esrakoo
bak senin için yazıyorum
ergenlik döneminde çocuk anneyi yerden yere vurur.arkadaş ortamını 9-10yaşına kadar anne baba istediği şekilde oluşturmalı yoksa çocuk kendi oluşturur. çizginiz dışına çıkabilir.10 yaş altın çagdıranne baba telkinlerine açıkdır.ergenlik fırtınadır ve 10 yaş tamda fırtına öncesi sessizlkdir.sabır ve bilgibirikimi gerekir.
çocugunuzu anlayın size verdiği mjları dogru okuyunki bu dönemi hasarsız atlatın.
gelişim dönemlerini mutlaka bilmelisiniz.
çok tesekkurler canım bilgi için nettende ara ara okuyorum ama insan sabrını zorlayan hareketler yaptıgı için okuduklarım puffff uçup gidiyor
ama iki gundur daha ilimliyim o beni arada yine tersliyor git yaa bıktım senden yaa seklinde uzuluyorum ogulm hemen bunları diyorsun bana diyorum sakin olunca ben iki dk sonra gelip ozur diliyor:) hep sabır hep sabır bakalımnereye kadar
ah ozgulcumm daha buyusun bak gor son yıllar daha bir kabus oldu eskiden çok terbiyeliydi birsey der kotu anında ozur dilerdi simdi umrumda degil modunda sonra yine gelip diliyor ama her dakka kotu soz soyleyip iki dk sonra ozur dileyen çocuga da yinede ofkeleniyosun bu sefer niye diyorsund iye berke çok terbiyeliydi bize en ufak bir kotu soz soylemezdi boyle oldu bu aramerhaba arkadaslar!!!
masallah bütün bebislerimize!!!hepsi birbirinden tatli...ama yahonun o saclari ayri bir karizma yani..o konusmasa ne yazar..masallah cok cin fikirli ve süper zeka bir cocuk olacak eminimki..
Deryam Tubise coookkk gecmis olsun canim...tez zamanda iyilesir insallah...
Pervin bence de cok önemseme..insan ister istemez kendi ailesi ile daha fazla zaman gecirmek istiyor..özelliklede kardesleri ya da kafa dengi arkadaslari felan varsa..yoksa neden gitmek istemeyesinki..bence tadini hic kacirma...bak keyfine..
Esrako masallah eceye...gelisimi cok iyi gidiyor...diyet konusunda da bir anda düsebilir kilon...ama illakide faydasini görmedim diyorsan sana benim yaptigim beslenme programini önerebilirim..ablam ve kardesimde yapiyor suan...türkiyede iki misli pahalli ama ömürboyu uygulayabilecegin bir program..metabolik balance...ben tavsiye ederim...
kesin kopek dislerindendir ece de en huysuz gunlerinde gece de uyanmaya basladı yine onlardan sanırım bizim uclar çıktı ama dis tam uzayana kadar sıkıntısı surermisgünaydın,
Alperen'in köpek dişlerinin 2 tanesi uç vermiş, son azıda epey cıktı. bir gün ishal bir gün kusma derken hafta sonu dün bırakamadım kuzumu çünkü elimi bırakmadı hiç 3 gündür. o yüzden gelmedim işe. bugünde ağlayarak bıraktım içim parça parça. merak etmişsiniz evde net olmadığı için giremedim.
keyifsiz günler geçiriyorum hiç tadım yok. geçmişi okudum ama yorum yapacak mecalim yok, içimden iyi dilekler geçti, özellikle esrakom cok teşekkür ederim zeytin bilgisine.
mutlu yıllar oglusuna ozgulcum nice y asları olsun insallahayin 6 sinda oglusum dogum günü vardi..ama burada tatil oldugu icin arkadaslariyla kutlayamadi..o yüzden pazar günü sinemada kutlayacagiz..ilk defa arkadaslariyla kutlayack yavrum...tam 7 yasinda oldu oglum..benim huysuz,cok bilmis ama bir o kadar da duygusal yavrum...ah Esrako seni cokkk iyi anliyorum..su siralar diyologlarimiz bizimde zor..inan laf atlatmakta cok zorlaniyorum..ama ne yapalim annelik..hep sabir hep sabir...
benim oglum da yaz dogumlu ece gibi temmuz ve hiç okul arkadasları ile kutlayamadı içinde uhte kaldı herkes biryerledde oluyor tatil donemi olunca
seneye krese baslamasini planlamistik..ama oglumun kres ögretmeni bahardan baslamasinin daha iyi olacagini söylemis..havalar isininca vermek bence de mantikli olabilir..daha rahat alisir...sizce???
berke 22 aylıkken krese basladıgı için benim içim acıyor erken yasta gitmek zorunda kalan bebeklere.
ece nin çok buyuk bir aclgı olmadıgı surece kres yuva sosyalo rtam acısından 4 yasına kadar falan yollamayı pek dusunumyorum simdilik fikrim bu ama benb erkeyi sabah 7 aksam 7 bırakmak zorunda kaldım çok uzundu yarım gun belik guzel olabilir
birde her resmin sag altında köşede başlık kategorisi var
ben aslında grup gurup yapmıştım ama buraya karışık eklenmiş.
tüm konular 1-2-3-4-5-6diye sayfa numaraları var..
hepsini tektek kaydetmek gerekiyor bende tek resimle halledilir sanmıstım ama yokk