2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yorgunum... evı bıraz yerlestırırız dıe gıttık,5 saatte falan ehh işte bıseler cıktı meydana.o fecı karısıklık azaldı sayılır.ama daha 1 hafta gıtsek hergun anca kendıne gelır ev...
bugun kalorıfer ıcın bakıma gelmısler bı sorun olmazsa yanacak 10 gun ıcınde ıns.ısıtıcıyla ısınmıyo ev.kii orda yasayanlar nasıl duruyo ufoyla bılmem.bız hala annemın kanatlarındayız :))

mustafaya yiğite ruzye elife şevvale kocaman maşallah hepsi birbirinden tatlı bebiklerin

iki kardeşin fotoları ayrı bi tatlı yiğit maşşalah kocaman olmuş
elifin saçları benimde çok hoşuma gitti dümdüz ne güzel
gün fotolarınıda merak ettim sabırsızlıkla bekliyorum
günde çokmu yoruldular ne gelen giden kimse yok

cuma günü hastanedeydim hormon testimde bi sorun yok ama bi test daha var 10unda alıcam kadın bi sürü test istedi kontrol amaçlı smer testi bile yaptı onunda daha sonucu çıkmadı.bakalım ne çıkcak.

bugün gittim bende bime kotlara baktım ama beli çok dar nehire olmaz diye almadım. panduf aldım sadece

evet canım ama daha yolun çok başındayım. bu sene 6 olucam ben ohhhoooo
aynen katılıyorum. yiğitle imkansız şu anda..
sonuçlar temiz çıkmış. sevindim canım. inşallah diğerleri de iyi çıkar. bu arada foto eklemişsin. maşallah prenses. pek tatlı..

elifin fotolara da bayıldım. saçlar özellikle ne güzelmiş maşallah..

ya kızlar ben bugün bi şey öğrendim şok oldum sizede anlatıyım etrafınızdakilere söyleyin
benin kuzenim emziremiyo mama veriyo şu an dr aptamil comformil alın demiş geçen hafta eczaneye almaya gittik ara ara hiç bi eczanede yok en son markette görüp aldık.
sonra benim bi garibime gitti eczanede olmaması bugün kendi eczacıma sordum niye eczanelerde satılmıyo diye
bana dediki
o ürün toplatıldı zararlı içerikli olduğu için içerisinde gdo varmış o ürününün dedi sadec humana da yokmuş bide sadece onu satıyoruz dedi şok oldum ya biz marketten alıp vermiştik mamayı sorduğmuz eczaneler de hiç öyle dememişti.çok üzüldüm yaa sizlerden de veren varsa bi araştırsın bu konuyu öyle versin

yiğit dünden beri hapşuruyordu. bugün iyice arttı. aynı zamanda acayip burnu akıyor hapşurdukça. nezle mi grip mi bilmem. inşallah ilaç kullanmadan atlatabiliriz. yozgattaki doktor önermişti. biraz bal içine bi kaç damla limon suyu ve azcık kara biber. karıştırıp verdim. bir çay kaşığı. bi kaç gün vereceğim böyle. biraz da ıhlamur içti bakalım. inşallah biran önce geçer. dedesi olmuştu. ondan kaptı heralde kuzucum :)

valla ayçacım şöle bi düşünce 18 aylık bi bebek ne kadar uyumlu olurki olay annede bitio bence ben fazla uyumuyorum yeri gelio kahvaltı yapmıorum tmm mustide uyumluokadar hırcın deil amaa ben bunları yaparken musti hep yanımda dur yapma girme yeri gelio bi odayı 1 ssaten fazla sürede temizliyorum amaa dediğim gibi iş annede bitio

Son düzenleme:
amaneeeyyy topiğe can gelmiş hayat gelmiş renk elmiş.
işte evlatlarımızın mucizesi. topik şenlenmiş yaff.
hepsine maşallah.
nehirin portakal agacı önundeki yada içindeki diyelim poza bayıldım. içimden dedimki evrimde koyar bize böyle portakallı limonlu resimler.:))

eliff saçlar dümdüz ayy maşallah

şevvalim bi zamnalrki keltoşum maşallah yandanda baglanırmış saçları..

vu vu ruzgarın saçlarda çok güzel heyy allahım..

savaşçı ruzgarım çeçeil senin çok kopyan olmuş ya.gözler burun aynı sen.:)maşallah

musti hakkaten abi gibi ya maşalalh ne kadar uzun ve buyuk duruyor bu fotoda. yiğitede maşalalh dombalak yanak:)cicileri çok güzel ayakkabılarını sevsinle sıpanın.Nur sen yiğite kıyafet alıyomusun.hanii yaş aralıgı çok az ya!ben hep afikin kıyafetlerle 2 çocuk buyur diyorumda acaba dogrumudur?eskimeden küçülüyor hele minnak elbiselri 2 kere yıkanınca 3 ye giyemiyordu!!neyhse bi ara cevaplarsın

eda allah senin iyiliğini versin parca artırmak nasıl oliii?bizde ilk ben oynadım zate akşam aydın geldi bi postada onunla sök tak yaptık.güzel oyuncak basit ama iyiyi sevdik biz ailecek......!biz pantolon almadık..

gelelim GÜN ümüze!!!

yaff valla nası diyim nerden başlıyım hangi birini anlatayım bilemedim;

öncelikle gizeme ev sahipliği için çok teşekkürler:)çok güzel bi gun geçridik.
valla her defasında bu sıpalardaha bi akıllı oluyorlar. daha keyifli daha sohbetli bi hal alıyor GÜN toplantılarımız.maşallah çocuklar artık kavga kıyamet olmadan kendi hallerinde oyanamaya alıştılar sankim.
Ada ev sahibesiydi tipik çünkü kimin evindeysek o mızmız ve oyuncak paylaşmayan oluyor. ee herkes onun oyuncaklarıyla oynadılar. ama alışıyorlar ya.aaa bide kızmayı ögrenmiş ooooooo diyo kalın bi ses tonuyla..
önce çağana sonra kıvanca takılmaya çalıştı yahosu omayınca hemen yeni bir aşk ..:)ankarada huyu fena değişmiş gerçekdende hiç sevdirmiyor öptürmüyor. bi ara kucagıma almak istedim gelmedi hemen mızırdak. ama gizem sevdi beni annem bak cici diye sonra geldi.sanırım karşısıdnakinden zarar görmekden korkuyor yavrum.gizem öyle yapınca geldi kucagıma öpdüm mıncıkladım tombul kuşumu..

eceee allahım nasıl güler yuzlu nasıl sırnaşık sarılıyor sürekli gülüyor. benim bu ay favorim eceydi.çok güzelleşmiş zaten bide annesi şalvar giymdirmiş sıpaya .daha önce hiç dikkat etmemişim sanırım ama eceye fena sardım bu defaa.maşallah gülücük öpücük ...oyyy

çok tatlı hepsi birbirinden bal kaymak. çağan gunun yaramazıydı afik hangi oyuncagı alsa cagan alıyor çağan hangi oyuncagı alsa afik gidip alıyr ikisi bi yarış içindeler ama !bide çağan çok uyanık yaff eylülün elinden bebek arabasını almak için resmen pusuya yattı bekliyor boş bi anını yakalayıp hemen kapıyor.
ama bi oynaması var ALlahım yaa resmen apaçi yapıyor omuzlar ayrı oynar eller ayrı oynar değişik yani resmen tarz yapmış minik adam!

kıvanç çok usluydu boncuk maşallah çok tatlı ya.
veee eylulcüm de gelmişti.bakışlarına hayranım yaa upuzuunnn selvi boylu olacak belli:)
teoşumuDA GÖRDÜK VİDEODAN GAMZELİ TEOŞ onuda bi görseydik...oda olacak inşallah umutluyuz!
Nurciki özlemişim ya canım benim.geldiği iyi oldu

annelere gelince hepsi birbirinden güzel mamalr yapmış.(gyspsim olmadan bogazımdan geçmedi dermişim))ben herkesi seviyorum ya muhabbet güzel çok keyif alıyorum açıkcası.iyiki hayatımdalar..
aahhh ESRAMDA olaydı.cipsimin yoklugu belliydi. canım benim hasta.yahom keyifsiz.kendi hallerinel..oyy
gizemcim ve anneside bissürü zahmetler etmişler.herşey çok güzeldi
veee son bombaaaaa!

nesrin melek dilek ben ve nesrinin kardeşi gideces ama taksi duraklarında taksi yok.allahım kapıda çıkmak üzereyiz cadde ye yürüyemeyiz bebeklerle.gizem fedakar arkadaşım dediki,ben sizi metrobüse bırakayım ama gizemin araba pejo(okundugu gibi yazdım) küçük yani.
allahım bi arbaya kaç fil sıgar misali biz bi bindik tıklım tıkış. allahdan yol çok kısa mesafede hemen vardık.o anın resmini çekmeyi denedik ama olmadı.işte böyle.
gelmek isteyen günümüze katılmak için can atan ve biz anlattıkça resim ekledikçe için için eriyen herkesi davet ediyoruz buyrun gelin bekleriz!!!!!!

Resimmi bende yok valla kızlar gelince ekler:26:üzgünüm

Son düzenleme:
yiğite hastane çıkışı birde 2 tane hedie geldi inan onun dışında dierleri hep mustinin dahada kaç bebek büyür güli bacım hatta yiğite küçülenleri kaldırıyorum biri var oda hamile akrabağmız durumu ii deil ona vereceğim cnmm

Aptamillerder gdo yok.. Avrupa markası olup, bır de bebek markası olunca bu konuda cok katı kuralları oldugunu yabancı makalelerden cevırıler okumustum, Amerıka da ıkamet eden bır arkadasımdan ve Ingıltere de yasayan bır aıle dostumuzdan da arastırmasını ıstemıstık, onların da cocukları var, kendı doktorlarına sormuslardı,... cunku cok arastırdım cunku Kuzey onunla buyudu.. Izmır de defalarca farklı semtlerden eczanelerden aldıgımız gıbı buyuk marketlerden de edınebıldık..bence eczacı sızı keklemıs bebısım.

Son düzenleme:
NUR un yazması ıle bir seyı farkettım; ben bır suredır kuzey ın hıc fotografını cekmemısım,yarından ıtıbaren baslayayım.. o yuzden taze ekleyebılecegım bır sey ler yok elımde arkadaslar bu ara.

MERHABA MERHABA MERHABA

sınavlar, kağıtlar, sözlüler, özel dersler dönem sonları cinnetlik...

doruk ateşlendi geçen gün, doktora götürdüm, boğazı iltihaplanmış. antibiyotik başladık. İyi şimdi. İştahsız diye üzülüyordum, dün 4 kepçe çorba içti bir öğünde. Ben maks 2 kepçe içebiliyorum. Üstüne de balık yedi. Uykuları da düzene girdi çok şükür, hem de kendi yatağında yatıyor.

Annem de hastaydı, doktora sormuş, bulaşıcı mı diye, değil demiş doktor. ama çocuk doktoru da dedi ki; bu kadarı üşütmekle olmaz, bulaşmıştır dedi. anneme "bulaşıcı değil" diyen doktoru öpesim geldi.

Buluşmuşsunuz herhalde, ne güzzel... Ben de Nevin'le Burcu'yu çağırayım diyorum şubatta, bakalım nasıl olar?

Burcu bebeğim allah yardımcın olsun bu ne yoğunluk maşallah..bol kazanç olarak geri dönsün..Doruk a da geçmiş olsun canım..

cnm benim kolay gelsin; ozledim, ben genelde hafta sonlari izmirdeyim bulusalim senlen de..hatta kizlarla toplasirsaniz haberim olsun, muck..

Seçil sağol bebeeem, çok şükür, toparlıyoruz yavaştan maddi olarak.

NURDAN çok özledim seni, mutlaka görüşelim. Hatta bir de bebişler olmadan görüşebilsek ya?

FATMA benim de daha okuyacağım 2 sınıfın yazılıları var. kolay gelsin sana da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…