biz de seni birakmayiz canim benim...çok yogunum ama şunu demeden çıkamıycam
BURADA EDİNDİĞİM ÖYLE ARKADŞALRIM VARKİ,ONLAR KENDİLERİ BENM HAYATIMDAN ÇIKMADIKÇA BENM HEP HAYATIMDA OLMALRI İÇİN ÇABA GÖSTERECEGİM.evet özgür haklı belkide askere gidiş resimlerne kadar paylaşıcaz inşallah:)
eminimki önemli birsey degildir canim..belki bir vitamin eksikligi felandir...yarın için drden randevu aldım tam gün izin isticem ama nası isticem bilmiyorum yerime illaki birinin bakması gerekiyo buda beni zor duruma sokuyo
saç dökülmesi için bide kadın doğuma gidicem cildiye bi işe yaramadı.kadın doğumda hormon testi isticem inşallah önemli bi sorun çıkmaz
yiğitte hiç içmezdi. annem baya uğraşmıştı böyle yudum yudum. azcık sütü bin taklayla bir saatte içirmişti. birazcık alıştı heralde o ara. bi haftadır daha kolay içiyor. az ama olsun. bunada şükür. ılıtıp şeker katıyorum içine ama.Hayat süt icmiyor ama su siralar o cikolatali kelogs varya ondan sütle her sabah bir tabak yiyor neredeyse..az az da süt icmeye basladi..bazen bu kelogsun ballisi var onuda yiyor..ne yapayim...onlardan karsiliyordur insallah gerekli olan vitaminini...
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
nurdan maşşallah maşşallah diyorum.çok güzel olmuş paşa .alah nazardan korusun.
teodan inciler..
saç dökülmesi için 2 gün önce kuaförden aldığım bilgiyi aktarayım.müthiş birşeymiş ve gerçekten anında etkisini gösteriyormuş.yarın için drden randevu aldım tam gün izin isticem ama nası isticem bilmiyorum yerime illaki birinin bakması gerekiyo buda beni zor duruma sokuyo
saç dökülmesi için bide kadın doğuma gidicem cildiye bi işe yaramadı.kadın doğumda hormon testi isticem inşallah önemli bi sorun çıkmaz
paylasimin cok harikaymis..ben zaten hicbir zaman öyle bir anne olmadim..bana aliskin olduklari kadar babasiyla da durabilen ayricada 3 yasindan itibaren krese basladiklari icin kendi kendilerine yemek yemeyi,tuvalete gitmeyi ya da giyinmeyi bilen cocuklar olarak yetisiyorlar..tek yapamadigim sey yalniz basina okula göndermek ya da sokaga salmak..imkani yok yapmamda..ama onun disinda cocuklara kendi ayaklari üzerinde durmasini ögretmek lazim..
canim bence 6 ay kadar haftada 2 gün 1 saat alisana kadar iyi fikir..benim oglumda ilk önce öyle baslamisti..ben de Hayati vermek istiyorum ama su an yer cikmadi daha..sanirim bu mayisa kadar ancak cikar..o zamanda saat 1-2 ye kadar olanlar var..ben ona göndermeyi düsünüyorum..tam gün icin henüz erken..mesela benim oglan cok sevmisti kresi 1 ay sonra hemen tam güne cevirmistik..yani cocugunada bagli..oglum eve gelmek istemezdi hic..herkese günaydın.
saç dökülmesi için 2 gün önce kuaförden aldığım bilgiyi aktarayım.müthiş birşeymiş ve gerçekten anında etkisini gösteriyormuş.
kasaptan kemik iliği alıcaksın belmari usulü eriteceksin .içine zeytinyağ badem yağı yılan yağı i1 yumurta ve bepanten ampul koyup karıştıracaksın.saçlarına sürüp alüminyum folyo ile sar 1 saat beklet ve ilk günden etkisini göreceksin.3 kişinin denediğini ve çok emnun akdığını duydum.şimdi bende anneme uygulatacağım.biraz kötü kokuyormuş fakat bence dene
özgülcüm bende kreşe vermek istiyorum ama tam günmü yarım günmü tam karar veremedim.şuan 18 aylık çınar 6 ay kadar haftada 2 gün 1 er saat oyun saati programları varmış ona göndermeyi düşünüyorum.2 yaşından sonrada hafta içi hergün ya tam gün yada yarım gün hangisi sence sen deneyimlisin bu konuda
saolasın canım senin mr sonuçlarında temiz çıkar inşallah sende habersiz bırakmainşallah bişi çıkmaz. hayırlı haberlerle dön inşallah.
nehirede nesquik aldı annemler midesi bulandı beğenmedi.sütü sevmeyen bebeklere iyi çözüm ama mısır gevreği olunca insan biraz endişeleniyo hani gdo falan meselesiHayat süt icmiyor ama su siralar o cikolatali kelogs varya ondan sütle her sabah bir tabak yiyor neredeyse..az az da süt icmeye basladi..bazen bu kelogsun ballisi var onuda yiyor..ne yapayim...onlardan karsiliyordur insallah gerekli olan vitaminini...
herkese günaydın.
saç dökülmesi için 2 gün önce kuaförden aldığım bilgiyi aktarayım.müthiş birşeymiş ve gerçekten anında etkisini gösteriyormuş.
kasaptan kemik iliği alıcaksın belmari usulü eriteceksin .içine zeytinyağ badem yağı yılan yağı i1 yumurta ve bepanten ampul koyup karıştıracaksın.saçlarına sürüp alüminyum folyo ile sar 1 saat beklet ve ilk günden etkisini göreceksin.3 kişinin denediğini ve çok emnun akdığını duydum.şimdi bende anneme uygulatacağım.biraz kötü kokuyormuş fakat bence dene
hay allahya en korktmugum seydir çokkotu olmus ama kimi insan ev temizligine çok titiz sahsi bir hareket yok en azından komsunda bundan sonra daha dikkatli olur acıkcası gelip evime çocuklar dokup sacarken anneleri hiç kimildamıyor ya deli oluyourmmdün komşum kızına yedirmeye çalışıyor pasta börek çay. peşinde dolanıyor. yerlere döküyor. bizde halıları geçen hafta yıkattık. koltuklarda beyaz. ben aldırmam. annem titiz. görmüş bu. mutfağa yanıma geldi. dedi ki heryere döküyor. sus anne sen ne diyorsun olsun derken komşumu gördüm. duymuş konuştuklarımızı. kızını aldı gitti. ama kibar kadın dedi ki kız durmuyor üzüyor ben çıkayım. ben anladım tabi. o gidince dedim anne naptın duydu bak. ayıp oldu. annem çıktı özür diledi. yanlış anlama fatmaya kızdım filan. misafirler gidince ben çıktım. dedim kusura bakma. annem öyle dedi ama o onun zayıf noktası. gönlü iyi. sonuçta ev benim dökülsün kırılsın kirlensin. hiç umursamam. yeterki yiğite zarar vermesin önemli olan bu. önemli değil filan dedi ama ben çok üzüldüm yani. hoş olmadı..
çok yogunum ama şunu demeden çıkamıycam
BURADA EDİNDİĞİM ÖYLE ARKADŞALRIM VARKİ,ONLAR KENDİLERİ BENM HAYATIMDAN ÇIKMADIKÇA BENM HEP HAYATIMDA OLMALRI İÇİN ÇABA GÖSTERECEGİM.evet özgür haklı belkide askere gidiş resimlerne kadar paylaşıcaz inşallah:)
yiğitte hiç içmezdi. annem baya uğraşmıştı böyle yudum yudum. azcık sütü bin taklayla bir saatte içirmişti. birazcık alıştı heralde o ara. bi haftadır daha kolay içiyor. az ama olsun. bunada şükür. ılıtıp şeker katıyorum içine ama.
özgülüm bizde seni özledik fıstıkk:)
afik iyi şükür bi sorun yok hamd olsun.
şakımak konusunda ya artık çok fena ya.
bana sevgisini gösetermesi dile getirmesi beni öldürüyor. bayılıyorum bi öpüşü var muaaaahhh diye beni bitiriyor.
beni kocaman seviyormuş.merhameti çok fazla bana karşı. ayy acıdı annem yapma diyorum mesela hemen öpmeye başlıyor sarılıyor..
işte diyorum sevgimin geri dönüş hali..şükürler olsun
anne olmak ne kadar muhteşem Ya rabbim. isteyen herkese versin Allah.
fatmacım ayy üzüldüm ya.ama senin yaptıgın açıklama yeterli olmuştur sıkma sen canını.kayınvaliden konusundada sunu diyebilirim eve misafir gelmesini kabul ediyorsan bazı şeyler göz yumucaksın.
kadında mahcup olmuştur ama cocuk bunlar bakalımbizimkiler ilerde nasıl davrancaklar.
poff sende haklısın ayıp olmuş.
nehire annem baktığı için besenmesine çok dikkat edemiyorum meyvesini kıymalı çorbasını muhakkak yediriyo ama bazen hazır gıdalarda veriyo çubuk kraker kek gibi
ama dün show da hazır gıdalarla ilgili bi şeyler izlemişler zararlarından falan bahsedilmiş o yüzden artık vermemeye karar verdiler bende çok sevindim bu duruma inşallah böyle devam eder.
evet istemediğim bir durum oldu gülistancım ama telafi ettik sanırım.fatmacım ayy üzüldüm ya.ama senin yaptıgın açıklama yeterli olmuştur sıkma sen canını.kayınvaliden konusundada sunu diyebilirim eve misafir gelmesini kabul ediyorsan bazı şeyler göz yumucaksın.
kadında mahcup olmuştur ama cocuk bunlar bakalımbizimkiler ilerde nasıl davrancaklar.
poff sende haklısın ayıp olmuş.
doktor bana topuksuz giyeceksin ayakkabıyı demiştim. ben iki gündür etek giydim diye topuklu giydim. bugün acayip acıyor. inş ikimizin de sonuçlar iyi çıkar canım.saolasın canım senin mr sonuçlarında temiz çıkar inşallah sende habersiz bırakma
bizde veriyoruz ara ara. ama çok sık değil. o kadarcıktan da bişi olmaz heralde. yani umarım..nehire annem baktığı için besenmesine çok dikkat edemiyorum meyvesini kıymalı çorbasını muhakkak yediriyo ama bazen hazır gıdalarda veriyo çubuk kraker kek gibi
ama dün show da hazır gıdalarla ilgili bi şeyler izlemişler zararlarından falan bahsedilmiş o yüzden artık vermemeye karar verdiler bende çok sevindim bu duruma inşallah böyle devam eder.
evet. hadi dökülen saçılan neyse de şu yiğite bişiler fırlatma ya da elindekini yiğitin kafasına vurma huyu var çocuğun.kadın da bile bile geliyor. yani belli ki kızı bir dönemden geçiyor. şu iki yaş sendromu diyorlar ya ona girmiş olabilir bilemiyorum. şu dönemde getirmese bize çok iyi olacak. ama nasıl söylenir ki.. yiğite bişi yapacak diye çok korkuyoruz. ne kadar korusak gözetlesekte aniden yapıyor engel olamıyoruz.hay allahya en korktmugum seydir çokkotu olmus ama kimi insan ev temizligine çok titiz sahsi bir hareket yok en azından komsunda bundan sonra daha dikkatli olur acıkcası gelip evime çocuklar dokup sacarken anneleri hiç kimildamıyor ya deli oluyourmm
yaa supersiniz biz unutuyoruz fatma ya bir aksam içiriyoruz yudum yudum 100 cc içirdik geçen gun hama nasıl bir sor :)
ibo ve ben elinden tutuyoruz evde yuruyoruz aa hadi burda içelyim diyoruz orda bir yudum salonun ortasında iki adım atıyoruz aa hadi ece burda içsin bir yudum oyle oyle 100 cc içti diye sevindik ama bu uygulamayı biraktık oyle bir iki gun yaptık o kadar bırakmasak belki bizimkide alısırdı
çok geçmiş olsun evrim.esra cok hasta.mamiden kaptı.halıyle yaho da hastalandı.. Ben bu vırus ısınden cok tırsıyorum artık. Cok kotu bır illet
ilk bakınca bende çok uzunmuş yaff dedim ama okumaya başlayınca bitiverdi.. hakikaten çok doğru bir yazı elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum bende tabi daha bizimkiler ufak diş fırçalama merdiven çıkma durumları yok ama ilke mesela kanepeye çıkmaya çalışıyor destek vermiyorum hiç zorlanıyodu tamda becerememişti geçenlerde ben mutfaktayken ilke salondaydı sesi çıkmayınca merak ettim çıkmış kanepenin üzerine oturmuş bide yaslanmış arkasına sıppaa.. becermiş.. ufak ufak özgür bırakmaya çalışıyorum ama düşünce falan hemen koşturup sarılıyorum serdar kızıyo yapma böyle kendisi kalksın diye hakkaten ben sarılınca ağlamıycaksada ağlıyo nazlanıyo..ayyy çok uzunmuş nasıl sıkılmadan okudum ki acaba??? paylaşmak istedim çünkü galiba ben böyle anne olmaya adayım.aşırı yöneticiliğim var sanırım.bunuda farketmeye başladım nasıl mı?? Yağızı dün babanesine bırakmak zorunda kaldım eksikti herşeyim.içtiğim su attığım adım.konuştuğum söz.evde yapacak hiçbir şey yoktu sanki.bomboştum.oğlumu bana bağımlı benide evladına bağımlı bir anne olarak yetiştirmeye başlamıştım sanırım.öyleki eskiden eşim yatağımızda değilde odada uyuyunca eksiktim ama şimdi eşimin eksikliğini hissetmiyorum bile oğlum(larım) varsa herşey tam diye düşünüyor ve hissediyormusum.yaklaşık 2haftadır sorguluyorum kendimi.dün alperi doktora götürdük gece.mecbur yağızı babanesine bıraktık.uykusu bölünmesin diye de almadık.evlerimiz yakın bu arada.babası bıraktı ben arabada bekledim.alperle çıkmayalım oyalanmadan doktora gidelim dedim.eşim geldi çok düşkün olmasına rağmen babaya ağlamaış sordum dedini görür görmez oynamaya başladı bakmadı bile çok mutlu oldu dedi.şaşırdım.ben öyle eksilmiştim ki nasıl olurda yağız eksiklik hissetmez dedim.benim yukarı çıkmadığımı senın gittiğini nasıl olur da anlamaz anlasa bile nasıl tepki vermez.eğer yağız böyle tepki vermese beklediğim gibi tepki verseydi herşeyin yolunda olduğunu düşünecektim.özgürlüğüne şimdiden düşkün olmasaydı ben yanlış yapma yolunda olduğumu farketmeyecektim.fark ettim ama kolay değil hala bir yanım eksik.ve hala görevimi başaramadım annelı yapamadım evladım yok yanımda diyorum.halbukı o babanesi o canı tabıkı gidecek değil mi ama yok ben rahat olamıyorum.eşimi arayıp oğlumu getir dememk için zor tutuyorum kendimiarattırdım gayet iyiymiş keyfi yerindeymiş.NASIL OLUR YA?! diyorum hala kendime.
arkadaşım 3 yaşındaki oğluna bursya annesinin yanında bırakmıstı 1 hafta ayrı kalmıslardı cok şaşırmıştım.hala şaşırmaktayım nasıl olur da durabılıyor ayrı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?