2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok tesekkurler canım bilgi için nettende ara ara okuyorum ama insan sabrını zorlayan hareketler yaptıgı için okuduklarım puffff uçup gidiyor
ama iki gundur daha ilimliyim o beni arada yine tersliyor git yaa bıktım senden yaa seklinde uzuluyorum ogulm hemen bunları diyorsun bana diyorum sakin olunca ben iki dk sonra gelip ozur diliyor:) hep sabır hep sabır bakalımnereye kadar

ah ozgulcumm daha buyusun bak gor son yıllar daha bir kabus oldu eskiden çok terbiyeliydi birsey der kotu anında ozur dilerdi simdi umrumda degil modunda sonra yine gelip diliyor ama her dakka kotu soz soyleyip iki dk sonra ozur dileyen çocuga da yinede ofkeleniyosun bu sefer niye diyorsund iye berke çok terbiyeliydi bize en ufak bir kotu soz soylemezdi boyle oldu bu ara

kesin kopek dislerindendir ece de en huysuz gunlerinde gece de uyanmaya basladı yine onlardan sanırım bizim uclar çıktı ama dis tam uzayana kadar sıkıntısı surermis

mutlu yıllar oglusuna ozgulcum nice y asları olsun insallah
benim oglum da yaz dogumlu ece gibi temmuz ve hiç okul arkadasları ile kutlayamadı içinde uhte kaldı herkes biryerledde oluyor tatil donemi olunca

seneye krese baslamasini planlamistik..ama oglumun kres ögretmeni bahardan baslamasinin daha iyi olacagini söylemis..havalar isininca vermek bence de mantikli olabilir..daha rahat alisir...sizce???

berke 22 aylıkken krese basladıgı için benim içim acıyor erken yasta gitmek zorunda kalan bebeklere.
ece nin çok buyuk bir aclgı olmadıgı surece kres yuva sosyalo rtam acısından 4 yasına kadar falan yollamayı pek dusunumyorum simdilik fikrim bu ama benb erkeyi sabah 7 aksam 7 bırakmak zorunda kaldım çok uzundu yarım gun belik guzel olabilir

birde her resmin sag altında köşede başlık kategorisi var
ben aslında grup gurup yapmıştım ama buraya karışık eklenmiş.
tüm konular 1-2-3-4-5-6diye sayfa numaraları var..

hepsini tektek kaydetmek gerekiyor bende tek resimle halledilir sanmıstım ama yokk tek tek kaydettim okuyacagım ilk firsatta eline saglık çok sagoll

arkadaşlar bebişlerin ayak numaralarını sormuştum ama gözden kaçtı galiba bi cvp göremedim.. ilkenin ayak numarası 21 sizce çok küçükmü bana küçük geldi çok önemli değil belki ama merak ettim :)

ben geldım...
ev tasındı dun,annemdeyım suan.kalorıfer nezaman yanarsa ozaman düzeltıcez evı.sogukta hıç kolı acıp yerlestırcek halım yok
hava cok soguk 2 kere hastalıgın eşiğinden döndüm.gece atesım cıktı ama sonra terleyıp attım.inşallah hastalamam.Şevval durmadan hapşuruyo inşalah kuzumada bıse olmaz.
cok yorucuymus ev toplamak kıı cogu seye elımı bıle süremedım.Hakan yalnız hallettı asıl iş yenı evde.yıkanacak ütülenecek okadar cok sey varkı.neyse anlatıpda hepten terelellım olmıyım.dinlenmeye cekıldım :)

gecmıse bakmaya fırsatım olmadı ama Tuba hastaymıs heralde gecmıs olsun Deryacım

Özgül oğlunla nıce yenı yaşlara inşallah.kres bencede yarım gun cok ıyı gelır Hayata.arkadas ve sosyallesme açısından.

Pervıncım Tr konusu sorun olmus anladıgım kadarıyla.bu konuyu tartısma halıne getıren kayınvalıde vs ve eslerı hıc anlamam.nasıl kendı ailenı kayırma dıyebılırkı.onu nasıl annesı dogurduysa ve o nasıl annesıne ailesıne baglıysa,senınde kendı ailenın yanında daha fazla durmanı anlaması lazım.kaldıkı sen yalnız gelıyorsun.beraber gelsenız yarı yarıya yapıp öle kalırsınız 2 tarafta ama sen yalnız gelıyorsun cok dogal orda daha az kalmak istemen.muhtemelen halletmıssınızdır ama konu cok sıcakkken fazla ısrarcı olmamakta fayda var yada kırgın durmamakta.hersey guleryuz ve tatlı dılle hallolur dıe düşünüyorum

Gülimm bilgiler şahanedır mutlaka.hepsını kopy yapıcam,vakıt ayırıp ugrasmıssın cok saol.özenle okuyup uygulamaya gayret edıcem

Yahoyu gördümmm merınossss yaa tammm.Şevvalde aynı durumda,süreklı musluk aksın oda ellerıyle suyla oynasın.gun ıcınde 50 kere yapmak istiyo ve banada gınaa gelıyo

Son düzenleme:
canim hayat normal ayakkabida 22 felan giyiyordu..ama yaklasik 2 ay önce bot aldim 24 numara...sanirim marka ve ayakkabi cesidine göre degisiyor..ayrica 21 de normal su aylarda...

hadi hayirli olsun ve gecmis olsun diyeyim canim...insallah cok mutlu,huzurlu ve güzel günler bekler sizi yeni yuvanizda...aman kendine de en önemliside sevvale cok dikkat et..hasta etmeyin yavrucagi...

Esra sanirim Berke tam ergenlik arefesinde ya da ergenlik caginda..gercekten zor günler bekliyor benide..ayrica ben de cok sabirli bir anne degilim..sinirlerime bazen ben de hakim olamiyorum malesef..özellikle Mehmet kaan okulda cok ayip laflar ögrenmis..sürekli isim takmalar felan.sinir ediyor bizi ..allah kolaylik versin hepimize...

canim hayat normal ayakkabida 22 felan giyiyordu..ama yaklasik 2 ay önce bot aldim 24 numara...sanirim marka ve ayakkabi cesidine göre degisiyor..ayrica 21 de normal su aylarda...

hımm 24 numarada ilkeye kocaman olur 22 bile ayağı çok hareket etti içinde bende almadım 21 aldım teşekkür ederim..

ayakkabi no da boy kilo gibi goreceli ve ayakkabiya gore degisio..ecenin 2 cizmesi var 21 no biri girerken zor girio ama ucu bol birininde bacaklarda fermuarı kapanmıo ama ucu bol..bi tam ortapedik ayakkabısıvar 21 o ise 25no gibi bosbol trden yolladılar hepsini..hem kucuk olsa ne olcak ayak kilo gibi deilki yedirde buyusun..bence bu tıp konulara cok takılmaya gerek yok onemli olan saglıklı olması

Uzun zamandan beri girsemde yazamıyorum beni merak eden arkadaşlarım sağolun gördüm düşünülmek güzel şey mucks :)
Ya uzun zamandır ya bedenim ya beynim yorgun her günüm dolu dolu geçiyor spor, Özde ve Deniz işten ayrıldı pasta cafe tarzı bir yer açıyoruz bakalım şansımızı deneyelim belki tuttururuz bundan sonra artık cafede falan çalışırsam oldukça yoğun olacağım bugün tabak çanak işlerini hallettik ayaklarıma kara sular indi birde ortak iş 4 kişi birden gittik ortağının eşi falan her kafadan bir ses o onu beğenmez ben diğerini derken hallettik şimdi temizlik dizayn falan pazar günü açılış var bakalım...
Aklımda kalanlarla devam ediyorum yada Pervinim okumaz diğer sayfada mı yazsaydım ki?! :)
Hazır Pervin demişken Ecoşuma çok geçmiş olsun sıkıştırmış elini uff olmuş bende nasıl panik olurdum o anda çıkaramacağım diye hatırlıyorumda Özde yürütece sıkışmıştı İst a gelme olayında da tabii bana göre de sen haklısın sonuçta birlikte gelseniz tamamda valla sırf onlar görecek diye bende orada vakit kaybetmek istemezdim onlar gelip görsünler sizin oraya Sen en iyisi 3 hafta adapazarı 1 hafta Altınoluk yap sorun çözülsün
Şevvalde uff olanlardan sanırım çok geçmiş olsun ( Eviniz hayırlı uğurlu olsun içi huzur dolsun taşsın Minişim annenede sanada geçmiş olsun kuzum
Bonus kafalı Yahom süpersin sen ya kendi işini kendi görürmüş artık yerim onu ben :)) Saçları kestirme annesi sakın kıyma toka bol nasıl olsa
Gülim bilgilere bende göz atacağım güzel bilgiler için ellerine sağlık Ben o 2 kelime kuran Afik i de ısırırım maşallah
Derya geçmiş olsun sizede sende benim gibi uzak kalanlardansın ama telepatik mesajını aldım geldim bak
Gizemde Ankara da geziyor demek annesinin kanatları altında süper inş. bu defa görüşme imkanınız olur..
Esrako ne güzel aklındaki soru işaretleri gitmiş rahatlamışsın maşallah Ecoş a... Kilo konusund abende alıp vermekten sıkıldım şuan 69.3 arada havamıda atayım gaza gel bari :)) Ama hala pörtlüyor yağlarıma hakim olamıyorum Berke konusunda da klay gelsin bu şimdiden iskankar ilerde inş. uslu bir kız olur
Özgül bencede yarım gün gitse iyi olur sanki Özde oynamak istiyor ama 1 saat 2 saat oyna sonrasında sıkılıyorum o da sıkılıyor anlıyorum onu arkadaşları olsa iyi de ortam yok kreş bence çok iyi fikir bazen arkadaşlara gidiyoruz çocuklarıyla oynuyor falan çok mutlu oluyor ama devamlıda git gel olmaz ki! Çoğu pimpirikli zaten hastalık bulaşacak diye kış günü eve tıkılıp kalıyoruz... Mehmet Kaan a manken annesi güzeller güzeli kız kardeşi ve tüm ailesiyle nice mutlu yaşlara
Gülizim çok geçmiş olsun Allahtan bizim öyle diş olayı bizi hiç zorlamadı desem yeridir çok zordur eminim kıyama hemen iyileşsin Alpellam... Sizin son durum nedir inş. sorunlarınızı halletmişsinizdir...
Dilekcim sizede çok geçmiş olsun maviş gözlüm daha iyi oldu umarım...
Evrim diyetisyen falan demek merak etti bak ilgi alanım şimdi yeşillik falanda pahalı diyette yapılmaz oralarda At kendini portakal bahçelerine ohh mis Kuzym burgerim nasıl iyi mi?
Sibelim demek Selin tokat yedi benimde başıma Özde daha küçüktü arkadaşa gittik şu kocaman ahşap şeyler var ya onlardan attı sıyırdı kafasını kalktım heen çünkü çok fenaydı 3 yaşlarındaydı o kız ama nasıl bir kıskanma oyuncaklarımı seninle paylaşmayacağım diye Özde yi ittiriyor. Kafasına öyle saçma sapan şeyler fırlatıyor kolundan tutup yerde sürüklemeye çalışıyordu ben kaçırdım valla ne yapsak anlamadı annesi uyardı dinlemedi zor işimiz normalde rahat bir tipim ama kafasına o şey gelseydi kesin beyin kanaması geçirirdi korktum valla
Eda fotolar süperdi lensler pek belli değil ama ... Özde de 23- 24 numara giyiyor bu arada... Bende 39-40-41 arası kalıptan kalıba göre değişir bence benimki gibi koca ayaklı olma ihtimali yüksek ama
Nurdanım girmiyor ama hayatında herşey yolunda sanırım çok yoğun olduğundan giremiyor
Nur Musti ye geçmiş olsun o dudaklara ne olmuş öyle kıyamam 2 yakışıklıdan vakit kalmıyor sanada sanırım
Aklımda kalanlar bu kadar atladıklarım varsa kusura bkmayın

ece nin 23-24 gibi ayakkabıya gore degisiyor atlamısım ben canım kusura bakma gormedim hiç sorunu

ah ozgull bi anlatsam anlık yaptıgı kaprisleri tavırları hareketleri eyvah eyvah dersin yani çok zorluyor bizi çokk

canim benimki Hayati kiskanmaya basladi yavas yavas..bence berke de kiskaniyordur kardesini..ne kadar sevselerde simdi bizler kücüklerle daha ilgili gözüküyoruz..her hareketleri bizi öyle heyecanlandiriyorki büyükler bunu görünce hircinlasiyorlar ve ilgi cekmek icin türlü türlü tavirlar takiniyorlar..hatta mehmet kaan kardesini cok bunaltiyor bazen..sözde öpüyor seviyor ama dakika rahat birakmiyor kardesini..bence berkede tam zor caginmda ilgi odagi olmak isteyebilir..biz yasiyoruz valla bu durumu..

kres konusundaki yardimlariniz icin cok sagolun canlarim..eminim yazin günler uzadikca Hayat daha cok bunalacak evde ve arkadas isteyecek..yarim gün baslamasi iyi olacak bence de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…