Güli tesekkur ederım tekrar..
Pervincim ok canm ben merak ettimdi..
Yaff şu pc yi sakla eceden.
Rahat bıraksın tuşları..yaramasss
sen gelceksin ya
tubik de gelcekmiş
hayallerim var. Baak bir genç kadının hayalleriylen oynamayın fena yaparım
püüü reklam izledıgımmı var.dızı vaktım gelırse acıyom anca okadar.hahhaaaaaaaaaaa
minnak çok hoşsun..
yaff urkcell reklamı!!
pervin iymiş demek.
canı istemiyomuşmu?olur arada öyle..gecer!kendinede gelir bizede döner.
aaa sen mj yollamışsın bana dicem.
sendee aa sanamı yolmmaışım esraya yollıcakdım yanlışlıkla olmuş diyeceksin diye vazcaydım...
afiyet bal şeker olsun.didimya marifet bende değil.tarifde..tarif süpper ötesi..
pcmde hic tus yok cok zor yazıorum vede vakit alıo ondan yazamıorum..yoksa cok hızlı yazarım anlatıcakta cok sey var
kankan cocuksuz sanırsam
Evriim demek zengin semte taşındınıs ya ondan miyav miyavsın.
Neyhsee her lüksün bi bedeli vardır.
Allah saglık versin yaff para pul malmulk ne ki.
Huzurun olsun ama faiş fiyat olsun boşverr..
Kurabiyelere ara verde yaz accuk
ah be kuzum işin zor senin.. çok çok geçmiş olsun.. görüşürüz daha.. benim bir ayağım orda nasılsa..SELİN selim olmuş SİBEL çok hoşsun..:)):79:
MARİ Ankaraya geliyorsun birtürlü nasip olupta görüşemedik..( bu kış hastalıktan gözümüz açılmadı..bir ayda iki kere hasta oldu yusuf..
sağol canım.. inşallah olacak olacak.. ben de umutluyum :)SEÇİL geçmiş olsun..
GÜLİ eşinin sana söylediği kelimelr harika ya..maşallah...kolye içinde biligsayarda o yanındayken bak aa ne güzlemiş de dikkatini çekecektir...:))
MARİ ne güzel süpriz güle güle kullan..Adacık ve seni yakından tanımayı çok istiyorum..olacak inşallah umutluyum başarıcaz biz bu buluşma işini..
cok ıyı olmus hadı güle güle kullan.hem temız olmus hem ısı yalıtımı.eşinide alkıslıyorum sen yokkken güzel süpriz hazırlamıs.valla yapamaz demıycexz, ev tasınırken annem hasta olunca hıc bıyere gıemedım evı nası toplıycam derken bı baktımkı Hakan herseyı toplamıs.tabı ben şok.normalde elınden pek bıse gelmez.ama baktı ben yapamıycam kolları sıvamıs :))
valla öyle.. sağolun arkadaşlar..GİZEM güle güle kullan pencerelerini güle güle kullan gerçekten çok güzel bi sürpriz olmuş ki hele hele bi erkeğin kolay kolay kalkışmayacağı iş bu:))
canım adanınki yer değişikliği sebebiyle yadırgamaymış ki eve gelince düzeldi. yine cıp cıp oynuyo suda! gerçi daha kasımda gitmiştik ve sorun olmamıştı ama bu bebelerde 2 ay öncesi demek, bizim için 5 yıl öncesi demek mesela.. çok çabuk değişiyor algıları..yiğitde yapmıştı onu. kendi küvetinde yaptığım zamanlarda. bende artık kendi küvetimizi dolduruyorum yarıya kadar. kendim giriyorum içine. oyuncaklarından da atıyorum.sonra yiğiti alıyorum. şimdi ağlamıyor. tavsiye ederim gizemcim.
hem nasıl sevinmek esra ya! gerçekten ihtiyaç vardı bi de tozla pislikle uğraşmadım. onur heryeri bantlamış, iş bitince havva ablayla birlikte temizlik yapmış, perdeleri bile yıkamışlar!!! sadece tülleri becerememiş kuzum, onları da ben gelince annemle yıkayıp ütüleyip astık, misss gibi oldu!gizemmm
ne guzel supriz yapmıs onur ay bravo valla çok takdir ettim ne sevinmissindir gorunce. e ctesi gunu bakarız yeni pencerelere
ohhh iş kadını oldun sen de! resimlerde çok hoş görünüyorsun, bir kaç kilo bile acaip farketmiş özlem. boool bol kazançlar olsun canım.Açılışı yaptık güzel dilekleriniz için sağolunBen bol bol kazan yıkıyorum temizlik koşturma derken akşam eve gel Özde yi doyur uyut işim zor yani geceleri enerjim kalırsa artık kesin zayıflardım pastanedeki mamalardan tırtıklamasam Çok yoruluyorum ya ne zormuş yok tezgah yok bulaşık off offf
Geçmişe pek gidemedim başım çatlıyor zaten duş alıp yatmam lazım 7 de mesai başlıyor benimKK da keyif çattığım günleri çok arayacağım galiba
:)))))))))))) ben bilmez! sahip olun bebelere! sorumluluk almıyorum! ya şaka maka ne olacak ben de merak ediyorum.. herkese sarılıp öpmeyi yaho dan öğrenmişti bence benimkisi, umarım yine iyi bişiler kapar! ama çok dayak yedi be kuzum! ya yalnız çok utanıyorum dışada filan açık söyliyim. sevmek için uzanıyo insanlar benimki bi çakıyo. ayy kızım cici yaptı filan artık şekilden şekile giriyorum ben. halbuki çocuk yani, neye kıazrıp bozarıyosam! en çok yabani olmasından korkuyorum da ondan heralde!gizmooooooooo
ben size gelmekten vazgeçtim o halde
oğlum kaşı gözü morarır bi şekilde eve dönmeyelim??
malum oğlum sapık gibi kızına yapışıyor sarılmak istiyor
ada ona bi vursa duvara yapışır bizimki
yaaaaaa ben de isteremmmmm... kaçırdık mıııııı yosam telefon da alınıp verildi bu tarif.. isterem isterem bana ne yaaa!! hem de kurabiyeee!afiyet bal şeker olsun.didimya marifet bende değil.tarifde..tarif süpper ötesi..
canım hayırlı olsun kardeşin gelmiş. ne mutlu! sen de daha bi alışmışsın. oh! arkadaş olmadan hiçbiryer çekilmiyor ya!heleki bilmediğin bir yerde.. ahhhh ahhh. aklıma 6 sene önce dımdızlak istanbula gelişim geldi.. hele bi de 1 yıl sonra onur askere gitti, hepten kalmıştım bi başıma..ööle işte..kankam degıl daa.. aklımın uyustugu ıyı bır kızcagız.. yenı evlıler daha.. dogrudur.
derdımız lüks degıldı de, derdımız duzgun bır evdı.. ıstemeden bole oldu.. aynen ole, saglıgımız huzurumuz yerınde olsun da, bugunlerımıze de sukur.
hinternet gıttı de gelmesını fekledık bacım..
Selam herkese,
COOOKK uzun oldu, ozledim sohbet etmeyi. Ama burdaki is temposu hic Brukseldeki gibi degilmis, hafta ici eve 9dan once giremiyorum o da en erken, ya toplanti yada sehirdisi seyahat ya gunu birlik ya uc bes gunluk, iyiki ev tutymamisim cunku evi aymadan yatmaya kullaniyorum, haftasonlarida izmire tasiniyorum.. Sizleri cok ozledim, ama gunler saatler nasil geciyor anlamiyorum..
Ozetle iyiyim, Teo iyi, Tibet yilbasi geldi daha iyiyiz, cabaliyoruz.
Bu ctsi nolursa olsun gune geliyorum, Cuma ankarada olucam bi toplanti icin, Ctsi sabah Istanbula donup gelicem..Bari orda goreyim Istanbuldaki hatunlari..
Yine girme girmeme sebepleri konusulmus 1_2 sayfa bakabildim gecmise, benim kendi sebebim bu..ben hala ayni fikirdeyim bunun sorgulamasini yapmak yanlis, giremesemde yogunluktan hepinizin yeri ayri kalbimde, Evrimin dedigi gibi yasanmisliklar paylasilanlar apayri...Hepiniz kalbimde ve aklimdasiniz..
nehiri annemde bırakıp geldim bugün kadın yorulacak ama bende işlerimi halledicem ve bir gece olsun rahatça uyuyabilicem bu aralar yarım saatte bir kalkıyo ve bana gına olmuş çok kilo almış allah sağlık versin ikisinede sanada maşşallah diyorum hem temizlik hem iki çocuk işin çok zor senin yerinde olsam eşimdende biraz yardım isterim hiç olmassa o varken temizlik yapsan o çocuklara baksa sende işin bölünmeden rahat rahat işini yapsan daha iyi olmazmı
edacanım tebrik ediyorum seni emzirme olayınıda atlattın inşallah bunuda başarırsın.
derya canım seni anlıyorum bende de olmuştu.kendimi tamamen nehire vermek istedim bi ara ozaman hiç girmiyodum buraya.ama yanlış anlaşılmasın şu an giremememin tek sebebi yoğunluk yoksa ben buraya çok bağlandım nedense şu an öyle bi şey düşünemiyorum
fatma geçmiş olsun canım inşallah iyileşirsin biran önce sende hiç aksatmadan girerdin baya yoğunsun bu aralar heralde
evrimmmkaç gün oldu antalyaya geleli bi görüşemedik başka arkide bulmuşsun unutma benide olarmı??
işin şakası tabi gözüm yok çok çok sevindim antalyayı benimsemene antalya sıcaktır insanlarıda sıcak ye arada uğruyorum güzel şeyler oluyo dedeman tarafında.
ama izmir gibi olması beklenemez orası tekstil bölgesi giyim konusunda bende bursayı eskişehiri arıyorum.özellikle nehire kıyafet bakarken.ama burda bi mağaza var sana orayı tavsiye ederim ÇİKO ismi konyaaltındada şubesi var malı çok kaliteli fiyatlarıda orta seviyede.
kardeşinin sağ salim gelmesinede çok sevindim inşallah yanına gelirde hasret giderirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?