltuk tepelerinde kosuyor dustu dusecek bir iki dedik dussun bir anlasın ama yok kol koyma yerinden uçacak tepe ustu basıma agrı girdi ona heycanlanmaktan yani . sonunda yattı da rahat ettik
bir azgın bir kuduruk enerji patlaması var kıs evde hep falan diye belkide bilmiyorum hiç oturmuyor surekli kıpırdak sekilde
birde bir haftadır falan kaslarını çatmayı ogrendi allahım o surat ifadesini bir yakalayım hemen çekicem nasıl guzel oluyor ama nasıl ciddi ciddi kas catıyor serseri gelip vuruyor bize sonar kendi kasını çatıyor kotu bisey yaptıgını vsbiliyor
yada istedigi birseyi vermiyoruz eline gidip hemen abajuru cekip devirmeye kalkıyor biliyor yapma dendigini