2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canlarım teo can cana yapılan yorumlara çok teşekkürler, koca adam oldu:))

Suan havaalanındayım ankaraya gidiyorum toplantı için, yarın sabahta gizmoyaaaaaa:)) ya ama ben inanmıyorum ya esra gipsi gelmiyor muuu(

Nuurrrr MAŞALLAH YİĞİT PAŞAYA YA NE KADAR BÜYÜMÜŞ, abide abi yani yakışıklı maşallah:...

amaaaaannnnn!!! çok üzüldüm ama yaaa!! ben de ilk defa herkes birarada olacak diye seviniyordum! demek esra ve yahocum gelemiyomuş...(( neyse biran önce iyileşsinler de gerisi önemli değil... 39 ateş çok ama yaa!! yavrum..

buketcim annene geçmiş olsun, düzelir umarım biran önce..

teo kocaaa adam olmuş maşallah!!!!!! yüz ifadeleri nasıl değişiyor..

yiğit paşaya bak sen.. tombul paşa, yemelik yanaklar.. maşallah!

ayy ne güzel işte ayça dua et düzene girsin
regl olmayınca çok kötü oluyo insan karnı şiş huzursuz falan filan
bende senede 2 defa ancak olurdum çok düzensizdi
doğumdan sonra çok şükür tıkırında günü gününe geliyor

Son düzenleme:
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler.
Maşallah Nur, kendinle ne kadar gurur duysan az bence. Yiğit nasıl da büyümüş, Musti dünya tatlısı zaten, masum gülüşleri bitiriyor insanı...
Ayça, evet her ay zor ama. Ben bu ay çook sevindim adetime, acaba hamilemiyim diye stres olmuştum.
Tamam Nur mesaj alındı, ben eve gidince ekleyeceğim resim.

Tatil planları yapılıyor ne güzel ya düşünmesi bile keyifli...
Yurt dışı biletleri Pegasus da çok uygun. Ben bu sene yeşil pasaport aldım çok mutluyum. Artık birçok ülkede vize sorunum kalmadı
İlk fırsatta birkaç gün bile olsa Elifi annemlere satıp kaçmak istiyoruz eşimle.

Esrako siz de yurt dışı tatil planı yapıyordunuz Ne oldu ? Nereye gidecektiniz?

az evel esra ile konustum yine mami diyormus zaten sen gunu falan unut çıkaramazsın bu çocugu disarı diye
hos sabah atesi dusmus donusumlu ilac kullanınca ama esra da hasta zaten aynı anda ailecek hastalar. maalesef goremeyeceğiz onları

buketcim yurtdısı tatil aralarda 2-3 gecelik ece siz gideceğimiz birsey. yaz tatili haricinde yani ama cesaret edemedik henuz ece yi birakıp bırakamaycagımaza daha dogrusu gece falan uyanınca annem panik yapıyor biz iki gun olmazsak huysuzluk yaparmı vs diye aslında annem bizde iken ece geçe uynsa annem bakıyor ama yinede korkuyor iste annem he desin hemen yapacaz birseyler :) annem le en son soyle birk onustuk kaldı yaza dogru insallah

buket asker kizimisin sen ? ne sans valla yesil pasaport olayı giris yerleri bile yrı kuyruk bile beklemiyorsunuz valla superr

herkese şimdiden iyi hafta sonları
bu akşam inşallah sinemaya gideceğim eyvah eyvah izleyip gülmek istiyorum
annem bizdeyken yine az da olsa dışarı çıkabiliyoruz ama kayınvalidem varsa asla böyle bir imkanım olmuyor hatta eşim istemediği taktirde 1 tencere yemek bile yapmıyor

yigit ve mustafa massallah çok tatllar

ayca ruzgar çok karizma olmus ya saclara bayıldımm
git gide guzellesiyor valla op benim yerime
ah ayca keske yarın sende gelebilseydin yaa

yigit ve mustafa massallah çok tatllar

ayca ruzgar çok karizma olmus ya saclara bayıldımm
git gide guzellesiyor valla op benim yerime
ah ayca keske yarın sende gelebilseydin yaa

bir gününüze kesin katılmak istiyorum ama ne zaman bilemiyorum..bir cumartesi çok ağır grip olucam numerodan:)))

saçlar konusunda tam bir kararsızlık noktasındayım..rahatsız oluyor mu bilmiyorum kestirmek hiç istemiyorum ama çok uzadı, kestirmeliyim gibime geliyor..

bu arada "top" demeye başladı..okuduğum yerlerde 10-12 kelime söyleyebilmeli diyor ama bizde 4-5 tane falan. Takmıyorum o ayrı..Herşeyi anlıyor olması yetiyor bana...Oyyy özledim paşayı..Öperim senin yerine de :)))

Yiğitt ve Mustii cok güzeller herzamankı gıbı.Yiğit tombalak olmus maşşalahhh
Ruzgarr senın saclarını seveyımmm ben.cok yakısıklısınn balımmmm

aa evet bayadır foto eklemıyorum cunku face eklıyom dıe unutuyom burayı.bı deneme yapalım bakalım

gıcıklarr yarın sızın gününüz var dıımiii,hainlerrr.... şöyle mayıs nisan gıbı gun kıme denk gelıyo.firar yaparım belkııı

Rüzgar ıma..Şevval ime..Musti me..Yiğit paşaya maşallah tü tü tü..Nur bence Yiğit yavaştan Musti ye benzemeye başlamış..tombalak olmuş yarasın sütlerin..

du ben de eklemeye çalışayım..face ekliyordum genelde orda toptan herkes görmüş oluyor uzak akrabalar felan iyi oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…