evrimmmm
haziran 19 da antalyadayım. yaptık rezervasyon belki seni gorme imkanım olurr
neden olmasın.. olur olur.. gorusuruzz elbet. ne tarafa gelıyorsunuz?
Okuyup kaçıyorum valla hepinizi çok özledim bulaşıkçı başı oldum...
Esra diğer ortağın eşide bulaşıkçı o yıkıyor ben duruluyorum az kaldı alacağız bir teyze oraya :)) Ama teyzeyi özellikle vurguladım çünkü geçen havalı güneş gözlüklü,topulku giymiş saçları kabarık 35 yaşlarında bir hatun geldi içkili meyhanede çalışıyormuş öyle havalı havalı girdi hiç birimizi sallamıyor alırsn kafanı kırarım dedim sonr ararız diye gönderdiler :) İlişkimizi olumsuz yönde etkileyeceğini düşünüyorum bende çünkü deniz sabah 4 te gidiyor akşam 11 de gelior bende sabah 9 gibi gidip taktırdı bandanaları
Tülin yeni imajınla bir foto güle güle kullan :) Ayrıca bende oy attım ama olmadı sanırım sıkma canını düzeir herşey....
Esra sen neden mama yapmadan salına salına gideceksin merak ettim :))
Evrim biz askerlik fotolarını paylaşamayacağız ama
Güli az kaldı bende buradan tarif vereceğim sana imalat kısmında gözlerimi pörtletiyorum
Bu beyinle benden daha iş çıkmaz hepinizi öptüm kocaman bebikleride mıncırdım
Teşekkürler Güli,
Ben de bu sabah BİM e uğradım içi penye olan kotlardan da var bu hafta. Aynısından daha önce de almıştım.Şİmdi biraz büyük ilerde giyer diye aldım. Fiyatı da çok uygun 7,5 tl annelere duyurulur
Geçmiş olsun GpysEsra ailecek hasta olmuş çok kötü, Yaho ateşlenmiş. Bir an önce iyileşir inşallah.
Ben de dün kayınvalidemi Çapa tıp fakültesine götürdüm sabahtan akşama kadar ordaydık. Çok yorulduk git gel, bekle, koştur....
Gözde retina da sıvı birikmesi var ve ciddi bir rahatsızlık direkt üniversite hastanesine yönlendirdiler. GÖörme kaybı başladı ve hızlı ilerliyor. YAşa bağlı bir rahatsızlıkmış fakat tam olarak teşhis etmek için göz anjiyosu çekilecek gelecek ay. İnşallah tedavi edilebilir orada.
tşk güli bacıı baba söledim aldı ama daha getirmedi akşam üzeri gelecek senin tavsiyen üzere hiç bakmadan aldırdımgünaydınn..
bim de bugun deri tabanlı çoraplar 3,75 tl piyasaya göre gayet ucuz alın derim..
birde erkek bebek anneleri
sök tak kamyonlar var.
afik bayıldı çok sever zaten tornavida gibi şeylerler bişey sök tak yapmayı.
şiddetle tavsiye ederim.küçük el becerileri gelişir.biz kamyon olanı aldız bi kaç çeşidi daha var..
"Bu ne yaaa,
Her ay her ay regl olunur mu ya..Ne zormuş bea...Alışkın değilim, hiç sevmedim ben bu durumu.. Oh senede 2-3 kez olmak ne güzeldi yaaa.." iç ses konuştu...
Selamlar...
Benim olay düzene giriyor sanırsam..E iyi bir haber ama pratikte zorluklarını yaşıyorum..
"Bu ne yaaa,
Her ay her ay regl olunur mu ya..Ne zormuş bea...Alışkın değilim, hiç sevmedim ben bu durumu.. Oh senede 2-3 kez olmak ne güzeldi yaaa.." iç ses konuştu...
Selamlar...
Benim olay düzene giriyor sanırsam..E iyi bir haber ama pratikte zorluklarını yaşıyorum..
Eki Görüntüle 130242 Eki Görüntüle 130241 Eki Görüntüle 130240
Eki Görüntüle 130239 her zmnki gibi yiğit musti:)) resim işi bende bağımlılık yaptı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?