:)))))) heee dooru valla aynen öyle oldu! ama naapiyim şekerim, kaçan balık büyük oluyo işte!! :))sibelll yerim senide mağdur kızınıda
ya güldüm kızma mağdur yazmışsın ya bi hoş oldum ne bileyim
benim oğlum varya bu tusi canavarının elinde ne mağdur olmuştu 2 gün oğluşumun gözyaşı durmadı
oğluma hep bağırdı külhnbeyli gibi
o zaman bağırdı şimdi olsa pataklar herhal
iyi oldu antalyalara gittiği oğluşum çok korkuyodu zati ondan
bak gizem ne güzel anlatmış ada herkese sarılmak istiyormuş falan filan sor bakalım gizeme yahoşum adaya hep yapıştı sarılmak istedi ama adacık oğluşumu istemedi hep itekledi eee etme bulma dünyası
tabii bunlar latife sadece bu dönemlerde geçecek onlarda yeri gelecek pataklayacaklar mağdur olma durumu yok yani ortada sen rahat ol bebem
ahanda budur işte! yirim seni küçük kıvırcık kafa!!!adam beni sabahtan beri wcye sürüklüyor
önce wcnin önüne geliyoruz ışığı gösteriyor ıhhıhh diye ışığı yakıyoruz
sonra giriyoruz kollarını sıvıyor kucağıma tırmanıyor lavaboda suyla oynamaya çalışıyor
artık bin kere aynı şeyi yapmaktan bana gına geliyor artık yeter diyorum ve birdaha dediklerini yapmıyorum geçiyorum salona tv izlemeye yanıma geliyor bi yalvarmalar yok gelemem anneciğim kusura bakma diyorum tip tip suratıma bakıp gidiyor
sonra bir su sesi duyuyorum bilin bakalım nereden geliyor
canım çok geçmiş olsun...herkese toplanırız dedik bi topiğe gelemiyoruz..(
Tuba dündne beri ateşlendi..gece yanımda yatırdım biri sağımd abiri solumda sabah kadar sırayla kalktılar..zorlandımmı hayır...şükür ettim ikiside yanımda diye..:))
şu anda ablamız iyi bugün okula gitmedi..
ESRAKO eceye maşallah..tahlil sonucununda iyi çıkmış.Doktorun bilgileride iyi geldi saol.bende bu aydan itibaren vitamini kesmeyi ve hasta ve de iştahsız oldunc ara verymeye karar vermiştim.hoş bizim doktro 1 yaşındna sonra gerek yok demişti ama..:))
Tuvalet eğitimi of of erkek bebekelrede biraz daha geç uygulanması daha iyi diye düşünüyorum..
PERVİN eşinle boşuna zıtlaşma senin istediğin olur hem onu hem kendini üzme..gelmek istiyorsan çık gel..
aşırı bunaldığın için ayrıntıya takılma..
çok şaşırmıştım..çünkü herkes kendi çocuğunu çekip savunurdu ne yapalım oda çocuk diye ..senin yaşadığın durumu ben kalabalıkta ok yaşamıştım..YUSUF tam tersi pat küt giriyor
olumsuz disiplin davranışları
dayak
kilitleme
küsme
sözle horlama
bagırma beddua
sevgi esirgeme
alay küçümseme.
gunaydınlarrr
sinirlerim bozuk acım diyetteyim oglen bir saat tepiniyorum ve hala 75,4 um acaba çokmu hizli yuruyorum kas mı yapıyoum vs diye dusunmekten kendimi alamıyorum.
ilk basladım bir haftada pat pat kilolar gdiyordu nolduysa yılbası aksamı yedim diye oldu ne is anlamadım vucutmu sastı ne
uzerinden 10 gun geçti yahu yılbasınınhala kilo vermis degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?