gunaydınlar
aklıma birsey takıldı ece gunlerdir findik fistik vs yiyor ama cignemiyor minik parcalar halinde veriyoruz ve kakasından aynen çıkıyor
bunun ona bir yararı varmıdır vitaminler suzuluyormudur acaba diye aklıma takıldı
internette ne yazacagım nasıl arama yapacagım ulasamadım bilgiye fikri olan varmı ? ctesi dr kontr var sorarım artık
slm nasılsınız kızlar
elvina salı günü öğlen 3 de evde fenalaşmış apar topar hasteneye kaldırdık ümraniye devlete hemen yatırıp havaya bağladılar akşam 8 e kadar cocuk ağlayarak geçirdi mahvoldu nefes alamıyodu fılım cekildi bronsit dediler elvinanın ağlamaktan sesi kısılınca dayanamadım hemşirelerin köpek gibi davranışlarıda benı ateşledi 10 tane ampisid iğne verdi 2 tanede şupup verdiler aldım kızımı kaynanamla hastaneden imza atıp cıkardık yatırmadık çünkü tedavı ettıklerıne ınanmadık gercekten cok kötü davrandılar cocugum öğlen 3 den akşam 8 e kadar hiç susmadan ağladı eve geldık oturma odası sıcak diye kaynanamla orada yattı gece 2 de bı sese kalktım kayınpederle kaynanam ağlıyo ne oldu dedim elvinaya baktım nefes alamıyo kayınpeder fena olduy cocuğa bısey oluyo dedi hemen göztepeye getırdık yatırdılar yıne dün öğlen 2 de cıktık hastaneden sabaha kadar ilgilendi hemşireler kızımda cok ağlamadı rabbıme şükür şimdi nefesi açıldı iğneye devam şurubun birinide yanlış yazmıs umranıye göstepedeki dr. sakın bunu verme cocuk ıcın uygun değil dedi.şimdi işe geldim bende mahvoldum.heryerım ağrıyo.
buara acayıp turkiyem geldi..hem gelesim var hem cocuk yıne kotuler die gelmeyesim..napcamı bilemedim..sıkıntıdanda habire yiyorum burayada kıs geldı sonunda..
.............ama emin ol bu kıs en kotu bu yazdan sona 3 yasa dogru az kaldı rahatlık donemine 3-6 super bir rahat donem
akşam yemeklerini nasıl yiyorsunuz arkadaşlar ya artık ben imdat diye bağırmak üzereyim.. selin önceden biz masada otururduk yemeğimizi yerdik oda mama sandalyesinde oturur yine rahat durmazdı ama eline birşekilde birşeyler verip oyalardık ama artık 1 ayı aşkın zamandır benim kucağımda her yemekte benden başkasınada gitmiyor almaya kalkan olursa bağrış kıyamet yada ben kucağıma almasam yırtıyor ortalığı alana kadar... daha sofra hazırlamaya başlarken görsün hemen benim oturacağım sandalyeye gitiyor ona vuruyor bana oh oh diyor otur demek istiyor oturuncada küt kucağıma yemek boyu rahat yok elimden kaşık çatalıda alıyor karıştırıp duruyor tabağımı ne yapıcam bilemiyorum hadi evde birşey değil bir yere gittiğmizdede aynı şeyi yapacak yer yer batıyor saçılıyor(bizden başka bu durumda olan varmı durum sadece bizdemi böyle acama...
deryacım iyileşince kullanılacak. biraz toparlansınlar öyle başla...
slm nasılsınız kızlar
elvina salı günü öğlen 3 de evde fenalaşmış apar topar hasteneye kaldırdık ümraniye devlete hemen yatırıp havaya bağladılar akşam 8 e kadar cocuk ağlayarak geçirdi mahvoldu nefes alamıyodu fılım cekildi bronsit dediler elvinanın ağlamaktan sesi kısılınca dayanamadım hemşirelerin köpek gibi davranışlarıda benı ateşledi 10 tane ampisid iğne verdi 2 tanede şupup verdiler aldım kızımı kaynanamla hastaneden imza atıp cıkardık yatırmadık çünkü tedavı ettıklerıne ınanmadık gercekten cok kötü davrandılar cocugum öğlen 3 den akşam 8 e kadar hiç susmadan ağladı eve geldık oturma odası sıcak diye kaynanamla orada yattı gece 2 de bı sese kalktım kayınpederle kaynanam ağlıyo ne oldu dedim elvinaya baktım nefes alamıyo kayınpeder fena olduy cocuğa bısey oluyo dedi hemen göztepeye getırdık yatırdılar yıne dün öğlen 2 de cıktık hastaneden sabaha kadar ilgilendi hemşireler kızımda cok ağlamadı rabbıme şükür şimdi nefesi açıldı iğneye devam şurubun birinide yanlış yazmıs umranıye göstepedeki dr. sakın bunu verme cocuk ıcın uygun değil dedi.şimdi işe geldim bende mahvoldum.heryerım ağrıyo.
Selam canım annelerim, özledim sizi. Yoğunluktan topiğe giremedim, arada kaçamak bakışlar atıp çıktım. İnşallah herkes iyidir. Benim direksiyon kursum başladı, ona koşturuyorum. Saat 5.30 da evde oluyorum. O saatten sonra elimi kolumu kaldıracak halim kalmıyor. Yahu bu araba kullanmak ne zormuş, ben 2 haftada öğrenip 3. hafta okula arabayla geleceğim sanıyordum. Ha şimdi de trafiğe çıkıyorum ama anca kurs arabası ve hocayla. Kendi başıma çıkmam zor, en az 6 ay birfiil çalışmam gerek. yokuşlarda vites değiştirme ve geri gidişlerde sorun yaşıyorum. eee bunlar bana 2 haftalık çalışmayla ne diye ehliyet verecekler o zaman. Anladım ki, ehliyet kursu vatandaşın cebinden parasını çekmenin kılıfına uydurulmuş hali.
HİPP ten parmak boyaları bugün geldi kızlar. Eline ulaşan başkası var mı? Pakete epey promosyon koymuşlar. Hippin mamaları, bir şişe süt, bitki çayı vs... bolca da tanıtım broşürü. Boyaları daha incelemedim. Hafta sonu ilk resmimizi yaparız artık.
.
BABYBİM ahh ahh hep birşeyler yapasımız var ama çocukları düşünüyoruz malesef ister istemez evden çıkınca çocukların huyu suyu hepsi değişiyor... bi yanda çocuk bi yanda senin bunalman yorulman senin içinde biraz moraldeğişiklik olur aslında.. o yeme olayı acayip bendede var ne olacak sonum bilmioüyrum...
DERYAMM vodafona güvendiğim içim ve vodafonun kendi sitesindeki ve beni arayan kişilerinin numarası aynı olduğu için verdim az önce adamla uzun uğraşlar sonunda uzlaşmaya verdik paramı iade edecekler 75 lirayı onlar benden birden çekmişler ama banka bana 6 taksit uygulamış onlar iadeyi yapıncada banka malesef bu 75 lirayı 12,5 olarak bana 6 taksitle ödeyecek neyse ucuz atlattım... ya zaten konu bu işim çok yoğundu kız habire anlatıyor bi kulağım onda bi kulağım işte dedim kıza başkşa zaman arasanız ben musait değilim falan habire anlatıyor bi anda oldu bittiye geldi anlamadım bende neyse bu iyi bi ders oldu:)))
DERYAM immuzinci bence hastayken kullanabiliyorsun ben prospektüsünde okumuştum normalde mesela bizim çocuklar için günde 1 tatlı kaşığı yazıyor ama bunu hastayken 2 ye çıkartabilirmişik bende böyle anladım bilemiyorum yinede karar senin ...al şurubu elinde bulunsun birde sen oku prospektüsünü ona göre hareket et yada eczacıya sorabilirsin....
COMELYY allah şifa versin kızına cidden bronşit mi astım mı acaba çok zor bu derece nasıl üşüttü yada nasıl ilerledi... bazen hastaneler ve dr. lar farklı olabiliyor gereken özeni ve anlayışı göstermiyorlar ama sizde keşke o hastaneden çıktıktan sonra hemen tanıdık bildik daha iyi bi hastaneye gitseydiniz eve gelmek yerine.. allah bir daha yaşatmasın.. şuan iyi olduğuna sevindim...
Eki Görüntüle 122801 işte mustinin benim baktıkça çıldırtan dudakları ama bu biraz inmiş hali
tamam..henüz alamdım..dışarıd ayağmur var(( bu durumda asla çıkamam..zaten ikisi de hasta..
azonce seni cagırdım pcye oturmadan duymussun:)
duydum duymasınada karşılşamadık ..aslında sabah saatleri benim için hiç müsait değil yinede girmeyi başarabildim..ama fazla durmadım..(
cok gecmis olsun meleklerine meleimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?