2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teo teo teo!!! aman allahim artik o muzur bakisli cocuk gitmis tam bir delikanli gelmis..masallah kocaman olmus Nurdan...seni de insallah daha fazla görürüz buralarda...

biz de seni birakmayiz canim benim...Afikim nasil..simdi o sakir sakir sakiyordur eminim..cok özledim sisi cokkk....

paylasimin cok harikaymis..ben zaten hicbir zaman öyle bir anne olmadim..bana aliskin olduklari kadar babasiyla da durabilen ayricada 3 yasindan itibaren krese basladiklari icin kendi kendilerine yemek yemeyi,tuvalete gitmeyi ya da giyinmeyi bilen cocuklar olarak yetisiyorlar..tek yapamadigim sey yalniz basina okula göndermek ya da sokaga salmak..imkani yok yapmamda..ama onun disinda cocuklara kendi ayaklari üzerinde durmasini ögretmek lazim..

eminimki önemli birsey degildir canim..belki bir vitamin eksikligi felandir...

Hayat süt icmiyor ama su siralar o cikolatali kelogs varya ondan sütle her sabah bir tabak yiyor neredeyse..az az da süt icmeye basladi..bazen bu kelogsun ballisi var onuda yiyor..ne yapayim...onlardan karsiliyordur insallah gerekli olan vitaminini...

yiğitte hiç içmezdi. annem baya uğraşmıştı böyle yudum yudum. azcık sütü bin taklayla bir saatte içirmişti. birazcık alıştı heralde o ara. bi haftadır daha kolay içiyor. az ama olsun. bunada şükür. ılıtıp şeker katıyorum içine ama.

herkese günaydın.

Uploaded with ImageShack.us

nurdan maşşallah maşşallah diyorum.çok güzel olmuş paşa .alah nazardan korusun.
teodan inciler..

saç dökülmesi için 2 gün önce kuaförden aldığım bilgiyi aktarayım.müthiş birşeymiş ve gerçekten anında etkisini gösteriyormuş.
kasaptan kemik iliği alıcaksın belmari usulü eriteceksin .içine zeytinyağ badem yağı yılan yağı i1 yumurta ve bepanten ampul koyup karıştıracaksın.saçlarına sürüp alüminyum folyo ile sar 1 saat beklet ve ilk günden etkisini göreceksin.3 kişinin denediğini ve çok emnun akdığını duydum.şimdi bende anneme uygulatacağım.biraz kötü kokuyormuş fakat bence dene

özgülcüm bende kreşe vermek istiyorum ama tam günmü yarım günmü tam karar veremedim.şuan 18 aylık çınar 6 ay kadar haftada 2 gün 1 er saat oyun saati programları varmış ona göndermeyi düşünüyorum.2 yaşından sonrada hafta içi hergün ya tam gün yada yarım gün hangisi sence sen deneyimlisin bu konuda

canim bence 6 ay kadar haftada 2 gün 1 saat alisana kadar iyi fikir..benim oglumda ilk önce öyle baslamisti..ben de Hayati vermek istiyorum ama su an yer cikmadi daha..sanirim bu mayisa kadar ancak cikar..o zamanda saat 1-2 ye kadar olanlar var..ben ona göndermeyi düsünüyorum..tam gün icin henüz erken..mesela benim oglan cok sevmisti kresi 1 ay sonra hemen tam güne cevirmistik..yani cocugunada bagli..oglum eve gelmek istemezdi hic..ama yarim gün helede yaza dogru iyi olacaktir onlar icin..

özgülüm bizde seni özledik fıstıkk:)
afik iyi şükür bi sorun yok hamd olsun.
şakımak konusunda ya artık çok fena ya.
bana sevgisini gösetermesi dile getirmesi beni öldürüyor. bayılıyorum bi öpüşü var muaaaahhh diye beni bitiriyor.
beni kocaman seviyormuş.merhameti çok fazla bana karşı. ayy acıdı annem yapma diyorum mesela hemen öpmeye başlıyor sarılıyor..
işte diyorum sevgimin geri dönüş hali..şükürler olsun
anne olmak ne kadar muhteşem Ya rabbim. isteyen herkese versin Allah.

fatmacım ayy üzüldüm ya.ama senin yaptıgın açıklama yeterli olmuştur sıkma sen canını.kayınvaliden konusundada sunu diyebilirim eve misafir gelmesini kabul ediyorsan bazı şeyler göz yumucaksın.
kadında mahcup olmuştur ama cocuk bunlar bakalımbizimkiler ilerde nasıl davrancaklar.
poff sende haklısın ayıp olmuş
.

inşallah bişi çıkmaz. hayırlı haberlerle dön inşallah.
saolasın canım senin mr sonuçlarında temiz çıkar inşallah sende habersiz bırakma
nehirede nesquik aldı annemler midesi bulandı beğenmedi.sütü sevmeyen bebeklere iyi çözüm ama mısır gevreği olunca insan biraz endişeleniyo hani gdo falan meselesi

teşekkürler edacım şu test sonuçlarınıda alıyımda ters bi şey çıkmassa bu tür şeylerle güçlendiricem saçımı
evrimde solgar önermişti onada başladım minoksil sprey kullanıyorum bide yanında bunu deniyim.

nehire annem baktığı için besenmesine çok dikkat edemiyorum meyvesini kıymalı çorbasını muhakkak yediriyo ama bazen hazır gıdalarda veriyo çubuk kraker kek gibi
ama dün show da hazır gıdalarla ilgili bi şeyler izlemişler zararlarından falan bahsedilmiş o yüzden artık vermemeye karar verdiler bende çok sevindim bu duruma inşallah böyle devam eder.

teodan inciler..

oy massallah teo ya yaa adam suratlı olmus cidden acayip buyumus

nasıl nurdan kreste belcikda oldugu gibi hasta vs olmuyor degilmi ?
gercekten çok dogru bir karar vermissin donmekle

hay allahya en korktmugum seydir çokkotu olmus ama kimi insan ev temizligine çok titiz sahsi bir hareket yok en azından komsunda bundan sonra daha dikkatli olur acıkcası gelip evime çocuklar dokup sacarken anneleri hiç kimildamıyor ya deli oluyourmm

aynen canım benim içinde oyle

yaa supersiniz biz unutuyoruz fatma ya bir aksam içiriyoruz yudum yudum 100 cc içirdik geçen gun hama nasıl bir sor :)
ibo ve ben elinden tutuyoruz evde yuruyoruz aa hadi burda içelyim diyoruz orda bir yudum salonun ortasında iki adım atıyoruz aa hadi ece burda içsin bir yudum oyle oyle 100 cc içti diye sevindik ama bu uygulamayı biraktık oyle bir iki gun yaptık o kadar bırakmasak belki bizimkide alısırdı

ayy ece de oyle acıdı ama niye vurdun vs diyoruz hemen gelip opuyor yada biryere çarptım agyagımı ufff diye oturup ovunuyorum mesela geliyo yuzumu gozumu elimi kolumu opuyor sureklii
benim elimi acıyor kendi suratını elimin iç ine yerlestiriyor sev diye resmen yaa yada sıcaklıgı hissetmek istioyr minik kuzu bunlar yaa.
allahım olmayan herkese evlat sevgisini tattırsın

aynı haberi bende izledim berkeyi hemen çagırdım
kendisi cips ve hazır browni kek vs bayılır benim yaptıgım keklere burun kııvırırki keklerimi herkes begenir. ahazırlar bal kaymak geliyor nedense bak gor iste bu yuzden yeme diyoruz dedim çok etkili oluyor bu tarz haberler çogalmsa keske bilinclenmemis herkes bilinclense

esra cok hasta.mamiden kaptı.halıyle yaho da hastalandı.. Ben bu vırus ısınden cok tırsıyorum artık. Cok kotu bır illet

evet istemediğim bir durum oldu gülistancım ama telafi ettik sanırım.
saolasın canım senin mr sonuçlarında temiz çıkar inşallah sende habersiz bırakma
doktor bana topuksuz giyeceksin ayakkabıyı demiştim. ben iki gündür etek giydim diye topuklu giydim. bugün acayip acıyor. inş ikimizin de sonuçlar iyi çıkar canım.
bizde veriyoruz ara ara. ama çok sık değil. o kadarcıktan da bişi olmaz heralde. yani umarım..
evet. hadi dökülen saçılan neyse de şu yiğite bişiler fırlatma ya da elindekini yiğitin kafasına vurma huyu var çocuğun.kadın da bile bile geliyor. yani belli ki kızı bir dönemden geçiyor. şu iki yaş sendromu diyorlar ya ona girmiş olabilir bilemiyorum. şu dönemde getirmese bize çok iyi olacak. ama nasıl söylenir ki.. yiğite bişi yapacak diye çok korkuyoruz. ne kadar korusak gözetlesekte aniden yapıyor engel olamıyoruz.
süt işinde ben yapamazdım. ama benim kendi annem gelip kalmıştı ya üç hafta kadar o çok uğraştı hergün. o gidince biz bıraktık yani hiç vermedik. şurda üç gündür veriyoruz. ama eskiye göre daha iyi. uğraşmak lazım işte ya. sizde az bi deneyin bakalım pes etmeyin canım..
esra cok hasta.mamiden kaptı.halıyle yaho da hastalandı.. Ben bu vırus ısınden cok tırsıyorum artık. Cok kotu bır illet
çok geçmiş olsun evrim.

ilk bakınca bende çok uzunmuş yaff dedim ama okumaya başlayınca bitiverdi.. hakikaten çok doğru bir yazı elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum bende tabi daha bizimkiler ufak diş fırçalama merdiven çıkma durumları yok ama ilke mesela kanepeye çıkmaya çalışıyor destek vermiyorum hiç zorlanıyodu tamda becerememişti geçenlerde ben mutfaktayken ilke salondaydı sesi çıkmayınca merak ettim çıkmış kanepenin üzerine oturmuş bide yaslanmış arkasına sıppaa.. becermiş.. ufak ufak özgür bırakmaya çalışıyorum ama düşünce falan hemen koşturup sarılıyorum serdar kızıyo yapma böyle kendisi kalksın diye hakkaten ben sarılınca ağlamıycaksada ağlıyo nazlanıyo..

öğrencemm..

teodan inciler..

oy maşşallahh
kocaman olmuş saçlar başlar pek tatlı ..

güliii bi şey sorucam bu verdiğin kurabiye tarifinin içinde şeker yok unuttunmu yoksa şeker konmuyomu
anneme verdim tarifide şu an yapıyo acele cevap verebilirmisin????

Oy oy oy Teo'yu görünce içim nasıl ısındı anlatamam. Saçları kestirmişsiniz biraz sanırım. Çok tatlı olmuş. Özlemişim yaa.

Bu aralar biraz yoğunluk var, arada girip okuyorum çıkıyorum, arz ederim...

sayfalar birden ilerlemiş yahu.
TEO ne kadar buyumuş ECE de öyle başka resim denk gelmedi bakmadım geçmişe pek.ben girmeyeli çok oluyormuş yawff.ağzım açık kaldı.nasıl güzelleşmiş ece teoda çok tatlı olmuş yakışıklı olmuş.epey de toparlanmış sanki eskisi kadar hasta olmuyor sanırım.maşallahh.

verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ederim kızlar.yalnız olmadığını bilmek güzel.bu bile güç veriyor insana.

ayyy inanmıyorum maşallah teoya koca adam olmuş büyümüş sanki 3-4 yaşında gibi duruyor.

esraya geçmiş olsun hasta olmuşlar üzüldüm
evrimiiiin dediği gibi bende bu virüs olayından çok tırsıyorum
anamızı ağlattı bizim 1 ay boyunca zor atlattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…