gece uyku sersemi aklıma neler geldi
ahh ahhh
halisünasyonlar gördüm resmen
aklıma hamilelik günlerim geldi heleki son dönemler
sabah kalkardım kahvaltımı bir tepsiye hazırlar yatak odasına geitirirdim laptop açık kkda takılıyorum önümde kahvaltım ohhh değmeyin keyfime
sonra gider atardım bulaşıkları yıkamazdım bile bir tembellik bir tembellik
öğleden sonra sandviç falan yapardım akşama kadar yataktan çıkmazdım
mami derdi yemek yapma hazır bişeyler alıp gelicem
oyy oyy düşünsenize sefamı bütün gün yatakta nette kah uyurdum kah kitap okurdum
işte böyle geceki uykusuzluğumda bunları hayal ettim delirdim sanırım artık
bu hafta tuba hep ateşlendi..dün ateşimiz düştü boğazı şiş halada kendine gelemedi yavrum..canım sıkıldı çarşamba annemlere geçtim..dün tekrar eve döndük..gelirkende çocukalrı doktora götürdük..yusfun öksürüğü kesilmedi şurubu değiştik..of of ..tubanın az gözü açıldı derken yusuf bu akşam ateşlendi..diş geliyor burnumuz tekrardan mümüklendi..
özel mesaj 10 dakikada bir atılıyormuş .gerçekgundem sonunu siz getirin adres veremiyorum.sayfanın sağ alt köşesinde mini anket var mustafa tosunlara oy verirseniz sevinirim.
verdım canım, zaten senın dayı önde :)) hayırlısı olsun sızın ıcın.chp den hıc haz etmem ama arkadaslık baska tabı :)) öpüyorum
çok teşekkür ederim canım.valla bende bu politika işlerini sevmem ama.geleceğim için koşturuyorum:))))))
arkadaşlar günaydın.eşimin dayısı chp izmir il başkanlığı için adaylığını koydu.pazartesi günü seçimler var.hepinizin özeline adresi yollasam ankete katılırmısınız sadece bir dakikanızı alacak.sadece isme tıklıcaksınız okadar.dayımın bunu kazanması demek benim belediyeye girmem demek ve çınarımı daha fazla görmem demek lütfen sizden rica ediyorum
özel mesaj 10 dakikada bir atılıyormuş .gerçekgundem sonunu siz getirin adres veremiyorum.sayfanın sağ alt köşesinde mini anket var mustafa tosunlara oy verirseniz sevinirim.
saol ceee diye bile zorla dedim..derya da yoklamış gitmiş.geçmiş olsun derya
çınar için senin için sinerji ok..:79:arkadaşlar günaydın.eşimin dayısı chp izmir il başkanlığı için adaylığını koydu.pazartesi günü seçimler var.hepinizin özeline adresi yollasam ankete katılırmısınız sadece bir dakikanızı alacak.sadece isme tıklıcaksınız okadar.dayımın bunu kazanması demek benim belediyeye girmem demek ve çınarımı daha fazla görmem demek lütfen sizden rica ediyorum
gecmıs olsunnn baya uzun sürdü hastalıgı ozaman.inş Yusuf ayakta atlatır barııı
dün gece saat2 ye kadar ütü yaptım mecbur yaho uyuduktan sonra yaptığımdan
dağğ gibi ütüyü bitirdim şükürler olsun
yatağa girdim girmesine ama maminin horlamaları beni çıldırttı uyuyana kadar saat 3 oldu derken yaho uyandı
uyutup yaıtıryorum tekrar bağırıyor geeel diye baktım uyumayacak aldım yatağa yarı uykulu yarı uyanık memeler açık bi şekilde sızmışım
sonra bir sesss ve üstüne deli gibi ağlama sesi bi fırladım yataktan yaho yok saate baktım 7 buçuk
salondan elektrik süpürgesi sesi geliyor
sen kalk yataktan git süpürgenin fişini yuvasından çıkar prize tak bi güzel çalıştır tabiii sabahın sessizliğinde o sesle korkudan ödü kopmuş beyfendinin ağlaya zırlaya salondan kaçıyor
ben sersem gibiyim resmen halada uykum var keşke uyusaydım yaho ile birlikte ama işim var uyumadım
yok artık bacaktan yapılmıyor o çok kuçuk bebekkendi sanırım bizimkilerde son donem hep koldan oluyor canımesrako esrako aşımızı koldan yapmışlar genelde herkes bacaktan olmuş sizin nerden yaptılar bi gariplik yokdeğilmi??? of ilk vurunmak ne kötü diğer bebikler aynı gün yada bir iki gün arayla olacaklar daha çok bilgi paylaşacaklar birbirleriyle ...
sagol canm sizede geçmis olsun kıs geldi griplerden kurtulmak zor artıkESRAKO mama sandalyeniz hayırlı olsun..ece bol iştahlı mamalar yesin içinde..
saol ceee diye bile zorla dedim..eskisi olamıyorum günden güne sorumluluk çoğalıyor sanki..
çınar için senin için sinerji ok..:79:
teşekkür ederim..evet uzun zamandır bu kadar şiddetli hasta olmamıştı..şimdi iyi..
ama yusuf kötü ateşi düşmüyor saat 4 de doktora gideceğiz..çok yorgunum çoooooooookkkkkkkkk..
teşekkür ederim çok sağolyaptım gitti...Çınar için feda olsun
aman maşşallah şimdilik süper teşekkürlertamamdır.. dayı önde giyo epey.. :))
teşekkür ederim deryacım.bu arada çok çok geçmiş olsun.inşallah biran önce iyileşir yusuf paşamız.saol ceee diye bile zorla dedim..eskisi olamıyorum günden güne sorumluluk çoğalıyor sanki..
çınar için senin için sinerji ok..:79:
teşekkür ederim..evet uzun zamandır bu kadar şiddetli hasta olmamıştı..şimdi iyi..
ama yusuf kötü ateşi düşmüyor saat 4 de doktora gideceğiz..çok yorgunum çoooooooookkkkkkkkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?