tatlım ben de selininkine benzer nedenlerle giydiremiyorum.2 çift çorap giydiriyorum onun yerine.neva da sürekli hakısız yerlere gider,oralarda oturur,hattauyku tulumu giymez,sabaha kadar üstü açık yatar.dikkat etsen nereye kadar.Allaha emanetler artık.terleme mantar yapabilir dikkat.bugün geç bi günaydın oldu sabah sabah işlere daldık devirlerle başladık ama daha bitiremedik beynim yoruldu be:))
geçmişe bakamadım vaktim olursa bakarım inşallah herkesler iyidir..
SELİN hakkında bi sorum var arkadaşlar.. selinin ayakları içi bastığı için normal ayakkabı değilde yarı ortopedik alıyoruz hep evde falan panduf giydiremiyoruz içe bastığı için yumuşak olunca panduf yamultuyor bizde malesef ayakları üşümesin diye o yarı ortapedik ayakkabılarla dolaşıyor tüm gün çocuk evde ayakları terliyor ve dün akşam farkettim baş parmağı ve yanındaki küçük parmağında da su toplaması olmuş mercimek kadar içim gitti ne yapıcağımı bilemedim.. ayakkabı giydirmesem ayaklarını üşütecek çünkü selin ayakkabı olduğu halde nerde soğuk yer var orda durur gider beton üstünde dikilir halı dururken gider beton üstüne yatar bi akıl istiyorum ne yapabilirim((
belki sanattan tiksiniyordur olamaz mı?:))slmlar
bizimde parmak boyalarım gelmişti ve denedik
sonuç hüsrannn
yahonun ayakları boyadım izini çıkarttım ama bir bakışı var iğrenerekkk
eline süreyim dedim öğğ öğğğ diye gezdi evin içinde paso
elini sildim ıslak mendille kesmedi zorla banyoya gittik yıkadık iyice
boyalara bakıp öğğ diyor hala
anlamadım gitti
bunu çok beğendimgecen gece ece 12de uyandı cok uykusu oldugu halde uyutamadım ama sınırlerim zıpladı kendi haline bıraktım kızdım birazda ama uykusuzluktan öluyorum duramıorum neyse suatesi sondurur die 1 bardak su ıctım sonra abdest aldım eceyıde ayagıma aldım elımede kuran mealini..,
yazan ilk ayet suydu neden zulmediosun Allah sana zulmettimi...ogun bugundur hep bu gelir aklıma..
kocaların hele hic kızmaya hakkı yok..hicte tahammulleri..
POCOYO diye bir çizgi film var. Youtube'dan bulduk. Ruzy'nin çok ilgisini çekti. TV falan izlemiyor zaten arada bilgisayardan çocuk şarkıları izliyoruz o arada denk geldik.
trtcocukde aynısının turk versiyonu var peppee..peppeeyı ece cok sevio
afyonun en güzel yanı harika,kocaman bir pazarının olması sebzeler köylerden geliyor ve ucuz mesela harika maydonozların 4 tanesi 1 liraydı dün pazarda. ben de gönderebilirim haftaya istersen.
evrim iyi gunlerde gecelerde yani kullansın Kuzey tulumunu. ama 15 tl süpper fiyat .
ama pazardaki fiyatlra şaşırıyorum valla.
çunku annemlerin pazarınada antalyadan gelir herbişey uygundur.
ama olsun sizinde bahcenizde pırtıkıl agacı var limon aroması esiyor ruzgarla evinize...
(pırtıkıl afikimin uydurmasyon meyve tanımlaması)
yaff herkes nerde
tv dede bişey yokki izliycek.
pervincim temiz kalp ve iyi niyet birleşince ihtiyaca binaen çıkıverir karşına ayet meal hadis_işerif..
I love you baby..amanneeey gelion dimek. heycanlandım.
bu arada benden haberler
abim dün ameliyat oldu ayağından legen kemiğinden kemik alıp ayağına koydular 3 minik kist kazımışlar ve tam 1 ay raporlu evde yatacak ama cumartesiye kadar hastanede kistti patolojiye yoladılar %99 temiz çıkarmış öyle görünüyormuş
benim bu arada hala hala eşimle sorunlarım devam ediyor hatta giderek de çoğalıyor Allah sonumuzu hayır etsin
buda benim saçlarımı boyattıktan sonraki halim lenslerde var ama pek belli olmuyo galiba..
SELİN hakkında bi sorum var arkadaşlar.. selinin ayakları içi bastığı için normal ayakkabı değilde yarı ortopedik alıyoruz hep evde falan panduf giydiremiyoruz içe bastığı için yumuşak olunca panduf yamultuyor bizde malesef ayakları üşümesin diye o yarı ortapedik ayakkabılarla dolaşıyor tüm gün çocuk evde ayakları terliyor ve dün akşam farkettim baş parmağı ve yanındaki küçük parmağında da su toplaması olmuş mercimek kadar içim gitti ne yapıcağımı bilemedim.. ayakkabı giydirmesem ayaklarını üşütecek çünkü selin ayakkabı olduğu halde nerde soğuk yer var orda durur gider beton üstünde dikilir halı dururken gider beton üstüne yatar bi akıl istiyorum ne yapabilirim((
slmlar
bizimde parmak boyalarım gelmişti ve denedik
sonuç hüsrannn
yahonun ayakları boyadım izini çıkarttım ama bir bakışı var iğrenerekkk
eline süreyim dedim öğğ öğğğ diye gezdi evin içinde paso
elini sildim ıslak mendille kesmedi zorla banyoya gittik yıkadık iyice
boyalara bakıp öğğ diyor hala
anlamadım gitti
herseferinde oldugu gibi bu seferde klasik tartısmmızı yaptık.annemlerde 2-3gun daha kalma istegim tartısmaya sebep oldu..bana ailemi kayırmamaı soyledi insan ailesini nasıl kayırmaz ya..bende olene kadar kayırıcam dedim evlendiimden beri saat dakika hesabıyla goruorum onları..cok istiosan git onlarla yasa bile dedi..suanda konusmuoruz ..hala evlendiimin ve onun ailesine tabi oldugumun farkında deilmisim bilmemne..sonuc bende gitmiorum biyere dedim..surekli baskı sıurekli kavgayla ailemi goruorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?