GÜNAYDIN..
teşekürler arkadaşlar bugün iyiiyiz çok şükür..ama cildinde döküntü oldu..antibiyotiği aç içir demişti doktor yemekten yarım saat önce veriyorum..ondanmıki..?bilemedim şimdi..ama neşesi yerine geldi tosun paşanın 3 aydır 100 gr bile almamışız..(( boyumuz çok güzel ama kilo aynı..şu çocuklar hasta olamsın da artık yeter yavvvvvvvv...[/QUOTE
sana da günaydin canim..gecmis olsun..yusuf pasam su son aylarda cok cekti su hastaliklardan..birde iki cocuk olunca birbirlerine cok cabuk geciriyorlar hastaligi..döküntüler antibiyotiktende olabilir eger ateslendiyse hastalik sonrasi döküntüde olabilir..masallah boyu iyi olsunda kiloyu alir yine...bahara dogru toparlarlar diye düsünüyorum..
gecenlerde düsünüyorumda sanki 2010 bize pek ugurlu gelmedi..helede son 6 ayi sanki evliligimizde de su zamana kadar yasamadigimiz sorunlar yasadik..hep bir gerileme bir türlü toparlanamama görüyorum..2011 de yine ayni sekilde basladi..ne degistide hep bir gerileme yasiyoruz anlamiyorum..sanki biz baska kisiler olduk..tuhaf tuhaf davranislarimiz ve tavirlarimiz var gibi geliyor bana..bir türlü eski düzenimize dönemiyoruz sanki...olaylar uzuyorda uzuyor...valla bir fikri olan anlatsin bana..sizde de var mi böyle degisiklikler???
güzel hafta olur inşallah hepimiz için...
SELİN aşısını atlattı allahın izniyle şükür ateş falan olmadı ama ben 2 akşam gece yatarken peditus içirdim uykusunda falan ateşlenirse diye korktum neyse sorun yok... ama cumartesi günü biraz huysuzdu mızmızdı aşıdanmıydı yoksa başka birşeydenmi bilmiyorum dün iyiydi...yine iştahsızlık iyicene tavan köpek dişler gelmeye çalışıyor cumartesi günü bir yumurta ve biraz sütle kapattık yatana kadar birşey yemedi....
Cumartesi akşamı kızımın saçlarıını kestirdim mecburkaldık toka tutmuyor saçında önler uzadı gözlerine geliyor enseler uzamıştı kaşındırıyor biraz toparlattık ama gözümüze çok yabancı geliyor diyoruz selin selim oldu :)) hem çok cansızdı saçları belki biraz kendine gelir...
ohh ohh atlattınız hadı göxünüzaydın.bızde sorunsuz atlatılım ıns şu aşıyı...güzel hafta olur inşallah hepimiz için...
SELİN aşısını atlattı allahın izniyle şükür ateş falan olmadı ama ben 2 akşam gece yatarken peditus içirdim uykusunda falan ateşlenirse diye korktum neyse sorun yok... ama cumartesi günü biraz huysuzdu mızmızdı aşıdanmıydı yoksa başka birşeydenmi bilmiyorum dün iyiydi...yine iştahsızlık iyicene tavan köpek dişler gelmeye çalışıyor cumartesi günü bir yumurta ve biraz sütle kapattık yatana kadar birşey yemedi....
Cumartesi akşamı kızımın saçlarıını kestirdim mecburkaldık toka tutmuyor saçında önler uzadı gözlerine geliyor enseler uzamıştı kaşındırıyor biraz toparlattık ama gözümüze çok yabancı geliyor diyoruz selin selim oldu :)) hem çok cansızdı saçları belki biraz kendine gelir...
cok ıyı olmus hadı güle güle kullan.hem temız olmus hem ısı yalıtımı.eşinide alkıslıyorum sen yokkken güzel süpriz hazırlamıs.valla yapamaz demıycexz, ev tasınırken annem hasta olunca hıc bıyere gıemedım evı nası toplıycam derken bı baktımkı Hakan herseyı toplamıs.tabı ben şok.normalde elınden pek bıse gelmez.ama baktı ben yapamıycam kolları sıvamıs :))canım iidir.. döndüm dün ben :) ay ben yirim o ecoşu yaaa!!! merak ettim vallla naapacaklar cumartesi günü!
ada bu aralar inanılmaz değişti. kafayı sıyırıcam. hani diyodum ya hekesi öpmek sarılmak istiyo filan, ankarada özellikle kuzeninden o kadar çok dayak yedi ki, şimdi kendini sevmek isteyene vuruyo! büyük küçük farketmiyo tabii onun için. çok üzülüyorum çok. umarım bir dönemdir ve geçer.. bu kadar sevgi dolu bir çocuk nasıl böyle oldu anlamıyorum. ama neyseki banyo durumu eve gelince düzeldi!
canım mama sandalyeniz hayırlı olsun. parayı da kurtarmışsın çok sevindim.
çok yakın görüştüğünüz aile dostlarınız filan var mı? bence öyle birilerine söyle, i,ki laf arasında çıtlatsınlar..
ben kaçırdım. gidemedim bi türlü. hem de bu sefer %50 + %25 di..
bu arada dün eve gelince süper bir süprizle karşılaştım. daha önce de söylemişimdir belki, evin salon ve mutfak pencereleri çok yağmur yağarsa akıyor şakır şakır ve ahşap doğrama olduğu için ordan burdan üfürüyordu. onur salonu ve mutfağı pimapen yaptırmış., havva ablayı da cumartesi çağırmış beraber temzilemişler. ama ne organizasyon, herkesi ayarlamış annemi dahil. sonra da perdeler yıkanmış asılmış. bi tülleri yetiştirememişler :) onları da ben yıkayıp asıcam bugün. ama nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam. tek başına nasıl kalkışmış böyle işe hem de 1 haftada, ben yapamazdım heralde. doğramalar o kadar çürümüşki altından kurtlar çıktı diyor onur iiiyyyyğğğkkkkk!!!!
???? aile içinde mı oluyor söyledıklerın yoksa topıkte mı :))gecenlerde düsünüyorumda sanki 2010 bize pek ugurlu gelmedi..helede son 6 ayi sanki evliligimizde de su zamana kadar yasamadigimiz sorunlar yasadik..hep bir gerileme bir türlü toparlanamama görüyorum..2011 de yine ayni sekilde basladi..ne degistide hep bir gerileme yasiyoruz anlamiyorum..sanki biz baska kisiler olduk..tuhaf tuhaf davranislarimiz ve tavirlarimiz var gibi geliyor bana..bir türlü eski düzenimize dönemiyoruz sanki...olaylar uzuyorda uzuyor...valla bir fikri olan anlatsin bana..sizde de var mi böyle degisiklikler???
yok canim topikte degil..yani aile ici ya da tüm yasantimda diyeyim..hep bir negatiflik var..hani bazen olurya hem nese üst düzeydedir..hep kendinizi mutlu hissedersiniz..olur olmaz seyler tadinizi kacirmaz..ama sanki son aylar yine bir gerileme dönemine girdik..enerjimiz hep düsük..olmayan seyler sorun haline geliyor..cocuklarda eklenince ve de son aylarin muhasebesini yapinca böyle geliyor bana...ohh ohh atlattınız hadı göxünüzaydın.bızde sorunsuz atlatılım ıns şu aşıyı...
cok ıyı olmus hadı güle güle kullan.hem temız olmus hem ısı yalıtımı.eşinide alkıslıyorum sen yokkken güzel süpriz hazırlamıs.valla yapamaz demıycexz, ev tasınırken annem hasta olunca hıc bıyere gıemedım evı nası toplıycam derken bı baktımkı Hakan herseyı toplamıs.tabı ben şok.normalde elınden pek bıse gelmez.ama baktı ben yapamıycam kolları sıvamıs :))
???? aile içinde mı oluyor söyledıklerın yoksa topıkte mı :))
yok canim topikte degil..yani aile ici ya da tüm yasantimda diyeyim..hep bir negatiflik var..hani bazen olurya hem nese üst düzeydedir..hep kendinizi mutlu hissedersiniz..olur olmaz seyler tadinizi kacirmaz..ama sanki son aylar yine bir gerileme dönemine girdik..enerjimiz hep düsük..olmayan seyler sorun haline geliyor..cocuklarda eklenince ve de son aylarin muhasebesini yapinca böyle geliyor bana...
maşallah ece ne kadar da büyümüş böyle meltem. cok güzel bir kız oluyor. maşallah maşallah..
ben de öyle istiyorum.yani hep sandalyede yesin diye. ama birkaç gündür biraz savsakladım o işi. nasıl başardın esra yani hep sandalyede yedirmeyi. yemedikleri zaman ne yaptın.yok meltem benim çocuklar mama sandalyesiz hep zor yemek yiyen cinstenler hiç etrafta gezinerek birsey yedirme huyum yoktur çocuklarımda allahtanhep oturttugumda istahları yerinde ise yiyorlar sandalye sebebi ile yememezlik vs olmuyor. o yuzden mecbur alıyorum artık napalım
ay üstüme alındım yaa haliyle. ama açıklamak isterim girmek istemiyor değilim sadece fırsatım olmuyor bu günlerde. hem ev hem okul acayip yoğun. anca şimdi kaçamak yapabildim.girmek isteyen girer kardesimm adasımm :)))
yani tamam çalısanların elinin altında o kesin de yinede isteyen vakit ayırır onceliklere her zaman yer vardır hayatta istisna kisiler haric mesela nur .
nur maşallah yiğit ne çabuk büyüyor. kilosu da maşallah yani tombik desene :)arkadaşlarr dün yiğitin aşısı vardı götürdük aşımızı olduk rütin konturol etti ebe amaa hızlı kilo alıyormuş geçen ay 4300 bu ay 6600 olmuş ...
birde bıngıldağı hızlı kapanıomuş gözlem altına alalım dedi netten okudum beyin gelisimini etkilomuş mustinin normal kapanmıştı yaff
esra çok sevindim canım ya.kolej kelimesini duyunca hemen aklıma sen geliyorsun. merak ediyordum. dediğin gibi helal para işte.az once harika bir haber al dımm
hani kolejden dolandırılmıstık ya hatırlarsınız belki bazılarınız
sirkete yazı gitmis arkadas aradı garantiden yazı var diye ac oku hemen dedim .
itirazım olumlu bulunmus kredi kartıma 5000 t l alacak yatırılmıs
bankayı aradım az evel teyit ettim evet dogru inanamıyorum ya
bankacı arkadaslar bile nakit cekmislerdir tutarı alamazsınız vs demislerdi soktayımm
helal para donup dolasıp sahibine geri gelebiliyormus demekki çok yıprandık uzulduk vs ama parayı kurtardık.
çok geçmiş olsun derya. sanırım şimdi daha iyiymiş. kış işte illa çektiriyor.bu hafta tuba hep ateşlendi..dün ateşimiz düştü boğazı şiş halada kendine gelemedi yavrum..canım sıkıldı çarşamba annemlere geçtim..dün tekrar eve döndük..gelirkende çocukalrı doktora götürdük..yusfun öksürüğü kesilmedi şurubu değiştik..of of ..tubanın az gözü açıldı derken yusuf bu akşam ateşlendi..diş geliyor burnumuz tekrardan mümüklendi..
gülistan bence direk söyle :) ya da ima mı etsen :) bu arada söylediği lafta pek bi hoşuma gitti çok romantik..bu arada aydından bana kolye almasını istiyorum ama direk söyliyemem.
kar tanesi varya.bu ara heryerde görür oldum.
pırlantalı olanını değilde normal olanını .
kendimgidip almam. aydın alsınki bi özelliği olsun. o yıllar önce bana
"her kar tanesini bir melek indirirmiş.hiç biri bir diğerine degmeden inermiş yeryüzüne ve hiçbir kartanesinin şekli bir diğerine benzemezmiş.sen de Rabbimin benm için Yarattıgı eşi benzeri olmayansın"demişti çamlıcada kar yagarken..o anı hatırlatır bize diye. ama nasıl desem.
gazete reklamlarında hiç görmüyorumki.
yada laptopda o geldiğinde sayfayı açıkmı bıraksam.
gecen gun kuyumcuda sordum çokda uygun ama didimya ben alırsam olmazzzzz.dogum gunume çok var teee Nisanda.sinerji yapalım. sin sin sin sinerjiii.
yiğitde yapmıştı onu. kendi küvetinde yaptığım zamanlarda. bende artık kendi küvetimizi dolduruyorum yarıya kadar. kendim giriyorum içine. oyuncaklarından da atıyorum.sonra yiğiti alıyorum. şimdi ağlamıyor. tavsiye ederim gizemcim.ya allah allaaahhhh !!! hepsi aynı anda aynı şeyi yapıyor bu bebelerin! ben şimdi ankaradayım ya, suya banyoya deliren, yer zaman mekan fark etmeyen çocuk, burda banyo yapmak istemiyor! kıyamet kopuyor. kollarıma boynuma sarılıyor beni al diye. denemediğim şey kalmadı. halbuki daha kasımda burdaydık ve hiç böyle bir sorun yoktu. acaba eve dönünce ne olacak merak ediyorum. durum burası ile mi ilgili yoksa genel mi bilemiyorum. zaten ada son 1 haftadır acaip huy değiştirdi. tanıyamıyorum çocuğumu. herşeyi ağlayarak istiyor, istediği yapılmayınca kıyamet kopuyor. en ilginci de insanlardan kaçmaya başladı. kendisini sevmek isteyene vurmaya filan kalkıyor, asabiyet yapıyor. bunun sebebi bu aralar herkese sarılmak ve öpmek isterken dayak yemesi de olabilir tabi.. çocuk büyük ayrımı da yapamadığından henüz.. ya nasıl toplıycam ben bu çocuğu dönünce bilmiyorum. umarım bir dönemdir ve geçer.. hepimiz için..
benim durumumu çok iyi anlatmışsın ama sevgide problem yok belirteyim :)topikdeki bu sakinliğe gelince..
bebiklerimiz artık bıraktıgın yerde durmuyorlar hep ilgi oyun istolar.ve onlar uykudayken ancak yemek ev topla mutfak topla derken vakit geçiyor.temizliği hiç saymıyorum bile.
ama arada fırsat bulup girmeye çalışıyorum
hiç bi zaman eskisi gibi olmıcak bu topik kabullenmek lazım serzeniştebulunmak fayda etmez.
istemek lazım bide.
yani sevmek lazım.
sevgi olunca insan merak eder arkadaslarım nasıllar beni merak etmişlerdir girip bişeyler yazyım falan der.
merhaba arkadaşlar
nasılsınız? biz iyiyiz şükür. sadece bir haftadır ayağım acıyor. belden şüphelendi doktor. röntgen,mr uğraşıyorum. biraz moralim bozuk. topallıyorum gibi. yiğit kuzum bildiğiniz gibi. saçlarını kestirdik. öyle değişti ki. yüzü gözü açıldı yavrumun :)
bizde aldık lazımlık ama sizinki gibi değil esracım. aynı düşünce ile aldık. yani koyalım evin içinde dursun. ilk etapta belki sadece oturmasını öğrenir üzerine diye. kıyafetiyle filan yani farketmez. ama başarılı olamadık henüz. yiğit oturuyor hemen kalkıyor. üzerinde durmuyor. ben müzikli istemiştim ama eşim önce bunla bi deneyil dedi bakalım. süreci yaz etkili olursa alırım bende..dun araba koltugunu ayarlatmak için e bebek e gittik camlıca magazasına. koltugu yaptırdık vs sonra dolasırken lazımlık alsammı dedim alisir gozu vs koyarız o da oturur arada
bir urun gordum ortaya ygımıslar indirim varmıs sensorlu lazımlık :) aynı zaanda ayakları çıkıp klozet ustune konan aparat haline donusuyor ve çis yapınca muzik çalıyor :))
çok hosumuza gitti onu aldık getirdik ece biliyor simid ona bakıp bakıp cissss diyor ))) bakalım oyun haline getirmez insalah muzik çalsın diye elin falan sokup :))
:) öyle ya esra. bişeye çok üzülünce bende öyle kalıyor yani. neyseki alacaksın paranı çok sevindim ya. kolay mı kazanılıyor.. inşallah kötü bişi çıkmaz. bende korktum fıtıktan şüphelendi. okula bile spor ayakkabı ile geliyorum.geçmis olsun canım bir an evel teshis konurda insallah tedaviye baslarsın
kolej diyince aklına ben geliyordum ha çok sukur kurtardık valla
sende yokmuşsun bayadır hı. denk gelmişiz demek. bu arada ara dönemde ankaraya geleceğim derya. ayarlasakta buluşsak. üç gün anca kalırız sanırım..ESRAKO ece güle güle giysin kendileri zaten artizzlerdi şimdi dahada artiz olur..O aldığın lazmılığı reklamlarda görmüştüm nekadaraki e bebek reklamıydı hoşuma gitmişti..
lazımlığı göz önünde bulundurmak ve üstünde kıyafet varken arada oturtmak alıştırma için iyi oluyor..yanlız eline içine sokması şu an için oyun amaçlı algıladığındandır..
FATMA sende epeydir yoksun geçmiş olsun..tedavini aksatma..yiğit kuş traş olmuş gelmişen resim eklesen..
aynen katılıyorum..BİR dönem topiğe girmeyi pek iatemedim ama ne burayla alakalı nede kkyla ..tamamiyle hayatımda bazı şeyleri düzene koymak adına bazı şeylerden uzaklaşma kararı almıştım..maalesef bunlardan biriside topiğimizdi..tam düzne girdi tekrar buraya döneyim derken yusuf çıldırdı hem kucak delisi olmuştu hemde nereye bulsa tırmanıyor halada öyle şu anda yanımda uyuyor kalktığı an çıkmak zorundayım..ESRAKO açıklamam yeterli olmuşmudur..
sevgi konusuna gelince burdaki dostluk ve sevgi bambaşka...bişey değişmedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?