2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşaşlah Ruzgaraa.öperimm gamze yanaklardan
evet ya Seçil resım yüklemek cok basıtlesmıs gercekten.
deee bızım sıpalar uyudu şimdi rahatt rahat burdayız.gece zorunlu nöbet yoktur inş hiçbirimizre :))

bizde az önce aldık çoraptan. daha önce almıştım böyle bişi hiç giyememişti. sanırım boyunu bilememiştim. şimdi iyi gibi duruyor. ama oyuncak almadık. bu ayki oyuncak hakkını kullandı yiğit. çadır aldık. pek girmiyor ama :)
geçmiş olsun kayınvalidene. inşallah iyileşir.
bizde hala bakınıyoruz tatil konusunda karar verebilmiş değiliz. yeşil pasaport nasıl alınıyor bu arada?

kendi başımayım. bu saatlerde kimse girmiyor mu foruma?? bizde ev bakıyoruz yavaştan yavaştan. ne zormuş. karar vermek ne güç. offf..

birbirinden güzel fotoğraflar eklenmiş. kuzularımızın hepsine de kocamaaan maşallah.

ayçanın rüzgarına,
seçilin rüzgarına,
minişin şevvale maşallah maşallah maşallah.....
hepsi birbirinden tatlı

Tuba bir zamanlar kel kızım dediğin şevvalin saçlar çok güzel olmuş
son sırıtan fotosuna bayıldım saçları iki yandan toplamışsınız abla gibi çıkmış

Ayça rüzgarında saçlar kıvır kıvır ne güzel gerçekten insan kesmeye kıyamıyor
ama onların rahat etmesi için yaza doğru saçları biraz toparlamak gerekir bence
kıvançında çok uzadı iyice biçimsizleşti yaza doğru biraz kestirmeyi düşünüyorum bende

Seçil rüzgarında saçları çok güzel onunkilerde sanırım dalgalı
kıvançında bir zamanlar dalgalıydı geçen yaz sıfıra vurduk gür çıksın diye
şimdi maşallah halat gibi kalın gür saçları var
benimkiler ince sanırım babasının saçlarına benziyor
saçları sıfıra vurduran benden başka kimse yok galiba
bu arada rüzgar fotolarda hep dişlerini göstermiş çok şeker olmuş

Son düzenleme:
İnşallah bir aksilik olmaz da gidebilirsinz. Deneme amaçlı siz burdayken bir gece kalsa için rahat edebilir.
buket asker kizimisin sen ? ne sans valla yesil pasaport olayı giris yerleri bile yrı kuyruk bile beklemiyorsunuz valla superr

Yok canım kendim devlet memuru olmam vesilesiyle aldım. 3.dereceye indiğinde bu pasaportu hak ediyorsun.
Fatma sen öğretmendin devlette değil mi? 3. derededeysen sen de yaşadın

Topiğe renk gelmiş ne güzel , hepsine Maşallah. Hepsi ayrı güzel.
Şevval, pıtpıtı Rüzgar, Ruzy öperim pamuk yanaklardan..

hepsı bırbırınden tatlı yaf.. hangı bırını yazayım bılemedım.. En son Elif e baktım.. cok cok guzellesmıs..

Sevvalı face den takıp ettıgım ıcın hepsını bılıyorum.. mıyaw mıyaw mıyawlıodun kızım keloglan dıye :) nereden nereye ıste.

Bır de Mustı nın kopyası olacak Yıgıt.. bellı.. ama cok yakısıklılar masallahh..

Ruzgarın saclarını kestırme annesı.. cok guzel gorunuyorlar.. kıyma onlara..

Dıger Ruzgarımın da sacları uzamıs, o da pek bı guzel olmus.. sac renklerı cok guzel yaa..

Gülican BIM bilgileri ıcın saol.. gıttık aldık oyuncagımızı... Buket de kotlara bı bakın deyınce onlara da baktım.. gercekten cok begendım kotları da.. bı seneye bır de bu sene ıcın aldım ıkı tane..

resimlere yorum yapan güselllll annelere tşk ederim birde kırmayıp resim eklediğiniz için de...

ŞEVVAL canım kuzum gelinim benim cimcime gülüşlüüüü maşallah yaa nasıl güsell

ruziiiilerimmm tam karizma erkek bunlar yaa

elifff HANIM HANIMCIK DURMUŞ MAŞŞALLLLLAJ MASUM YÜZLÜ KUZUUŞŞ

DİLEKKKK canım inin seninde 2 bebişin olsa sende becerirsin allah bi kolaylık verioo...ben planlı programlı yaşamayı hiç sevmem amaa şimdi herşeyimizz planlı pazar sabahı mustiyi yıkıyorum öğle uykusunA yatırıorum o uyurken yiğiti yıkıyorum sonra ogün çamaşırları topluyorum makinaya ogün öle çamaşırla geçio...pazartesi erkenden kalkıyorum evi temizliyorum herşeyi çekip silip süpürüyorum..akşam yatmadan ütüyü yapıyorum...ama ogün yemek yapmıyorum eğer gücüm kaldıysa yapıyorum... dier günler de bi çarşamba ev süpürüyorum.. onun dışında bebişlerle ilgileniyorum hep kendşme vakit ayırıyorum hiç zorlanmıyorum..ama programı hiç bozmuyorum iş olmadığı günler musti erken uyanır üstünü giydir karnını doyururken yiğit kalkıo aynısı onun içinde geçerli 12 de yatırıyorum 2 3 kadar uyuyorlar sonra aynı şelerr.....

uzun oldu ama gerçekten okadar düşünüldüğü kadar zor deil tmm zor yanlarıda var amaaa burdaki bütün anneller bence dahada ii becerirler 2 bebişii ammaa erkende olmasın 2 bebikkkkkk

babam getirdi söktak oyuncağımızı çok güselmiş gerçektendee....

geçen gökhan mustiye bilgisayar almış oyuncak tabi çok süel harler ingilizce rakam oyun hafıza oyunları herşey varrr çok güsel amaa kadırdım şimdi anlamıo amaa ilerisi için tavsiye ederim 75 liracıkkk biraz pahalı ama değer

bu kızda büyümüşş saçlar başlar pek tatlı maşallah..

bime bende gittim az önce kot aldım ama beli arkadan bol önden göbüş sıkıyo sanki tam aldım çok büyük değil ama gidip değiştirmicemde biraz açık falan kullanırız düğmesini..
çarıklı çorap aldım..
sök tak kamyon aldım.. eve geldik kamyon çok hoşuma gitti ben oynamaya başladım tüm parçaları söktüm sonra 1 saat birleştirmeye uğraştım:)) üstelik bide parça arttı nerden artırdım hala bilemiyorum görünüşte kamyonet gayet iyi ama.. zaten ustanın iyisi parça artıranmış derler

Diğer bebikleri faceden görmüştüm ama Elifi görmemişim, dümdüz saçları ne kadar şeker bir kız..

Bu gün hatunları lütfedip birkaç adet resim eklemezler mi acaba...Hadiii amaaaa

Nur, senin Musti uyumlu bir çocuk bunca anlattıklarından çıkardığım sonuca göre.. O yüzden kolayca üstesinden gelebiliyorsun. Yok yani şu an bizde 2. çocuk olsa ben kesinlikle başaramazdım yani...amanııııın düşüncesi bile fena..

kızım; maşşalah dıyen teyzelerının nanaklarından öpüyorrr cuuk cukkk...

Elifff sen ne tatlı bıse olmussun ya... o sacların nekadarda guzel sekıl almıs nekadar yakısmıs o sac kesımı sana.tütütüüü maşaşlah diyorum kızımızaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…