2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

GEÇMİŞ OLSUN NE AŞISIYDI SİZİN DAHA ÖNCE BAKINDIMGÖREMEDİM kocaman olmuş pardonn.. güle güle uzasın saçları ağladımı kesilirken ilkeyi bi kere kestirdim bi daha kestirmicem epey çok ağlamıştı..

daha öncede denemiştim aslında başarılıda olmuştum ama ilke hastalanınca devam etmedim doğru düzgün yemek yemiyo gece bari emsin diyesonrada cesaret edemedim taa ki cuma gününe kadar..

cuma gecesi emmek için o kadar çok uyandı ki emdi emdii bu seferde çok emdiğinden rahatsız oldu uyuyamadı bizde babası ve be karar verdik gece beslenmesini kaldırıyoruz dedik..

cumartesi feryat figan ağladı ama vermedim meme uyuttum zar zor ilk gün olduğundan bende sabırlıydım ertesi g ünde yani dün kayın valideler yemeğe geleceklerdi akşamdan yapmıştım hazırlıklar zorlamadı ama gün içinde yoruldum dün gecede ağlamadı çok şükür ama uyumadı da sürekli ayağımda salladım bıraktığım an uyanıyodu en son sabah altıda ben bi taraftan ağlayıp ilkeyi sallarken serdar aldı bi saat uyudum 7 de kahvaltı yaptırdım sonra emzirdim 10.30 a kadar uyuduk gecede toplasan 3 saat uyumamışımdır belki ..

her akşam ilkeye anlatıyorum meme yok gece ağlamakda yok diye konuşuyordum ağlamadı yavrum bu gün uyanmakda yok diycem akşam toplantısında :)) bakalım inşalah başarıya ulaşırız o da rahat eder bende ..

44 mu neymis 34 e inmisti. ayrı ayrı lazımlık ve daha sonra klozet ustune aparat alsam onlarda 10-15 lerden baslıyordu her biri e bu sekil ikisi bir arada almıs oldum.
elini sokmuyor su an ama pilleri takınca elini içine soksa sensor çalısıp muzik çalacak cis yapmak yerine elini içine sokup uyanıklık eder belki dedim .))

ya vallahi billahi anlattın sen ama ben anlamıyorum yani ben boyle degilim onda anlayamıyorum heralde.:))
yani basıma çok buyuk bir olay gelmedikce elimi etegimi her tur iletisim aracından cekmedikce boyle bir ruh halim olmaz gibime geliyor asla buyuk konusmuyorum. hani amansız bir hastalık bende yada bir yakınımıda yada ailesem buyuk bir travma olacakki ben topige girmeyeceğim buraları ozleyipde girmemekten bahsediyorum canı istemeyen girmez o anlamda demiyorum. ya bosver sen benim anlamamı bekleme ben garibim bazı dusuncelerde.

Herkese cok selamlar..

Antalya ıle barıstık.. o bana elını uzattı, ben de kabul ettim.. ozellıkle de hafta sonları sahılde oturup, denızle burun buruna yasamanın verdıgı haz sonsuz..

Burcuma benzeyen bır de arkadas buldum kendıme burada.. tam kafama uygun.. onunla hafta sonları dıngın dolu dolu gecıyor.. saclarımı boyattım sayesınde, kaslarımı falan aldırdım.. oldukca ınsana benzedım, kendımı ıyı hıssettım.. yazmadan gecemeyecegım :)) fahiş fiyatlarla kuaforler var.. artık ses etmeden alısmanın derdındeyım.. ıstedıgım kadar mıyavlayayım yapacak bır sey yok.. bır de Antalya da bızım oralardakı gıbı gıysı pazarları yok.. sanırım bır ayagım yıne Izmır de o sekıl devam edecek.. orası ayrı bır guzel cunku.. onun verdıgı hazzı her yerde alamam.. Arkadasımı da goturucem yanımda sık sık.. kıza anlattıkca gözleri pörtledi resmen.. :))

KK ya nıye gıremıyorum.. evde tek pc mız vardı eskıden, o da evde sabıttı.. Sımdı Ozy sırket pc sısını yanında tasımak zorunda.. o yuzden ben bana yenı bır pc alınana dek gunduzlerı gıremıyorum.. alınana kadar boyle.

Kuzey ın diş sendromu basladı yıne.. yanı bı sekıl bır sey yakamıza her daım yapısık.. sorunsuz zamanımız yok.. yıne ıstah yok cocugumda..

Bu hafta dıyetıstene gıdecegım.. tetkıklerımı aldım.. ınanılır gıbı degıl ama kolestrolum yuksek cıktı yaf :/ bakalım kadın ne dıyecek bu halıme..

Kardesım bugun askerden geldı.. sanırım su an sevgılısıyle el ele yanak yanağadır.. bu gunumuze de sukurler olsun.. geldıgını goremedım.. en azından cok mutlu, bunu bılmek cok guzel.

Arkadasımızın esı bugun dogum yaptı.. onları gorunce bı an dogurasım geldı ama sonra hemen kendımı toparladım.. mınnacık bır bebek.. ınsan ınanamıyor bu kadar mıydı bızım sıpalar dıye.. zaman ne cabuk gecıyor.

Baska sehırlerden arkadaslarımla konusuyorum.. donuyoruz, soguk, sıkıntılı dıyorlar hava ıcın.. o arada ben genelde balkonda gunesın altında onlarla konusuyor oluyorum.. buranın en guzel yanı.. havanın cogu zamanlarda yasanılası olusu..

KKAA' ni bırakmam soz konusu degıl.. nacızene yazma ıhtıyacı hıssettım.. gönlüm her daim burada.. herkesın yerı ayrı ayrı bambaska cunku.. o yuzden bırakmam soz konusu olamaz o kadar ınsanı. Bırakırsam ıkı yıldır bana cok sey katan bu ınsanlara nankörlük etmiş olurum..

Açılışı yaptık güzel dilekleriniz için sağolun Ben bol bol kazan yıkıyorum temizlik koşturma derken akşam eve gel Özde yi doyur uyut işim zor yani geceleri enerjim kalırsa artık kesin zayıflardım pastanedeki mamalardan tırtıklamasam Çok yoruluyorum ya ne zormuş yok tezgah yok bulaşık off offf
Geçmişe pek gidemedim başım çatlıyor zaten duş alıp yatmam lazım 7 de mesai başlıyor benim KK da keyif çattığım günleri çok arayacağım galiba

senın adına sevınıyorum ama.. sana ve Denız e ıyı gelecegını dusunuyorum.. yanı en azından ılıskınız acısından.. bol bol da kazanc olsun.. keyfın ıkı katına cıksın ınsallah.

Evrimmm sen gelmeden buralara can gelmıycek anlasıldı kuzumm.bı an önce pc mı alırsın naparsın bılmem.. zaten sınek avlıyoruz.özledım valla sohbet etmeyı.
burayı boş bulunca face sardım ama açmadı benı pek :)) öpüyorum daha sık beklıyoruz lütfen yaneee...

vayy evrim havanısevsinler biz donarken balkonda guneşlenmiş..pehhh uleyn havanı yirim senin.
inanmazsın dun aklıma geld kardişin didim bu cocouk kaç ayl oldu gideli acaba uzun dönemmiydi felan filan işte..
haydi gözun aydın.yaza düğün var desene!!!abovv hemen zayıfla.
körumce olcaksın öyle şişkopatitis olmaz..
ayrıcanaaaaaaa kollesströlmu aaaa.neyhse allah dermansız dert vermesin.hallolur inşallah..

ööözlem sende mi Cadde de çalışcaksın.accık dikkat et hazır 60 lı rakamlaraa inmişken tıkınma seni 65 hayal edemiyorum..
hayırlı bereketli bol kazançlı işleriniz olsun.mutlu huzurlu olun inşallah.
özde sensizliğie alıştımı?

senın adına sevınıyorum ama.. sana ve Denız e ıyı gelecegını dusunuyorum.. yanı en azından ılıskınız acısından.. bol bol da kazanc olsun.. keyfın ıkı katına cıksın ınsallah.

Özlem hayırlı olsun boooll kazanclar dılıyorummm.

Çok teşekkürler amin inş. tüm işler Deniz e kaldığından daha agresif bağırıyor bi kendine gel uyarısıyla toparlıyor kendini bakalım hakkımızda hayırlısı

ya gülistan hatunu evrime aynı kelimelerle giriş yapmışız
ayrıcana sende ne zaman şarzın bitecek olsa beni arıyosun artıkçımıyım kardeşim ben
ayrıcana bu saatte burda ne işin var
son olarak kar tanesi kolye konusunu aydına telefon açıp ben söyliyeyimmi sana süprzimiş gibin olsun

gypsym esraaaaaaaaaamm yaff bu tlf yere kafasını vurmakdan sıyırdı hee.
yarım kaldı aklımda sende kaldı..
neyhsem yarın konusuruk..

DAMLA hocam nerelerde.misafir olarak takılıyordur diye misafirlere laf atamıyorumda.

hoşgeldiiinn seni görmek ne güzel okumakm ı demeliydim ?
antalyada giyisi pazarı var aslında evrimcim çarşamba pazarı çarpa derdik biz erken gitmek gerek bide doğru düzgün şeyler çabuk tükendiğinden çoğu döküntü gibi olurdu arada denk gelmek lazım.. hala var bildiğim kadarıyla..

kardeşin için gözünüz aydın.. bu askerlik işi çok zor yaa gidenede zormu bilmiyorumda bekleyene çok zor bakalım biz napcaz profösyonel askerlik çıksada isteyen gitsse bizim oğlanlar dursalar dizimizin dibinde :))

yaa çok dadlısınesra valla seviom seniii.
hhee iyiki bi tlf var kocamın hee arayıp söölicekmiş.
yok ben kendi yöntemlerimle buldum canım düşünmen yeter..
yaa çok güldğüm yaaa artıkçımıyım ne demek yaaa

Valla canım sendenim artık kocam patronum :)) 69 un üst sınırlarındayım 65 i görsem keşke
Özde bensizliğe alıştı babaannesi burada takılıyorlar dükkan evin hemen arka sokğında sık sık geliyor eve gidiyorum bende iki bulaşık arası :))

Evrimimm çok sevindim adına arkdaşına adapte olmana ne kadar güzel ohh sıcak sıcak hava üfle azıcık buralarada kuför ve kıyafet cidden İzmir de çok ucuz gittiğimde benimde gözüm pörtlüyor :)) Kuzy me geçmiş olsun diş sıkıntısı bitsin iştahıda kabarsın inş. Kardeşinde gelmiş gözün aydın canım

esrako esraaa ece cicilerini güle güle giysin.
18 tl ayakkabı süppermiş.

gizmoo vayy helal olsun eşine ne diyim. pencere başka yaff. herkeşlerin aklına gelmes

adaşşş parayı almışsınız hadi gözün aydın çok sevindim

öyle bir geçer zamankiyi bende izliyorum içim kararsada izliyorum banane banane izliyorum işte :92::92:

edaaaaaaaa namı diğer aspirin kardeş
gece beslenmesini kesmeyi başarmanı canı gönülden diliyorum
bu konu hakkındaki gelişmeleri merakla takip edeceğim sonuç başarılı olursa özelden cep telini yazmanı isteyeceğim ve sapık gibi seni arayacağım
bu konuda kafayı yiyeceğim yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…