2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar saolun güzel dileklerınız ıcın.havalar cok soguk, zor olcak bıraz ama olcak inş.hayırlısıyla bugun anlasmayıda yapsınlar,içim rahat etsın.

ertelemekmı,ben tam 6 aydır ev arıyorum Esracım.burda kalorıferlı ev sıkıntısı var,bellı baslı sıtelerde kalorıfer iyi yanıyo(henuz dogalgaz gelmedı,kömürlü kazanlar) öle
yanı.bu ev cok düşeş oldu bıze.hem ıstedıgım sıteden hemde fıyatı cok ıyı.yenı ev,kımse oturmadı henuz.anca tasınıyo herkez.öle yanı,ama keske bır ay bırbucuk ay önce tasınsaydık cok daha ıyı olcaktı.havalar cok soguk
amanınnn ne dıon.cok korkuyorum Şevvalde gecen gun cif in tadına bakıyodu.yannız yenmıycek bıse oldugunu bılıyo sanırım,parmagının ucuna sürmüş mınıcık agzına götürürken yakaladım.
yınede o ıhtımalı göze alamam.ŞEvval adda delısı,kapıyı acık bulmasın corapla fırlıyo gidiyo.merdıven dıbınde yakaladım kac kez.korkuyorum valla
bu bızdede cok var,kova tencere ne bulursa ters cevırıp üzerine cıkıyo,ulasmak ıstedıgı yere cıkmak için.hayırlısıyla akılları erseydı bı ıyıye kötüye

ozaman hazır ol zorlu bı dönem beklıyor senı.ben ılk zamanlarda cok korkuyodum aama alıstım artık.aklına gelebılecek heryere cıkıyo,bırde ayaga kalkıyokı sanırsın üflesen düşecek okadar kenarda yanı.saldım artık o cıkıyo bende peşinde oynuyomus gıbı yapıyorum ama aslında düşmesın dıe kolluyorum.

hepsı aynı demekkı Esracım.Şevvale hele aksamları bı enerjı gelıyokı ınanamazsın.bıtmıyo tukenmıyo enerjısı.Hakan ayrı ben ayrı oynuyorum ama yok,resmen bı enerjı patlaması.

piyasa dolandırıcı dolmuş.. geçen gün vodafondan aradılar alo kontör diye birşey varmış 24 saat telefon ederek köntör yükletebilirsiniz bize falan dediler kredi kartı numaramı aldılar şifre gönderdiler falan ben oan musait değildim şöyle böyle derken birde okadar hızlı konuşuyorki karşımdaki bayan oldu bittiye getirdi ve ben alo kontüre üye oldum.. neymiş işte bayiler komisyon alıyorlarmış eğer onlardan yüklersem komisyon alınmayacakmış vs. mesela 20 liraya ben bayıden eskiye göre 100 köntör yüklersem bunlar 120 kontöryükleyeceklermiş neyse ilk denedim yüklemeyi yaptım karttan ödeme yaptım 20 liralık ve bu ay ekstraya bi baktı eşim ekstra 12,5 lira daha çekmişler hesaptan dün eşim aradı ekstreyi görünce işte demişler biz bunu başta söyledik şöyede böylede ki bana söylemediler kim kabul ederk iböyle birşeyi söyleseler bugün gün içinde beni arayacaklar bakalım birdahamı tövbe kim ararsa arasın ne için olursa olsun kabul etmeyeceğim((

Sibelcım sen ne yaptınn.onlar dolandırıcı,dua etkı sadece 12 lıra cekmısler kartından.nasıl guvendınde kartın numarsını verdın onlara.bence kartını dondur bankayı arayıp.valla yuklu mıktar cekerler borclu cıkarsın bı anda

eşim aradı şimdi yeniden konuşmuş bu alokontör operatörüyle 12,5 olarak 2 sene boyunca toplam 75 lira kesilecekmiş benden allah kahretsin ve diyorlarmışki biz söyledik eşinizde onayladı bunu söylemediler ki kim kabul ederbunu ya çok sinirlerim bozuldu

aman sorma canım... nerden bulaştım.. ya o bildiğimz dolandırıcılardan değiller yani şu para gönder kontör gönder diyenlerden değil.. vodafonun kendisi alo köntor diye bir şey açmış bu o yani kendi vodafon sitesindede yazıyor ama yakıştıramadım yani bunları onlara hayret birşey ((

mağdurum mağdurumda mağdurum mağdurumda mağdurum:))) sinirlerim bozuldu ağlasam mı gülsem mi bilemedim.....

ah sibelcim sen ne yaptın telde seni arayan insana kredi kartı numarasını nasıl yaptında verdin . iyi niyetin heryerinden tasıyor vallahi yani hiç yapılırmıboyle birsey.
ayrıca her ay çekecekle diye birsey yok banka ile konus hemen gerekirse yazılı olarak bilgi ver asla kabul etmeyeceğini bu tutarı vs.mail order a internet bankacılgna vs kapat kartını hiç birsey çekemezler
sen bir sozlesmeye vs imza attınmı kı 12 ay keseceklermis yok yaaaaa. yada telde onay alındı ise sesiniz kayıt edilmis mi kayıtta senin onayın varmi kii yokk
sibel birakma pesini yaaa

mağdurum mağdurumda mağdurum mağdurumda mağdurum:))) sinirlerim bozuldu ağlasam mı gülsem mi bilemedim.....
ay ilahi ya guldurdun benide magdurum da magdurum simge :))

Sibel geçmiş olsun, çok sinir oluyorum bu tür olaylarla sömürülmeye...
Evrim teşekkürler aldım Prospanı ben de içeceğim faranjit oldum ve geçmedi ne berbat bir şey bu herşey boğazıma düğümleniyor gıcık oluyor...
Minik Tuğba hayırlı olsun kolay gelsin sana da ...

Bu arada elime bu ayın BEBEĞİM dergisi geçti ve dergide eskiden burada yazan NAZAN ve kızı CEREN in resimlerini gördüm. Çok tatlı kızı ile resimleri. Önce aa bir yerde tanıyorum ama nerden diye düşünürken isimleri görünce fotonun altında jeton düştü..

Son düzenleme:
amanınnnn ne zormus esya toplamak.3-4 saat Şevvale teyzesı baktı,biz annemle bana gıttık sadece yatak odasını topladık!! şaka gıbı,anca gardolabım cekmeceler baza altı vs boşaldı kolılendı okadar.daha mutfak vs birsürü yer var.Allah yardımcımız olsun inş...

ne iç miş babacım bu yaa.. pessssssssss..

Kuzey gıderdı.. resmen merdıvenlerden asagı ınerdı ama nası ınerdı Allah bılır.. yanı oyle kapıda falan durmazdı emınım.

Ara vadofon u.. ses kaydının ıncelenmesını ıste.. kabul etmezlerse savcılıga basvurarak ses kaydının talebını ısteyecegını soyle.. merhaba demenden baska bır arzunuz va rmı denene kadar ses kaydı mevcut olurmus, Ozgur un bana dedıklerını sana yazıyorum.. magdurum deyıp gecmesın aynen bu dedıklerımı yapsın dedı.şikayetimvar.com a bu sıkayetını de yazarsan burada yazılan sıkayetler dırek sırketlerın genel mudurlerının sekreterlerıne gıdermıs ve dırek genel mudurler ıncelemeye aldırırlarmıs.

gecmıs olsun umarım ısınıze yarar bır faydası olur Buketım..

:)) naman nallahım.. kısa vadedekı gecmısımm aklıma geldı :120:

Son düzenleme:
veeeee size ankaradan sesleniyorummmmmm!!! bugün annemler dönüyordu, ben de nai bir kararla geldim adayı da alıp. onurun bu ara işleri çok yoğun ( o da rahat rahat çalışır hiç diilse. belki suudi arabistana filan gidecek, yalnız kalmıyım dedim.

tubacım hayırlı olsun evin.. kolay gelsin toplanma işinde..
şevval ve ecenin elleri de uf olmuş.. kıyamam..
esra yahya her haliyle tatlı da, oynama şu çocukla artık be yaf!
alpellanın da sarı saçlarına bittim yani!
tuba ve yusufa çok geçmiş olsun.. derya hava berbat, çocukların hasta ama belki fırsat olur görüşmeye bu sefer ne dersin? sen durumuna göre bak canım..
burcu kapıyı açıyo filan dedin ya, ada da uzanıp açmaya çalışıyo eyvah eyvah.. 85 lik dedenin de içi pek derin geçiyomuş yannıs!!!
nur çok geçmiş olsun canım.. allah kolaylık versin sana..
esracım, çitleri ben e- bebekten almıştım 5 aylıktan beri kullanıyoruz. damla hocam da bana sormuştu, o da almış ama nerden bilmiyorum. sahibinden com da filan da oluyor arada.
demek ece adayı tanıdı.. yerim onu ben!!!daha sık görüştürsek bebeleri aslında.. günün yegane bağğyanları...
bişey unutmadım umarım...

kaç gece geldim kimseler yoktu.tubam hayırlı olsun
burcu senin olaya çok şaşırdım hem komik hem korkutucu
sizin sıpaların tabure,kova koyup birşeylere ulaşmaları çok şaşırttı beni neva yapamaz öyle şeyler mimkin değil.
sibel o tatlı selini yerim ben ya

valla bacım soluk aldırmıyor Rüzgar efendi..saat şu an 00.50 ve yeni uyudu sıpam..mutfak aldı başını gidiyordu baktım uyumuyor kavga dövüş toparladım tıktım makinaya..ne yemek yedirir ne çay içtirir..benle yatar benle kalkar..inan işyerinde olduğun için bi nebze rahatlıyorsundur..benim halim olmuş duman..acayip sinirlerim gergin şu ara..rahat vermediği için aktif olamıyorum..daha ne yazsam bilemedim..yine de iyiki var diyorum..allahım gücüne gitmesin..

tabii bu saat oldu ben anca girebildim canavarım yeni uyudu çünkü..Ayça nın bi ara söylediği şu Hipp in sosyal sorumluluk projesi ile ilgili parmak boyalarım geldi..içine bir bebek dergisi, pirinç unlu mama,organik süt,bitki çayları,kaşık vs. de koymuşlar..

1 haftadır yağmur yağıyor..bunaldım da bunaldım..Rüzgar bunaldı bana sarıyor ben de O na..

napıyosunusss yahu günlerdir misafir gibin gelip gidiyorum pek sakin pek durgun ortalık...

bu inşaat yaza kadar bitmez bende yaza kadar gelemem buralara.

minnacığım tubam kolay gelsin. yerleşince taşınmanın zorluklarını!!!unutursun inşallah.
gülim bilinçaltına yerleşmişim ben senin gözümden kaçmadın haberin ola.

çitleri bende e-bebekten aldım. daha önce alsaydım daha çok işe yarardı ama deniz şimdide çok mutlu onları tamamen kapatıp içine doluşuyoruz filan çok hoşuna gidiyor.

günaydınn topiğimin güzelleri:)

bu mağdurluk hakkındaki duyarlılığınız için teşekkür ederim.. EVRİMİM evet bakalım yetkili müdür gibi bi sorumluları varmış dünden beri arayacak bakalım bekliyorum işin peşini bırakmayacağım bu ne ya her önüne gelen iyilik yapıyoruz bu kadar kolaymı kazık atacaklar ya herşeyin bi bedeli olmalı:)))

SEÇİLİM durumbizdede aynen böyle hafta içi çalışıyorum bununm iyi ve kötü yanları var malesef ama dediğim gibi ben evdeyken selin bi nebze daha durgun oluoyr ama akşam işteneve gidince selini tutabilene aşk olsun... gece 12 den önce ne yaparsak yapalım yatmıyor ben kanepelerde uyukluyorum artık yok o nerden buluyor bu kadar enerjiyi bilmiyorum yani zorlamasak bıraksak sabaha kadar oturacak.. eve gidiyorum hiçbir iş yapamıyorum pert bi halde oturuyorum selinin peşinde koşturuyorum ev alıp başını gidiyor koca bi haftada koyduğumuz koyduğumuz yerde kalıyor allah korsun birşey gelse başımıza evimizi çöp ev diye korkarlar:)))))

GİZEM çok iyi yapmışsın arada böyle ani kararlar verip biryerlere gitmek çok iyi oluyor.....

ELİFİMM az kaldı şimdi ısınıyoruz yakında eskisi gibi yine kaynıcaz:)) çok şanslısın ne güzel ee neva tam bi hanımefendi ne işi var tabure kova tepelerinde en doğrusunu yapıyor kocaman bi aferim ve öpücük ona:)))

Sibel bizdede durumlar aynı asla oturmuyor kudurkmu kuduruk olduk..kucağıma tırmanıyor ..ama yemekte yemiyor..((
demamdır ozaman dün çıkamadım yusuf baya baya rahatsızlandı..milli şuruplara baş vurdum ( bunu iyileşincemi kullanmalıyız..yoksa hemenmi..bi bunu da yazıverin..
biribirlerini tanımaları ne güzel..isminide unutmamış..
SİBEL telde ne kredi kartı numarası ne akla hizmet verdinki yav..iş yoğunluğu ve dalgınlık olsa gerek dimi.. ..bu işin peşini bırakma..herkes yazmış gerçi tel kayıtlarını iste yanlız o çok hızlı konuşmada arada bu cümleyi kullandıysa o taraf haklı çıkar ama bu işlemi kullanmama hakın yinede var..iptal ettirebilirsin yani..

deme böyle canım ya ..hallolur inşallah..

canım nası anlıoruum seni bilemezsin..ne olcak sonumuz bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…