2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende panduf gıydırmıyorum cunku Şevvalde altı yumusak bı ayakkabı oldugunda içe basıyor.ama altı carık tıpı olandan gıydırıyorum.ayrıca evde sureklı ayakkabı gıydırmen hıc dogru degıl bence Sibelcım.tabı ortapedı doktoru önerdıyse bilemıycem ama tüm gun sende ayakkabıyla gezdıgını düşün.bebeklerımız gelısım cagındalar ve ayaklarının nefes alması cok önemlı.ben gun içinde bazen hepten cıplak ayak dolastırıyorum.zaten cıkartmamı ıstıyor 15 dakıka cıplak ayakla durunca tekrar gıydırıyorum itiraz etmıyor.corapla bıle bunalıyor kı ayakkabıyla tumgun nolur.carık tıpı bulamazsan bıle bı kat corap giydir üstünede havlu corap gıydır.sonucda ev okadarda soguk degıldır heralde

slmlar
bizimde parmak boyalarım gelmişti ve denedik
sonuç hüsrannn
yahonun ayakları boyadım izini çıkarttım ama bir bakışı var iğrenerekkk
eline süreyim dedim öğğ öğğğ diye gezdi evin içinde paso
elini sildim ıslak mendille kesmedi zorla banyoya gittik yıkadık iyice
boyalara bakıp öğğ diyor hala
anlamadım gitti

oyy sen yazdıkça ben daraldım yaa zaten çok yoğunsun 2 dk yardım etse sanki ne olacak bizim gökhanın en ii yanı sanırım mustiye daha hiç bağırmadı benim sabrım tükenince ben kızarım ozmnda gökhan bana küser şimdi gökhan küser die kızamıom bebişe:)) bazı geceler bi uyanıom gökhan kalkmış mustiyi almış ya uyutmaya çalışıo ya yanımıza getirio benim uyanmamı bile beklemez..herkesin bir iyi bir kötü yanı var ne yapacaksın burcumm eşinin ii yanlarını görmeye çalış kızgınlığın geçmesi için ben öle yapıorum:)

bugün kahvaltı yapıoz ilk defa musti yanımıza gelmedi kahvatıyı burnumuzdan getirir çünkü dedimki kesin bişiler karıştırıo bi bakıyım dedim gökhan eğper ölese sakın kızma çocuğa dedi bi gittim tvde cizgi film islio müziğinede kalkmı oynu sonunda neşesi yerine geldi yavrunun...

oyyy mustime bayıldım maşallah llah neşesini hiç bozmasın. nurcum gökhan'a da aferin ama sana yarım gün bile gelse yetecek bir kadına ihtiyacın var tatlım. bence bunu acilen düşün ve uygulamaya geç hemen. iki kuzunla da rahat rahat ilgilenirsin gelsin temizliğini ütünü yemeğini yapsın gitsin.

Ahhh burcum ahh benimki inan iki gömlek üstündür. cocuk benim çocuğum o amcası sanki. sadece sevecek öpecek o kadar. bağırmaya kalktığında deliye dönüyorum gözüm dönüyo öyle cok sık yaşanıyor ki bizim evde bu tip şeyler. baba olacak adamla evlenin diyolar ya ne kadar da doğruymuş adamda biraz sabır olacak çocuğu anlamaya calışacak ama empati kim aykut kim. çok doluyum bu konuda cokk.

ilke de çok tatlı maşallah, bizde de vardı o şapka çıkarayım da ben mini dötümü çekeyim çekebilirsem. çok zor foto çekmek onu eziyet cekiyoruz resmen. sende fıstık gibi olmuşsun maşallah.

kıvanç iyileşmiş gözün aydın dilekçim.

sibelim içe bastığı için mecbursun ayakkabıya tek kat corap falan giydirsen belki o zaman terlemez ayakları.

GÜLİİİİİİİİİİ seminer notlarının tamamını bizimle paylaşacaksın dimi? Akifime cok geçmiş olsun çıksın dişleri hemencecik.

astımı olan ve alerjisi olan cocuklara önermiyoruz dedi hem eczacım hem de doktorum immuzinci. cocuğum sık sık antibiyotik içeceğine ekinezya içsin. sık hastalanmayan cocuklar için tamam da hassas bebeği olanlar hiç çekinmeden kullanmalı bence.

gülizimmm canım çok saol temizliğe kadın alıyorum canım hafta 1 gün gelio tüm gün ütüyüde yapıo temizliğide ama başka birini bulmam lazım bu kadın hiç tekin gelmedi bir daha gelme ben lazım oldukça ararım dedim kadınsız kaldım:))) neyime güvendiysem:)) anacımda gidio bugün istanbula kaldım iiden iiye

canım mustiye olanları okudum
çok geçmiş olsun çok üzüldüm
allah beterinden korusun

canım benimde içe basma sorunum vardı lise yillarıma kadar ayakkabılar yamulurdu hemen sonra hatırlamıyorum bir anda duzeldi geçti artık yamulmuyor su andada ole degil ama kuçukken banada ayakkabı giydirmek istemisler ortopedik vs b abam kıyamamıs çok aglıyormusum çıkarıcam vs diye hatta oyle içe basarak yamuk ayakkabılarla kalacam sanmıstım ama genc kızken gecti tamamen . ne diyim çok giydrme evde heralde belli saatler giydir

Ohha! al birini vur ötekine! Bu arada Doruk 1 bütün elmayı tamamen yyor, çekirdekleri de dahil :)

anası kılıklı ne diyim..maşallah valla çok iyi çok yararlı biliyorsun..

geçmiş olsun..kötü olmuş..tam da ihtiyacın olduğun dönem..kardeşin vs.başka yardım edecek kimsen yok mu canım?

eşleriniz beybilerinizemi bağırıyorrrrr
e ne diyeyim sevinin bence nedenmi?
benim sevgili eşim hiiç bağırmaz yahoma
o kadar ilgisizki bağıracak bir ortamı dahi olmuyor....
bunlar kaç model bi bilsem antika niyetine vericem

Güliz..kendin yapsan zeytini bir zararı olmaz..hazırlardanmı yiyor?

Yumoşum Gülim..valla bacım senin yakınlarında olup sana sürtünerek yaşamayı çok isterdim..tek başına olunca böyle oluyor sinirler tavan yapıyor..kızmamaya çok dikkat ediyorum olan sadece bana oluyor olsun varsın ne diyim artık..

Eda..hem sana hem İlkeye maşallah..seni ilk kez görüyüyorum pek çıtırmışsın

parmak boyasını denemedim daha..sevgili babamız beraber yapalım dedi yarını bekliyoruz..biliyorum Rüzgarı kesin çıldıracak mıncık mıncık edecek boyaları:)

kocalarımıza eğitim verecek bir kurum ya da kişi bulmalıyız hepsi farklı modeller ama hemen hepsinin eğitime fazlasıyla ihtiyacı var

sanırım ben kaçırmışım boya olayı nedir
çocuklara resim falanmı yaptırıyorsunuz

seçilim zeytin yengem yapmış tuzsuz köyden yolladılar ama ekşi değil dışarıda satılanlar gibi sevmedi paşam.

gpysim daha iyi bence hiç değilse sesi çıkmıyo cocuğa karşı :)) kötünün iyisi rahat geniş herhalde mami.

hani derler ya eşlerinize sorumluluk yüklemeyi bilmiyosunuz falan diye uzmanlar. gelsinlerde bizimkilere yüklesinler becerebilecek insan yok bu dünyada. dışarıdan ahkam kesmek ne kolay.

Nerden başlasam bilemedim...

1. Ama ama ama neden benim HIPP kargom gelmedi, sorarım size neden neden neden...

2.Yahya kız güzeli gibi valla, ama merinos hali süperötesi.

3.Alpellanın da uzamış saçları, erkek bakışlım benim, zeytin yiyen dudaklarını yesinler emi.

4.Taze Onur'u gırtlakla yerime mümkünse. Nasıl uyumuş öyle yaaaaaaaaa.

5. Belma vın vın vın olaylarına girmişsin

6.Tuğba kolay gelsin anacım, oyyy taşınma lafı bile irkilmeme sebebiyet veriyor. Kolilere mutfak, salon, hatta daha bile detaya inerek bişeyler yaz çok faydasını görürsün.

7. Derya ah Derya ne yoruluyorsun sen, kızın azcık daha büyüse de yükünü alsa:)

8. Comely allahım dehşetle okudum yazdıklarını neyse ki düzelmiş kızın. geçmiş olsun.

9. Atom karınca İlke ve annesi çok tatlısınız ikiniz de. Lensler seçilmiyor evet.

10 Finki seminer notlarını bizle de paylaş lütfen

parmak boyasını denemedim daha..sevgili babamız beraber yapalım dedi yarını bekliyoruz..biliyorum Rüzgarı kesin çıldıracak mıncık mıncık edecek boyaları:)

Ben kendim yapacaktım sözde yapamadım parmak boyasından, hazır almıştık, deneyelim dedik, anında ağzına götürdü yapma demeye fırsat kalmadan, öğürdü, az bişi kustu, derhal kaldırdım... Dikkatli ol yani Çeçil, sizin bey de yemeğe kalkışırsa fena..

Yukarda numara vermişim, niye yaptım bilmiyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…