2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

size gore sabah bana gore oglen oluyo ece uyyunca bakıorum obur turlu ımkansız..sizin oglende benim ikindim:) herkes burdayken ben olamıyorum
aslında şu anda burda olmam yusuf uyumadı hala öksürüyor ..yoksa uyuyunca uzanacağım sabha kadar ayağımday dı..
doktoru arayıp immuzinc sordum önermiyorum dedi...( ama eczacıyı arayıp sordum kullanbilirsin faydalı dedi içinde ekinezya propolis çinko c vitamini hepsi var ve son kararım kullancağım..tam uyukuyu düzene sokuyorum hop hastalanıyoruz..hemde ikisi birden sabah kadar iki oda arası gidip geliyorum..çin işkencesi gibi...
şimidede ekranı açıp kapıyor karombole yazıyorum..o zevkten dört köşe ben sakin mi sakin yazmaya çalışıyorum..

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.. eşim görevde ve oda hasta..(
GÖKYÜZÜNDE YANLIZ GEZEN YILDIZLAR SİZİN KADAR YANLIZIM..
beni bekleyen arkadaşlar hepinizi özledim..sorunu ve sorusu olanlar bakıp yardımcı olmaya çalışırım..
sizlerle sohbetide özledim..maneviyyattan eskisi gibi toplaşıp konuşalım diye herkese çağrıda bulunuyorum umarım yine çoşar kaynaşır taşarız..

PERVİN evinize hırsız girmiş geçmiş olsun..bir arar bu rüyanda görmen ve hissetiklerinle iligili konuşalım..uygun zamanı gelince konuşuıruz ..ekran kapalı yazıyorum yine ..ahanda açtım ..

COMELY geçmiş olsun..hamilelik nasıl gidiyor?

hamileliğim güzel gidiyo ufak tefek şeyler oluyo ama hemen geçiyor kontrole gıdemedim bır turlu 1 hafta dan fazla oldu bıde cınsıyetide artık belli olmustur ama gidemedim bakalım 3 kılo almıstım 1 kılosunu gerı verdım :) busekılde ben bı yemeğe cıkıp geleyım tekrar girerim öpüyorum hepinizi

ya evet ne cabuk almıssın :) nazan ocak sayısında çıkacaklarını soyledi bana ama daha alamadım

parmak boyaları hip in urunler vs banada dun geldi bir an unutmusum kargo ne getirdi diyesasırdım haftasoun bizde yapaccız ece den çok berke eglenecek bu iste eminim.

araba kullanmak kesinlikle yetenek yatkınlık vs isi buna eminim. ama en kolay çozmenin yoluda bol bol deneyi kazanmak yani surekli araba kullanmak.
ehliyet kursunda n çıktıgında hiç birseyi yapabiliyr olmuyorsunkendi caban ek ders yada azim vs olmasa trafige çıkacak kivamda mezun olmuyorsun yani kurstan

anamm ne çok olmuş girmeyeli buraya. en son hastayım yazmışım nerdeyse yeni iyleştim.. antalyadan annemi çağırdım ilkeyle bana baksın diye.. sağolsun geldi hemen 2 hafta kaldı babamda geldi yılbaşına hep birlikteydik .. döndüler onlar kaldık yine biz bize ilkeyle .. bütüngün evde koşturup duruyoruz nasıl bi enerji anlamıyorum yorulmuyo adam ya.. yakın geçmiş yaptım çok az ilke uyanmadan yazayım devam edecem inşallah geçmişe.. özlemişim yaff..

aa çok geçmişolsun çok üzüldüm gerçekten korkutucu olnuş nefes almaması falan insan aklını kaybeder.. neyse inşallah kolayca atlatırsınız tekrarını göstermesin allah..

taşınmacamı varr.. kolay gelsin.. kolilerin üstüne yazmayı unutma yatak odası komidin falan diye detaylı detaylı yazınca yerleştirmek kolay oluyo.. kolay gesin..

Maşallah çok tatlı bir atom karınca, ne güzel gülmüş. Ben de bayılıyorum böyle komik şapkalara çok yakışmış.
Saçlar da çok yakışmış, güle güle kullan aspirin...

Geçen gün Dia dan Hops 72 li ıslak mendili 1 TL ye aldım. Bir paket denemek için aldım paketi kırmızı farklı geldi önceki aldıklarımdan. Ama bu da fena değil. Popo için denemedim bu arada, saçılanı döküleni silmek için kullandım. Arz ederim...

canım dr.una sorunca buraya da yazarmısın..bizde de durum aynı..

Belmacım..bol bol pratik yapman lazım..eğer dikkatine güveniyorsan dal trafiğe..en kısa sürede öğrenmiş olursun..kursta sadece teorik öğretiliyor..

Sibel..immuzincin size faydası oldumu? iştahınıza yani..

ay ilahı ya elma hala yok demekki:)) yemis çopunu de biryerlere tıktıstırmıs olabilirmi elmayı bir yere sokması daha zor ama curuk eksimis koku alırsanız aranırsınız artık :)
nasıl rahat bu babalar yaa hayret ediyorum

buda benim saçlarımı boyattıktan sonraki halim lenslerde var ama pek belli olmuyo galiba..

çok gzel olmussunuz ikinizde sacları gule gule kullan canım

canım dr.una sorunca buraya da yazarmısın..bizde de durum aynı..
yazarım tabi aslında iki gun kaldı merakımı gidermeme insallahf aydası oluyordur bu sekilde bir suru kuruyemis yiyor çunku ece

esracım birde yeşil zeytini sorar mısın sana zahmet? bizde hastane fobisi var götürmek istemiyorum hastalık olmadığı sürece. alperen yeşil zeytini acayip seviyor. ama babamda rengi açılsın diye kükürt kullanılıyor deyip vermemi engelliyor. kahvaltı sofrasında görürse alperen 10 tane kadar yiyiyor engelleyemiyoruz. acaba gerçekten zararlı mı bende nette araştırdım bulamadım. birde fındık fıstık iyi akıl etmişsin bizimki parçalayıp emiyor kalanını tükürüyor. alperenin boğazından sert bişey geçmedi hala hep ısırıp emip tükürüyor nasıl aşıcaz bu durumu bileiyorum.

comely cok üzüldüm kuzucuğuna. okurken cok kötü oldum keşke başka hastaneye götürseydin hemen eve getirmek iyi bir fikir değilmiş. umarım iyileşmiştir şimdi.

slm arkadaşlar yorumlarınızın hepsini okudum ama alıntı yapamadım hepinize ayrı ayrı tşk ederim mustinin dudağındaki şişler indi bir tek dilinde kaldı şükür 2 gündür mama içio ama emzik almıyor artık unuttu bende hepsini kaldırdım..:)

canım özeline bakarmısın biraz geç cvp oldu ama..cnm yeni gördüm..

Esrako, Bebeğim dergisini su aldığım SIRMA cılar getirdi. 4 tane damacana ya çeşitli dergi hediyesi var. Ben de bebeğim dergisini getirin dedim.
Bu arada Elif de çok seviyor ceviz fındık fıstık ama genelde çiğnemeden yutuyor. Ben de hiç akıl edip doktora sormadım.

dr a soracagım arkadaslar ctesi gunu notumu aldım yesil zeytinide ekledim. geçen gun paketle satılan ayıklanmıs ay cekirdekleri varya nerdeyse bir paket yedi ece kakasından aynen çıkmıs hatun sordu cekirdek ne çok yemis sizmi ayıkladınız vs dye:) o an dank etti aynen çıkıyorsa cignemiyor demektir diye . çok merak ettim bakalım dr ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…