aslında şu anda burda olmam yusuf uyumadı hala öksürüyor ..yoksa uyuyunca uzanacağım sabha kadar ayağımday dı..size gore sabah bana gore oglen oluyo ece uyyunca bakıorum obur turlu ımkansız..sizin oglende benim ikindim:) herkes burdayken ben olamıyorum
COMELY geçmiş olsun..hamilelik nasıl gidiyor?
Sibel geçmiş olsun, çok sinir oluyorum bu tür olaylarla sömürülmeye...
Evrim teşekkürler aldım Prospanı ben de içeceğim faranjit oldum ve geçmedi ne berbat bir şey bu herşey boğazıma düğümleniyor gıcık oluyor...
Minik Tuğba hayırlı olsun kolay gelsin sana da ...
Bu arada elime bu ayın BEBEĞİM dergisi geçti ve dergide eskiden burada yazan NAZAN ve kızı CEREN in resimlerini gördüm. Çok tatlı kızı ile resimleri. Önce aa bir yerde tanıyorum ama nerden diye düşünürken isimleri görünce fotonun altında jeton düştü..
Selam canım annelerim, özledim sizi. Yoğunluktan topiğe giremedim, arada kaçamak bakışlar atıp çıktım. İnşallah herkes iyidir. Benim direksiyon kursum başladı, ona koşturuyorum. Saat 5.30 da evde oluyorum. O saatten sonra elimi kolumu kaldıracak halim kalmıyor. Yahu bu araba HİPP ten parmak boyaları bugün geldi kızlar. Eline ulaşan başkası var mı? Pakete epey promosyon koymuşlar. Hippin mamaları, bir şişe süt, bitki çayı vs... bolca da tanıtım broşürü. Boyaları daha incelemedim. Hafta sonu ilk resmimizi yaparız artık.
ok geçmiş olsun okurken içim kötü oldu. Allah şifa versin Elvinaya.
Turkiyenin de seni goresi geldi, hadi gel :13:
. dün 3-4 tane hamsi yedi. Dağınıklık diz boyu. ekmekler, yemekler yerde, üstünü de batırıyor. Bıktığı zaman kucağımdan iniyor, ellerini yıkıyorum ve ben anca ondan sonra yiyebiliyorum. Tabi iştah kaldıysa. Aslında yememi kısıtladığı için çok şikayetim yokkilo kontrolünü kızım sağlıyor.
slm nasılsınız kızlar
elvina salı günü öğlen 3 de evde fenalaşmış apar topar hasteneye kaldırdık ümraniye devlete hemen yatırıp havaya bağladılar akşam 8 e kadar cocuk ağlayarak geçirdi mahvoldu nefes alamıyodu fılım cekildi bronsit dediler elvinanın ağlamaktan sesi kısılınca dayanamadım hemşirelerin köpek gibi davranışlarıda benı ateşledi 10 tane ampisid iğne verdi 2 tanede şupup verdiler aldım kızımı kaynanamla hastaneden imza atıp cıkardık yatırmadık çünkü tedavı ettıklerıne ınanmadık gercekten cok kötü davrandılar cocugum öğlen 3 den akşam 8 e kadar hiç susmadan ağladı eve geldık oturma odası sıcak diye kaynanamla orada yattı gece 2 de bı sese kalktım kayınpederle kaynanam ağlıyo ne oldu dedim elvinaya baktım nefes alamıyo kayınpeder fena olduy cocuğa bısey oluyo dedi hemen göztepeye getırdık yatırdılar yıne dün öğlen 2 de cıktık hastaneden sabaha kadar ilgilendi hemşireler kızımda cok ağlamadı rabbıme şükür şimdi nefesi açıldı iğneye devam şurubun birinide yanlış yazmıs umranıye göstepedeki dr. sakın bunu verme cocuk ıcın uygun değil dedi.şimdi işe geldim bende mahvoldum.heryerım ağrıyo.
taşınmacamı varr.. kolay gelsin.. kolilerin üstüne yazmayı unutma yatak odası komidin falan diye detaylı detaylı yazınca yerleştirmek kolay oluyo.. kolay gesin..amanınnnn ne zormus esya toplamak.3-4 saat Şevvale teyzesı baktı,biz annemle bana gıttık sadece yatak odasını topladık!! şaka gıbı,anca gardolabım cekmeceler baza altı vs boşaldı kolılendı okadar.daha mutfak vs birsürü yer var.Allah yardımcımız olsun inş...
gunaydınlar
aklıma birsey takıldı ece gunlerdir findik fistik vs yiyor ama cignemiyor minik parcalar halinde veriyoruz ve kakasından aynen çıkıyor
bunun ona bir yararı varmıdır vitaminler suzuluyormudur acaba diye aklıma takıldı
internette ne yazacagım nasıl arama yapacagım ulasamadım bilgiye fikri olan varmı ? ctesi dr kontr var sorarım artık
Taze Burcu, senin gibi benzer bir durumu ben de yaşadım. Ve ağzım açık kaldı eşimin tepkisine. Benim hafta sonu okula gitmem gerekti ve eşime tembih ettim elma bulamadık :44
Comely çok geçmiş olsun, bornşit çok ciddi olabiliyor iyi tedavi edilmezse. Peşini bırakma, güvenmediğin hastaneye de emanet etme yavrunu.
Derya çok geçmiş olsun. En kısa zamanda düzelir yavrular inşallah.
Yalnız ve yardım almayan anneler gerçekten çok zor evde tek başına. Çok haklısınız. Hele de eşlerden de destek yoksa çok fena bir durum.Kendimden biliyorum....
çok gzel olmussunuz ikinizde sacları gule gule kullan canım
buda benim saçlarımı boyattıktan sonraki halim lenslerde var ama pek belli olmuyo galiba..
yazarım tabi aslında iki gun kaldı merakımı gidermeme insallahf aydası oluyordur bu sekilde bir suru kuruyemis yiyor çunku ececanım dr.una sorunca buraya da yazarmısın..bizde de durum aynı..
esracım birde yeşil zeytini sorar mısın sana zahmet? bizde hastane fobisi var götürmek istemiyorum hastalık olmadığı sürece. alperen yeşil zeytini acayip seviyor. ama babamda rengi açılsın diye kükürt kullanılıyor deyip vermemi engelliyor. kahvaltı sofrasında görürse alperen 10 tane kadar yiyiyor engelleyemiyoruz. acaba gerçekten zararlı mı bende nette araştırdım bulamadım. birde fındık fıstık iyi akıl etmişsin bizimki parçalayıp emiyor kalanını tükürüyor. alperenin boğazından sert bişey geçmedi hala hep ısırıp emip tükürüyor nasıl aşıcaz bu durumu bileiyorum.
comely cok üzüldüm kuzucuğuna. okurken cok kötü oldum keşke başka hastaneye götürseydin hemen eve getirmek iyi bir fikir değilmiş. umarım iyileşmiştir şimdi.
Esrako, Bebeğim dergisini su aldığım SIRMA cılar getirdi. 4 tane damacana ya çeşitli dergi hediyesi var. Ben de bebeğim dergisini getirin dedim.
Bu arada Elif de çok seviyor ceviz fındık fıstık ama genelde çiğnemeden yutuyor. Ben de hiç akıl edip doktora sormadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?