2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım ben de selininkine benzer nedenlerle giydiremiyorum.2 çift çorap giydiriyorum onun yerine.neva da sürekli hakısız yerlere gider,oralarda oturur,hattauyku tulumu giymez,sabaha kadar üstü açık yatar.dikkat etsen nereye kadar.Allaha emanetler artık.terleme mantar yapabilir dikkat.
belki sanattan tiksiniyordur olamaz mı?:))
bunu çok beğendim

ben de sıradan geçeyim
minnakım kolay gele anana geçmiş ola
furcu tzem geçer umarım sıkıntıların sen adam edersin onur'u
esrako neva da çok sever fındık,bademcevizi yani üç öğünü onlarla geçirebilir.kakadan bütün çıkmıyor parça parça oluyor ki bence normaldir
demek süper Belma artık trafikte:)hayırlı olsun

iyi pazarlar herkese
insanın cumartesi pazar bile yapıcak bi sürü işi olurmu yap yap bitmiyo bırak dağnık kalsın dedim en sonunda kendi kendime
yazamıyorum zaten ama en azından bi selam veriyim dedim :)))

trtcocukde aynısının turk versiyonu var peppee..peppeeyı ece cok sevio

ben de cok sevıyorum Pepe yı :)) ozellıkle de Şuşu nun hayranıyım Daha dogrusu Tusı trt cocukta kı neredeyse tum cızgı fılm lerı cok sevıyor,halıyle anne de ızlıyor hepsını :).. Manon,Afacan ve Yedıkafadar ve Pepe.. tabıı en onemlısı Gece Bahcesı... cok onemlı bızım ıcın cok D

bugun pazardan uyku tulumu aldım Tusı ye.. Gece bahcesı nın orjınal lısanslı urunu ıdı.. 15 lıra ya buldum.. Tusı nın ustunu actıgına hıc sahıt olmamıstım,dun gece uzerını acıp usumus oldugunu gorunce bugun ıcımden almak gectı.. sebze pazarında taş gıbı tulum buldum tesadufen..

ha bu arada yesıllıklerın tanesı 1 lıra olmus bu hafta.. Izmır den kargo ıle yesıllık ısteyecegım bu gıdısle. :/

afyonun en güzel yanı harika,kocaman bir pazarının olması sebzeler köylerden geliyor ve ucuz mesela harika maydonozların 4 tanesi 1 liraydı dün pazarda. ben de gönderebilirim haftaya istersen.

afyonun en güzel yanı harika,kocaman bir pazarının olması sebzeler köylerden geliyor ve ucuz mesela harika maydonozların 4 tanesi 1 liraydı dün pazarda. ben de gönderebilirim haftaya istersen.

pervincim temiz kalp ve iyi niyet birleşince ihtiyaca binaen çıkıverir karşına ayet meal hadis_işerif..

I love you baby..amanneeey gelion dimek. heycanlandım.

evrim iyi gunlerde gecelerde yani kullansın Kuzey tulumunu. ama 15 tl süpper fiyat .
ama pazardaki fiyatlra şaşırıyorum valla.
çunku annemlerin pazarınada antalyadan gelir herbişey uygundur.
ama olsun sizinde bahcenizde pırtıkıl agacı var limon aroması esiyor ruzgarla evinize...
(pırtıkıl afikimin uydurmasyon meyve tanımlaması)

yaff nurdaaannn
senin turkiyeye dönüş işin kesinleştiğinde hayaller kuruyorduk sen gel bize neler yer neler içeriz diye
yada dışarda buluşuruk diye..
aklıma geldide nerde kaldı hayallerimiz. yaff göremez olduk seni. hatta yazmaz oldun.
gun haricinde buluşak konuşak kardeşim yaa.

minnakım yaa
annene geçmiş olsun umarım kısa zamanda kendine gelir toparlanır size ve şevvale bulaşmk bişi değildir.
bu taşınma telaşı içinde Allah yardımcın olsun.

yaff herkes nerde
tv dede bişey yokki izliycek.

ne guzel.. en azından sende de elle tutulur bısıler var.. yok kuzum saolasın.. benım o dedıgım mubalaga zaten.. daha neler.. oralardan buralara sebze mı gelırmıs.. sımdı mıllet sanacak kı evrım ne kadar cımrıymıs :)) ıcımızden benı ıyı tanıyanlar bılır.. cebımde varsa harcarım da paylasırım da.. ama yanı geldıgım yer ıle burası arasında boyle ucurumlar gorunce sasırıyorum halıyle.. buna da alısırıss :)

saol tatlım.. ya napalım Rabbım saglık sıhhat versın, bunlara da alısırıss :))

yaff herkes nerde
tv dede bişey yokki izliycek.

ya toto yer mı goruyor allasenn :)) bıberon yıka, utu yap.. tusı ye bısıler yedırmeye calıs.. Ozy nın kara delık gıbı mıdesıne habıre bısıler yap :)) tv da var mı bısı..

herseferinde oldugu gibi bu seferde klasik tartısmmızı yaptık.annemlerde 2-3gun daha kalma istegim tartısmaya sebep oldu..bana ailemi kayırmamaı soyledi insan ailesini nasıl kayırmaz ya..bende olene kadar kayırıcam dedim evlendiimden beri saat dakika hesabıyla goruorum onları..cok istiosan git onlarla yasa bile dedi..suanda konusmuoruz ..hala evlendiimin ve onun ailesine tabi oldugumun farkında deilmisim bilmemne..sonuc bende gitmiorum biyere dedim..surekli baskı sıurekli kavgayla ailemi goruorum

gunaydınlarrr

oncelikle dr kontrolumuzu yazayım.

çok iyi çignenmeyen yani ogutulememis yiyeceklerin vitaminide tam anlamı ile çıkmazmıs. biz butun vermiyoruz zaten kırıp veriyoruz ne boyutta kırılmıs çıkıyor bilmiyorum hatun goruyorum dedi çok fazal vitamini olmuyor anlasılan hop diye yutuyor ece iki sn de tekrar istiyor çunku ubu durumda habire yedircem findik fistik diye ugrasmıycam belki ezeriz hosuna gider kasıkla veririz

gulizcim yesil zeytini sordum kukurt vs ne var yok adam anlamadı bos bos baktı normalde yiyebilir dedi
içeriginden endise ediyorsanız iyi markalar alın mesela taris tavsiye ederim dedi. bana oralardaki taris magazasını tarif etti :) bursa da varmı onuda biliyonmu diyemedim tabi :))
ama taris her markette vardır heralde.

son karma asımızı olduk bundan sonra uç ayda bir gelirsiniz dedi sonraki ilk randevu nisanda ve ası yokmus ne hos sonraki ilk ası agustosta yani 2 yasında hepatit asısı imis.

bundan boyle ayda 200 gr almalı imis bizimki iki ayda 400 yerine 350 almıs olsun dedik 12500 olmus 87 cm.

yine bunadn sonra artık kafa olcumu alınmayacakmıs ece nin kafa 46 cm idi sanırım . boy ve kiloda %90 da ama kafada %60 da minik kafam diye seviyorum ctesiden beri:)

vitaminleri kesebilirsiniz artık dedi buna sasırdım. bundan sonra hasta olup burnu vs akarsa verirsiniz o d onem yine onun harici vermenize gerek yok beslenmesi guzelse dedi. istahsız olup ac gezdiginde vs diye sordum verirsiniz o zaman dedi. sevindim her gun cile gibi agzını actırcam diye ugrasyordum gunde bir kere bile olsa.

merdiven çıkıyormu dedi dedim biraksak çıkıyor:)
dedikleriniz anlıyormu yorum yapıyormu dedi gel git vs diyormu dedi
dedim dha çok geldii oturduu vs gibi geçmis zaman diyor dedim uygun yerinde yapyorsa ok dedi evet dedim.

objeleri bol bolg osterip isimlerini soylemeye dvam edin dedi.

nisandan sonrada tuvalet egitimine baslanır artık yavasdan havalar ısındıkca dedi off diyorum bu tuvalet egitimi isinden çok çekiniyorum çok buyuk ugras geliyor bana. berkeye yuvada ogretivermislerdi 2 yasında ne kolay olmustu hazıra konmustum bundada hatuna guveniyorum insallah :)

bu arada cuma aksamı nazanlarla gorustuk ceren resmen iki kelime soyluyor. çok sasırdım
anne gittiii diyor mesela. anne ise gitti versiyonuda varmıs hatta onlar dedi. çok konusoyr bıcırb ıcır çok sasırdım iki kelime için çok erken diye hatırlıyorum.

bu arada kopek dislerinin hepsi çikmis hatta usttekine bir elledi elindeki spatula ile kanadı dis eti çok zorda su an istahi vs olmaması çok normal dedi . atesi ishali vs olmuyor dua edin hastanelik olan çocukalr var dis çikarırken dedi pek bi abartı geldi:) bundan sonra yani kopeklerden sonra arka azılar 2 yasından sonra çıkacak dedi bir aya rahatlar ve sonra uç bes ay rahat kalırız diye umuyorum sevindim.)

baska aklıma gelen olursa dr gorusmesine istinaden yazarım tekrar.
herkese iyi haftalar

Son düzenleme:

Abine çok geçmiş olsun. Eşinle de inşallah en kısa zamanda aranız düzelir.

buda benim saçlarımı boyattıktan sonraki halim lenslerde var ama pek belli olmuyo galiba..

Sen de çok güzelsin bebişinde, maşallah :)

Ben evde ayakkabı giydirmiyorum. Kilotlu çorap üstüne de altı kaymaz çoraplardan giyiyor. Taş üstünde duruyor, gidip taşa yatıyor, oturuyor gördüğümde halıya çekiyorum. Ev soğuk değil ama alt katta oturan olmadığı için taban soğuk oluyor, onun için de kombiyi ara ara normalden biraz fazla yakıyorum. Evin sıcaklığı genelde 22-23 derece oluyor. Şimdiye kadar bi sorun olmadı. Bütün gün ayakkabıyla dolaşması çocuğu bunaltır tatlım en azından ara ara çıkartmayı dene. Bir kaç saat kalın çorapla dolaşsın.

Annesi titiz çocuk o, bulamaç gibi boyaları ayağında görünce içi kalkmış yavrunun, napsın

"Benimle evlendin benim aileme tabisin" yaklaşımı canımı sıktı, yazıp da içini daha fazla bunaltmak istemem. Ama ailenle hasret giderme hakkını sonuna kadar savunuyorum canım

bu arada berke nin bobrek tası sorununun asıl nedeni olar hiper kalsiuri hastalıgı ece de varmı diye birkaç ay evel idrar tahlılı bakmıstım ama berkenin nefrologa sordum yeterlimi diye birde ultrason alırsak bobrekler iyi olur dedi emin olmak için ctesi çocuk dr umuza yazdırdım tum batın ultrason istegi çunku hani dogmundan beri aklımda organları yerli yerinde duzgun boyuttamı vs hamileyken bakıldı vs tamam ama neyse ordan çıktık hemen aradık dr un yazdıgı yeri yani sonomed i aynı gune randevu alamayacagımızı tahmin ediyordum hemen gelirseniz musait su an dendi hemen çıktık oraya gittik ama giderken bir stres yptım basıma agrı girdi saniki iste o ogun bugun kotu haberi alacagız vs diye gerildim çunku berke de de aynı dr istek yazmıstı aynı sonomed e gitmistik 6 aylıktı berke ve dr lar basımıza ususmustu cekim siarsında kahrolup çıkmıstık ordan tarih tekerrrur eder gibi hislere kapılırım ben salakca ama neyse gittik heyecanla sanki barız birsey var :) baktı dr hiçbirseyi yok hersey çok normal dedi karaciger safra kesesi mesane bobrekler mide hepsine bakılmıs oldu artık içim rahat çok sukur

günaydıng üzel bi hafta olur inşallahl..

PERVİN siteye girdim ilk senin yazılarını gördüm önce sana cevap yazmaya başladım..eşinin bu tavrını düşüncesine anlam veremiyorum onca zaten uzaktasın ğurbettesin eşinin iş ortamı arkadaşları çevresi var yine sana göre durumu daha iyi sen koca güne evdesin ve en zor işi yapıyorsun gecesiyle gündüzüyle tek başına bi evladı büyütüyorsun seni en iyi onun anlaması lazım bunaldığının sıkıldığın seninde mutlu olacağın yerde kalmak istemeni anlaması lazım... tabiki herkesin kendi ailesi sen onun annesine gitmek istemiyor değilsinki sadece süre olarak birkaç gün daha kendi annende biraz fazla kalmak istiyorsun hepsi bu... inşallah hatasının farkına varır birde bunları bu şekilde düşünse zaten senin haklı olduğunu anlayacak...

ELİFİM pazar konusunda şanslıymışsın...ne güzel büyük ve uyğun bi pazar... bizimde pazarımız önceden öyleydi uygun ve açıok bi pazardı şimdi kapalı pazar yaptılar pazaar gidemiyoruz yeri çok ters ve buzhane gibi içerisi çok soğuk birde köylülerden pek gelen yok herkese pazarda yer satmadılar genelde buranın esnafı yer aldı o yüzden sıkıntımız büyük eskisi gibi uygun ve taze sebze meyve bulamıyoruz....

ECE konusuna gelince iştahsızlığı belki birkaç gün geçici olabilir biraz bekle yine bu şekilde iştahsız olursa şurubu verebilirsin...

NURDANI inan bende çok özledim önceden gün içinde mutlaka girerdi hatta geceleri dahi girerdi ama artık ondan mahrum kaldık... aramızda kilometrelerce yol vardı hatta ayrı bi ülkedeydi ozaman bile sık giriyordu şimdi bize çok çok yakınlaştı ama artık kendisine hasret kaldık...

EVRİMİM hayırlı olsun uyku tulumunuz... cidden çok iyi fiyata almışsın hemde gece bahçeli:)) gülü güle giyip mışıl mışıl uyusun kuzymuz:)))

ÇİNGENEM ESRAM bağırmaları hiç iyi değil karışmasalar daha iyi o ona bağırıyor diye bi postada biz birbirimize giriyoruz kısır bi döngü bu bi orta yolu tutturamıyorlar karışsalar bi dert karışmasalar bi dert...

AYAKKABI konusunu bıraktım artık çarık çorablardan giydiriyorum biraz kayma olsada kısmen daha iyi gibi olmadı artık iki kat çorap giydircem..

MAVİŞ KIVANÇ çok tatlı olmuş maşallah büyüyorlar git gide..

SELİN cumartesi akşamı mağdur oldu.. akrabamıza oturmaya gittik 27 aylık kızları vardı daha önce bayramlarda falan bir araya gelince çok iyi anlaşıyorlırda neyse onlara gittik kapıdan girer girmez kız hemen seline hadi gel benim odama gidelim oynayalım dedi çok düzgün konuşuyor maşallah.. neyse kız önde selin arkada bende selinin arkasındayım yanlız bırakmıyorum çünkü çocuk bu belli olmaz daha öyle demeden döndü kız arkasını seline bi tane çaktı çattt etti yanağına aynı anda birden iktirdi git burdan diye sinir oldum yavrum selinde anlayamadı ne olduğunu neyse hemen aldım selini getirdim salona ama sorun hep devam etti selini ne kadar gözümün önündede tutsam aynı odada olunca yanına sevmeye oynamaya diye gelior birden selini bi iktiriyor git burdan diye yavrum kaç kere düşmenin eşiğinden döndü birde selin eline ne oyuncak alsa geldi selinin elinden aldı kızım mağdur oldu tamamiyle bende deli oldum oda çocuk laf anlamıyor annesi yapma etme o senin kardeşin arkadaşın diyor anlamıyor.....bir daha çocuklu insanlara gitmeyi düşünmüyorum...

dün akşam yine bizimde kriz akşamımızdı selin gece ağla ağla noldu bilmiyorum bir yerimi ağrıdı yoksa şu köpek dişlerimi bilemiyoruz çılgın gibi bağırdı ağladı sonra zar zor uyuttuk.. bizden haberler böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…