2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gizemm naber canım

ya bizim kiz ada ya taktı :) bilmemkimlere gidiyoruz diyoruz ada ada adaa diyor kızım adalara gitmiyouz diyoruz ama nasıl hatta geçen gun videoya çektim cerenlere gideceğimiz gun cerene gideceğiz diyoruz o a da diye heceleyeerk falan soyluyor diline doladı ada asagı ada yukarı:) bakalım gorunce haftaya ada ada diycekmi yine:)) sen nasılsın nezaman donuyorsun

dün doktora gittik malesef bademciklerimiz şişmiş.ilk gittiğimizde biraz boğazı kırmızı demişti doktor belki ilerlemeden atlatır diye antibiyotik vermemişti..ama olmadı daha ilerlemiş..sonuç anitbiyotik kulanıyoruz..( sabahı sabah ettik..peşepeşe hasta olamlarıda çok kötü oldu..((50:

esrakooo
valla süpper haber para iadesi.
ben çok iyi hatırlıyorum olayı tamda senin şansından talihinden bahsediyorduk hatta laptop kazanmıştın biyerde. falan filan neyhse .
ama çok sevindim senin adına.
evet helal para biyerden çıkar gelir karşına.
ama çıkmazsada illa haram değildir ahirete yönelik sadaka misali
eceye mama sandalyesş amışsın.
hayırlı olsun sen teee lk bakıcıdayken alcakdın keşkem ozaman alsaymışsın..
neyhse bunuda güle güle kullanın. maksatiş görsün...

ıyyy sen öyle bir geçer zamanki yimi izliyosun
ya bence o dizi resmen millet adama ana avrat küfür etsin tüm sinirlerini ondan çıkarsın diye yapılmış.
yavvv bu kadar pislik olurmu bide bissürü çocugu var baba sözde.
çok sinirlerimi zıplattıydı izlemedim.

bu arada berke hangi okula gidiyor?siz tgekrar o okulu yazdırmadınızmıydı?

tülin oyladım gitti. hayılrıısı olsun.
bu il başkanlıgının kime ne yararrı yada zararıolur düşüncesi olmadan sırf sana destek olsun diye bir tık yaptık.
ama açık ara önde sizin dayı..

derya geçmiş olsun..öksürükden kurutulursunuz inşallah ıhlamurun içine elma koymayı dene. faydası olur bide ayva yapragı..

kızım pes diyorum sana:)) nerden neleri hatırlıyorsun yaa
evet tam laptop kazanma doneminde bu okul olayıpatlamıstı :) sasırmıstınız talihsiz bir olay yasamama bunca sansıma ragmen ama essegini once kaybedip sonra bulma misali kendi paramı geri alıdm diye bu kdar sevinmis oldum :))

mama sandalyesi evet ya ece çok kuçukkende takmıstım bu eski yirtilmaya basladı vs diye ama iste ibo caydırmıstı beni sonunda ikna ettim hos istesem o andada ederdim :) kim dinler iboyuda bende cayıydım o zaman alsam chicco alcaktım 250 lere degerdi 7-8 aylıken alcaktım simdi zaman geçti 128 e birmodel aldım bmarkası bilinmiyor ama 170 den inmis hepsi burdadan bakalım yarın gelcek dun kargoya verilmis.

berkeyi o okula vermedik canım tekrardan baska bir devlet okuluna verdik
zaten berke tam gun etutlu okuldaydı onu su an gittigi daha erken çıkacagı ev e daha yakın olan baskabir devlet okuluna vercekken bir arkadasın arkadası bu okul çok uygunms yakında eve dedik hadi dedik ingilizce v s daha iyi ogrenir saatleri yuksek çunku ozelerde dedik biraz daha kasıp ozele verelim ama lafta kaldı iyikide oyle oldu simdiki okuldan çok memnunuz iyiki bu olaylar olmus .

Amaaan çocuk olsun diye 1,5 sene uğraştım şimdi hangimiz neremize neyi takalım karı koca karar veremedik

allah iyiliğini versin pukket ya çok güldüm..
yagmurluk iyidir iyidir ama tüm korunma yöntemlerine ragmen hamile kalan kişi çoook.
yani kısmet.biz elimizden gelen tedbiri alıp takdiri Allaha bırakıyoruz.

minnaaak naptınız hala annenin kanatlarındamısınız?
evinie geçtinizmi?

esrakoo kork benden ben heç bişi kolay kolay unutmaaam.ama arada oluyor harddisk hata veriyor bi reset yapıorum..:)

ay kesınlıkle izlemıyom bende o dızıyı.yanı bukadar aile ıcı şiddeti içinde barındarın bı fılm nası bukadar tuttu anlam veremedım.cocuk babasına babası hepsine tekme tokat ayrıca sözle hakaret falan.hıc tarzım diil :))

her şer gıbı gözüken seyde hayır vardır.belkı onca parayı verıp hıc memnun olmıycaktınız

en iyisi kocayla kavga edip o dertten kurtulmak barışcağım zamanıda adet dönemıne denk getirdim mi sorun falan kalmıyyyyy..ben bu ay öyle yaptım.rahatlıkmış be yaw.şimdi ne konuda tartışsak diye düşünüyorum ağır konuşayım ki gurur yapsın dimi ama.

ayy bende açar açmaz son mesajı görunce atladım sazan gibi selamsız sabahsız.Yağızı yeni uyuttum şimdi alper beyin ihtiyaçlarını gidereceğim.bi bakayım dediydim kkya ne var ne yok.

sonunda kilo çizelgesinide yaptım.hadi hayırlısı.pek niyetim yok diyetle uğraşmaya ama zayıflamam gerek.2 pantolonum var olan biri geçen seneden birini yeni aldım mecburen.malum biri kirlenınce diğerini giyiyorum.inatla kıyafet almıyorum bakalım ne olacak.

bu arada aydından bana kolye almasını istiyorum ama direk söyliyemem.
kar tanesi varya.bu ara heryerde görür oldum.
pırlantalı olanını değilde normal olanını .
kendimgidip almam. aydın alsınki bi özelliği olsun. o yıllar önce bana
"her kar tanesini bir melek indirirmiş.hiç biri bir diğerine degmeden inermiş yeryüzüne ve hiçbir kartanesinin şekli bir diğerine benzemezmiş.sen de Rabbimin benm için Yarattıgı eşi benzeri olmayansın"demişti çamlıcada kar yagarken..o anı hatırlatır bize diye. ama nasıl desem.
gazete reklamlarında hiç görmüyorumki.
yada laptopda o geldiğinde sayfayı açıkmı bıraksam.
gecen gun kuyumcuda sordum çokda uygun ama didimya ben alırsam olmazzzzz.dogum gunume çok var teee Nisanda.sinerji yapalım. sin sin sin sinerjiii.

minnaaak naptınız hala annenin kanatlarındamısınız?
evinie geçtinizmi?

esrakoo kork benden ben heç bişi kolay kolay unutmaaam.ama arada oluyor harddisk hata veriyor bi reset yapıorum..:)

annenım engın kanatları altındayım :)) 15 tatılı beklıyorum,ablamlar tatılde gelcekler el bırlıgı ıle yerlestırcez evı ıns.ama daha bı ay daha belkı burdayım kalorıfer durumuna göre.dogalgaz yetısseydı beklemeye gerek yoktu ama yetısmeyınce, gereklı cogunluk olunca yancak kömür kazanı

ayy seboşşş sizin takdikde ne fenaymış. öyle şeymi olur yaff.
ayrıcaa 2 çocukluykende demekki vakit kalıyormuş

minik oglunun ismi alper demek.
güzel isim maşallah nasıllar evlatların bi resim koysan vakit bulunca abi kardeş...

sende benım gıbı yap,dogum gunu hedıyenı kendın begen :)) Hakan hep söler hatun gidip ne ıstıyosan onu alalım.bende istedgım bı kolye vardı onu aldırdım :))
yalnız kar tanesı muhabbetınızde cok romantıkmıs ,cuuk oturur bu hedıye anınıza...

dun ibzim buralarda kuçuk bir avm var ilk kez gittik az magaza var mothercare de varmıs unutmusum ben ayın 15 i indirim olayını
ece ye sezon basından beri bakıp bayıldıgım 104 tl ye bir mont vardı yarı fiyatına inmiss nasıl atladım anlatamam birkaç tane kalmıstı 4-5 yas olanından birtane vardı seneye giyer diye aldım oyle guzel olduku gumus lame seklinde içi pelus gri genc kiz gibi oldu serserim .)
birde spor ayakkabı al dım 18 tl ye yine mothercare de artık her ay takip ed eceğim unutmayacagım insallah

çok şükür alper uslu abissi gibi değil yoksa napardım bılmıyorum.hala yağız daha cok yoruyor.resim koyacağım da fırsat bulamadım pek bilgisayara yukleyemedım fot.mak.den.

tubacım evet çok inanrım zaten her serde bir hayır vardır lafına birkez daha inancım pekismis oldu.

ya o diziyi bende izlemiyorudm ilk basladı adamı severim erkanpetekkayayı yani bir baktım ayyy dedim tam dram hiç isim olmaz aglaya zırlayamı izliycemxsonra etrafımdaki en yakın arkadaslarım herkesler izleyince merak uyandı tipki ezelde oldugu gibi hos onu yakalamam mumkundegil en azından bunu yakalayım millet ne diyorb ir anlayayım dedim ve hergun bir bolum izler oldum oglen yururken oyle olunca hergun izleyince dizinin içinde yasar gibi hisetmeye basladım gun geldi ki alıstım acayip simdi 10. bolumdeyim her fırsatta on dk da olsa izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…