öncelıkle paylastıgın yazıyı dikkatle okudum ve hic sıkılmadımayyy çok uzunmuş nasıl sıkılmadan okudum ki acaba??? paylaşmak istedim çünkü galiba ben böyle anne olmaya adayım.aşırı yöneticiliğim var sanırım.bunuda farketmeye başladım nasıl mı?? Yağızı dün babanesine bırakmak zorunda kaldım eksikti herşeyim.içtiğim su attığım adım.konuştuğum söz.evde yapacak hiçbir şey yoktu sanki.bomboştum.oğlumu bana bağımlı benide evladına bağımlı bir anne olarak yetiştirmeye başlamıştım sanırım.öyleki eskiden eşim yatağımızda değilde odada uyuyunca eksiktim ama şimdi eşimin eksikliğini hissetmiyorum bile oğlum(larım) varsa herşey tam diye düşünüyor ve hissediyormusum.yaklaşık 2haftadır sorguluyorum kendimi.dün alperi doktora götürdük gece.mecbur yağızı babanesine bıraktık.uykusu bölünmesin diye de almadık.evlerimiz yakın bu arada.babası bıraktı ben arabada bekledim.alperle çıkmayalım oyalanmadan doktora gidelim dedim.eşim geldi çok düşkün olmasına rağmen babaya ağlamaış sordum dedini görür görmez oynamaya başladı bakmadı bile çok mutlu oldu dedi.şaşırdım.ben öyle eksilmiştim ki nasıl olurda yağız eksiklik hissetmez dedim.benim yukarı çıkmadığımı senın gittiğini nasıl olur da anlamaz anlasa bile nasıl tepki vermez.eğer yağız böyle tepki vermese beklediğim gibi tepki verseydi herşeyin yolunda olduğunu düşünecektim.özgürlüğüne şimdiden düşkün olmasaydı ben yanlış yapma yolunda olduğumu farketmeyecektim.fark ettim ama kolay değil hala bir yanım eksik.ve hala görevimi başaramadım annelı yapamadım evladım yok yanımda diyorum.halbukı o babanesi o canı tabıkı gidecek değil mi ama yok ben rahat olamıyorum.eşimi arayıp oğlumu getir dememk için zor tutuyorum kendimiarattırdım gayet iyiymiş keyfi yerindeymiş.NASIL OLUR YA?! diyorum hala kendime.
arkadaşım 3 yaşındaki oğluna bursya annesinin yanında bırakmıstı 1 hafta ayrı kalmıslardı cok şaşırmıştım.hala şaşırmaktayım nasıl olur da durabılıyor ayrı diye.
özledık senı Nurdan... buralara ugrayamadıgında var zaten bıse.cok yogun calısıyorsun demekkı.fırsat bulursan Teonun fotosunu ekle.nasılda buyumustur kımbılırSelam herkese,
COOOKK uzun oldu, ozledim sohbet etmeyi. Ama burdaki is temposu hic Brukseldeki gibi degilmis, hafta ici eve 9dan once giremiyorum o da en erken, ya toplanti yada sehirdisi seyahat ya gunu birlik ya uc bes gunluk, iyiki ev tutymamisim cunku evi aymadan yatmaya kullaniyorum, haftasonlarida izmire tasiniyorum.. Sizleri cok ozledim, ama gunler saatler nasil geciyor anlamiyorum..
Ozetle iyiyim, Teo iyi, Tibet yilbasi geldi daha iyiyiz, cabaliyoruz.
Bu ctsi nolursa olsun gune geliyorum, Cuma ankarada olucam bi toplanti icin, Ctsi sabah Istanbula donup gelicem..Bari orda goreyim Istanbuldaki hatunlari..
Yine girme girmeme sebepleri konusulmus 1_2 sayfa bakabildim gecmise, benim kendi sebebim bu..ben hala ayni fikirdeyim bunun sorgulamasini yapmak yanlis, giremesemde yogunluktan hepinizin yeri ayri kalbimde, Evrimin dedigi gibi yasanmisliklar paylasilanlar apayri...Hepiniz kalbimde ve aklimdasiniz..
ayyy çok uzunmuş nasıl sıkılmadan okudum ki acaba??? paylaşmak istedim çünkü galiba ben böyle anne olmaya adayım.aşırı yöneticiliğim var sanırım.bunuda farketmeye başladım nasıl mı?? Yağızı dün babanesine bırakmak zorunda kaldım eksikti herşeyim.içtiğim su attığım adım.konuştuğum söz.evde yapacak hiçbir şey yoktu sanki.bomboştum.oğlumu bana bağımlı benide evladına bağımlı bir anne olarak yetiştirmeye başlamıştım sanırım.öyleki eskiden eşim yatağımızda değilde odada uyuyunca eksiktim ama şimdi eşimin eksikliğini hissetmiyorum bile oğlum(larım) varsa herşey tam diye düşünüyor ve hissediyormusum.yaklaşık 2haftadır sorguluyorum kendimi.dün alperi doktora götürdük gece.mecbur yağızı babanesine bıraktık.uykusu bölünmesin diye de almadık.evlerimiz yakın bu arada.babası bıraktı ben arabada bekledim.alperle çıkmayalım oyalanmadan doktora gidelim dedim.eşim geldi çok düşkün olmasına rağmen babaya ağlamaış sordum dedini görür görmez oynamaya başladı bakmadı bile çok mutlu oldu dedi.şaşırdım.ben öyle eksilmiştim ki nasıl olurda yağız eksiklik hissetmez dedim.benim yukarı çıkmadığımı senın gittiğini nasıl olur da anlamaz anlasa bile nasıl tepki vermez.eğer yağız böyle tepki vermese beklediğim gibi tepki verseydi herşeyin yolunda olduğunu düşünecektim.özgürlüğüne şimdiden düşkün olmasaydı ben yanlış yapma yolunda olduğumu farketmeyecektim.fark ettim ama kolay değil hala bir yanım eksik.ve hala görevimi başaramadım annelı yapamadım evladım yok yanımda diyorum.halbukı o babanesi o canı tabıkı gidecek değil mi ama yok ben rahat olamıyorum.eşimi arayıp oğlumu getir dememk için zor tutuyorum kendimiarattırdım gayet iyiymiş keyfi yerindeymiş.NASIL OLUR YA?! diyorum hala kendime.
arkadaşım 3 yaşındaki oğluna bursya annesinin yanında bırakmıstı 1 hafta ayrı kalmıslardı cok şaşırmıştım.hala şaşırmaktayım nasıl olur da durabılıyor ayrı diye.
ayyy çok uzunmuş nasıl sıkılmadan okudum ki acaba??? paylaşmak istedim çünkü galiba ben böyle anne ..............ında bırakmıstı 1 hafta ayrı kalmıslardı cok şaşırmıştım.hala şaşırmaktayım nasıl olur da durabılıyor ayrı diye.
Minnak Tubam.. canım arkadasım benım.
evet canım. öyle oldu. şimdi dönem sonu azcık rahatlar gibi oldum. ama asıl pazartesi rahatlayacağım inşallah. bugün mr çekilecek bakalım. hayırlısı..fatma geçmiş olsun canım inşallah iyileşirsin biran önce sende hiç aksatmadan girerdin baya yoğunsun bu aralar heralde
bende çok seviyorum o reklamı. ve kendimi o öğretmenin yerine koyuyorum hep izlediğimde. bende hiç yakmadım soba. halim ne olurdu diye düşünüyorum. aynen onun gibi olurdum heralde..demekki neymiş; sobayı yakmak için ne yapıyormuşuz??
-anamızı cep telefonundan arıyormuşuz..
ya bayılıyorum. ne kadar hoş bi sahne:)
oh iyi ki düzelmiş gizcemcim. banyoda zorlayan bebek çok zor oluyor gerçekten. yiğit hala başına dökünce fırlayıp kalkıyor. çıkmak istiyor. ama yatıştırılabiliyor yani. en azından ağlamıyor buna şükür..canım adanınki yer değişikliği sebebiyle yadırgamaymış ki eve gelince düzeldi. yine cıp cıp oynuyo suda! gerçi daha kasımda gitmiştik ve sorun olmamıştı ama bu bebelerde 2 ay öncesi demek, bizim için 5 yıl öncesi demek mesela.. çok çabuk değişiyor algıları..
hayırlısı olsun canım. üzme kendini. bazen böyle dönemlerden hepimiz geçiyoruz. inşallah biran önce herşey istediğin gibi olur.hepinize desteği için çok teşekkür ederim.ama dayım il başkanlığını kazanamadı.ama niyeyse hala bir umudum var belediye için.çünkü bu işimde gerçekten çok bunaldım.çınarımı doğru düzgün göremiyorum ona vakit ayıramıyorum.hala ev bulamadım annamlere yakın .sonum ne olcaka bilmiyorum.herşeyi zamana bırakayım diyorum olmuyor.bunalımdayım.istediğim hiçbirlşey olmuyor.allahıma çok şükür sağlığımız yerinde ama mutsuzum.
güle güle kullan yeni saçlarını. değişiklik ne kadar iyi geliyor di mi..yaklaşık 2 aydır saçlarımı boyatmaya bir türlü vakit bulamamıştım.çok şükür patronum 10 gün yurtdışında o yokken 6 da işten çıkıyorum.dün kuaförüme gittim saçlarımı boyattım kestirdim ve fön çektirdim.biraz daha rahatladım.şimdide deli gibi alışveriş yapmak istiyorum:)))
oy maşallah teo ya bak. görmeyeli ne kadar da değişmiş. koca adam olmuş. elbiseleri de pekyakışmış bin kere maşallah..
yarın için drden randevu aldım tam gün izin isticem ama nası isticem bilmiyorum yerime illaki birinin bakması gerekiyo buda beni zor duruma sokuyo
saç dökülmesi için bide kadın doğuma gidicem cildiye bi işe yaramadı.kadın doğumda hormon testi isticem inşallah önemli bi sorun çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?