GEÇMİŞ OLSUN NE AŞISIYDI SİZİN DAHA ÖNCE BAKINDIMGÖREMEDİM kocaman olmuş pardonn.. güle güle uzasın saçları ağladımı kesilirken ilkeyi bi kere kestirdim bi daha kestirmicem epey çok ağlamıştı..güzel hafta olur inşallah hepimiz için...
SELİN aşısını atlattı allahın izniyle şükür ateş falan olmadı ama ben 2 akşam gece yatarken peditus içirdim uykusunda falan ateşlenirse diye korktum neyse sorun yok... ama cumartesi günü biraz huysuzdu mızmızdı aşıdanmıydı yoksa başka birşeydenmi bilmiyorum dün iyiydi...yine iştahsızlık iyicene tavan köpek dişler gelmeye çalışıyor cumartesi günü bir yumurta ve biraz sütle kapattık yatana kadar birşey yemedi....
Cumartesi akşamı kızımın saçlarıını kestirdim mecburkaldık toka tutmuyor saçında önler uzadı gözlerine geliyor enseler uzamıştı kaşındırıyor biraz toparlattık ama gözümüze çok yabancı geliyor diyoruz selin selim oldu :)) hem çok cansızdı saçları belki biraz kendine gelir...
ESRAKO ece güle güle giysin kendileri zaten artizzlerdi şimdi dahada artiz olur..O aldığın lazmılığı reklamlarda görmüştüm nekadaraki e bebek reklamıydı hoşuma gitmişti..
lazımlığı göz önünde bulundurmak ve üstünde kıyafet varken arada oturtmak alıştırma için iyi oluyor..yanlız eline içine sokması şu an için oyun amaçlı algıladığındandır..
FATMA sende epeydir yoksun geçmiş olsun..tedavini aksatma..yiğit kuş traş olmuş gelmişen resim eklesen..
BİR dönem topiğe girmeyi pek iatemedim ama ne burayla alakalı nede kkyla ..tamamiyle hayatımda bazı şeyleri düzene koymak adına bazı şeylerden uzaklaşma kararı almıştım..maalesef bunlardan biriside topiğimizdi..tam düzne girdi tekrar buraya döneyim derken yusuf çıldırdı hem kucak delisi olmuştu hemde nereye bulsa tırmanıyor halada öyle şu anda yanımda uyuyor kalktığı an çıkmak zorundayım..ESRAKO açıklamam yeterli olmuşmudur..
sevgi konusuna gelince burdaki dostluk ve sevgi bambaşka...bişey değişmedi...
ya vallahi billahi anlattın sen ama ben anlamıyorum yani ben boyle degilim onda anlayamıyorum heralde.:))
yani basıma çok buyuk bir olay gelmedikce elimi etegimi her tur iletisim aracından cekmedikce boyle bir ruh halim olmaz gibime geliyor asla buyuk konusmuyorum. hani amansız bir hastalık bende yada bir yakınımıda yada ailesem buyuk bir travma olacakki ben topige girmeyeceğim buraları ozleyipde girmemekten bahsediyorum canı istemeyen girmez o anlamda demiyorum. ya bosver sen benim anlamamı bekleme ben garibim bazı dusuncelerde.
Açılışı yaptık güzel dilekleriniz için sağolunBen bol bol kazan yıkıyorum temizlik koşturma derken akşam eve gel Özde yi doyur uyut işim zor yani geceleri enerjim kalırsa artık kesin zayıflardım pastanedeki mamalardan tırtıklamasam Çok yoruluyorum ya ne zormuş yok tezgah yok bulaşık off offf
Geçmişe pek gidemedim başım çatlıyor zaten duş alıp yatmam lazım 7 de mesai başlıyor benimKK da keyif çattığım günleri çok arayacağım galiba
senın adına sevınıyorum ama.. sana ve Denız e ıyı gelecegını dusunuyorum.. yanı en azından ılıskınız acısından.. bol bol da kazanc olsun.. keyfın ıkı katına cıksın ınsallah.
Özlem hayırlı olsun boooll kazanclar dılıyorummm.
Herkese cok selamlar..
Antalya ıle barıstık.. o bana elını uzattı, ben de kabul ettim.. ozellıkle de hafta sonları sahılde oturup, denızle burun buruna yasamanın verdıgı haz sonsuz..
Burcuma benzeyen bır de arkadas buldum kendıme burada.. tam kafama uygun.. onunla hafta sonları dıngın dolu dolu gecıyor.. saclarımı boyattım sayesınde, kaslarımı falan aldırdım.. oldukca ınsana benzedım, kendımı ıyı hıssettım.. yazmadan gecemeyecegım :)) fahiş fiyatlarla kuaforler var.. artık ses etmeden alısmanın derdındeyım.. ıstedıgım kadar mıyavlayayım yapacak bır sey yok.. bır de Antalya da bızım oralardakı gıbı gıysı pazarları yok.. sanırım bır ayagım yıne Izmır de o sekıl devam edecek.. orası ayrı bır guzel cunku.. onun verdıgı hazzı her yerde alamam.. Arkadasımı da goturucem yanımda sık sık.. kıza anlattıkca gözleri pörtledi resmen.. :))
KK ya nıye gıremıyorum.. evde tek pc mız vardı eskıden, o da evde sabıttı.. Sımdı Ozy sırket pc sısını yanında tasımak zorunda.. o yuzden ben bana yenı bır pc alınana dek gunduzlerı gıremıyorum.. alınana kadar boyle.
Kuzey ın diş sendromu basladı yıne.. yanı bı sekıl bır sey yakamıza her daım yapısık.. sorunsuz zamanımız yok.. yıne ıstah yok cocugumda..
Bu hafta dıyetıstene gıdecegım.. tetkıklerımı aldım.. ınanılır gıbı degıl ama kolestrolum yuksek cıktı yaf :/ bakalım kadın ne dıyecek bu halıme..
Kardesım bugun askerden geldı.. sanırım su an sevgılısıyle el ele yanak yanağadır.. bu gunumuze de sukurler olsun.. geldıgını goremedım.. en azından cok mutlu, bunu bılmek cok guzel.
Arkadasımızın esı bugun dogum yaptı.. onları gorunce bı an dogurasım geldı ama sonra hemen kendımı toparladım.. mınnacık bır bebek.. ınsan ınanamıyor bu kadar mıydı bızım sıpalar dıye.. zaman ne cabuk gecıyor.
Baska sehırlerden arkadaslarımla konusuyorum.. donuyoruz, soguk, sıkıntılı dıyorlar hava ıcın.. o arada ben genelde balkonda gunesın altında onlarla konusuyor oluyorum.. buranın en guzel yanı.. havanın cogu zamanlarda yasanılası olusu..
KKAA' ni bırakmam soz konusu degıl.. nacızene yazma ıhtıyacı hıssettım.. gönlüm her daim burada.. herkesın yerı ayrı ayrı bambaska cunku.. o yuzden bırakmam soz konusu olamaz o kadar ınsanı. Bırakırsam ıkı yıldır bana cok sey katan bu ınsanlara nankörlük etmiş olurum..
ya gülistan hatunu evrime aynı kelimelerle giriş yapmışız
ayrıcana sende ne zaman şarzın bitecek olsa beni arıyosun artıkçımıyım kardeşim ben
ayrıcana bu saatte burda ne işin var
son olarak kar tanesi kolye konusunu aydına telefon açıp ben söyliyeyimmi sana süprzimiş gibin olsun
ööözlem sende mi Cadde de çalışcaksın.accık dikkat et hazır 60 lı rakamlaraa inmişken tıkınma seni 65 hayal edemiyorum..
hayırlı bereketli bol kazançlı işleriniz olsun.mutlu huzurlu olun inşallah.
özde sensizliğie alıştımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?