2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim de gözümün önüne geldi.yşaymadım gerçi işe gidiyordum.ama çok ihtiyacım var.
aşı için bize de şubt demişler

bu hafta tuba hep ateşlendi..dün ateşimiz düştü boğazı şiş halada kendine gelemedi yavrum..canım sıkıldı çarşamba annemlere geçtim..dün tekrar eve döndük..gelirkende çocukalrı doktora götürdük..yusfun öksürüğü kesilmedi şurubu değiştik..of of ..tubanın az gözü açıldı derken yusuf bu akşam ateşlendi..diş geliyor burnumuz tekrardan mümüklendi..

ÖZLEM tükanmı açıyorsunuz hayırlı olsun..
yoğun baskı altında baktığım geçmişte alınıtlardan gördüm..yoğun baskının adı YUSUF ..bugün tatsızdı..yavru kuş..birsürü alıntı yapmıştım..hiçbirisine yanıt yazmama fırsat vermedi ..((

arkadaşlar günaydın.eşimin dayısı chp izmir il başkanlığı için adaylığını koydu.pazartesi günü seçimler var.hepinizin özeline adresi yollasam ankete katılırmısınız sadece bir dakikanızı alacak.sadece isme tıklıcaksınız okadar.dayımın bunu kazanması demek benim belediyeye girmem demek ve çınarımı daha fazla görmem demek lütfen sizden rica ediyorum

özel mesaj 10 dakikada bir atılıyormuş .gerçekgundem sonunu siz getirin adres veremiyorum.sayfanın sağ alt köşesinde mini anket var mustafa tosunlara oy verirseniz sevinirim.

gecmıs olsunnn baya uzun sürdü hastalıgı ozaman.inş Yusuf ayakta atlatır barııı

özel mesaj 10 dakikada bir atılıyormuş .gerçekgundem sonunu siz getirin adres veremiyorum.sayfanın sağ alt köşesinde mini anket var mustafa tosunlara oy verirseniz sevinirim.

verdım canım, zaten senın dayı önde :)) hayırlısı olsun sızın ıcın.chp den hıc haz etmem ama arkadaslık baska tabı :)) öpüyorum

yaptım gitti...Çınar için feda olsun

derya da yoklamış gitmiş.geçmiş olsun derya
saol ceee diye bile zorla dedim..eskisi olamıyorum günden güne sorumluluk çoğalıyor sanki..
çınar için senin için sinerji ok..:79:
gecmıs olsunnn baya uzun sürdü hastalıgı ozaman.inş Yusuf ayakta atlatır barııı

teşekkür ederim..evet uzun zamandır bu kadar şiddetli hasta olmamıştı..şimdi iyi..
ama yusuf kötü ateşi düşmüyor saat 4 de doktora gideceğiz..çok yorgunum çoooooooookkkkkkkkk..

ay kızım yatarken yatak odanın kapısını kapatsana boyle becerikli bir oglun var yani allah korusun o esnada baska seylerde yapabilirdi prizlerde koruma yokmu baska birsey soksaydı ya prize???
çok rahat gordum seni

yok artık bacaktan yapılmıyor o çok kuçuk bebekkendi sanırım bizimkilerde son donem hep koldan oluyor canım

ESRAKO mama sandalyeniz hayırlı olsun..ece bol iştahlı mamalar yesin içinde..
sagol canm sizede geçmis olsun kıs geldi griplerden kurtulmak zor artık

hay Allah inşallah diştendır atesı.yorgunlugunu tahmın edebılıyorum.hem 2 cocuk hem daha bırı tam ıyı olmadan şimdi dıgerı hasta.Rabbım yardım etsın sana Deryacım...

yaptım gitti...Çınar için feda olsun
teşekkür ederim çok sağol
tamamdır.. dayı önde giyo epey.. :))
aman maşşallah şimdilik süper teşekkürler
teşekkür ederim deryacım.bu arada çok çok geçmiş olsun.inşallah biran önce iyileşir yusuf paşamız.

anacım bu ne hakket yaaa.tadı kacmıs topikcivezin....
önceden vakıt bulup gıremıyom dıe kac sayfa bırıkırdı bıde onları okumak için bı dunya zaman ayırırdım.şimdi yankı yapıp gerı gelıyo sesım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…