2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

deryacım iyileşince kullanılacak. biraz toparlansınlar öyle başla...

buara acayıp turkiyem geldi..hem gelesim var hem cocuk yıne kotuler die gelmeyesim..napcamı bilemedim..sıkıntıdanda habire yiyorum burayada kıs geldı sonunda..

slm nasılsınız kızlar

elvina salı günü öğlen 3 de evde fenalaşmış apar topar hasteneye kaldırdık ümraniye devlete hemen yatırıp havaya bağladılar akşam 8 e kadar cocuk ağlayarak geçirdi mahvoldu nefes alamıyodu fılım cekildi bronsit dediler elvinanın ağlamaktan sesi kısılınca dayanamadım hemşirelerin köpek gibi davranışlarıda benı ateşledi 10 tane ampisid iğne verdi 2 tanede şupup verdiler aldım kızımı kaynanamla hastaneden imza atıp cıkardık yatırmadık çünkü tedavı ettıklerıne ınanmadık gercekten cok kötü davrandılar cocugum öğlen 3 den akşam 8 e kadar hiç susmadan ağladı eve geldık oturma odası sıcak diye kaynanamla orada yattı gece 2 de bı sese kalktım kayınpederle kaynanam ağlıyo ne oldu dedim elvinaya baktım nefes alamıyo kayınpeder fena olduy cocuğa bısey oluyo dedi hemen göztepeye getırdık yatırdılar yıne dün öğlen 2 de cıktık hastaneden sabaha kadar ilgilendi hemşireler kızımda cok ağlamadı rabbıme şükür şimdi nefesi açıldı iğneye devam şurubun birinide yanlış yazmıs umranıye göstepedeki dr. sakın bunu verme cocuk ıcın uygun değil dedi.şimdi işe geldim bende mahvoldum.heryerım ağrıyo.

gunaydınlar

aklıma birsey takıldı ece gunlerdir findik fistik vs yiyor ama cignemiyor minik parcalar halinde veriyoruz ve kakasından aynen çıkıyor
bunun ona bir yararı varmıdır vitaminler suzuluyormudur acaba diye aklıma takıldı
internette ne yazacagım nasıl arama yapacagım ulasamadım bilgiye fikri olan varmı ? ctesi dr kontr var sorarım artık

canım tam sorunun cevabı değil ama bizim dr.umuz vücut tarafından öğütülmeyen hazmedilmeyen şeyleri aynen kakasında görürsünüz dedi... sen yinede sor bakalım dr. unuza bizede bilgi verirsin...

Selam canım annelerim, özledim sizi. Yoğunluktan topiğe giremedim, arada kaçamak bakışlar atıp çıktım. İnşallah herkes iyidir. Benim direksiyon kursum başladı, ona koşturuyorum. Saat 5.30 da evde oluyorum. O saatten sonra elimi kolumu kaldıracak halim kalmıyor. Yahu bu araba kullanmak ne zormuş, ben 2 haftada öğrenip 3. hafta okula arabayla geleceğim sanıyordum. Ha şimdi de trafiğe çıkıyorum ama anca kurs arabası ve hocayla. Kendi başıma çıkmam zor, en az 6 ay birfiil çalışmam gerek. yokuşlarda vites değiştirme ve geri gidişlerde sorun yaşıyorum. eee bunlar bana 2 haftalık çalışmayla ne diye ehliyet verecekler o zaman. Anladım ki, ehliyet kursu vatandaşın cebinden parasını çekmenin kılıfına uydurulmuş hali.

HİPP ten parmak boyaları bugün geldi kızlar. Eline ulaşan başkası var mı? Pakete epey promosyon koymuşlar. Hippin mamaları, bir şişe süt, bitki çayı vs... bolca da tanıtım broşürü. Boyaları daha incelemedim. Hafta sonu ilk resmimizi yaparız artık.

Çok geçmiş olsun okurken içim kötü oldu. Allah şifa versin Elvinaya.

buara acayıp turkiyem geldi..hem gelesim var hem cocuk yıne kotuler die gelmeyesim..napcamı bilemedim..sıkıntıdanda habire yiyorum burayada kıs geldı sonunda..

Turkiyenin de seni goresi geldi, hadi gel :13:

.............ama emin ol bu kıs en kotu bu yazdan sona 3 yasa dogru az kaldı rahatlık donemine 3-6 super bir rahat donem

Amanın, iple çekiyorum o dönemi. Ama kardeş olursa herşey sil baştan olacak o ayrı.

Bizde de benim kucağımda oturuyor, bazen babaya gidiyor. Eline ufak bir çatal ya da tatlı kaşığı veriyorum. Ne yiyorsak ondan tırtıklıyor.Bu sayede havuç salatasını sevdiğini keşfettim. Önüne azcık havuç rendeliyorum, biraz zeytinyağı gezdiriyorum. eliyle alıp alıp ağzına atıyor ya da çorbaya ekmek banıyor. Çatala ben bişeyler takıyorum, et yada balık vs.. ne yemek varsa ondan o da ağzına götürüyor. Karnını doyurmuyor ama didikliyor işte. dün 3-4 tane hamsi yedi. Dağınıklık diz boyu. ekmekler, yemekler yerde, üstünü de batırıyor. Bıktığı zaman kucağımdan iniyor, ellerini yıkıyorum ve ben anca ondan sonra yiyebiliyorum. Tabi iştah kaldıysa. Aslında yememi kısıtladığı için çok şikayetim yok kilo kontrolünü kızım sağlıyor.

BABYBİM ahh ahh hep birşeyler yapasımız var ama çocukları düşünüyoruz malesef ister istemez evden çıkınca çocukların huyu suyu hepsi değişiyor... bi yanda çocuk bi yanda senin bunalman yorulman senin içinde biraz moraldeğişiklik olur aslında.. o yeme olayı acayip bendede var ne olacak sonum bilmioüyrum...

DERYAMM vodafona güvendiğim içim ve vodafonun kendi sitesindeki ve beni arayan kişilerinin numarası aynı olduğu için verdim az önce adamla uzun uğraşlar sonunda uzlaşmaya verdik paramı iade edecekler 75 lirayı onlar benden birden çekmişler ama banka bana 6 taksit uygulamış onlar iadeyi yapıncada banka malesef bu 75 lirayı 12,5 olarak bana 6 taksitle ödeyecek neyse ucuz atlattım... ya zaten konu bu işim çok yoğundu kız habire anlatıyor bi kulağım onda bi kulağım işte dedim kıza başkşa zaman arasanız ben musait değilim falan habire anlatıyor bi anda oldu bittiye geldi anlamadım bende neyse bu iyi bi ders oldu:)))

DERYAM immuzinci bence hastayken kullanabiliyorsun ben prospektüsünde okumuştum normalde mesela bizim çocuklar için günde 1 tatlı kaşığı yazıyor ama bunu hastayken 2 ye çıkartabilirmişik bende böyle anladım bilemiyorum yinede karar senin ...al şurubu elinde bulunsun birde sen oku prospektüsünü ona göre hareket et yada eczacıya sorabilirsin....

COMELYY allah şifa versin kızına cidden bronşit mi astım mı acaba çok zor bu derece nasıl üşüttü yada nasıl ilerledi... bazen hastaneler ve dr. lar farklı olabiliyor gereken özeni ve anlayışı göstermiyorlar ama sizde keşke o hastaneden çıktıktan sonra hemen tanıdık bildik daha iyi bi hastaneye gitseydiniz eve gelmek yerine.. allah bir daha yaşatmasın.. şuan iyi olduğuna sevindim...

AİDA ah canım ya cidden zor araba kullanmak bi okadarda zevkli benimde viteste falan sorun yokta park yapması vs. sorun malesef 2-3 haftalık uygulama yeterli değil tam anlamıyla araba kullanmak için sınavdada bi şekilde geçirip ehliyet veriyorlar zaten yanında oturan hoca yardımcı oluyor anlatmıştım ben daha önce onun ayağının altında gaz, fren ve debriyaj var gerektiği yerlerde o senden önce basmış oluyor hatta hep o bastı gibi birşey oldu bende çok sinir olmuştum...

ne güzel maşallah aman yesinde ne yerse yesinler.. bizimkide masada benim kucağımda ama o kadar inatki bi lokma birşey atmıyor ağzına ne kendi yiyor nede bana yediriyor alıyor benim çatalı kaşığı tabağın içindeki yemekleri itinayla masanın üstüne taşıyor... keşke yese ben yemesem de razıyım ama yok yani selin yemeğe karşı:)

oyy geçmiş olsun zorlu bir gün olmuş umarım toparlar kısa sürede

bana da dün geldi

sana da maddi anlamda geçmiş olsun kredi kartını iptal ettirebilirsin

Eki Görüntüle 122801 işte mustinin benim baktıkça çıldırtan dudakları ama bu biraz inmiş hali

canı çok yanmışa benziyor

bu arada benden haberler
abim dün ameliyat oldu ayağından legen kemiğinden kemik alıp ayağına koydular 3 minik kist kazımışlar ve tam 1 ay raporlu evde yatacak ama cumartesiye kadar hastanede kistti patolojiye yoladılar %99 temiz çıkarmış öyle görünüyormuş

benim bu arada hala hala eşimle sorunlarım devam ediyor hatta giderek de çoğalıyor Allah sonumuzu hayır etsin

taze emin ol benim eşimde her an Ece ayaktayken uyuyabilir potansiyel taşıyor yani

1-2 ay gec yapılsa sorun olurmu..gelirsem yaptırırım gelmezsem martta gelsem ozaman yaptırırım ..burda var ama pnomokok yok

prospektüsünde hastayken de tedavi amaçlı verebilirsiniz yazıyor
bağışıklık sistemini güçlendiricisinden bahsediyorum

istesem kolay sporda diyette ama istemiorum isin garibi..hamile kalcaksm niye kasayım kalmıycaksamda onu bilemiorum ama ciddi bi bosluk yasadıgım kesin..

Taze Burcu, senin gibi benzer bir durumu ben de yaşadım. Ve ağzım açık kaldı eşimin tepkisine. Benim hafta sonu okula gitmem gerekti ve eşime tembih ettim elma veya yoğurt verebilirsin ben gelinceya kadar dedim. Eve geldim ELMA yok koyduğum tepside. Tabi sordum ne yaptı yedi mi tamamını diye?
Eşim gayet rahat bir biçimde "Elmayı verdim elinei bir ara koltukta içim geçmiş, uyandığımda elma yoktu" dedi. DEdim nasıl yani sen bas bayağı uyudun yani...!!!! Evet dedi gayet rahat bir şekilde. Yuh dedim bu ne rahatlık. TAbi daha fazlasını da söyledim.... Bu arada elmayı da evde halen bulamadık :44

Comely çok geçmiş olsun, bornşit çok ciddi olabiliyor iyi tedavi edilmezse. Peşini bırakma, güvenmediğin hastaneye de emanet etme yavrunu.
Derya çok geçmiş olsun. En kısa zamanda düzelir yavrular inşallah.
Yalnız ve yardım almayan anneler gerçekten çok zor evde tek başına. Çok haklısınız. Hele de eşlerden de destek yoksa çok fena bir durum.Kendimden biliyorum....

desteğiniz için cok teşekkür ederım kızlar şimdi daha iyiymiş konuştum kaynanamla
bırde bısey sorucam benım kızım 11 kılo azmı yuzu bembeyaz herkez küçük diyo kızıma tiroid tedavısı gördüğümüz içindir belki ama bal pekmez kaynanam veriyo hatta balı verme diyorum yınede kılo alsın güçlü olsun diyo sizce ne yapmalıyım

meyva konusunda elvinada çiğneyip atıyor suyunu cekıyo sadece yutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…