2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gelgit yazı çok güzel ben biraz serbest bi anneyim o yüzden içim rahat
ama geçmişe bakıyorumda annem beni aynen böyle beceriksiz yapmış bize hiç iş buyurmadan herşeyi kendi yapmış halada yapmya devam ediyor.benmde üşengeç ve tembel oluyorum bu durmda inşallah kızım benim gibi olmaz.

toppik kurudu
1.5 saat sonra bakıyorum yine bi şi yok
tam dedim işlerim azaldı rahat rahat muhabbetime bakarım yok yok kimsecikler yok

öncelıkle paylastıgın yazıyı dikkatle okudum ve hic sıkılmadım
bunun farkında olmak ve hayatı düzene sokma fıkrın bıle bı adım.bence kasma okadar kendını.ki sen bebegın daha kucukken tekrar hamıle kalarak bı sok yasamıstın.anca kendıne gelıyorsun.
bende cogu seyde böyleyım.güvenıpte ŞEvvalı kımseye bırakamıyorum.bazen kafayı bozcak oluyorum.ya bakamazsa ya agzına bıse atarsa ya koltuk tepesınden düşerse vs... anneme ve kardesıme bırakabılyorum ama kayınvalıdem yadabaska bırındeyse gözüm hep arkada maalesef.fakat ŞEvval benım yanımdaysa cok serbest bırakıyorum.ona farkettırmeden gözüm hep üstünde.bu tarz bı yazı okumustum,özgüven eksıklıgı olmasın dıe.yapma-etmeyı lügattan cıkarttım bı müddet.
ama hala tam anlamıyla gevseyemıyorum.Hakan oynuyo Şevvalle, süreklı müdahale edıyodum.bu huyumdada baya gerı adım attım.dıkkat et cocugu düşürcen, yapma kafasını vurcak, etme kolu acıycak vs. artık dilimin ucuna kadar gelıyo derın bı nefes alıp susuyorum.
nezamankı Şevvalı serbest bırakmaya basladım hersey dahada kolay olmaya basladı.koltugun tepesıne cıkıp kendını bı alkıslaması varkı görülmeye deger.birsey becerdım dıe kendım, yaptım dıe nasıl mutlu oluyo.
özledık senı Nurdan... buralara ugrayamadıgında var zaten bıse.cok yogun calısıyorsun demekkı.fırsat bulursan Teonun fotosunu ekle.nasılda buyumustur kımbılır

canim buna en iyi ornek benim sanirim tulini dedigi gibi. Her hafta sonu Izmirdeyim, & gece icin bile gidiyorum. Beni her gordugunde ustume atliyor seviniyor oynuyoruz ben giderkende uslu uslu el salliyor, arkamdan aglamiyor. Ilk zaman cok dusunuyordum bende bu cocuk annesi oldugumun farkinda mi diye, ama o kadar akillilar ve herseyin farkindalar ki, mesela annemde isi olunce yengemlere birakinca onada aynisini yapiyormus.yani bizsiz olmaya da alismak zorundalar, her gecen gun ne kadar iyi bir karar verdigimin farkina variyorum. Kendine yetebilen bir cocuk oldu, kendi kendineoynuyor, arkadasi olunca onunla oynuyor, sagligi yerinde mutlu bir cocuk olarak buyuyor cok sukur. Umarim ilerdede boyle devam eder.

Bence sende bunun ustesinden geliceksin ve gelmelisin, ben onu cok ozluyorum mesela bu haftasonu gidemiyecegim cunku kizlarida ozledim ama video telefon baglaniyoruz surekli. Kolay degil ayri kalmak tek tesellim onun keyfi ve en onemlisi sagligi yerinde..Bir sekilde kendi ayaklari ustunde durmeyi da ogrenmeliler..

maşşalah Teo yaa.nekadardaaa buyumus.boyu uzamıs ve cok özlemısım.fotoyu görünce mıncıklayasım geldı :)) hoş hiç mıncıklamak nasip olmadı ama ben fotolardan okadar alıstımkı burdakı annelere ve kuzulara.görmeyınce özlüyor ınsan...
ve bencede cok dogru bı karar verdın Tr.ye dönmekle.gecen sene haftanın 2 gunu ıyıyse 5 gunu ateslı gecıyodu nerdeyse.annen hem ıyı bakıyor hemde sevgısını bolca verıyor Teoya kesın.o bıle yetiyor bellı...

Son düzenleme:

Aycanın da dedıgı gıbı.. O bana degıl, ben O na bagımlıyım.. ben ona bagımlıyım, kesınlıkle dogru..o da sanırım babasına bagımlı :)

ne kadar ıyı etmıssın de paylasmıssın.. kendımıze cekı duzen vermemız adına cok guzel olmus.. haklısın, hepımızde o potansıyel var cunku.

Uploaded with ImageShack.us

teodan inciler..

cok ozledıgımı hıssettım.. bır de yüzünü ilk gördüğümde buyudugunu farkettım.. o bebık ıfadesı kaybolmuş.. nereden nereye.. ozy nın deyımıyle.. askerlık fotosuna kadar paylasacagız ınsallah.

Nurdan bu kadar çabuk foto ekleyebileceğini tahmin etmemiştim..nası da değişmiş gerçekten bebek ifadesi gitmiş yüzünden..çok tatlı kuzum yaa..

GÜNAYDIN!!!
bu sabahın ilk günaydını benden olsun
teocuk çok tatlı dün gördüm ama nehircik yazmaya fırsat bırakmadı.kocaman olmuş ya

yarın için drden randevu aldım tam gün izin isticem ama nası isticem bilmiyorum yerime illaki birinin bakması gerekiyo buda beni zor duruma sokuyo
saç dökülmesi için bide kadın doğuma gidicem cildiye bi işe yaramadı.kadın doğumda hormon testi isticem inşallah önemli bi sorun çıkmaz

fatma geçmiş olsun canım inşallah iyileşirsin biran önce sende hiç aksatmadan girerdin baya yoğunsun bu aralar heralde
evet canım. öyle oldu. şimdi dönem sonu azcık rahatlar gibi oldum. ama asıl pazartesi rahatlayacağım inşallah. bugün mr çekilecek bakalım. hayırlısı..
demekki neymiş; sobayı yakmak için ne yapıyormuşuz??

-anamızı cep telefonundan arıyormuşuz..
ya bayılıyorum. ne kadar hoş bi sahne:)
bende çok seviyorum o reklamı. ve kendimi o öğretmenin yerine koyuyorum hep izlediğimde. bende hiç yakmadım soba. halim ne olurdu diye düşünüyorum. aynen onun gibi olurdum heralde..
oh iyi ki düzelmiş gizcemcim. banyoda zorlayan bebek çok zor oluyor gerçekten. yiğit hala başına dökünce fırlayıp kalkıyor. çıkmak istiyor. ama yatıştırılabiliyor yani. en azından ağlamıyor buna şükür..
hayırlısı olsun canım. üzme kendini. bazen böyle dönemlerden hepimiz geçiyoruz. inşallah biran önce herşey istediğin gibi olur.
güle güle kullan yeni saçlarını. değişiklik ne kadar iyi geliyor di mi..

teodan inciler..
oy maşallah teo ya bak. görmeyeli ne kadar da değişmiş. koca adam olmuş. elbiseleri de pekyakışmış bin kere maşallah..

inşallah bişi çıkmaz. hayırlı haberlerle dön inşallah.

önce geçmişi dolanayım dedim. dün benim için yoğun bir gündü. misafirlerim vardı. temizlik pastabörek.. çok yoruldum. üst komşumuzun kızı var iki buçuk yaşındı. kız acayip agresif bu günlerde. bize her geldiğinde yiğite vuruyor ağlatıyor. ve öyle kötü ki huyu elinde ne varsa direk kafaya vuruyor sert bir şekilde. ya da fırlatıyor yüzüne doğru. aklım gidiyor. gelme de denilmez. zaten bi tane komşum var. yiğitin peşinde dolandık bütün gün. babannesine tenbih ettim. dedim ayrılma yanından. kızın ne yapacağı belli olmuyor. iyi ki öyle yapmışız. yiğitin kocaman bir oyuncağı var sert. kız onu bi fırlattı yiğite ortada hiçbir şey yokken. babannesi önüne kolunu uzattı. onun koluna geldi. yüzüne gelseydi resmen hastanelik olurduk allah korusun..

dün komşum kızına yedirmeye çalışıyor pasta börek çay. peşinde dolanıyor. yerlere döküyor. bizde halıları geçen hafta yıkattık. koltuklarda beyaz. ben aldırmam. annem titiz. görmüş bu. mutfağa yanıma geldi. dedi ki heryere döküyor. sus anne sen ne diyorsun olsun derken komşumu gördüm. duymuş konuştuklarımızı. kızını aldı gitti. ama kibar kadın dedi ki kız durmuyor üzüyor ben çıkayım. ben anladım tabi. o gidince dedim anne naptın duydu bak. ayıp oldu. annem çıktı özür diledi. yanlış anlama fatmaya kızdım filan. misafirler gidince ben çıktım. dedim kusura bakma. annem öyle dedi ama o onun zayıf noktası. gönlü iyi. sonuçta ev benim dökülsün kırılsın kirlensin. hiç umursamam. yeterki yiğite zarar vermesin önemli olan bu. önemli değil filan dedi ama ben çok üzüldüm yani. hoş olmadı..

girmedim girmedim foruma ama dönüşüm muhteşem oldu. kendi rekorumu kırıyorum :) vakit bulmuşken yazayım dedim.
arkadaşlar erken rezervasyon yaptırmayı düşünüyoruz da tatil için. tavsiyelerinizi bekliyorum. ama çok pahalı bi otel olmasın :)

nurdaaann ben bu teoşu yerimm
canım ya ne kadar buyumuş
süveterle gömlekli haline bak sıpaa. pozda veriyolar ya.
maşallah.

çok yogunum ama şunu demeden çıkamıycam

BURADA EDİNDİĞİM ÖYLE ARKADŞALRIM VARKİ,ONLAR KENDİLERİ BENM HAYATIMDAN ÇIKMADIKÇA BENM HEP HAYATIMDA OLMALRI İÇİN ÇABA GÖSTERECEGİM.evet özgür haklı belkide askere gidiş resimlerne kadar paylaşıcaz inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…