2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

özlem sana düşen iş bulaşıkçıklıkmı pehhh
sen patron garısısın senin yerin kasiyerlik olmalıydı
diğer hatun hangi konumda söyle bakim bana
ayrıca evrimin polyanna vari sözlerine katılmıyorum
ben ikinizin aynı ortamda bütün gün vakit geçirmesinin sonuçlarını ilerde göreceğiz diyorum
yaşayalım ve görelim...

Son düzenleme:
gizmooooooooo
ben size gelmekten vazgeçtim o halde
oğlum kaşı gözü morarır bi şekilde eve dönmeyelim??
malum oğlum sapık gibi kızına yapışıyor sarılmak istiyor
ada ona bi vursa duvara yapışır bizimki

sana ilk tasındgında komsu falan bulsan keske dedik komsuluk uzerine bir dunya muhalif gorus siraladınn :)) bakk demek istedigim buydu komsu derken kapı komsusu degil kanka olabilcek seni rahatsız etmeyip musait anında yanında olacak bir arkadas ne guzel olmus iste çok sevindim senin içi oyl can yoldası gibi gorusebileceğin kafa dengi bulmak çok zor yakında oturan. bakınız ben hep arkadaslarım uzaklarda hep planlı programlı birseyyapmamız gerekiyor mesafeden dolayı. adas da nep bundan sikayetci o yuzden kiymetini bil .

pazara vs diye birkaç ayda bir izmire gidersin canım artık kuzy de buyuyor degisiklik olur gezme olur fatosu gorursunburcuyu gorursun baska esin dostun u gorursun vs sehirlerarası gidecek yeri olması guzel insanın bayram seyran gidersin en kotu

kardesin için gozunuz aydın ne guzel bir histir dimi askerligin bitip sevdigin insanın yanına gelmesi. allah daim etsin mutluluklarını.
dogum yapan arkadas ziyareti bende yaptım geçen gun kuçuçuk bebegi gorunce bende bir afalladım kucagma bile almayı dusunmedim çok kuçuk diye:)

klestrol çok kilolu kalınca olabiliyor malum hepimizin kilolar dogumdan sebep ondan yukselmistir biraz kilo ver hemen iner kalıtsal bir sorun yoksa . diyetsyen detaylarınıda artık bekliyoruz

ozlem yapma etme yeme sakın hergun gore gore çok canında çekmez sanırım pasta borekleri.
bu arada babanne mi bakacak ozde ye hep sen çalıscakmısın. bol kazanclar dilerim tekrardan
adaşşş parayı almışsınız hadi gözün aydın çok sevindim

öyle bir geçer zamankiyi bende izliyorum içim kararsada izliyorum banane banane izliyorum işte :92::92:
aldık canım aldık valla çok sukurr bin sukur diyorum
11. bolumdeyim ço k heyecanlııı

bencede ya karı koca aynı is yerinde olmak her zaman sorun yaratır diye dusunurum bilmiyorum istisnalar vardır yada aynı ortamı solumak aksam konuscak ortak seylerinizin olmasına neden olur o da guzel olur ama olumsuz yanları daha çok sanki

hehe ctesi yi iple çekiyorum nasıl olacak bakalım baby lerin bir ay daha buyumus haleri.

hayırlı olsun özlem Altınoluk'un neresinde?
bu yaza gelirim mekanınıza

geçmiş olsun yav
hep sağlık sorunlarıyla uğraşıyorsun Allah dermansız dert vermesin

bizde çok sorun yaşadık 2010 da şimdi iyiyiz şükür
çocuk ekstra sorumluluklar getirdiği için bazen sınırlar zorlanıyor
ara ara uyarmak en iyisi
geçenlerde çocuklar duymasında ayrı yaşamayla ilgili bir bölüm vardı hatta ben tekrarını izledim eşim 2. kez izliyordu ben de çok hastayımdım o konu eşimi bayağı etkiledi mesela

adaşşş parayı almışsınız hadi gözün aydın çok sevindim

öyle bir geçer zamankiyi bende izliyorum içim kararsada izliyorum banane banane izliyorum işte :92::92:

gözün aydın esrako

Ece için güzel yorumlarınıza teşekkürler

vay vay vayy efrim hanımlar gelmişşş görüonmuu disene artık yeni pc alınana kadar karşılaşamıyacağız bende akşamları giremiom yaff....
canım alışmışsın sevindim bu durumaa...

bian doğrasım geldi demişsin sonra vazgeçmişsin en iisini etmişsin:)))

valla onu bunu bilmem biri okula gidene kadar doğurmayın dirimmm ben
gün günü kıskançlıklar artıo ben ne zmn yiğiti emzirsem mustinin kucağıma gelesi yada su isteyesi tutuo ve çok zor oluo küçük sıpanın emmdiği süt burnundan gelio....

düşme konusuna gelince musti bana heç düşkün deildi amaa belim kırlıo onu al bırak dierini al helede kalabalık ortamdaysakk hiç üstümden inmio...

musti dünden berii ayyu dio ayyu kayyu dimek bu arada dün akşam demeye başladı gökhan musti uyuduktan sonra geldi kayyunun peluş bebeğini almış tam denk geldi dedim musti ayyu die geziodu sabah gördü aaaaaaaaaaa ayyu dio banada ne güsell işi düşünce anne dio normalde işşşş iiişşşş die çağrıo sıpa beni

cepten gırerım yıne de bırakmam sıze yavru annelerim benım. Herkes benım ıcın bır seyler yazmıs.hepınıze tek tek tesekkur ederım.cok mutlu ettınız.mest ettınız mutlu ettınız ne mutlu bana.. Arkadasımın kendıne ait işi var.o yuzden hafta sonları gorusuruz.yeter daha ne olsun.ıste bana avantajı eşlerın aynı sırkette calısması.kuzey uyurken onlar oyun oynadılar.bız de kendımıze bakım yaptırdık. Sedacıgımı gorecegım daha.. Yeter de artar bıle bana. Kardesım ıcın yazılanlara tesekkur ederım.mutlu oldugum ıcın sevınenlere tesekkur ederım.ıyı kı varsınız..

aa yazmamısım içimden düşünmüşüm:)) hayırlı olsun Evrım kardesın evıne sagsaglı dönmüş...
kafana göre bırınıde bulmussun cok sevındım... yalnızlık cok zor olurdu...

yıl sonu yoğunluğumuz bitti sonunda kkya girince sanki uzun zamadır görmediğim bi arkadaşıma kavuşmuşum gibi oldum.
evrimcim ant. a alışmana çok sevindim yarın veya yazabilirsem akşam ant. la ilgili yazdığın şeyler hakkında yorum yapmak istiyorum şimdi işten çıkıyorum.

hip den özür paketi gelecekmiş.
hani emzirme çayı son kullanma tarihi geçmişti ya bilmiorum farkettinizmide.
ben hemen yazmıştım sitemle
insan hediye gönderdiği şeyin tarihine bakar.
hadi dergi tee ekimin ona ses etmedikde bu eyaff falan gibi ama daha oturaklı ve kibar cümlelerle mail yazdımdı.
neyhsem özür paketi gelecekmiş.
aslında bitki çayı oldugu için zararı yokmuş. sadece süt artıtrma etkisini kaybetmiş olabilirmiş de ...öle iştee

valla esra başarıya ulaşacağız gibi her geçen gece bi öncekinden huzurlu oluyor..
ilk gece çok ağladı..
ikinci gece ağlamadı ama sık uyandı zor daldı uykuya
ve dün gece hem az uyandı hemde uyandığında çauk daldı azıcık ayağımda salladım uyudu hemen.. sabah 7 falan uyanınca kahvaltı ettiriyorum sonrasında emiyo biraz oynuyo yatıyoruz tekrar 11-12 ye kadar uyuyoruz tekrar.. bu sabah 8 de uyandı oo saatde kahvaltı yaptı..
elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım başarıya ulaşırız umarım.. bide doktor gece meme verme ama su falanda verme dedi yatmadan önce içiriyorum suyunu.. gece bişiy alırsa su bile tekrar uyanmasına sebep olurmuş..

nehiri annemde bırakıp geldim bugün kadın yorulacak ama bende işlerimi halledicem ve bir gece olsun rahatça uyuyabilicem bu aralar yarım saatte bir kalkıyo ve bana gına geldi sallıyorum süt veriyorum yatağa gidiyorum daha ben dalmadan tekrar uyanıyo
okuduğum kadarıyla
esrako esraparana kavuşmana çok sevindim mama sandalyenizde hayırlı olsun şu aldığın lazımlığı da çok merak ettim açıkçası ben lazımlık düşünmüyorum sadece klozet kapağıyla bu işi haledemezmiyiz ki
özlem hayırlı uğurlu olsun yeni cafeniz çok sevindim senin adına umarım çok bereketli olur
nur mustafayla yiğitin fotoları çok hoş yiğit kocaman olmuş çok kilo almış allah sağlık versin ikisinede sanada maşşallah diyorum hem temizlik hem iki çocuk işin çok zor senin yerinde olsam eşimdende biraz yardım isterim hiç olmassa o varken temizlik yapsan o çocuklara baksa sende işin bölünmeden rahat rahat işini yapsan daha iyi olmazmı
edacanım tebrik ediyorum seni emzirme olayınıda atlattın inşallah bunuda başarırsın.
derya canım seni anlıyorum bende de olmuştu.kendimi tamamen nehire vermek istedim bi ara ozaman hiç girmiyodum buraya.ama yanlış anlaşılmasın şu an giremememin tek sebebi yoğunluk yoksa ben buraya çok bağlandım nedense şu an öyle bi şey düşünemiyorum
fatma geçmiş olsun canım inşallah iyileşirsin biran önce sende hiç aksatmadan girerdin baya yoğunsun bu aralar heralde
evrimmmkaç gün oldu antalyaya geleli bi görüşemedik başka arkide bulmuşsun unutma benide olarmı??
işin şakası tabi gözüm yok çok çok sevindim antalyayı benimsemene antalya sıcaktır insanlarıda sıcak olur sende sıcak insansın hemen alışırsın daha bi çok arkadaşın dostun olur
pahalılıktan bahsetmişsinya ee sen gittin konyaaltına orasıda biraz lüxe kaçıyo o yüzden sana biraz pahalı gelmiştir. pazardaki fiyatlar semt semt değişiyo konyaaltı diğer semtlere göre daha pahalı olabilir
kuaförde benim sürekli gittiğim bana baya uygun geliyo kaş bıyk 5 lira kesim 10 lira falan ayrıca daha ucuz yerlerde var komple ağdayı 20 liraya yapan temiz yerler var.edada bahsetmiş giysi pazarı olarak çarş ve cumartesi var çarşambaya ben gitmedim.ama cumartesi ye arada uğruyorum güzel şeyler oluyo dedeman tarafında.
ama izmir gibi olması beklenemez orası tekstil bölgesi giyim konusunda bende bursayı eskişehiri arıyorum.özellikle nehire kıyafet bakarken.ama burda bi mağaza var sana orayı tavsiye ederim ÇİKO ismi konyaaltındada şubesi var malı çok kaliteli fiyatlarıda orta seviyede.
kardeşinin sağ salim gelmesinede çok sevindim inşallah yanına gelirde hasret giderirsiniz

sanırım herkes öyle bir geçer zamankiyi izliyor.
bende gidip işlerimi hallediyim. biraz toparlıyım evi
herkesi çok öpüyorum ofisteki işlerim birazcık azaldı yaklaşık 1.5 aydır yıl sonu işleriyle uğraşıyordum bugün itibariyle işleri bitirdim.bunda sonra sadece ay başlarında biraz yoğunluğum olacak. sizlerle daha sık görüşebilicem.

pervinim
sarı kızımın kara kız anası yok kaç gundur!!
acep internetlerimi bittiki??

demekki neymiş; sobayı yakmak için ne yapıyormuşuz??

-anamızı cep telefonundan arıyormuşuz..
ya bayılıyorum. ne kadar hoş bi sahne:)

hahhaaaaaaaaaaa
minnak çok hoşsun..
yaff urkcell reklamı!!

pervin iymiş demek.
canı istemiyomuşmu?olur arada öyle..gecer!kendinede gelir bizede döner.

aa yazmamısım içimden düşünmüşüm:)) hayırlı olsun Evrım kardesın evıne sagsaglı dönmüş...
kafana göre bırınıde bulmussun cok sevındım... yalnızlık cok zor olurdu...

evet haklısın.. bız bıraz pahalı bır yerde oturuyormusuz.. anlamıs bulunuyoruz.. ama gec oldu ogrenmemız :/ kaş bıyık 15 lıra, sac boyama 80 lıra.. o da arkadasımın hatrına.. dedım gorusurus bır daa ınsallahh :)) oldukca profesyonellerdı orası kesın ama fahiş fıyat orası da kesın.. saol tatlım.. danısmak ıcın rahatsız ederım senı gerektıgınde.. senı unutmam mumkun olamaz tatlım.. olur mu hıc ole seyler. en kısa zamanda gorusecegız ınsallah. kardesım ıcın dıleklerıne de tesekkur ederım ayrıca.. ınsallahh gorusuruzz..

???? hangı fılm karesınden :))

reklamlardan bajım.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…