ben bilmez!!! karşıda oturuyorum diye dışlamayın beni ama yaaaaaa!!!!gizmo tamam gelirik sanada gelrik hatta o hafta full izinli olayım sevgili patronumdan:)
Merhabalar,
ESRAKO maşallah Ece ye çok güzel boy kilosu. Verdiğin bilgiler için teşekkürler.
PERVİN çok can sıkıcı gerçekten,Tabi herkesin eşi farklı ama biz birbirimize ters gittikçe de çözümden uzaklaşıyoruz iyice geriliyoruz bu tip durumlarda. Sabit fikirlidir benim eşim malesef.
Sen kendi çözümünü en iyi kendin bilirsin.
Bu durumlarda çocuklar hemen hissediyor yalnız, huzursuzluk sensörleri çok kuvvetli çok şaşırıyorum bazen...
Çorba tarifleri için teşekkürler GÜLİ hemen denemek istiyorum.
SİBEL, üzüldüm gerçekten ben de belli bir noktaya kadar müdahale etmiyorum ama bazen gerekiyor gerçeken...
cok tskler canlarım benim iiki varsınız
ESRAKO sevindim birşey çıkmamış gözün aydın ama insan elinde olmadan acabamı derken kendi kendini yıpratıyor...
ay nebili ben unutmusum anacım 1,5 yasında iki kelime oluyormuydu yada bizim berke erken konusmadı ondanmı bana garip erken geldi ece de daha oyle bir hareket yo k tek kelime her dedigimiz soylemeye çalısıyor bazıları net bazıları tınıları uyuyor sadece .esrako
gözun aydınn.içindeki endişelerin temiz çıkmış olması süpper.
insan ister istemez tedirgin oluyor.
bu aralar bende afikin pipisine takdım mesela;
diğer bebeklerinkine göre çok minik gibi duruyorda. sadece pipi kısmı değilde torbalarda sankim küçük gibi diğer bebiklere göre.
bunu doktora göstermem gerek .hep aklıma takılıyor
ayrıca ceren in 2 kelime kullanması normal çok şaşılacak bişey değil.
cülizin alpellası 3 kelime kon usuyor ya unuttunmmu.afikde baba gitti.bebi yok gibi laflar ediyor. hatta ciddi ciddi demeye başladı 2 gundur.
aydın konusurken lafın arasından bi kaptı kelimeyi
ciddi ciddi diyor şimdi aklına geldikçe..
aile görüşmek çok güzel dimi.
bizdecuma akşamı nesrinlerdeydik.yedik içtik saolsun zahmet etmiş bissürü şey hazırlamış.eşlerinde anlaşabiliyor olması çok buyuk avantaj bence.
gypsy esramın eşiylende bi kaynaştılarmı temamdır!
esracım maşallah eceye! herşey de çok tem,z çıkmış ne güzel gözün aydın. aslında yaptırmak gerekiyor gerçekten bu taramayı.
sibel üzüldüm seline canım yaa! ama inan bana böyle ola ola survivor olmayı öğreniyorlar. yarın öbür gün o da kendinden küçük bi çocuğa vurabilir ve sen engel olamayabilirsin. çocuklarda bir dönem bu maalesef. ben de gördükçe çok üzülüyorum ama yapacak bişey yok gibi. yarın öbür gün okula kreşe gidecekler, itilip kakılacaklar da itip kakacaklar da.. hayat böyle bişey ve öğrenmek zorundalar. ada da gördüğü her çocuğu sarılıp öpmek istiyor. ama çocuklar çok acımasız çok!!! hepsi öyle olacak inan bana. dün akşam mesela görümcemler geldi bize. onun da oğlu 2 yaş 2 aylık. ve hiçbişey paylaşmıyor. ada sürekli öpmek sarılmak için peşinden gidiyor, oyuncaklarını veriyor filan habire dayak yedi , itildi, düştü. elbette görümcem de ben de müdahale ettik ama saniyelik işte. çok da karışmamak lazım aslında belki. kendilerijni korumayı öğrenmek zorundalar. gecenin sonunda adanın elindeki oyuncağı çekerek almaya kalktı oğlan. ada bi patlattı, döndü gitti tırıs tırıs.. 2 saatte öğrendi hayatı maalesef.. keşke böyle olmasa , sevgi verdiğinde hep sevgi görse ama diil işte. her zaman yanlarında olamayacağız maalesef...
ESRAKO onca saat sayfada kaldım dr. notları hakkında yazdıklarını görmemişim yuhh yani bana 4 göz oldum hala göremiyorum :))) cidden çok güzel bilgiler teşekkür ederim ecenin gelişimide çok güzel maşallah ona.. bende tuvalet eğitimini havalar düzelince düşünüyorum yavaştan başlamayı büyük ihtimal nisan mayıs gibi olur bizimde... diğer bilgiler içinde ayrıyetten çok sağol:)))
GÜLİZ nerdeki merak ettim hiç girmedi bugün topiğe....
alışırsın herhalde ama sever misin bilmem.ben sevemedim
ecenin porsiyonlar yarımdanda asagı dustu dis cıkarıo meyve suyuda icmio iice vitaminsiz kalıo suprvit versemmi
evrimyeşil gözlü upuzun kızıl saçlı idealist diyetisyen ne dedi sana.
soonuçlar ne? ne ye ne iç dedi?bi anlatıver hele:))
herkese toplanırız dedik bi topiğe gelemiyoruz..(
Tuba dündne beri ateşlendi..gece yanımda yatırdım biri sağımd abiri solumda sabah kadar sırayla kalktılar..zorlandımmı hayır...şükür ettim ikiside yanımda diye..:))
şu anda ablamız iyi bugün okula gitmedi..
yaf adaş gözünün önüne gelmiyor ama tam bonus oldu yaa bi acayip kabarıyor falan
nasıl kestiricem kıyamam bilmiyorum kışın ellememde yaza bakıcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?