2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunluk servis formlarımı giriyorum arada sizede takılayım diidm..kimse yok yaff!!

kendimi doguma son gunlerimizdeki gibi hisseettim. ozamnda kimse olmazdı bi dogurmayan 3 kişi kaldıydıkda ben yine kendikendime yazardım çençençen konusurdum..pöfff

Güli tesekkur ederım tekrar..

aaa sen mj yollamışsın bana dicem.
sendee aa sanamı yolmmaışım esraya yollıcakdım yanlışlıkla olmuş diyeceksin diye vazcaydım...

afiyet bal şeker olsun.didimya marifet bende değil.tarifde..tarif süpper ötesi..

pcmde hic tus yok cok zor yazıorum vede vakit alıo ondan yazamıorum..yoksa cok hızlı yazarım anlatıcakta cok sey var

Pervincim ok canm ben merak ettimdi..
Yaff şu pc yi sakla eceden.
Rahat bıraksın tuşları..yaramasss
sen gelceksin ya
tubik de gelcekmiş
hayallerim var. Baak bir genç kadının hayalleriylen oynamayın fena yaparım

Evriim demek zengin semte taşındınıs ya ondan miyav miyavsın.
Neyhsee her lüksün bi bedeli vardır.
Allah saglık versin yaff para pul malmulk ne ki.
Huzurun olsun ama faiş fiyat olsun boşverr..

Kurabiyelere ara verde yaz accuk

ehheehhe.. delü :)) olsun.. marifet senın her daim paylaşmaya hazır kocaman yuregınde.

pcmde hic tus yok cok zor yazıorum vede vakit alıo ondan yazamıorum..yoksa cok hızlı yazarım anlatıcakta cok sey var

nanım benım.. cay demledım, gel beraber ıcelım, hem yazacaklarını da dınlemıs olurum.. yanında Güli kurabıyelerınden yaptım.. sevecegıne emınım.

Hee salı gunleri papatya ve halilibrahim sofrası arasında memekik dokuyos bizde.

kankan cocuksuz sanırsam

kankam degıl daa.. aklımın uyustugu ıyı bır kızcagız.. yenı evlıler daha.. dogrudur.

derdımız lüks degıldı de, derdımız duzgun bır evdı.. ıstemeden bole oldu.. aynen ole, saglıgımız huzurumuz yerınde olsun da, bugunlerımıze de sukur.

hinternet gıttı de gelmesını fekledık bacım..

SELİN selim olmuş SİBEL çok hoşsun..:)):79:
MARİ Ankaraya geliyorsun birtürlü nasip olupta görüşemedik..( bu kış hastalıktan gözümüz açılmadı..bir ayda iki kere hasta oldu yusuf..
ah be kuzum işin zor senin.. çok çok geçmiş olsun.. görüşürüz daha.. benim bir ayağım orda nasılsa..

sağol canım.. inşallah olacak olacak.. ben de umutluyum :)

GİZEM güle güle kullan pencerelerini güle güle kullan gerçekten çok güzel bi sürpriz olmuş ki hele hele bi erkeğin kolay kolay kalkışmayacağı iş bu:))
valla öyle.. sağolun arkadaşlar..

canım adanınki yer değişikliği sebebiyle yadırgamaymış ki eve gelince düzeldi. yine cıp cıp oynuyo suda! gerçi daha kasımda gitmiştik ve sorun olmamıştı ama bu bebelerde 2 ay öncesi demek, bizim için 5 yıl öncesi demek mesela.. çok çabuk değişiyor algıları..

gizemmm

ne guzel supriz yapmıs onur ay bravo valla çok takdir ettim ne sevinmissindir gorunce. e ctesi gunu bakarız yeni pencerelere
hem nasıl sevinmek esra ya! gerçekten ihtiyaç vardı bi de tozla pislikle uğraşmadım. onur heryeri bantlamış, iş bitince havva ablayla birlikte temizlik yapmış, perdeleri bile yıkamışlar!!! sadece tülleri becerememiş kuzum, onları da ben gelince annemle yıkayıp ütüleyip astık, misss gibi oldu!

ohhh iş kadını oldun sen de! resimlerde çok hoş görünüyorsun, bir kaç kilo bile acaip farketmiş özlem. boool bol kazançlar olsun canım.

:)))))))))))) ben bilmez! sahip olun bebelere! sorumluluk almıyorum! ya şaka maka ne olacak ben de merak ediyorum.. herkese sarılıp öpmeyi yaho dan öğrenmişti bence benimkisi, umarım yine iyi bişiler kapar! ama çok dayak yedi be kuzum! ya yalnız çok utanıyorum dışada filan açık söyliyim. sevmek için uzanıyo insanlar benimki bi çakıyo. ayy kızım cici yaptı filan artık şekilden şekile giriyorum ben. halbuki çocuk yani, neye kıazrıp bozarıyosam! en çok yabani olmasından korkuyorum da ondan heralde!

afiyet bal şeker olsun.didimya marifet bende değil.tarifde..tarif süpper ötesi..
yaaaaaa ben de isteremmmmm... kaçırdık mıııııı yosam telefon da alınıp verildi bu tarif.. isterem isterem bana ne yaaa!! hem de kurabiyeee!

canım hayırlı olsun kardeşin gelmiş. ne mutlu! sen de daha bi alışmışsın. oh! arkadaş olmadan hiçbiryer çekilmiyor ya!heleki bilmediğin bir yerde.. ahhhh ahhh. aklıma 6 sene önce dımdızlak istanbula gelişim geldi.. hele bi de 1 yıl sonra onur askere gitti, hepten kalmıştım bi başıma..ööle işte..

Selam herkese,

COOOKK uzun oldu, ozledim sohbet etmeyi. Ama burdaki is temposu hic Brukseldeki gibi degilmis, hafta ici eve 9dan once giremiyorum o da en erken, ya toplanti yada sehirdisi seyahat ya gunu birlik ya uc bes gunluk, iyiki ev tutymamisim cunku evi aymadan yatmaya kullaniyorum, haftasonlarida izmire tasiniyorum.. Sizleri cok ozledim, ama gunler saatler nasil geciyor anlamiyorum..

Ozetle iyiyim, Teo iyi, Tibet yilbasi geldi daha iyiyiz, cabaliyoruz.

Bu ctsi nolursa olsun gune geliyorum, Cuma ankarada olucam bi toplanti icin, Ctsi sabah Istanbula donup gelicem..Bari orda goreyim Istanbuldaki hatunlari..

Yine girme girmeme sebepleri konusulmus 1_2 sayfa bakabildim gecmise, benim kendi sebebim bu..ben hala ayni fikirdeyim bunun sorgulamasini yapmak yanlis, giremesemde yogunluktan hepinizin yeri ayri kalbimde, Evrimin dedigi gibi yasanmisliklar paylasilanlar apayri...Hepiniz kalbimde ve aklimdasiniz..

Nurdan bi ara fırsat bulursan Teo nun resmini koysana..çok özledim Öydekii..biraz zor olacak ama.:)

Evde herkes fosur fosur uyuyor benim uykum kaçti iyi mi??
Saat 10:30 gibi Elif hanımla birlikte uyudum biraz önce onun mızıklamasına uyandım ve kaçtı gitti uykum.
Gündüz giremedim çok bakımlı sitemize, örnek alıyorum kendilerini....
NURDAN gelmiş hoş gelmiş çok sevindim iyi olmanıza arada böyle güzel haberler almak çok güzel senden. Evet çok uzun zaman oldu güler yüzlü Teo yu görmeyeli Seçil in dediği gibi...
GÜLİ eşinle olan romantik muhabettler çok dokunaklı. Maşallah maşallah. İnşallah kolyene kavuşursun. Ben de çok beğeniyorum o tarz kolyeleri.
GİZEM eşinin yaptığı sürprüz her yiğidin harcı değil çok uğraşmış senin için ne güzel. Güle güle kullan yeni pencerelerini.
ÖZLEM açılış yapılmış, face de gördüm resimlerini çok güzel mamalar var. Boş kazançlar dilerim. Bu arada senin de saçlar falan çok şokella.
GÜLİ yazmış sevdiği reklamı bence de çok doğal o Turkcell de oynayan kız. Ben de eskiden çıkan şokella reklamını çok severim. küçük bir kız çocuğu, küçük erkek arkadaşına "Emre var ya senin annen çok şokella" diyordu...
Okudum okudum gece aklımda bunlar kaldı...

BAk şimdi hatırladım bir kurabiye muhabbeti vardı Güli ve Evrim arasında.
Evet evet ben de istiyorum tarifini. Çok iştahlıyım çook.
KAfam hep boğaza çalışıyor bu aralar...

Derya çok eçmiş olsun, inşallah daha iyidir kuzuların.
Evrim senin kuaför öpmüş seni yanaklarından. Burda da cadde üzerindekiler acayip fiyatlı bir ara sokağa girdin mi fiyatlar anında değişiyor. Bence de temiz güvenilir bir yer olması önemli ama insan acıyor verdiğine de.
Ben de seracılık falan var Antalya da meyve sebze çok ucuzdur diye düşünüyordum ne kadar yanılmışım. Alışıyor insan zamanla kazığa, ben de İstanbul a ilk geldiğimde bu ne ya demiştim. Simit bile Sakaryada alışkın olduğum fiyattan fazlaydı.

Son düzenleme:

sadece klozet aparatı ile is çozuulur sanıyorum berkeye yuvada ogretmislerdi evdede klozet aparatı kullanıyorduk bana lazımlık yıkamak hijyenni saglamak zor gibi geliyor ama bu aynı zamanda klozet aparatı olabiliyor oyuden cazip geldi sonuçta ogretecek olan hatun tum gun ugrasacak olano ve lazımlık alalım dedi aldım

meltem sormussun mama sandalyesine nasıl alıstırdın diye ozel birsey yapmadım
yani her yemegini orda yedi otuurup baglamadan ece ye de berkeyede birsey yedirmek imkansız kalkıp gitmek istiyorlardı ama mama sandalyesinde ve baglı diye aglama vs de olmuyordu
dolayısıya her yere mam asandalyesi tasıyoruz biz yada koltuk kanepeye esarpla falan koltuk altlarından baglayıp oturtup yediriyoruz misafirliklerde vs zor oluyor ama
dolasarak birseyyedirmedik hiç abur cubur vs haric yemek olarak yani alıstı sanırım bebeklikten boyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…