esraaa bacım ben senin bu oğlandan korkmaya başladım vallla okurken burda aboooooooooooooooooo dedim:)))dün gece saat2 ye kadar ütü yaptım mecbur yaho uyuduktan sonra yaptığımdan
dağğ gibi ütüyü bitirdim şükürler olsun
yatağa girdim girmesine ama maminin horlamaları beni çıldırttı uyuyana kadar saat 3 oldu derken yaho uyandı
uyutup yaıtıryorum tekrar bağırıyor geeel diye baktım uyumayacak aldım yatağa yarı uykulu yarı uyanık memeler açık bi şekilde sızmışım
sonra bir sesss ve üstüne deli gibi ağlama sesi bi fırladım yataktan yaho yok saate baktım 7 buçuk
salondan elektrik süpürgesi sesi geliyor
sen kalk yataktan git süpürgenin fişini yuvasından çıkar prize tak bi güzel çalıştır tabiii sabahın sessizliğinde o sesle korkudan ödü kopmuş beyfendinin ağlaya zırlaya salondan kaçıyor
ben sersem gibiyim resmen halada uykum var keşke uyusaydım yaho ile birlikte ama işim var uyumadım
GPSYESRA benim de yazdıklarını okurken ağzım açık kaldı bak sen akıllı bıdığa prize sokup çalıştırmış makinayı. Gerçekten artık çok zor işimiz. Potansiyel tehlike olarak geziyorlar. uykusuzluk acayip kötü etkiliyor beni de. Arada ben de hatırlıyorum eski hamilelik günlerimi yalnız değilsin. Bitti LALE DEVRİ diyorum kendime, amma rahamışız gerçekten.
Koşturmadan, dökmeden, soğutmadan evde bir bardak çay içmek bile lüks oluyor genellikle...
BU arada adetim gecikti 5-6 gün ve ben acayip panik yaptım ACABA HAMİLE MİYİM diye. Bu ay hap kullanmadım ara verdim. Prezervatif kullandık ama, korunduğu halde hamile kalan çok yakın bir arkadaşım vardı. O yüzden aslında pek güvenmem şapkalara...
Neyse test yaptım değilmişim. Dün de adet oldum zaten çok rahatladım. Hapa devam edeceğim galiba....
Bir taraftan da spiral mi taktırsam diyorum. Onun da yan etkileri ve koruyuculuğu eğer kayarsa falan düşüyormuş. Amaaan çocuk olsun diye 1,5 sene uğraştım şimdi hangimiz neremize neyi takalım karı koca karar veremedik
yaa aslında ben elledim ava geldimde baya var nette okudum 4 aydan önce kapanması tehlikeliymi anlamam ama bu açıklık 6 ayda anca kapanır çok saolun ardşlar
sAnırm bu gidişe ankaradan dr bulacağız burda hiç ii bir dre yok gökhan ankradan bulsak ii bi dr diodu böle rutin konturole götürmek için
canım rota hala karşılanmıyor.rota hepatıt a ve su çicegı.ama gerısını devlet ödüyor.bu ödenen aşılardan özel hastanelerdede var dıe bılıyordum.ücretsız vurulması ıcın ama yokmus demekkıoyle deniyorda uygulama oyle olmuyor tubacım maalesef. ablam bizzat yasıyor çıkan bu kanunların pek çogunu kaale almayan hastanalerde.
rota asısı zaten devletin henuz ası takvimine almadıgı bir ası degil ozelde devlet te bile rota karsılanmıyordu bizimkilere yaptırdıgımız donemo da yeni çikti ise bilmem tabi.
bana cay dendiginde yeni demleyince meydana çıkan kokusu gelir burnuma herseyi koklayarak hisseden birn tipim ben :))
bizde iki ay evel pnomokok yaptırdık pnomoni dedigin aynı ası mı ? 15. ayda oldu ece
ne dıosun yaa.fişi nasıl frize takmıs.cok yaramaz cok meraklı bu cocuklar.koruma falan alsanya frizlere.Allah korusun ya fiş degıl baska bı metal soksaydı.düşüncesı bıle ürkütücüdün gece saat2 ye kadar ütü yaptım mecbur yaho uyuduktan sonra yaptığımdan
dağğ gibi ütüyü bitirdim şükürler olsun
yatağa girdim girmesine ama maminin horlamaları beni çıldırttı uyuyana kadar saat 3 oldu derken yaho uyandı
uyutup yaıtıryorum tekrar bağırıyor geeel diye baktım uyumayacak aldım yatağa yarı uykulu yarı uyanık memeler açık bi şekilde sızmışım
sonra bir sesss ve üstüne deli gibi ağlama sesi bi fırladım yataktan yaho yok saate baktım 7 buçuk
salondan elektrik süpürgesi sesi geliyor
sen kalk yataktan git süpürgenin fişini yuvasından çıkar prize tak bi güzel çalıştır tabiii sabahın sessizliğinde o sesle korkudan ödü kopmuş beyfendinin ağlaya zırlaya salondan kaçıyor
ben sersem gibiyim resmen halada uykum var keşke uyusaydım yaho ile birlikte ama işim var uyumadım
arkadaşlarr dün yiğitin aşısı vardı götürdük aşımızı olduk rütin konturol etti ebe amaa hızlı kilo alıyormuş geçen ay 4300 bu ay 6600 olmuş ...
birde bıngıldağı hızlı kapanıomuş gözlem altına alalım dedi netten okudum beyin gelisimini etkilomuş mustinin normal kapanmıştı yaff
SELİN şimdi aşısını olmak üzere(( annesi yanında olamıyor kuzusunun... eşime dedim ne olur olmaz aşıdan önce aile hekimine göster baksın bi kulağına boğazına enfeksiyon falan olur allah korusun diye şükür birşeyi yokmuş... gülizle az önce yine konuştuk aşıladaki cıva olayı kafamı çok karıştırdı inşallah sorunsuz atlatırız rabbim hepimizine evladını her türlü hastalıktan kazadan beladan korusun (( alıp başımı dağa kaçmak geliyor ne aşı ne birşey vurdurmak istiyorum ((
artistt maşallah sanatsal olmuş:)
arkadaşlarr dün yiğitin aşısı vardı götürdük aşımızı olduk rütin konturol etti ebe amaa hızlı kilo alıyormuş geçen ay 4300 bu ay 6600 olmuş ...
birde bıngıldağı hızlı kapanıomuş gözlem altına alalım dedi netten okudum beyin gelisimini etkilomuş mustinin normal kapanmıştı yaff
Birde bıngıldağı hızlı kapanıomuş gözlem altına alalım dedi netten okudum beyin gelisimini etkilomuş mustinin normal kapanmıştı yaff
az once harika bir haber al dımm
hani kolejden dolandırılmıstık ya hatırlarsınız belki bazılarınız
sirkete yazı gitmis arkadas aradı garantiden yazı var diye ac oku hemen dedim .
Itirazım olumlu bulunmus kredi kartıma 5000 t l alacak yatırılmıs
bankayı aradım az evel teyit ettim evet dogru inanamıyorum ya
bankacı arkadaslar bile nakit cekmislerdir tutarı alamazsınız vs demislerdi soktayımm
helal para donup dolasıp sahibine geri gelebiliyormus demekki çok yıprandık uzulduk vs ama parayı kurtardık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?