evet canım ama daha yolun çok başındayım. bu sene 6 olucam ben ohhhoooo
İnşallah bir aksilik olmaz da gidebilirsinz. Deneme amaçlı siz burdayken bir gece kalsa için rahat edebilir.
Yok canım kendim devlet memuru olmam vesilesiyle aldım. 3.dereceye indiğinde bu pasaportu hak ediyorsun.
Fatma sen öğretmendin devlette değil mi? 3. derededeysen sen de yaşadın
aynen katılıyorum. yiğitle imkansız şu anda..Nur, senin Musti uyumlu bir çocuk bunca anlattıklarından çıkardığım sonuca göre.. O yüzden kolayca üstesinden gelebiliyorsun. Yok yani şu an bizde 2. çocuk olsa ben kesinlikle başaramazdım yani...amanııııın düşüncesi bile fena..
sonuçlar temiz çıkmış. sevindim canım. inşallah diğerleri de iyi çıkar. bu arada foto eklemişsin. maşallah prenses. pek tatlı..cuma günü hastanedeydim hormon testimde bi sorun yok ama bi test daha var 10unda alıcam kadın bi sürü test istedi kontrol amaçlı smer testi bile yaptı onunda daha sonucu çıkmadı.bakalım ne çıkcak.
bugün gittim bende bime kotlara baktım ama beli çok dar nehire olmaz diye almadım. panduf aldım sadece
valla ayçacım şöle bi düşünce 18 aylık bi bebek ne kadar uyumlu olurki olay annede bitio bence ben fazla uyumuyorum yeri gelio kahvaltı yapmıorum tmm mustide uyumluokadar hırcın deil amaa ben bunları yaparken musti hep yanımda dur yapma girme yeri gelio bi odayı 1 ssaten fazla sürede temizliyorum amaa dediğim gibi iş annede bitioNur, senin Musti uyumlu bir çocuk bunca anlattıklarından çıkardığım sonuca göre.. O yüzden kolayca üstesinden gelebiliyorsun. Yok yani şu an bizde 2. çocuk olsa ben kesinlikle başaramazdım yani...amanııııın düşüncesi bile fena..
aynen katılıyorum. yiğitle imkansız şu anda..
valla fatmacım ben onu bunu bilmem ama senin için daha kolay ya annen ya k.validen yanında birinin yardımcı olması daha kolaylaştırıo işi benim erkek olarak babam gelse 1 ssat ohh diorum mesela sen k.validen yada anne bırakıp en basit bi duş alabiliosun amaa musti uyuduğunda yiğit kaç kere uyuyup uyanıo onun için onlar yatınca giriyim diorum akşam onlar yatıo benim pil bitio yani bunlar zor yanları yer silme işini musti belime yapışıo ben öle siliyorum yaa zor yanlarını sayarsakkktaa oooo ama yanında annesi k.validesi olanlar şanslı bence
ya kızlar ben bugün bi şey öğrendim şok oldum sizede anlatıyım etrafınızdakilere söyleyin
benin kuzenim emziremiyo mama veriyo şu an dr aptamil comformil alın demiş geçen hafta eczaneye almaya gittik ara ara hiç bi eczanede yok en son markette görüp aldık.
sonra benim bi garibime gitti eczanede olmaması bugün kendi eczacıma sordum niye eczanelerde satılmıyo diye
bana dediki
o ürün toplatıldı zararlı içerikli olduğu için içerisinde gdo varmış o ürününün dedi sadec humana da yokmuş bide sadece onu satıyoruz dedi şok oldum ya biz marketten alıp vermiştik mamayı sorduğmuz eczaneler de hiç öyle dememişti.çok üzüldüm yaa sizlerden de veren varsa bi araştırsın bu konuyu öyle versin
MERHABA MERHABA MERHABA
sınavlar, kağıtlar, sözlüler, özel dersler dönem sonları cinnetlik...
doruk ateşlendi geçen gün, doktora götürdüm, boğazı iltihaplanmış. antibiyotik başladık. İyi şimdi. İştahsız diye üzülüyordum, dün 4 kepçe çorba içti bir öğünde. Ben maks 2 kepçe içebiliyorum. Üstüne de balık yedi. Uykuları da düzene girdi çok şükür, hem de kendi yatağında yatıyor.
Annem de hastaydı, doktora sormuş, bulaşıcı mı diye, değil demiş doktor. ama çocuk doktoru da dedi ki; bu kadarı üşütmekle olmaz, bulaşmıştır dedi. anneme "bulaşıcı değil" diyen doktoru öpesim geldi.
Buluşmuşsunuz herhalde, ne güzzel... Ben de Nevin'le Burcu'yu çağırayım diyorum şubatta, bakalım nasıl olar?
valla ayçacım şöle bi düşünce 18 aylık bi bebek ne kadar uyumlu olurki olay annede bitio bence ben fazla uyumuyorum yeri gelio kahvaltı yapmıorum tmm mustide uyumluokadar hırcın deil amaa ben bunları yaparken musti hep yanımda dur yapma girme yeri gelio bi odayı 1 ssaten fazla sürede temizliyorum amaa dediğim gibi iş annede bitio
aynen katılıyorum. yiğitle imkansız şu anda..
tabiki onların olması büyük kolaylık. ama demem şu ki yiğitle zor baş ediyorlar. ikinciyi kaldıramazlar. günün çoğunda biz işteyiz. bu kez senin durumunun aynısını anne ya da babanne yaşayacak. sen gençsin hadi bunlar yaşlı hiç yapamazlar yani.valla fatmacım ben onu bunu bilmem ama senin için daha kolay ya annen ya k.validen yanında birinin yardımcı olması daha kolaylaştırıo işi benim erkek olarak babam gelse 1 ssat ohh diorum mesela sen k.validen yada anne bırakıp en basit bi duş alabiliosun amaa musti uyuduğunda yiğit kaç kere uyuyup uyanıo onun için onlar yatınca giriyim diorum akşam onlar yatıo benim pil bitio yani bunlar zor yanları yer silme işini musti belime yapışıo ben öle siliyorum yaa zor yanlarını sayarsakkktaa oooo ama yanında annesi k.validesi olanlar şanslı bence
ne güzel toplanmışsınız eğlenmişsiniz yine. nispet yaptınız yine gelemeyenleregelelim GÜN ümüze!!!
yaff valla nası diyim nerden başlıyım hangi birini anlatayım bilemedim;
öncelikle gizeme ev sahipliği için çok teşekkürler:)çok güzel bi gun geçridik.
valla her defasında bu sıpalardaha bi akıllı oluyorlar. daha keyifli daha sohbetli bi hal alıyor GÜN toplantılarımız.maşallah çocuklar artık kavga kıyamet olmadan kendi hallerinde oyanamaya alıştılar sankim.
Ada ev sahibesiydi tipik çünkü kimin evindeysek o mızmız ve oyuncak paylaşmayan oluyor. ee herkes onun oyuncaklarıyla oynadılar. ama alışıyorlar ya.aaa bide kızmayı ögrenmiş ooooooo diyo kalın bi ses tonuyla..
önce çağana sonra kıvanca takılmaya çalıştı yahosu omayınca hemen yeni bir aşk ..:)ankarada huyu fena değişmiş gerçekdende hiç sevdirmiyor öptürmüyor. bi ara kucagıma almak istedim gelmedi hemen mızırdak. ama gizem sevdi beni annem bak cici diye sonra geldi.sanırım karşısıdnakinden zarar görmekden korkuyor yavrum.gizem öyle yapınca geldi kucagıma öpdüm mıncıkladım tombul kuşumu..
eceee allahım nasıl güler yuzlu nasıl sırnaşık sarılıyor sürekli gülüyor. benim bu ay favorim eceydi.çok güzelleşmiş zaten bide annesi şalvar giymdirmiş sıpaya .daha önce hiç dikkat etmemişim sanırım ama eceye fena sardım bu defaa.maşallah gülücük öpücük ...oyyy
çok tatlı hepsi birbirinden bal kaymak. çağan gunun yaramazıydı afik hangi oyuncagı alsa cagan alıyor çağan hangi oyuncagı alsa afik gidip alıyr ikisi bi yarış içindeler ama !bide çağan çok uyanık yaff eylülün elinden bebek arabasını almak için resmen pusuya yattı bekliyor boş bi anını yakalayıp hemen kapıyor.
ama bi oynaması var ALlahım yaa resmen apaçi yapıyor omuzlar ayrı oynar eller ayrı oynar değişik yani resmen tarz yapmış minik adam!
kıvanç çok usluydu boncuk maşallah çok tatlı ya.
veee eylulcüm de gelmişti.bakışlarına hayranım yaa upuzuunnn selvi boylu olacak belli:)
teoşumuDA GÖRDÜK VİDEODAN GAMZELİ TEOŞ onuda bi görseydik...oda olacak inşallah umutluyuz!
Nurciki özlemişim ya canım benim.geldiği iyi oldu
annelere gelince hepsi birbirinden güzel mamalr yapmış.(gyspsim olmadan bogazımdan geçmedi dermişim))ben herkesi seviyorum ya muhabbet güzel çok keyif alıyorum açıkcası.iyiki hayatımdalar..
aahhh ESRAMDA olaydı.cipsimin yoklugu belliydi. canım benim hasta.yahom keyifsiz.kendi hallerinel..oyy
gizemcim ve anneside bissürü zahmetler etmişler.herşey çok güzeldi
veee son bombaaaaa!
nesrin melek dilek ben ve nesrinin kardeşi gideces ama taksi duraklarında taksi yok.allahım kapıda çıkmak üzereyiz cadde ye yürüyemeyiz bebeklerle.gizem fedakar arkadaşım dediki,ben sizi metrobüse bırakayım ama gizemin araba pejo(okundugu gibi yazdım) küçük yani.
allahım bi arbaya kaç fil sıgar misalibiz bi bindik tıklım tıkış. allahdan yol çok kısa mesafede hemen vardık.o anın resmini çekmeyi denedik ama olmadı.işte böyle.
gelmek isteyen günümüze katılmak için can atan ve biz anlattıkça resim ekledikçe için için eriyenherkesi davet ediyoruz buyrun gelin bekleriz!!!!!!
Resimmi bende yok valla kızlar gelince ekler:26:üzgünüm
aynen. hala da bitmedi. pazartesi de devam edecek yoğunluk benim. çok geçmiş olsun bu arada.MERHABA MERHABA MERHABA
sınavlar, kağıtlar, sözlüler, özel dersler dönem sonları cinnetlik...
doruk ateşlendi geçen gün, doktora götürdüm, boğazı iltihaplanmış. antibiyotik başladık. İyi şimdi. İştahsız diye üzülüyordum, dün 4 kepçe çorba içti bir öğünde. Ben maks 2 kepçe içebiliyorum. Üstüne de balık yedi. Uykuları da düzene girdi çok şükür, hem de kendi yatağında yatıyor.
Annem de hastaydı, doktora sormuş, bulaşıcı mı diye, değil demiş doktor. ama çocuk doktoru da dedi ki; bu kadarı üşütmekle olmaz, bulaşmıştır dedi. anneme "bulaşıcı değil" diyen doktoru öpesim geldi.
Buluşmuşsunuz herhalde, ne güzzel... Ben de Nevin'le Burcu'yu çağırayım diyorum şubatta, bakalım nasıl olar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?