Herkese cok selamlar..
Antalya ıle barıstık.. o bana elını uzattı, ben de kabul ettim.. ozellıkle de hafta sonları sahılde oturup, denızle burun buruna yasamanın verdıgı haz sonsuz..
Burcuma benzeyen bır de arkadas buldum kendıme burada.. tam kafama uygun.. onunla hafta sonları dıngın dolu dolu gecıyor.. saclarımı boyattım sayesınde, kaslarımı falan aldırdım.. oldukca ınsana gunesın altında onlarla konusuyor oluyorum.. buranın en guzel yanı.. havanın cogu zamanlarda yasanılası olusu..
KKAA' ni bırakmam soz konusu degıl.. nacızene yazma ıhtıyacı hıssettım.. gönlüm her daim burada.. herkesın yerı ayrı ayrı bambaska cunku.. o yuzden bırakmam soz konusu olamaz o kadar ınsanı. Bırakırsam ıkı yıldır bana cok sey katan bu ınsanlara nankörlük etmiş olurum..
Açılışı yaptık güzel dilekleriniz için sağolunBen bol bol kazan yıkıyorum temizlik koşturma derken akşam eve gel Özde yi doyur uyut işim zor yani geceleri enerjim kalırsa artık kesin zayıflardım pastanedeki mamalardan tırtıklamasam Çok yoruluyorum ya ne zormuş yok tezgah yok bulaşık off offf
Geçmişe pek gidemedim başım çatlıyor zaten duş alıp yatmam lazım 7 de mesai başlıyor benimKK da keyif çattığım günleri çok arayacağım galiba
aldık canım aldık valla çok sukurr bin sukur diyorumadaşşş parayı almışsınız hadi gözün aydın çok sevindim
öyle bir geçer zamankiyi bende izliyorum içim kararsada izliyorum banane banane izliyorum işte :92::92:
özlem sana düşen iş bulaşıkçıklıkmı pehhh
sen patron garısısın senin yerin kasiyerlik olmalıydı
diğer hatun hangi konumda söyle bakim bana
ayrıca evrimin polyanna vari sözlerine katılmıyorum
ben ikinizin aynı ortamda bütün gün vakit geçirmesinin sonuçlarını ilerde göreceğiz diyorum
yaşayalım ve görelim...
gizmooooooooo
ben size gelmekten vazgeçtim o halde
oğlum kaşı gözü morarır bi şekilde eve dönmeyelim??
malum oğlum sapık gibi kızına yapışıyor sarılmak istiyor
ada ona bi vursa duvara yapışır bizimki
hayırlı olsun özlem Altınoluk'un neresinde?Açılışı yaptık güzel dilekleriniz için sağolunBen bol bol kazan yıkıyorum temizlik koşturma derken akşam eve gel Özde yi doyur uyut işim zor yani geceleri enerjim kalırsa artık kesin zayıflardım pastanedeki mamalardan tırtıklamasam Çok yoruluyorum ya ne zormuş yok tezgah yok bulaşık off offf
Geçmişe pek gidemedim başım çatlıyor zaten duş alıp yatmam lazım 7 de mesai başlıyor benimKK da keyif çattığım günleri çok arayacağım galiba
geçmiş olsun yavmerhaba arkadaşlar
nasılsınız? biz iyiyiz şükür. sadece bir haftadır ayağım acıyor. belden şüphelendi doktor. röntgen,mr uğraşıyorum. biraz moralim bozuk. topallıyorum gibi. yiğit kuzum bildiğiniz gibi. saçlarını kestirdik. öyle değişti ki. yüzü gözü açıldı yavrumun :)
gecenlerde düsünüyorumda sanki 2010 bize pek ugurlu gelmedi..helede son 6 ayi sanki evliligimizde de su zamana kadar yasamadigimiz sorunlar yasadik..hep bir gerileme bir türlü toparlanamama görüyorum..2011 de yine ayni sekilde basladi..ne degistide hep bir gerileme yasiyoruz anlamiyorum..sanki biz baska kisiler olduk..tuhaf tuhaf davranislarimiz ve tavirlarimiz var gibi geliyor bana..bir türlü eski düzenimize dönemiyoruz sanki...olaylar uzuyorda uzuyor...valla bir fikri olan anlatsin bana..sizde de var mi böyle degisiklikler???
adaşşş parayı almışsınız hadi gözün aydın çok sevindim
öyle bir geçer zamankiyi bende izliyorum içim kararsada izliyorum banane banane izliyorum işte :92::92:
edaaaaaaaa namı diğer aspirin kardeş
gece beslenmesini kesmeyi başarmanı canı gönülden diliyorum
bu konu hakkındaki gelişmeleri merakla takip edeceğim sonuç başarılı olursa özelden cep telini yazmanı isteyeceğim ve sapık gibi seni arayacağım
bu konuda kafayı yiyeceğim yoksa
pervinim
sarı kızımın kara kız anası yok kaç gundur!!
acep internetlerimi bittiki??
demekki neymiş; sobayı yakmak için ne yapıyormuşuz??
-anamızı cep telefonundan arıyormuşuz..
ya bayılıyorum. ne kadar hoş bi sahne:)
aa yazmamısım içimden düşünmüşüm:)) hayırlı olsun Evrım kardesın evıne sagsaglı dönmüş...
kafana göre bırınıde bulmussun cok sevındım... yalnızlık cok zor olurdu...
evrimmmkaç gün oldu antalyaya geleli bi görüşemedik başka arkide bulmuşsun unutma benide olarmı??
işin şakası tabi gözüm yok çok çok sevindim antalyayı benimsemene antalya sıcaktır insanlarıda sıcak olur sende sıcak insansın hemen alışırsın daha bi çok arkadaşın dostun olur
pahalılıktan bahsetmişsinya ee sen gittin konyaaltına orasıda biraz lüxe kaçıyo o yüzden sana biraz pahalı gelmiştir. pazardaki fiyatlar semt semt değişiyo konyaaltı diğer semtlere göre daha pahalı olabilir
kuaförde benim sürekli gittiğim bana baya uygun geliyo kaş bıyk 5 lira kesim 10 lira falan ayrıca daha ucuz yerlerde var komple ağdayı 20 liraya yapan temiz yerler var.edada bahsetmiş giysi pazarı olarak çarş ve cumartesi var çarşambaya ben gitmedim.ama cumartesi ye arada uğruyorum güzel şeyler oluyo dedeman tarafında.
ama izmir gibi olması beklenemez orası tekstil bölgesi giyim konusunda bende bursayı eskişehiri arıyorum.özellikle nehire kıyafet bakarken.ama burda bi mağaza var sana orayı tavsiye ederim ÇİKO ismi konyaaltındada şubesi var malı çok kaliteli fiyatlarıda orta seviyede.
kardeşinin sağ salim gelmesinede çok sevindim inşallah yanına gelirde hasret giderirsiniz
???? hangı fılm karesınden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?