esrakooo
valla süpper haber para iadesi.
ben çok iyi hatırlıyorum olayı tamda senin şansından talihinden bahsediyorduk hatta laptop kazanmıştın biyerde. falan filan neyhse .
ama çok sevindim senin adına.
evet helal para biyerden çıkar gelir karşına.
ama çıkmazsada illa haram değildir ahirete yönelik sadaka misali
eceye mama sandalyesş amışsın.
hayırlı olsun sen teee lk bakıcıdayken alcakdın keşkem ozaman alsaymışsın..
neyhse bunuda güle güle kullanın. maksatiş görsün...
ıyyy sen öyle bir geçer zamanki yimi izliyosun
ya bence o dizi resmen millet adama ana avrat küfür etsin tüm sinirlerini ondan çıkarsın diye yapılmış.
yavvv bu kadar pislik olurmu bide bissürü çocugu var baba sözde.
çok sinirlerimi zıplattıydı izlemedim.
bu arada berke hangi okula gidiyor?siz tgekrar o okulu yazdırmadınızmıydı?
Amaaan çocuk olsun diye 1,5 sene uğraştım şimdi hangimiz neremize neyi takalım karı koca karar veremedik
ay kesınlıkle izlemıyom bende o dızıyı.yanı bukadar aile ıcı şiddeti içinde barındarın bı fılm nası bukadar tuttu anlam veremedım.cocuk babasına babası hepsine tekme tokat ayrıca sözle hakaret falan.hıc tarzım diil :))esrakooo
valla süpper haber para iadesi.
ben çok iyi hatırlıyorum olayı tamda senin şansından talihinden bahsediyorduk hatta laptop kazanmıştın biyerde. falan filan neyhse .
ama çok sevindim senin adına.
evet helal para biyerden çıkar gelir karşına.
ama çıkmazsada illa haram değildir ahirete yönelik sadaka misali
eceye mama sandalyesş amışsın.
hayırlı olsun sen teee lk bakıcıdayken alcakdın keşkem ozaman alsaymışsın..
neyhse bunuda güle güle kullanın. maksatiş görsün...
ıyyy sen öyle bir geçer zamanki yimi izliyosun
ya bence o dizi resmen millet adama ana avrat küfür etsin tüm sinirlerini ondan çıkarsın diye yapılmış.
yavvv bu kadar pislik olurmu bide bissürü çocugu var baba sözde.
çok sinirlerimi zıplattıydı izlemedim.
bu arada berke hangi okula gidiyor?siz tgekrar o okulu yazdırmadınızmıydı?
kızım pes diyorum sana:)) nerden neleri hatırlıyorsun yaa
evet tam laptop kazanma doneminde bu okul olayıpatlamıstı :) sasırmıstınız talihsiz bir olay yasamama bunca sansıma ragmen ama essegini once kaybedip sonra bulma misali kendi paramı geri alıdm diye bu kdar sevinmis oldum :))
mama sandalyesi evet ya ece çok kuçukkende takmıstım bu eski yirtilmaya basladı vs diye ama iste ibo caydırmıstı beni sonunda ikna ettim hos istesem o andada ederdim :) kim dinler iboyuda bende cayıydım o zaman alsam chicco alcaktım 250 lere degerdi 7-8 aylıken alcaktım simdi zaman geçti 128 e birmodel aldım bmarkası bilinmiyor ama 170 den inmis hepsi burdadan bakalım yarın gelcek dun kargoya verilmis.
berkeyi o okula vermedik canım tekrardan baska bir devlet okuluna verdik
zaten berke tam gun etutlu okuldaydı onu su an gittigi daha erken çıkacagı ev e daha yakın olan baskabir devlet okuluna vercekken bir arkadasın arkadası bu okul çok uygunms yakında eve dedik hadi dedik ingilizce v s daha iyi ogrenir saatleri yuksek çunku ozelerde dedik biraz daha kasıp ozele verelim ama lafta kaldı iyikide oyle oldu simdiki okuldan çok memnunuz iyiki bu olaylar olmus .
minnaaak naptınız hala annenin kanatlarındamısınız?
evinie geçtinizmi?
esrakoo kork benden ben heç bişi kolay kolay unutmaaam.ama arada oluyor harddisk hata veriyor bi reset yapıorum..:)
bu arada aydından bana kolye almasını istiyorum ama direk söyliyemem.
kar tanesi varya.bu ara heryerde görür oldum.
pırlantalı olanını değilde normal olanını .
kendimgidip almam. aydın alsınki bi özelliği olsun. o yıllar önce bana
"her kar tanesini bir melek indirirmiş.hiç biri bir diğerine degmeden inermiş yeryüzüne ve hiçbir kartanesinin şekli bir diğerine benzemezmiş.sen de Rabbimin benm için Yarattıgı eşi benzeri olmayansın"demişti çamlıcada kar yagarken..o anı hatırlatır bize diye. ama nasıl desem.
gazete reklamlarında hiç görmüyorumki.
yada laptopda o geldiğinde sayfayı açıkmı bıraksam.
gecen gun kuyumcuda sordum çokda uygun ama didimya ben alırsam olmazzzzz.dogum gunume çok var teee Nisanda.sinerji yapalım. sin sin sin sinerjiii.
ayy bende açar açmaz son mesajı görunce atladım sazan gibi selamsız sabahsız.Yağızı yeni uyuttum şimdi alper beyin ihtiyaçlarını gidereceğim.bi bakayım dediydim kkya ne var ne yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?