iyide esracım direk söylersem ne anlamı varki. ben onun aklına gelsinde alsın istiyorum.aa uyanık bir adamsa yani bu konularada algıları acıksa bir soylesin dikkat eder aklında tutar
ama pc de acık brakmakda super iyi fikir etkili olur gibime geliyor: )
ne alemsin ya direk soyle bacım ben olsam oyle yapardım anlamayacak biri ise sayet :))
kar tanem ha iltifat da supermis :))
cifte kumrular :)
bu arada aydın ı merak etmeye basladım siz bu kadar ask mesk içindeyken resmini koymamıstın dimi hiç . yan yana hayal edemiyorum sen boyle anlatınca sizi. maile atıversen bari tek bana ozel buralara koyma istersen de .
seboss ticker lar pisti oldu yahuu
aylardan sonra tickeryaptın benimkinin her birsey ile aynısını nasıl secmeyi basardın :))
nası gıdıyo 2 cocuklu hayat.alışabıldınmı,Yagız zarar verıyomu Alpere
alpere değil de kendine zarar verıyor geçenlerde butun gun ağladım bu yuzden.kafasını duvara vuruyor yada yere ama öyle hafif değil baya sertce küt diye şişiyor yara oluyor bazen.sinir hastası olmasam iyidir. doktor üsteleme sesini çıkarma görmemiş gibi yap dedi ama içim el vermiyor ki canı acıyor görüyorum.
geçmiş olsunn..dün doktora gittik malesef bademciklerimiz şişmiş.ilk gittiğimizde biraz boğazı kırmızı demişti doktor belki ilerlemeden atlatır diye antibiyotik vermemişti..ama olmadı daha ilerlemiş..sonuç anitbiyotik kulanıyoruz..( sabahı sabah ettik..peşepeşe hasta olamlarıda çok kötü oldu.. (( 50:
bu arada aydından bana kolye almasını istiyorum ama direk söyliyemem.
kar tanesi varya.bu ara heryerde görür oldum.
pırlantalı olanını değilde normal olanını .
kendimgidip almam. aydın alsınki bi özelliği olsun. o yıllar önce bana
"her kar tanesini bir melek indirirmiş.hiç biri bir diğerine degmeden inermiş yeryüzüne ve hiçbir kartanesinin şekli bir diğerine benzemezmiş.sen de Rabbimin benm için Yarattıgı eşi benzeri olmayansın"demişti çamlıcada kar yagarken..o anı hatırlatır bize diye. ama nasıl desem.
gazete reklamlarında hiç görmüyorumki.
yada laptopda o geldiğinde sayfayı açıkmı bıraksam.
gecen gun kuyumcuda sordum çokda uygun ama didimya ben alırsam olmazzzzz.dogum gunume çok var teee Nisanda.sinerji yapalım. sin sin sin sinerjiii.
canım iidir.. döndüm dün ben :) ay ben yirim o ecoşu yaaa!!! merak ettim vallla naapacaklar cumartesi günü!gizemm naber canım
ya bizim kiz ada ya taktı :) bilmemkimlere gidiyoruz diyoruz ada ada adaa diyor kızım adalara gitmiyouz diyoruz ama nasıl hatta geçen gun videoya çektim cerenlere gideceğimiz gun cerene gideceğiz diyoruz o a da diye heceleyeerk falan soyluyor diline doladı ada asagı ada yukarı:) bakalım gorunce haftaya ada ada diycekmi yine:)) sen nasılsın nezaman donuyorsun
çok yakın görüştüğünüz aile dostlarınız filan var mı? bence öyle birilerine söyle, i,ki laf arasında çıtlatsınlar..bu arada aydından bana kolye almasını istiyorum ama direk söyliyemem.
kar tanesi varya.bu ara heryerde görür oldum.
pırlantalı olanını değilde normal olanını .
kendimgidip almam. aydın alsınki bi özelliği olsun. o yıllar önce bana
"her kar tanesini bir melek indirirmiş.hiç biri bir diğerine degmeden inermiş yeryüzüne ve hiçbir kartanesinin şekli bir diğerine benzemezmiş.sen de Rabbimin benm için Yarattıgı eşi benzeri olmayansın"demişti çamlıcada kar yagarken..o anı hatırlatır bize diye. ama nasıl desem.
gazete reklamlarında hiç görmüyorumki.
yada laptopda o geldiğinde sayfayı açıkmı bıraksam.
gecen gun kuyumcuda sordum çokda uygun ama didimya ben alırsam olmazzzzz.dogum gunume çok var teee Nisanda.sinerji yapalım. sin sin sin sinerjiii.
ben kaçırdım. gidemedim bi türlü. hem de bu sefer %50 + %25 di..dun ibzim buralarda kuçuk bir avm var ilk kez gittik az magaza var mothercare de varmıs unutmusum ben ayın 15 i indirim olayını
ece ye sezon basından beri bakıp bayıldıgım 104 tl ye bir mont vardı yarı fiyatına inmiss nasıl atladım anlatamam birkaç tane kalmıstı 4-5 yas olanından birtane vardı seneye giyer diye aldım oyle guzel olduku gumus lame seklinde içi pelus gri genc kiz gibi oldu serserim .)
birde spor ayakkabı al dım 18 tl ye yine mothercare de artık her ay takip ed eceğim unutmayacagım insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?