2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım.bugun eşimle gıttık baya topladık, kız kardesım okuldan gelınce Şevvalı ona bıraktık.yenı geldım sırtım ffecı agrıyo.kocacım tee öğlenden berıdır evde hala topluyo.
ablam calısıyo ama yarın tutacagım evı temıslıycez önce,sonra benım eve gelip mutfagı toplıycaz.perdeler falan yıkancak vs.daha bi dunya iş varrr

anlasıldı merkez :)

Allaahh yardımcın olsun kardes.. vallaha da billaha da..

Kıvanc ın fotolarını goremedım..

Alpella nın fotosunun tadı damagımda kaldı saclar nefıs nefısss..

Eda sacların cok yakısmıs.. Selocan a da masallahh.. cok yakısmıs popileri..

Burcu Onur un verdıgı tepkıye cıdden cok uzuldum.. bılıyorum sen cok sakın bır kadınsın, dusunerek hareket edersın hep.. ama ben olsam herhalde kalbını cok kotu kırmıstım Onur un..

aksamları buranın boyle fıkır fıkır olmasına bayılıyorum.. düşsem kafam yarılacak asagıdakı sıralara..

peyykiii bacım tikkatli olurum..merak ediyordum seni gelmişsin iyisindir umarım..

okurken yoruldum valla..allah yardımcın olsun bacım..bu gibi durumlarda burnumuzu oynatabilsek şıp diye bitiverse iş ne güzel olur değil mi

*minis annene cok gecmis olsun,
*ozlem nerelerde
*atom karınca ve annesı cok guzeller, kıvancımızda oyle
*yahonun kut saclı stiline hayran kaldım
*ben subat bası gelmeyı dusunuorum sonuda donmeyı,

gecen gece ece 12de uyandı cok uykusu oldugu halde uyutamadım ama sınırlerim zıpladı kendi haline bıraktım kızdım birazda ama uykusuzluktan öluyorum duramıorum neyse suatesi sondurur die 1 bardak su ıctım sonra abdest aldım eceyıde ayagıma aldım elımede kuran mealini..,
yazan ilk ayet suydu neden zulmediosun Allah sana zulmettimi...ogun bugundur hep bu gelir aklıma..
kocaların hele hic kızmaya hakkı yok..hicte tahammulleri..

Çok haklısın bebeğim. Ucundan tutulur hiç bir yanı yok zaten.

geçmiş olsun bulaşmaasın c vitamini takviyesi yap bulaşmaadan size..

İlkede yamuk basıyordu geçen gün ortopediste götürdük 4 yaşına kadar çocuklarda arklar oluşmazmış -ark bu ayağın altında boşluklar varya onlar- ama ilkede biraz fazlaydı düzlük evde ayakkabı giydirme dedi daha ufak olduğu için bişiy yapmıyolarmış o yarı ortopedik ayakkabılarda bi işe yaramıyo kullanma dedi tam ortopediklik bi durum yok zaten onlar çok ciddi durumlarda kullanılıyo.. evde ayakkabı giydirmiyoruz 6 ay sonra kontrole götürcem.. bence 2 çorap üst üste giydir ben öyle yapıyorum sıkı olmasın ama çoraplar patik çok kayıyo parkede yada çarıklılardan gydiriyorum ilke rahat yürüyo onlarla..

ilke de çok tatlı maşallah, bizde de vardı o şapka çıkarayım da ben mini dötümü çekeyim çekebilirsem. çok zor foto çekmek onu eziyet cekiyoruz resmen. sende fıstık gibi olmuşsun maşallah.

.

Eda..hem sana hem İlkeye maşallah..seni ilk kez görüyüyorum pek çıtırmışsın

9. Atom karınca İlke ve annesi çok tatlısınız ikiniz de. Lensler seçilmiyor evet.

anlasıldı merkez :)

Eda sacların cok yakısmıs.. Selocan a da masallahh.. cok yakısmıs popileri..

**atom karınca ve annesı cok guzeller, kıvancımızda oyle
,

teşekkür ederim arrkadaşlar...

evrim naptın yerleşebildinmi evine.. alıştınmı .. nasılsın..

Tuba sanırım taşınıyormuşsun allah kolaylık versin.
bilirim zor bu taşınma işleri.annenede geçmiş olsun

Esra yahonun fotoyu gördüm. çocuğu ne hale çevirmişsin
çok güldüm yaa. ama bence kıvırcık hali çok daha süper

Eda seni ilk defa gördüm çok güzelmişsin maşallah oğlunla sana

Son düzenleme:
senin bu manevi duygunaa bayılıyorum vee gerçekten çok ii etmişsin bunu yazmaklada saol bebimm

POCOYO diye bir çizgi film var. Youtube'dan bulduk. Ruzy'nin çok ilgisini çekti. TV falan izlemiyor zaten arada bilgisayardan çocuk şarkıları izliyoruz o arada denk geldik.

ya fbu çocuk ayakkabıları ne kadar pahalı.. ilkeye bu gün ayakkabı aldık ben kendime almam yani pahalı diye 85 lira yuhh yanii.. normal bot.. bide 21 numara rahat oldu boşlukda var 22 alalım dedim ama çok bol oldu bizim oğlanın ayaklarımı küçük bana mı öyle geliyo sizinde mi böyle numaralar .. bi aletle ölçtü ayağını ayakkabı numarası ölçmek içinmiş 20-21 çıktı kullandığımız ayakkabısı 20 numaraydı sanki sıkıyo gibi geldi bize ama sıkmıyomuş demekki.. anlamadım.. boyu da uzun ama ayakkalar minnak galiba..

Eda seni ilk defa gördüm çok güzelmişsin maşallah oğlunla sana

teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…