2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gecenlerde düsünüyorumda sanki 2010 bize pek ugurlu gelmedi..helede son 6 ayi sanki evliligimizde de su zamana kadar yasamadigimiz sorunlar yasadik..hep bir gerileme bir türlü toparlanamama görüyorum..2011 de yine ayni sekilde basladi..ne degistide hep bir gerileme yasiyoruz anlamiyorum..sanki biz baska kisiler olduk..tuhaf tuhaf davranislarimiz ve tavirlarimiz var gibi geliyor bana..bir türlü eski düzenimize dönemiyoruz sanki...olaylar uzuyorda uzuyor...valla bir fikri olan anlatsin bana..sizde de var mi böyle degisiklikler???

SEÇİL geçmiş olsun..
GÜLİ eşinin sana söylediği kelimelr harika ya..maşallah...kolye içinde biligsayarda o yanındayken bak aa ne güzlemiş de dikkatini çekecektir...:))
MARİ ne güzel süpriz güle güle kullan..Adacık ve seni yakından tanımayı çok istiyorum..olacak inşallah umutluyum başarıcaz biz bu buluşma işini..

2010 geçmişte kaldı ...
sorunlar çözülmek içindir..ama birazdan özeline bi bak ..

hadi gecmis olsun canim..bizimde asimiz var..bu hafta yaptirsak iyi olur..ben Hayatin saclarini ilk ve son olarak 6 aylikken kestirmistim..simdiyse önüne geldikce ben kesiyorum..kahkül yapiyorum..kiyamiyorum yoksa..bizimkide toka istemiyor sacinda..ama eminimki selin cok tatli olmustur..selim deme tatlima...

ohh ohh atlattınız hadı göxünüzaydın.bızde sorunsuz atlatılım ıns şu aşıyı...
cok ıyı olmus hadı güle güle kullan.hem temız olmus hem ısı yalıtımı.eşinide alkıslıyorum sen yokkken güzel süpriz hazırlamıs.valla yapamaz demıycexz, ev tasınırken annem hasta olunca hıc bıyere gıemedım evı nası toplıycam derken bı baktımkı Hakan herseyı toplamıs.tabı ben şok.normalde elınden pek bıse gelmez.ama baktı ben yapamıycam kolları sıvamıs :))
???? aile içinde mı oluyor söyledıklerın yoksa topıkte mı :))

yok canim topikte degil..yani aile ici ya da tüm yasantimda diyeyim..hep bir negatiflik var..hani bazen olurya hem nese üst düzeydedir..hep kendinizi mutlu hissedersiniz..olur olmaz seyler tadinizi kacirmaz..ama sanki son aylar yine bir gerileme dönemine girdik..enerjimiz hep düsük..olmayan seyler sorun haline geliyor..cocuklarda eklenince ve de son aylarin muhasebesini yapinca böyle geliyor bana...

anladım canım.aslında bızde bıara öyleydık ama şükür düzeldı.hiç tartısma konusu dahı olmayan seyler bı dönem zorladı bızı.yıldızlarmı marsmı etkıledı noldu :)) şaka bı yana bi dönemdır ıns sızın içinde gecer. bıraz sakinlik ve olayların sıcakken üzerine gıtmeyerek kendımce çözdüm.stres yorgunluk vs bırsuru sey ınsanın dogasını etkılıyo.aşarsınız enkısa zamanda inş..

Son düzenleme:
GİZEM güle güle kullan pencerelerini güle güle kullan gerçekten çok güzel bi sürpriz olmuş ki hele hele bi erkeğin kolay kolay kalkışmayacağı iş bu:))

ÖZGÜLÜM canım o bizdede var saçma sapan şey hatta dün akşam babam dedi bi psikolog flaan bulsak bize ailecek baksa konuşuyormuyuz kavgamı ediyoruz belli değil dedi tuhaf durumlar var bu ara.. bizede hiç 2010 yılı sevimli gelmedi hep sorun sıkıntı hastalık vs. 2011 daha olumlu başladı inşallah hep böyle devam eder inşallah...

GÜLİMM sened öyel bi pozitif enerji varki kimseye söylemene yada pc açık bırakmana gerek yok eşin alır gelir o kolyeyi inşallah...

DERYAM niye öyle döküntü olduki antibiyotik ağır geldi yada bazen ateş sonrası döküntü olabilirmiş belkide ondan oldu....geçer inşallah...

ESRAKO kokoş montunuzu güle güle giyin gözümde canlandı çok güzel çok cici valla ne diyeyim çok şanslısınız bizim burda yok öyle yerler...

merhaba arkadaşlar
nasılsınız? biz iyiyiz şükür. sadece bir haftadır ayağım acıyor. belden şüphelendi doktor. röntgen,mr uğraşıyorum. biraz moralim bozuk. topallıyorum gibi. yiğit kuzum bildiğiniz gibi. saçlarını kestirdik. öyle değişti ki. yüzü gözü açıldı yavrumun :)

maşallah ece ne kadar da büyümüş böyle meltem. cok güzel bir kız oluyor. maşallah maşallah..
ben de öyle istiyorum.yani hep sandalyede yesin diye. ama birkaç gündür biraz savsakladım o işi. nasıl başardın esra yani hep sandalyede yedirmeyi. yemedikleri zaman ne yaptın.
girmek isteyen girer kardesimm adasımm :)))

yani tamam çalısanların elinin altında o kesin de yinede isteyen vakit ayırır onceliklere her zaman yer vardır hayatta istisna kisiler haric mesela nur .
ay üstüme alındım yaa haliyle. ama açıklamak isterim girmek istemiyor değilim sadece fırsatım olmuyor bu günlerde. hem ev hem okul acayip yoğun. anca şimdi kaçamak yapabildim.
nur maşallah yiğit ne çabuk büyüyor. kilosu da maşallah yani tombik desene :)
esra çok sevindim canım ya.kolej kelimesini duyunca hemen aklıma sen geliyorsun. merak ediyordum. dediğin gibi helal para işte.
çok geçmiş olsun derya. sanırım şimdi daha iyiymiş. kış işte illa çektiriyor.
gülistan bence direk söyle :) ya da ima mı etsen :) bu arada söylediği lafta pek bi hoşuma gitti çok romantik..

yiğitde yapmıştı onu. kendi küvetinde yaptığım zamanlarda. bende artık kendi küvetimizi dolduruyorum yarıya kadar. kendim giriyorum içine. oyuncaklarından da atıyorum.sonra yiğiti alıyorum. şimdi ağlamıyor. tavsiye ederim gizemcim.
benim durumumu çok iyi anlatmışsın ama sevgide problem yok belirteyim :)

dun araba koltugunu ayarlatmak için e bebek e gittik camlıca magazasına. koltugu yaptırdık vs sonra dolasırken lazımlık alsammı dedim alisir gozu vs koyarız o da oturur arada
bir urun gordum ortaya ygımıslar indirim varmıs sensorlu lazımlık :) aynı zaanda ayakları çıkıp klozet ustune konan aparat haline donusuyor ve çis yapınca muzik çalıyor :))
çok hosumuza gitti onu aldık getirdik ece biliyor simid ona bakıp bakıp cissss diyor ))) bakalım oyun haline getirmez insalah muzik çalsın diye elin falan sokup :))

geçmis olsun canım bir an evel teshis konurda insallah tedaviye baslarsın

kolej diyince aklına ben geliyordum ha çok sukur kurtardık valla

gizemmm

ne guzel supriz yapmıs onur ay bravo valla çok takdir ettim ne sevinmissindir gorunce. e ctesi gunu bakarız yeni pencerelere

ESRAKO ece güle güle giysin kendileri zaten artizzlerdi şimdi dahada artiz olur..O aldığın lazmılığı reklamlarda görmüştüm nekadaraki e bebek reklamıydı hoşuma gitmişti..
lazımlığı göz önünde bulundurmak ve üstünde kıyafet varken arada oturtmak alıştırma için iyi oluyor..yanlız eline içine sokması şu an için oyun amaçlı algıladığındandır..
FATMA sende epeydir yoksun geçmiş olsun..tedavini aksatma..yiğit kuş traş olmuş gelmişen resim eklesen..

BİR dönem topiğe girmeyi pek iatemedim ama ne burayla alakalı nede kkyla ..tamamiyle hayatımda bazı şeyleri düzene koymak adına bazı şeylerden uzaklaşma kararı almıştım..maalesef bunlardan biriside topiğimizdi..tam düzne girdi tekrar buraya döneyim derken yusuf çıldırdı hem kucak delisi olmuştu hemde nereye bulsa tırmanıyor halada öyle şu anda yanımda uyuyor kalktığı an çıkmak zorundayım..ESRAKO açıklamam yeterli olmuşmudur..

sevgi konusuna gelince burdaki dostluk ve sevgi bambaşka...bişey değişmedi...

herkese silamm geçmişe bakamadım sadece gördüğüm esracımmın parasına kavuşmasıydı çok sevindim canım ....

kısadab giriş yapıp çıkacağım malum bugün temizlik günüm kadında almıyorum artık daha doğrusu şöle içime sinen bulamadımm...heryer bitti bi mutfak kaldı dip köşe girdim ilk defa yiğit doğduktan sonraa...ama öldüm herşeyi kaldır sil arada bebiklere bakk şimdi onlar uyuyorken kendime dinlenme verdim bu aradaa gördüğüm kadarıylaa PERVİN ve EFRİM nirelerde??????

bizde aldık lazımlık ama sizinki gibi değil esracım. aynı düşünce ile aldık. yani koyalım evin içinde dursun. ilk etapta belki sadece oturmasını öğrenir üzerine diye. kıyafetiyle filan yani farketmez. ama başarılı olamadık henüz. yiğit oturuyor hemen kalkıyor. üzerinde durmuyor. ben müzikli istemiştim ama eşim önce bunla bi deneyil dedi bakalım. süreci yaz etkili olursa alırım bende..
geçmis olsun canım bir an evel teshis konurda insallah tedaviye baslarsın

kolej diyince aklına ben geliyordum ha çok sukur kurtardık valla
:) öyle ya esra. bişeye çok üzülünce bende öyle kalıyor yani. neyseki alacaksın paranı çok sevindim ya. kolay mı kazanılıyor.. inşallah kötü bişi çıkmaz. bende korktum fıtıktan şüphelendi. okula bile spor ayakkabı ile geliyorum.
sende yokmuşsun bayadır hı. denk gelmişiz demek. bu arada ara dönemde ankaraya geleceğim derya. ayarlasakta buluşsak. üç gün anca kalırız sanırım..
aynen katılıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…