2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Okuyup kaçıyorum valla hepinizi çok özledim bulaşıkçı başı oldum...
Esra diğer ortağın eşide bulaşıkçı o yıkıyor ben duruluyorum az kaldı alacağız bir teyze oraya :)) Ama teyzeyi özellikle vurguladım çünkü geçen havalı güneş gözlüklü,topulku giymiş saçları kabarık 35 yaşlarında bir hatun geldi içkili meyhanede çalışıyormuş öyle havalı havalı girdi hiç birimizi sallamıyor alırsn kafanı kırarım dedim sonr ararız diye gönderdiler :) İlişkimizi olumsuz yönde etkileyeceğini düşünüyorum bende çünkü deniz sabah 4 te gidiyor akşam 11 de gelior bende sabah 9 gibi gidip akşam o gelmeden genelde yatıyorum bugün çamaşırlarım var makinede onları beklediğimden yatmadım dolayısıyla gün içinde iş yerinde gerginlik evde de yorgunluktan doğal korunma yöntemi artık çocuktan çocuğa Evrim gibi :) Bu arada çok geçmiş olsun canım ailece size acil şifalar (
Teo çok tatlı maşallah Nurdan sen o tempoda iyice erimişsindir
Gizem pecereler yenilenmiş hayırlı olsun :)) Ayrıca iltifatlar için çok sağol kilo almışımdır dedim ama vermişim bile halbuki tüm gün hamurişi tıkınıyorum :)
Sabiha (adını doğru mu yazdım bilmem:)) yazı çok güzeldi çok hklısın teşekkürler.. Sende ne güzel farkına varmışsın sayende bende özeleştiri yaptım :)
Meltem dükkn bizim evin rka sokğında okul karşısı daha öncede yazmıştım ama görmedin snırım:)
Fatma sağol bakalım atıldık bir işe sonumuz hyır ola! Sanada geçmiş olsun umarım sonuçlar temiz çıkar. Komşuna ayıp olmuş Özde büyüdükçe kızamıyorum diğer çocuklara çünkü gelecekteki halimiz öyle olacak sanırım :)
Seda sende saç dökülme sorununu halledersin umrım benim dökülmez ama çok kırılır Bugün kıl bir adam geldi dükkana saçlarınızı bağlayın şapka bandana takın bilmem ne zırvaladı patron hemen taktırdı bandanaları
Tülin yeni imajınla bir foto güle güle kullan :) Ayrıca bende oy attım ama olmadı sanırım sıkma canını düzeir herşey....
Esra sen neden mama yapmadan salına salına gideceksin merak ettim :))
Evrim biz askerlik fotolarını paylaşamayacağız ama
Güli az kaldı bende buradan tarif vereceğim sana imalat kısmında gözlerimi pörtletiyorum
Bu beyinle benden daha iş çıkmaz hepinizi öptüm kocaman bebikleride mıncırdım

neden olmasın.. olur olur.. gorusuruzz elbet. ne tarafa gelıyorsunuz?

side ye geliyoruz efrimm pegasos world otel e. ayrıca bayram içinde rez yapamadık hala onuda muhtemelen antalya kemer yapacagız aslında bodruma gitmedim iki senedir ens on hamile ikeln gittik bodrum istiyorum ama ece ile olcak tatilde genis kumsalların oldugu antalya daha mantıklı oldugundan sanırım bayram donemide antalyadayız :) ama bayramda sen antalyada olmazsın iz mir yaparsınız heralde haziranda seni gormeliyim:)

ozlem boneli bulasık yikarken bir resmini çekte koysana bizee
biz mama yapmıyoruz çunku normalde 8-9 kisiyiz bazıları yapacak her bulsmada bazıları yapmayacak dedik
iki esra olarak biz bugune kadar olan tum gunlere mama yapıp gittikk diye gullu bunu hatırladı ve esralar yapmasın bu sefer onlar dinlensin dediiiydii
ama adasım gelemiycek ya hasta çok aksam konustuk yahounun atesi dusmuyormus 39 iken uyumus sızmıs hatta yavrum o gelemiycek muhtemelen

Esra ya geçmiş olsun
ets de bayağı erken rezervasyon indirimi var %35-40 gibi
ben de fethiye istiyorum bakalım kısmet ama eylüle kalır
ancak o zaman izin alabilir eşim

günaydınn..

bim de bugun deri tabanlı çoraplar 3,75 tl piyasaya göre gayet ucuz alın derim..

birde erkek bebek anneleri
sök tak kamyonlar var.
afik bayıldı çok sever zaten tornavida gibi şeylerler bişey sök tak yapmayı.
şiddetle tavsiye ederim.küçük el becerileri gelişir.biz kamyon olanı aldız bi kaç çeşidi daha var..

seerni SEDAAAAAA

yazmayı unutmuşum 1 su bardagı pudarşekeri var tarifde..

öslemm öslemm evet ya tarif istiyorum senden mutlaka.paskalya çöreği tarifi istiyorum.bu zamana kadar yediğim en güzeli KOMŞUFIRIN da yedim.

Teşekkürler Güli,
Ben de bu sabah BİM e uğradım içi penye olan kotlardan da var bu hafta. Aynısından daha önce de almıştım.Şİmdi biraz büyük ilerde giyer diye aldım. Fiyatı da çok uygun 7,5 tl annelere duyurulur
Geçmiş olsun GpysEsra ailecek hasta olmuş çok kötü, Yaho ateşlenmiş. Bir an önce iyileşir inşallah.

Ben de dün kayınvalidemi Çapa tıp fakültesine götürdüm sabahtan akşama kadar ordaydık. Çok yorulduk git gel, bekle, koştur....
Gözde retina da sıvı birikmesi var ve ciddi bir rahatsızlık direkt üniversite hastanesine yönlendirdiler. GÖörme kaybı başladı ve hızlı ilerliyor. YAşa bağlı bir rahatsızlıkmış fakat tam olarak teşhis etmek için göz anjiyosu çekilecek gelecek ay. İnşallah tedavi edilebilir orada.

çok geçmiş olsun

Özlem bol kazançlar diliyorum canım..eriyosun demek ne güzel..en güzeli birşeylerle uğraşmak yoksa evde ne yesem ne yesem modunda oluyor insan..

Buketim kayınvalidene acil şifalar diliyorum..

buket geçmiş olsun kayınvalidene

ne güzel valla herkes yaz için rezervasyonlara başladı
bakalım kısmetse bizde bu sene didime gitmek istiyoruz
geçen yaz niyetlendik olmadı
yer sorunumuz yok halamların yazlığı var orda kalıcaz
onların sahilde dükkanları var 24 saat çalışıyorlar ev boş sayılır

"Bu ne yaaa,
Her ay her ay regl olunur mu ya..Ne zormuş bea...Alışkın değilim, hiç sevmedim ben bu durumu.. Oh senede 2-3 kez olmak ne güzeldi yaaa.." iç ses konuştu...

Selamlar...
Benim olay düzene giriyor sanırsam..E iyi bir haber ama pratikte zorluklarını yaşıyorum..

buketcim kayınvalidene geçmiş olsun.umarım tedavi süreci hızlı ilerler yoksa görme kaybı offf. Allah şifa versin..
yaff bizim burdaki bimde yokdu içi pufflu pantolonlar. neyhsem zaten pant stogumuz epey var.saol yinede..

dilekk demek beleş tatil hee
valla en karlısı kalacak yerolunca oluyor.çünkü en çok parayı zaten konaklamaya veriyoruz.
biz gecen yaz bodruma gittiğimizde unv. den bi arkadaşımın evinde kaldık.yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen çok samimi bi arkadasımdı.hatta o teklif etti bize.onlarda memleketlerindeydi. çok rahat ettik.çocukla olunca ev ortamı daha iyiyidi bizim için.
bizde eylulde rezervasyon yaptırdık didime. hatta borcunu bile dedik. çünküm taksitlendirmiştik. şimdi cepde bi tatil var bakalım diğeri ne zaman nerde nasıl olacak.
ayy şimdiden bunu düşünmek bile mutluluk verici bence:)Allah saglık sıhhat versin inş.

tşk güli bacıı baba söledim aldı ama daha getirmedi akşam üzeri gelecek senin tavsiyen üzere hiç bakmadan aldırdım

nurdan teo yaa bittim yaa kuzum nasılda güsel bakmış maşşaaaalllahh yakışıklıyaa..

deli kız.!! ne güzel işte düzene girmişsin aa süpper valla sevindim senin adına..
POP diyen ruzy neler yapıyorr.

kuzey
doruk
şevval
ece (pervin)
rüzgarların ikiside
elif
neva

anacağızlarrr bi el atsanız

bende 11 ay olmadım emziriyorum diye +9 ay da hamilelik ne rahatmış
mesela bugün o durumdayım ve uyanamadım sabah nerdeyse servisi kaçırıyordum

yiğit anne çekme yav yeter artık yakışıklıyım işte der gibi bakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…