2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aa uyanık bir adamsa yani bu konularada algıları acıksa bir soylesin dikkat eder aklında tutar
ama pc de acık brakmakda super iyi fikir etkili olur gibime geliyor: )
ne alemsin ya direk soyle bacım ben olsam oyle yapardım anlamayacak biri ise sayet :))
kar tanem ha iltifat da supermis :))
cifte kumrular :)

bu arada aydın ı merak etmeye basladım siz bu kadar ask mesk içindeyken resmini koymamıstın dimi hiç . yan yana hayal edemiyorum sen boyle anlatınca sizi. maile atıversen bari tek bana ozel buralara koyma istersen de .

seboss ticker lar pisti oldu yahuu
aylardan sonra tickeryaptın benimkinin her birsey ile aynısını nasıl secmeyi basardın :))

minnak tubaa

bizde özellikle afik dogdukdan sonra tv konusunda çok seçiciyiz.gunduz zaten izlemiyorum .etkilenmemesi için sabah saatini tutturabilirsek bi kayu zamanımız var.yada laptopda küretvden izliyoruz. en fazla 7 dk. sonra gun içinde izletmiyorum ama akşam aydın gelince illaki açılıyor.
ama kesinlikle ahlak sınırları çerçevesinde izliyorz.
onun şuanda tam etkilenme zamnaı hemde herşeyden. görecegi şeyleri benm seçme hakkım varken seçiyorum.
abuk sabuk şiddet ahlaksızlık gibi içeirikli dizleri izlemiyorum ki ilerde
ayy bu çocuk neden böyle şöyle diye düşünmiyeyim diye!çünkü belli bi yaşdan sonra ben istemesemde o zaten bazı şeyleri ögrenecek merak edecek o yuzden şimdiden o göruntulerle sözlerle bilinç altını tazecik beynini doldurmaya gerek yok yazık yani.
onların o muhteşem işleyişli beyinlerine girmesi gereken çok bilgi var. evlat yetiştirmek istiyoruz farklı birey olsun istiyoruz.

iyide esracım direk söylersem ne anlamı varki. ben onun aklına gelsinde alsın istiyorum.
ama adam nerde görcekde aklına gelcek dimi!benm görmesini saglmamam lazım..

ilahi ya merak kutumuz esrako aydını merak etmiş.
yaff işte bana özel bi adam.
öyle boylu poslu karagözkarakaş yagız delikanlı değil.ama marifet boyda posta değilmiş kalbdeymiş..eheheheeeee

şaka bi yanada nie koyayım canım.bi ara gösteririm sana...

yağızı uyuttum demeye kkalmadı uyandı yıne.bu uyutma konusunu size soracağım kızlar.nasıl uyutuyorsunuz siz.ben yaklaşık 3 haftadır sütünü veriyorum kapıyı kapatıyorum odadan ççıkıyorum bazen bir saatte bazen 10 dk da uyuyor.ama benım sesımı duyarsa kapıya vuruyor ac kapıyı diyor ağlıyor mızıldayarak.acaba bu ilerde yalnız kalma korkusu yada kapalı yerde kalma korkusuna neden olurmu? ama eğer öyle olsaydı uyurken süreklı sıçraması gerekerdi diye düşünüyorum.ben yanında olunca uykusu olsada oyuna verıyor kendını zorlaa uyutayım derken ağlayarak uyuyor ve daha cok sıçrıyor uykusunda.zaten suandada tek uyurken alper ağlasada sessizce susturmaya calışıyorum yada sevmıyoorum hıç benı uyututyor kardeşimi seviyr mantığı ile içine kapanmasın yada kıskançlık yapmasın diye.doğrumu acaba bu uyutma yontemı bilmiyorum.tabı bazende gidip zaman geçirddiğimde oluyor uyumadan önce.

seboss ticker lar pisti oldu yahuu
aylardan sonra tickeryaptın benimkinin her birsey ile aynısını nasıl secmeyi basardın :))

bende baskulu sececektım ama kızı koşarken görürde hevese gelirim spor yaparım diye koşan kızı seçtım.birşey kalmamıi piştiye canım.

nası gıdıyo 2 cocuklu hayat.alışabıldınmı,Yagız zarar verıyomu Alpere

alpere değil de kendine zarar verıyor geçenlerde butun gun ağladım bu yuzden.kafasını duvara vuruyor yada yere ama öyle hafif değil baya sertce küt diye şişiyor yara oluyor bazen.sinir hastası olmasam iyidir. doktor üsteleme sesini çıkarma görmemiş gibi yap dedi ama içim el vermiyor ki canı acıyor görüyorum.

hah birde şu mont olayı yağıza montu giydirirken anam ağlıyor ve sadece en kısa zamanda ben giydirebiliyorum.şimdiki evimiz k.valideme yakın bana uğramıştı dedesi istemişözlemiş şehir dışındaydı yenı gelmişti.akşam mehmet almaya gitti zar zor getirdim gelmek istemedi diyor imkansız dedim hele senın peşne ağlar dedim mümkün değil yeminler ediyor gerçekten diye.meğer montu giymek istemiyormus zaten yazdan çıkarkende uzun kollulara zor alışmıstı.bu da ağır geliyor sanırım hareketi sınırlanıyor diye istemıyor galıba.seneye daha hafif birşey alacağım galiba.

kıyamam ya nıe öyle yapıyokı.bayada sert vuruyo dıosun.nekadar olmasada kardesıyle senı paylasmak istemıyordur mutlaka.ondan yapıyodur ne yapıyosa.butun iş yıne sana düşüyo.artık Yagız uyurken küçüğünü kucaklıycan bolbol Yagız uynanınca hep onu sevıp koklıycan.erkek cocuk cok düşkün olur anneye.senı paylasamadıgı ıcın böyledır bence

Esra bacım geçenlerde aklıma gelmişti nooldu aldınmı parayı diye sorayım demiştim..aldın demek valla çok sevindim arkadaşım..mothercare de her ayın 15inde mi indirim oluyor bak bunu bilmiyordum..hoş bilsem de tee Antalyalara gitmem gerekecek..ama iyi oldu söylediğin..

valla Öyle bir geçer zaman ki yi ilgiyle izliyorum ağlaya zırlaya..Osman çok etkiliyor beni epey ağlatıyor, seviyorum ama..

Yusuf Paşa ma geçmişler olsun..

ben de acayip hastayım..Rüzgar a bulaşmaması için elimden geleni yapıyorum..Marnys Propolis aldık..günde 1 ölçek içiriyorum korumak amaçlı..doktora da sorduk tabii..onay verdi..eczacı metal kaşıkla değil plastikle vermemizi üstüne basa basa söyledi..özelliğini kaybediyormuş metal kaşıkta..sizlere de bilmiyorsanız ileteyim istedim..

Esrako Esra doktor bilgilerini okudum..çok teşekkür ederim fındık fıstık meselesi aynı idi Ece ile..

geçmiş olsunn..

sinerjjiii... bence internette gezinirken rastlamış gibi yap beğendiğin kolyeye yanyana otururken gezin ama internette aa ne kadar hoşmuş dimi falan diye ona göster ööylee romantik cümleler kuran bi adamın aklına gelebilir böyle .. benimkinin aklına gelmez gözünede soksam gelmez :))

güzel hafta olur inşallah hepimiz için...

SELİN aşısını atlattı allahın izniyle şükür ateş falan olmadı ama ben 2 akşam gece yatarken peditus içirdim uykusunda falan ateşlenirse diye korktum neyse sorun yok... ama cumartesi günü biraz huysuzdu mızmızdı aşıdanmıydı yoksa başka birşeydenmi bilmiyorum dün iyiydi...yine iştahsızlık iyicene tavan köpek dişler gelmeye çalışıyor cumartesi günü bir yumurta ve biraz sütle kapattık yatana kadar birşey yemedi....

Cumartesi akşamı kızımın saçlarıını kestirdim mecburkaldık toka tutmuyor saçında önler uzadı gözlerine geliyor enseler uzamıştı kaşındırıyor biraz toparlattık ama gözümüze çok yabancı geliyor diyoruz selin selim oldu :)) hem çok cansızdı saçları belki biraz kendine gelir...

DERYA geçmiş olsun yusufa bu aralar çok sık hasta oldu...

ESRAKO paranız iade edilmiş çok sevindim güle güle harcayın çok şanslısın biliyonmu:))

GÜNAYDIN..
teşekürler arkadaşlar bugün iyiiyiz çok şükür..ama cildinde döküntü oldu..antibiyotiği aç içir demişti doktor yemekten yarım saat önce veriyorum..ondanmıki..?bilemedim şimdi..ama neşesi yerine geldi tosun paşanın 3 aydır 100 gr bile almamışız..(( boyumuz çok güzel ama kilo aynı..şu çocuklar hasta olamsın da artık yeter yavvvvvvvv...

canım iidir.. döndüm dün ben :) ay ben yirim o ecoşu yaaa!!! merak ettim vallla naapacaklar cumartesi günü!
ada bu aralar inanılmaz değişti. kafayı sıyırıcam. hani diyodum ya hekesi öpmek sarılmak istiyo filan, ankarada özellikle kuzeninden o kadar çok dayak yedi ki, şimdi kendini sevmek isteyene vuruyo! büyük küçük farketmiyo tabii onun için. çok üzülüyorum çok. umarım bir dönemdir ve geçer.. bu kadar sevgi dolu bir çocuk nasıl böyle oldu anlamıyorum. ama neyseki banyo durumu eve gelince düzeldi!
canım mama sandalyeniz hayırlı olsun. parayı da kurtarmışsın çok sevindim.

çok yakın görüştüğünüz aile dostlarınız filan var mı? bence öyle birilerine söyle, i,ki laf arasında çıtlatsınlar..

ben kaçırdım. gidemedim bi türlü. hem de bu sefer %50 + %25 di..

bu arada dün eve gelince süper bir süprizle karşılaştım. daha önce de söylemişimdir belki, evin salon ve mutfak pencereleri çok yağmur yağarsa akıyor şakır şakır ve ahşap doğrama olduğu için ordan burdan üfürüyordu. onur salonu ve mutfağı pimapen yaptırmış., havva ablayı da cumartesi çağırmış beraber temzilemişler. ama ne organizasyon, herkesi ayarlamış annemi dahil. sonra da perdeler yıkanmış asılmış. bi tülleri yetiştirememişler :) onları da ben yıkayıp asıcam bugün. ama nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam. tek başına nasıl kalkışmış böyle işe hem de 1 haftada, ben yapamazdım heralde. doğramalar o kadar çürümüşki altından kurtlar çıktı diyor onur iiiyyyyğğğkkkkk!!!!

SELİN selim olmuş SİBEL çok hoşsun..:)):79:
MARİ Ankaraya geliyorsun birtürlü nasip olupta görüşemedik..( bu kış hastalıktan gözümüz açılmadı..bir ayda iki kere hasta oldu yusuf..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…