pervin
nesrin bi domates çorbası yapmış sütle
çok lezzetliydi.
afikde bayıldı :)üstüne kaşar rendesi ekleyincede mühteşem oliii:)
yagda azcık un ve bi diş sarmısak rendesini kavur.üzerine domates sosu ve salça ekle.accık kavurunca 2 bardak süt ve aldıgı kadar su ekle pişir. ben azcık şehriye ekledim daha tok tutsun diye ve haşlanmış tavuk parçaları attım
pervinnn
ama gel sen tamammı.mutlaka gel
bak ilk geldiğin hafta değilde son gidecegin hafta istanbul buluşmaları yapalım.gunduzlerin doluolunca gecde sıkılmazsın.bi gün bende bi gun esrada buluşuruk.
ama sadec sen gel elifle değil.bi gunde AVM yaparız ozaman elifde gelir.
bende iyiki varım dimii
adam beni sabahtan beri wcye sürüklüyor
önce wcnin önüne geliyoruz ışığı gösteriyor ıhhıhh diye ışığı yakıyoruz
sonra giriyoruz kollarını sıvıyor kucağıma tırmanıyor lavaboda suyla oynamaya çalışıyor
artık bin kere aynı şeyi yapmaktan bana gına geliyor artık yeter diyorum ve birdaha dediklerini yapmıyorum geçiyorum salona tv izlemeye yanıma geliyor bi yalvarmalar yok gelemem anneciğim kusura bakma diyorum tip tip suratıma bakıp gidiyor
sonra bir su sesi duyuyorum bilin bakalım nereden geliyor
herkese toplanırız dedik bi topiğe gelemiyoruz..(
Tuba dündne beri ateşlendi..gece yanımda yatırdım biri sağımd abiri solumda sabah kadar sırayla kalktılar..zorlandımmı hayır...şükür ettim ikiside yanımda diye..:))
şu anda ablamız iyi bugün okula gitmedi..
bundan daha onemli ne olabilirki..al iste huzur kactı hevesim gittiPervinim.. tek bıldıgım evdekı huzur, zengınlık bu dur.
günaydın,
Alperen'in köpek dişlerinin 2 tanesi uç vermiş, son azıda epey cıktı. bir gün ishal bir gün kusma derken hafta sonu dün bırakamadım kuzumu çünkü elimi bırakmadı hiç 3 gündür. o yüzden gelmedim işe. bugünde ağlayarak bıraktım içim parça parça. merak etmişsiniz evde net olmadığı için giremedim.
keyifsiz günler geçiriyorum hiç tadım yok. geçmişi okudum ama yorum yapacak mecalim yok, içimden iyi dilekler geçti, özellikle esrakom cok teşekkür ederim zeytin bilgisine.
oglusuna nice nice guzel yıllar sizlerlee birliktee
ben de senin gibi düsünüyorum canim..zaten 3 yasinda zorunlu olarak gidecek..nisanda felan yarim gün baslayarak vermek bence de en mantiklisi..simdi bile vede durmuyor..abisini ariyor..ya da gezmek felan istiyor..yaza daha da büyük olacak ve arkadas cevresi olmasi acisindan iyi olacak..bakalim artik..özgülcüm oglunun dogum gunu kutlu olsun mutlu olsun senelerce..:)
kreş konusunda yarım gun olabilir.
tam gün için bence çok uzun dicekdimki senin kız zaten sensiz durabiliyor!
sosyalleşmesi açısından paylaşmayı ögrenmesi açısından iyi olur bencede.
zaten kreş eğitmenleri bu konuda hem bilgili hem tecrubeli
gunaydınlarrr
oncelikle dr kontrolumuzu yazayım.
çok iyi çignenmeyen yani ogutulememis yiyeceklerin vitaminide tam anlamı ile çıkmazmıs. biz butun vermiyoruz zaten kırıp veriyoruz ne boyutta kırılmıs çıkıyor bilmiyorum hatun goruyorum dedi çok fazal vitamini olmuyor anlasılan hop diye yutuyor ece iki sn de tekrar istiyor çunku ubu durumda habire yedircem findik fistik diye ugrasmıycam belki ezeriz hosuna gider kasıkla veririz
gulizcim yesil zeytini sordum kukurt vs ne var yok adam anlamadı bos bos baktı normalde yiyebilir dedi
içeriginden endise ediyorsanız iyi markalar alın mesela taris tavsiye ederim dedi. bana oralardaki taris magazasını tarif etti :) bursa da varmı onuda biliyonmu diyemedim tabi :))
ama taris her markette vardır heralde.
son karma asımızı olduk bundan sonra uç ayda bir gelirsiniz dedi sonraki ilk randevu nisanda ve ası yokmus ne hos sonraki ilk ası agustosta yani 2 yasında hepatit asısı imis.
bundan boyle ayda 200 gr almalı imis bizimki iki ayda 400 yerine 350 almıs olsun dedik 12500 olmus 87 cm.
yine bunadn sonra artık kafa olcumu alınmayacakmıs ece nin kafa 46 cm idi sanırım . boy ve kiloda %90 da ama kafada %60 da minik kafam diye seviyorum ctesiden beri:)
vitaminleri kesebilirsiniz artık dedi buna sasırdım. bundan sonra hasta olup burnu vs akarsa verirsiniz o d onem yine onun harici vermenize gerek yok beslenmesi guzelse dedi. istahsız olup ac gezdiginde vs diye sordum verirsiniz o zaman dedi. sevindim her gun cile gibi agzını actırcam diye ugrasyordum gunde bir kere bile olsa.
merdiven çıkıyormu dedi dedim biraksak çıkıyor:)
dedikleriniz anlıyormu yorum yapıyormu dedi gel git vs diyormu dedi
dedim dha çok geldii oturduu vs gibi geçmis zaman diyor dedim uygun yerinde yapyorsa ok dedi evet dedim.
objeleri bol bolg osterip isimlerini soylemeye dvam edin dedi.
nisandan sonrada tuvalet egitimine baslanır artık yavasdan havalar ısındıkca dedi off diyorum bu tuvalet egitimi isinden çok çekiniyorum çok buyuk ugras geliyor bana. berkeye yuvada ogretivermislerdi 2 yasında ne kolay olmustu hazıra konmustum bundada hatuna guveniyorum insallah :)
bu arada cuma aksamı nazanlarla gorustuk ceren resmen iki kelime soyluyor. çok sasırdım
anne gittiii diyor mesela. anne ise gitti versiyonuda varmıs hatta onlar dedi. çok konusoyr bıcırb ıcır çok sasırdım iki kelime için çok erken diye hatırlıyorum.
bu arada kopek dislerinin hepsi çikmis hatta usttekine bir elledi elindeki spatula ile kanadı dis eti çok zorda su an istahi vs olmaması çok normal dedi . atesi ishali vs olmuyor dua edin hastanelik olan çocukalr var dis çikarırken dedi pek bi abartı geldi:) bundan sonra yani kopeklerden sonra arka azılar 2 yasından sonra çıkacak dedi bir aya rahatlar ve sonra uç bes ay rahat kalırız diye umuyorum sevindim.)
baska aklıma gelen olursa dr gorusmesine istinaden yazarım tekrar.
herkese iyi haftalar
.
Sen de çok güzelsin bebişinde, maşallah :)
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?