bugün geç bi günaydın oldu sabah sabah işlere daldık devirlerle başladık ama daha bitiremedik beynim yoruldu be:))
geçmişe bakamadım vaktim olursa bakarım inşallah herkesler iyidir..
SELİN hakkında bi sorum var arkadaşlar.. selinin ayakları içi bastığı için normal ayakkabı değilde yarı ortopedik alıyoruz hep evde falan panduf giydiremiyoruz içe bastığı için yumuşak olunca panduf yamultuyor bizde malesef ayakları üşümesin diye o yarı ortapedik ayakkabılarla dolaşıyor tüm gün çocuk evde ayakları terliyor ve dün akşam farkettim baş parmağı ve yanındaki küçük parmağında da su toplaması olmuş mercimek kadar içim gitti ne yapıcağımı bilemedim.. ayakkabı giydirmesem ayaklarını üşütecek çünkü selin ayakkabı olduğu halde nerde soğuk yer var orda durur gider beton üstünde dikilir halı dururken gider beton üstüne yatar bi akıl istiyorum ne yapabilirim((
oyy sen yazdıkça ben daraldım yaa zaten çok yoğunsun 2 dk yardım etse sanki ne olacak bizim gökhanın en ii yanı sanırım mustiye daha hiç bağırmadı benim sabrım tükenince ben kızarım ozmnda gökhan bana küser şimdi gökhan küser die kızamıom bebişe:)) bazı geceler bi uyanıom gökhan kalkmış mustiyi almış ya uyutmaya çalışıo ya yanımıza getirio benim uyanmamı bile beklemez..herkesin bir iyi bir kötü yanı var ne yapacaksın burcumm eşinin ii yanlarını görmeye çalış kızgınlığın geçmesi için ben öle yapıorum:)İyice gıcık olmaya başladım ben bu adama! Doruk çok kucakçı diye şikayet ediyoruz ya, dün çocuk Onur'un kucağa gitmek istiyor, bu tutmuş "HAYIR, SENİ KUCAĞIMA ALMAYACAĞIM" diye bağırınıyor. Annemdeydik, annem geldi, aldı Doruk'u, hadi biz oyun oynayalım flan...
Bu akşam da Doruk uyudu, 2 dk oyun oynayayım dedim, Doruk mızırdandı, Onur tabi ki uyuyor! dedim ki; 2 dk alıver çocuğu, oyun bitsin (maks 5-10 dk), alıcam ben. Aman bir söylenmekler, çocuğa bağırınmalar... Kapat gözünü, diyor, battaniyeyi yüzüne atıyor vs. uyuttum tekrar, gittim dedim napıyorsun? Asıl sen napıyorsun, bırakıver oyununu, diyor. 2 dk alsan nolur, uykuya dalma problemin mi var sanki! dedim. Ben çok bencil olmuşum, hep kendimi düşünüyormuşum. Dedim çocuğa da bağırıp durma, ne anlar o? Senin hiç mi sabrın tükenmiyor, o zaman ben sana böyle mi yapıyorum, diyor. Benim sabrım 2 saatte tükeniyor, beyefendi de zaman sınırı yok, anında başlıyor.
Çocuk zaten çoğunlukla bende, akşamları yapışık yaşıyoruz. Gece de öyle, birlikte yatıyoruz. İyi ki öyle! Yoksa napacakmış acaba beyefendi?
Çok sinirlendim. Sanki başkasının çocuğuna bakıyor.
gülizimmm canım çok saol temizliğe kadın alıyorum canım hafta 1 gün gelio tüm gün ütüyüde yapıo temizliğide ama başka birini bulmam lazım bu kadın hiç tekin gelmedi bir daha gelme ben lazım oldukça ararım dedim kadınsız kaldım:))) neyime güvendiysem:)) anacımda gidio bugün istanbula kaldım iiden iiyeoyyy mustime bayıldım maşallah llah neşesini hiç bozmasın. nurcum gökhan'a da aferin ama sana yarım gün bile gelse yetecek bir kadına ihtiyacın var tatlım. bence bunu acilen düşün ve uygulamaya geç hemen. iki kuzunla da rahat rahat ilgilenirsin gelsin temizliğini ütünü yemeğini yapsın gitsin.
Ahhh burcum ahh benimki inan iki gömlek üstündür. cocuk benim çocuğum o amcası sanki. sadece sevecek öpecek o kadar. bağırmaya kalktığında deliye dönüyorum gözüm dönüyo öyle cok sık yaşanıyor ki bizim evde bu tip şeyler. baba olacak adamla evlenin diyolar ya ne kadar da doğruymuş adamda biraz sabır olacak çocuğu anlamaya calışacak ama empati kim aykut kim. çok doluyum bu konuda cokk.
ilke de çok tatlı maşallah, bizde de vardı o şapka çıkarayım da ben mini dötümü çekeyim çekebilirsem. çok zor foto çekmek onu eziyet cekiyoruz resmen. sende fıstık gibi olmuşsun maşallah.
kıvanç iyileşmiş gözün aydın dilekçim.
sibelim içe bastığı için mecbursun ayakkabıya tek kat corap falan giydirsen belki o zaman terlemez ayakları.
GÜLİİİİİİİİİİ seminer notlarının tamamını bizimle paylaşacaksın dimi? Akifime cok geçmiş olsun çıksın dişleri hemencecik.
astımı olan ve alerjisi olan cocuklara önermiyoruz dedi hem eczacım hem de doktorum immuzinci. cocuğum sık sık antibiyotik içeceğine ekinezya içsin. sık hastalanmayan cocuklar için tamam da hassas bebeği olanlar hiç çekinmeden kullanmalı bence.
bugün geç bi günaydın oldu sabah sabah işlere daldık devirlerle başladık ama daha bitiremedik beynim yoruldu be:))
da su toplaması olmuş mercimek kadar içim gitti ne yapıcağımı bilemedim.. ayakkabı giydirmesem ayaklarını üşütecek çünkü selin ayakkabı olduğu halde nerde soğuk yer var orda durur gider beton üstünde dikilir halı dururken gider beton üstüne yatar bi akıl istiyorum ne yapabilirim((
Ohha! al birini vur ötekine! Bu arada Doruk 1 bütün elmayı tamamen yyor, çekirdekleri de dahil :)
tam tasınma arıfesınde annem hastalandı.. bzım ev ayakta dıe annemdeyız bı kac gundur.sabah uyandıgında bıraz kırgınlık var uzerımde dedı,bugun gıtmedık evı toplamaya aksam ateslendı 39.2dı, kustu falan hemen acıle gıttık.grıp galıba.fılm cektıler tahlıl falan bıse cıkmadı cok şükür.inş cabucak gecer hastalıgı ilerlemeden.aksı gıbı hem ev toplancak hem bız burda kalıyoruz.Şevvale yada evdekı herhangı bırımıze bulasmadan annem iyi olur ınsaşalalh
parmak boyasını denemedim daha..sevgili babamız beraber yapalım dedi yarını bekliyoruz..biliyorum Rüzgarı kesin çıldıracak mıncık mıncık edecek boyaları:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?