anası kılıklı ne diyim..maşallah valla çok iyi çok yararlı biliyorsun..
geçmiş olsun..kötü olmuş..tam da ihtiyacın olduğun dönem..kardeşin vs.başka yardım edecek kimsen yok mu canım?
geçenlerde bir arkadaşımın kızının dogumgünüydü. karı koca çocuk doktorları vardı. bu ilaçlar konuşuldu. kesinlikle önermiyoruz dediler. marnys ok. ama bunları kullanmayın çünkü bunlar hakkında uzun süreli araştırmalar henüz yok bu nedenle alleji uzmanları özellikle önermiyorlar dediler. çünkü allerji tamamen bağışıklık yani immün sistemi ile ilgili. bu ilaçların immün sistemine nasıl etki ettiği ve allerjik reaksiyonlara sebebiyet verip vermediği bilinmiyormuş. ben de kendi dokotrumuza sorduğumda kesinlikle önermedi. bu yüzden sanırım.
saol canım.bugun eşimle gıttık baya topladık, kız kardesım okuldan gelınce Şevvalı ona bıraktık.yenı geldım sırtım ffecı agrıyo.kocacım tee öğlenden berıdır evde hala topluyo.
ablam calısıyo ama yarın tutacagım evı temıslıycez önce,sonra benım eve gelip mutfagı toplıycaz.perdeler falan yıkancak vs.daha bi dunya iş varrr
Ben kendim yapacaktım sözde yapamadım parmak boyasından, hazır almıştık, deneyelim dedik, anında ağzına götürdü yapma demeye fırsat kalmadan, öğürdü, az bişi kustu, derhal kaldırdım... Dikkatli ol yani Çeçil, sizin bey de yemeğe kalkışırsa fena..
saol canım.bugun eşimle gıttık baya topladık, kız kardesım okuldan gelınce Şevvalı ona bıraktık.yenı geldım sırtım ffecı agrıyo.kocacım tee öğlenden berıdır evde hala topluyo.
ablam calısıyo ama yarın tutacagım evı temıslıycez önce,sonra benım eve gelip mutfagı toplıycaz.perdeler falan yıkancak vs.daha bi dunya iş varrr
evrim nie terkettin beni
nası yaa.. bekledım bekledım.. sen cevrımdısı oldun, ben de dedım herhalde elektrıkler gıttı.
gecen gece ece 12de uyandı cok uykusu oldugu halde uyutamadım ama sınırlerim zıpladı kendi haline bıraktım kızdım birazda ama uykusuzluktan öluyorum duramıorum neyse suatesi sondurur die 1 bardak su ıctım sonra abdest aldım eceyıde ayagıma aldım elımede kuran mealini..,
yazan ilk ayet suydu neden zulmediosun Allah sana zulmettimi...ogun bugundur hep bu gelir aklıma..
kocaların hele hic kızmaya hakkı yok..hicte tahammulleri..
geçmiş olsun bulaşmaasın c vitamini takviyesi yap bulaşmaadan size..tam tasınma arıfesınde annem hastalandı.. bzım ev ayakta dıe annemdeyız bı kac gundur.sabah uyandıgında bıraz kırgınlık var uzerımde dedı,bugun gıtmedık evı toplamaya aksam ateslendı 39.2dı, kustu falan hemen acıle gıttık.grıp galıba.fılm cektıler tahlıl falan bıse cıkmadı cok şükür.inş cabucak gecer hastalıgı ilerlemeden.aksı gıbı hem ev toplancak hem bız burda kalıyoruz.Şevvale yada evdekı herhangı bırımıze bulasmadan annem iyi olur ınsaşalalh
bugün geç bi günaydın oldu sabah sabah işlere daldık devirlerle başladık ama daha bitiremedik beynim yoruldu be:))
geçmişe bakamadım vaktim olursa bakarım inşallah herkesler iyidir..
SELİN hakkında bi sorum var arkadaşlar.. selinin ayakları içi bastığı için normal ayakkabı değilde yarı ortopedik alıyoruz hep evde falan panduf giydiremiyoruz içe bastığı için yumuşak olunca panduf yamultuyor bizde malesef ayakları üşümesin diye o yarı ortapedik ayakkabılarla dolaşıyor tüm gün çocuk evde ayakları terliyor ve dün akşam farkettim baş parmağı ve yanındaki küçük parmağında da su toplaması olmuş mercimek kadar içim gitti ne yapıcağımı bilemedim.. ayakkabı giydirmesem ayaklarını üşütecek çünkü selin ayakkabı olduğu halde nerde soğuk yer var orda durur gider beton üstünde dikilir halı dururken gider beton üstüne yatar bi akıl istiyorum ne yapabilirim((
İlkede yamuk basıyordu geçen gün ortopediste götürdük 4 yaşına kadar çocuklarda arklar oluşmazmış -ark bu ayağın altında boşluklar varya onlar- ama ilkede biraz fazlaydı düzlük evde ayakkabı giydirme dedi daha ufak olduğu için bişiy yapmıyolarmış o yarı ortopedik ayakkabılarda bi işe yaramıyo kullanma dedi tam ortopediklik bi durum yok zaten onlar çok ciddi durumlarda kullanılıyo.. evde ayakkabı giydirmiyoruz 6 ay sonra kontrole götürcem.. bence 2 çorap üst üste giydir ben öyle yapıyorum sıkı olmasın ama çoraplar patik çok kayıyo parkede yada çarıklılardan gydiriyorum ilke rahat yürüyo onlarla..MAVİŞ canım onlardan var evde ama onları hepten yamultuyor kayıyor ayağından onlarıda denedim olmuyor yani kenarlarıaki dikiş yerleri iyicene aşağıya nerdeyse tabanın altına doğru kaydırıyor düzgün durmuyor...
ilke de çok tatlı maşallah, bizde de vardı o şapka çıkarayım da ben mini dötümü çekeyim çekebilirsem. çok zor foto çekmek onu eziyet cekiyoruz resmen. sende fıstık gibi olmuşsun maşallah.
.
Eda..hem sana hem İlkeye maşallah..seni ilk kez görüyüyorum pek çıtırmışsın
9. Atom karınca İlke ve annesi çok tatlısınız ikiniz de. Lensler seçilmiyor evet.
anlasıldı merkez :)
Eda sacların cok yakısmıs.. Selocan a da masallahh.. cok yakısmıs popileri..
**atom karınca ve annesı cok guzeller, kıvancımızda oyle
,
Pervin şubatta gün bende gelmeni çok isterim.
senin bu manevi duygunaa bayılıyorum vee gerçekten çok ii etmişsin bunu yazmaklada saol bebimmgecen gece ece 12de uyandı cok uykusu oldugu halde uyutamadım ama sınırlerim zıpladı kendi haline bıraktım kızdım birazda ama uykusuzluktan öluyorum duramıorum neyse suatesi sondurur die 1 bardak su ıctım sonra abdest aldım eceyıde ayagıma aldım elımede kuran mealini..,
yazan ilk ayet suydu neden zulmediosun Allah sana zulmettimi...ogun bugundur hep bu gelir aklıma..
kocaların hele hic kızmaya hakkı yok..hicte tahammulleri..
Eda seni ilk defa gördüm çok güzelmişsin maşallah oğlunla sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?