Maşallah çok tatlı bir atom karınca, ne güzel gülmüş. Ben de bayılıyorum böyle komik şapkalara çok yakışmış.
Saçlar da çok yakışmış, güle güle kullan aspirin...
çok teşekkür ederim arkadaşlar..çok gzel olmussunuz ikinizde sacları gule gule kullan canım
Taze Burcu, senin gibi benzer bir durumu ben de yaşadım. Ve ağzım açık kaldı eşimin tepkisine. Benim hafta sonu okula gitmem gerekti ve eşime tembih ettim elma veya yoğurt verebilirsin ben gelinceya kadar dedim. Eve geldim ELMA yok koyduğum tepside. Tabi sordum ne yaptı yedi mi tamamını diye?
Eşim gayet rahat bir biçimde "Elmayı verdim elinei bir ara koltukta içim geçmiş, uyandığımda elma yoktu" dedi. DEdim nasıl yani sen bas bayağı uyudun yani...!!!! Evet dedi gayet rahat bir şekilde. Yuh dedim bu ne rahatlık. TAbi daha fazlasını da söyledim.... Bu arada elmayı da evde halen bulamadık :44
neden acaba,anasına cekmıs olabılırmıkı neeee.. elma aşkı konusundaOhha! al birini vur ötekine! Bu arada Doruk 1 bütün elmayı tamamen yyor, çekirdekleri de dahil :)
eger yakın zamnda doktoara gıdersem sorarım canım senın için1-2 ay gec yapılsa sorun olurmu..gelirsem yaptırırım gelmezsem martta gelsem ozaman yaptırırım ..burda var ama pnomokok yok
cok hoşsunuz.sacların yakısmıs atom karıncayada antenler süper gıtmıs...
:)) bende gecen cino aldım,yerlerı sılmek süper oluyo hemde 75 kurus :)) encok mutfakta işimi görüyo,Şevval heryere bıseler sactıgından hopp bı ıslak mendıl işimi görüyorrrGeçen gün Dia dan Hops 72 li ıslak mendili 1 TL ye aldım. Bir paket denemek için aldım paketi kırmızı farklı geldi önceki aldıklarımdan. Ama bu da fena değil. Popo için denemedim bu arada, saçılanı döküleni silmek için kullandım. Arz ederim...
enkısa zamanda arıycam senı Nur... şu sıra fecıı bi tarfık var evde :))canım özeline bakarmısın biraz geç cvp oldu ama..cnm yeni gördüm..
geçenlerde bir arkadaşımın kızının dogumgünüydü. karı koca çocuk doktorları vardı. bu ilaçlar konuşuldu. kesinlikle önermiyoruz dediler. marnys ok. ama bunları kullanmayın çünkü bunlar hakkında uzun süreli araştırmalar henüz yok bu nedenle alleji uzmanları özellikle önermiyorlar dediler. çünkü allerji tamamen bağışıklık yani immün sistemi ile ilgili. bu ilaçların immün sistemine nasıl etki ettiği ve allerjik reaksiyonlara sebebiyet verip vermediği bilinmiyormuş. ben de kendi dokotrumuza sorduğumda kesinlikle önermedi. bu yüzden sanırım.
misafirlerim vardı yeni giitler ben mutfakda makineyi yerleştirmeye çalışırken gözum sizde.accuk okuyayım didim.hoplaya zıplaya okudum ve şaşrıdım ne kadan çok ım en zor dönemdeyiz.
en haşere en yarazm ve en hareketli halleri çünkü kendilerinide tam koruyamıyorlar.
hipp kargomuz bizimde geldi:)
geçenlerde bir arkadaşımın kızının dogumgünüydü. karı koca çocuk doktorları vardı. bu ilaçlar konuşuldu. kesinlikle önermiyoruz dediler. marnys ok. ama bunları kullanmayın çünkü bunlar hakkında uzun süreli araştırmalar henüz yok bu nedenle alleji uzmanları özellikle önermiyorlar dediler. çünkü allerji tamamen bağışıklık yani immün sistemi ile ilgili. bu ilaçların immün sistemine nasıl etki ettiği ve allerjik reaksiyonlara sebebiyet verip vermediği bilinmiyormuş. ben de kendi dokotrumuza sorduğumda kesinlikle önermedi. bu yüzden sanırım.
ay varya sıkarım girtlagını atlarım ustune heralde ibo bunları yapsa ... kapa gozunu vs diye bagırsa ne anlar yahuuİyice gıcık olmaya başladım ben bu adama! Doruk çok kucakçı diye şikayet ediyoruz ya, dün çocuk Onur'un kucağa gitmek istiyor, bu tutmuş "HAYIR, SENİ KUCAĞIMA ALMAYACAĞIM" diye bağırınıyor. Annemdeydik, annem geldi, aldı Doruk'u, hadi biz oyun oynayalım flan...
Bu akşam da Doruk uyudu, 2 dk oyun oynayayım dedim, Doruk mızırdandı, Onur tabi ki uyuyor! dedim ki; 2 dk alıver çocuğu, oyun bitsin (maks 5-10 dk), alıcam ben. Aman bir söylenmekler, çocuğa bağırınmalar... Kapat gözünü, diyor, battaniyeyi yüzüne atıyor vs. uyuttum tekrar, gittim dedim napıyorsun? Asıl sen napıyorsun, bırakıver oyununu, diyor. 2 dk alsan nolur, uykuya dalma problemin mi var sanki! dedim. Ben çok bencil olmuşum, hep kendimi düşünüyormuşum. Dedim çocuğa da bağırıp durma, ne anlar o? Senin hiç mi sabrın tükenmiyor, o zaman ben sana böyle mi yapıyorum, diyor. Benim sabrım 2 saatte tükeniyor, beyefendi de zaman sınırı yok, anında başlıyor.
Çocuk zaten çoğunlukla bende, akşamları yapışık yaşıyoruz. Gece de öyle, birlikte yatıyoruz. İyi ki öyle! Yoksa napacakmış acaba beyefendi?
Çok sinirlendim. Sanki başkasının çocuğuna bakıyor.
İyice gıcık olmaya başladım ben bu adama! Doruk çok kucakçı diye şikayet ediyoruz ya, dün çocuk Onur'un kucağa gitmek istiyor, bu tutmuş "HAYIR, SENİ KUCAĞIMA ALMAYACAĞIM" diye bağırınıyor. Annemdeydik, annem geldi, aldı Doruk'u, hadi biz oyun oynayalım flan...
Bu akşam da Doruk uyudu, 2 dk oyun oynayayım dedim, Doruk mızırdandı, Onur tabi ki uyuyor! dedim ki; 2 dk alıver çocuğu, oyun bitsin (maks 5-10 dk), alıcam ben. Aman bir söylenmekler, çocuğa bağırınmalar... Kapat gözünü, diyor, battaniyeyi yüzüne atıyor vs. uyuttum tekrar, gittim dedim napıyorsun? Asıl sen napıyorsun, bırakıver oyununu, diyor. 2 dk alsan nolur, uykuya dalma problemin mi var sanki! dedim. Ben çok bencil olmuşum, hep kendimi düşünüyormuşum. Dedim çocuğa da bağırıp durma, ne anlar o? Senin hiç mi sabrın tükenmiyor, o zaman ben sana böyle mi yapıyorum, diyor. Benim sabrım 2 saatte tükeniyor, beyefendi de zaman sınırı yok, anında başlıyor.
Çocuk zaten çoğunlukla bende, akşamları yapışık yaşıyoruz. Gece de öyle, birlikte yatıyoruz. İyi ki öyle! Yoksa napacakmış acaba beyefendi?
Çok sinirlendim. Sanki başkasının çocuğuna bakıyor.
tam tasınma arıfesınde annem hastalandı.. bzım ev ayakta dıe annemdeyız bı kac gundur.sabah uyandıgında bıraz kırgınlık var uzerımde dedı,bugun gıtmedık evı toplamaya aksam ateslendı 39.2dı, kustu falan hemen acıle gıttık.grıp galıba.fılm cektıler tahlıl falan bıse cıkmadı cok şükür.inş cabucak gecer hastalıgı ilerlemeden.aksı gıbı hem ev toplancak hem bız burda kalıyoruz.Şevvale yada evdekı herhangı bırımıze bulasmadan annem iyi olur ınsaşalalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?