bizde az önce aldık çoraptan. daha önce almıştım böyle bişi hiç giyememişti. sanırım boyunu bilememiştim. şimdi iyi gibi duruyor. ama oyuncak almadık. bu ayki oyuncak hakkını kullandı yiğit. çadır aldık. pek girmiyor ama :)günaydınn..
bim de bugun deri tabanlı çoraplar 3,75 tl piyasaya göre gayet ucuz alın derim..
birde erkek bebek anneleri
sök tak kamyonlar var.
afik bayıldı çok sever zaten tornavida gibi şeylerler bişey sök tak yapmayı.
şiddetle tavsiye ederim.küçük el becerileri gelişir.biz kamyon olanı aldız bi kaç çeşidi daha var..
geçmiş olsun kayınvalidene. inşallah iyileşir.Teşekkürler Güli,
Ben de bu sabah BİM e uğradım içi penye olan kotlardan da var bu hafta. Aynısından daha önce de almıştım.Şİmdi biraz büyük ilerde giyer diye aldım. Fiyatı da çok uygun 7,5 tl annelere duyurulur
Geçmiş olsun GpysEsra ailecek hasta olmuş çok kötü, Yaho ateşlenmiş. Bir an önce iyileşir inşallah.
Ben de dün kayınvalidemi Çapa tıp fakültesine götürdüm sabahtan akşama kadar ordaydık. Çok yorulduk git gel, bekle, koştur....
Gözde retina da sıvı birikmesi var ve ciddi bir rahatsızlık direkt üniversite hastanesine yönlendirdiler. GÖörme kaybı başladı ve hızlı ilerliyor. YAşa bağlı bir rahatsızlıkmış fakat tam olarak teşhis etmek için göz anjiyosu çekilecek gelecek ay. İnşallah tedavi edilebilir orada.
bizde hala bakınıyoruz tatil konusunda karar verebilmiş değiliz. yeşil pasaport nasıl alınıyor bu arada?Tatil planları yapılıyor ne güzel ya düşünmesi bile keyifli...
Yurt dışı biletleri Pegasus da çok uygun. Ben bu sene yeşil pasaport aldım çok mutluyum. Artık birçok ülkede vize sorunum kalmadı
İlk fırsatta birkaç gün bile olsa Elifi annemlere satıp kaçmak istiyoruz eşimle.
Esrako siz de yurt dışı tatil planı yapıyordunuz Ne oldu ? Nereye gidecektiniz?
İnşallah bir aksilik olmaz da gidebilirsinz. Deneme amaçlı siz burdayken bir gece kalsa için rahat edebilir.buketcim yurtdısı tatil aralarda 2-3 gecelik ece siz gideceğimiz birsey. yaz tatili haricinde yani ama cesaret edemedik henuz ece yi birakıp bırakamaycagımaza daha dogrusu gece falan uyanınca annem panik yapıyor biz iki gun olmazsak huysuzluk yaparmı vs diye aslında annem bizde iken ece geçe uynsa annem bakıyor ama yinede korkuyor iste annem he desin hemen yapacaz birseyler :) annem le en son soyle birk onustuk kaldı yaza dogru insallah
buket asker kizimisin sen ? ne sans valla yesil pasaport olayı giris yerleri bile yrı kuyruk bile beklemiyorsunuz valla superr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?