"Benimle evlendin benim aileme tabisin" yaklaşımı canımı sıktı, yazıp da içini daha fazla bunaltmak istemem. Ama ailenle hasret giderme hakkını sonuna kadar savunuyorum canım
ben eceye zarar veren cocuklara bagırıorum valla ister anası olsun ister 7 sulalesi..yazık cocuk yok yere tokat yemis
ayy pervin ya.eşini en iyi sen tanırsın ona nasıl muamele edecegini en iyi sen bilirsin ama
emraha vurgulaman gereken buyuklerin gönlünü hoş tutacagındır.
onun annesi babası eger kırılacaksa tabi fazla kalırım gibi cümleler kur.
yada kendi kız kardeşini örnek ver
ama sen böyle yazdıkça abimle yengem aklıma geliyor. onlarda her tatil öncesi küs gelip küs giderler. senin annen benim annem mevzusu yüzünden.
ama şuda bi gerçekki erkeklerin değil anne babanın hissettikleri öenmli.
ortayolu bulmak lazım 2 tarafında gönlünü hoş tutmak lazım.heleki torun oldukdan sonra çok hassaslaşıyorlar.
seninde ortayol buldugunu emraha anlatman lazım açıkca.
ne fazla ne eksik.
çünkü bizim gelin 20 gunluk tatilde elinden gelse 3 gun bizde kalıp gidecek ama annem babamda buna çok içerliyorlar.
çok buyuk beklentilerle evlendirdiler abimi. tek gelin diye çok aşırı sevgi gösterdiler hertürlü fedakarlıkda bulundular ama yengem bundan şımardı ve şimdi kimsenin sevgisi kalmadı.
mesela babam hep derki gelip benm evimde 1 hafta suratını asıp oturacaksa hiç gelmesin der.
ve gerçekdende öyle. senin kayınvalidende mutsuz 10 gun geçirecegine 1 hafta mutlu şen şakrak vakit geçirmen tabikide daha iyi.
bunu vurgula emraha.
onlarda kalmak sadece ye iç yat aynı evde nefes al olmamalı.
bişeyler paylaşıldgı zaman 2 tarafda zevk alır...
canm işteanlatmak istediğim buguli aydın seni bi bayram goturmesin yada yazın annenlere gondermesin ne hissedersin...bende hep sizin gelini dusunuorum ama annesi babası seninkilerle aynı sehirde bizde oyle deil..ben hep uzagım ..vede baskı hissettikce ii seyler yapacagım varsada yapmıorum..simdi gitsem aklım hep ailemde kalacak yalanmı soyliim rol yapamam oda bunu bilio kızdıgı ise bu zaten ..oyle balım ben 2 ayda onlarda kalsam doymazlar eceye..benim mutlulugumu kimse onemsemio ama bakarsan ben mutlu olayım nefes alayım die gidiorum
pervincim;
kırılmakta çok çok haklısın.. ailenden uzakta olmayı çok iyi bilirim ki sen bi de yurt dışındasın. sonuçta onlara gitmicem demiyosun ki.. 1 hafta ist 2 hafta adapazarı sonra yine ist di mi? e zaten eşit durum. ama bence annenlere biraz fazla öncelik vermen çok çok anlaşılabilir bir durum. ama benim 6 yıllık evlilikten sonra gördüğüm bildiğim şudur ki; bir erkekle asla inatlaşmıcaksın... suyuna gidip ama yine istediğini yapacaksın. ama tatlı tatlı.. yavaş yavaş, inatlaşınca iş daha zora biniyor. bi de arada gerginlik oluyor. e ozaman da ne anladım ben o tatilden? eşler arasında en büyük sorunlardan biridir hep senin ailen benim ailem. önce ekonomi, sonra bu.. sakin sakin anlat tam olarak ne istediğini eminim anlayacaktır. biliyorum çok kırıldı yüreğin ama...tatsızlıktan iyidir değil mi?
pervinnn
ama gel sen tamammı.mutlaka gel
bak ilk geldiğin hafta değilde son gidecegin hafta istanbul buluşmaları yapalım.gunduzlerin doluolunca gecde sıkılmazsın.bi gün bende bi gun esrada buluşuruk.
ama sadec sen gel elifle değil.bi gunde AVM yaparız ozaman elifde gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?