senle aynı fikirdeyim. ada da 15 günlükten itibaren anne sütü yanında mama takviyesi aldı. aptamilin her çeşidini kullandık. pre, 1,2,3 conformil,şimdi junior.. ben de çok araştırdım o dönem. ve emin oldum tamamen güvenli olduğuna. boşuna diğer mamalara göre 2 kat para vermediğimizi düşünüyorum. hem eczaneden hem marketlerden aldık. bence o eczacının elinde sadece o marka varmış o an satmak istemiş işte. ayrıca humananın maması var mı hiç duymamıştım. ayrıca ben bu ara bu eczacıların çok bilmişliklerine sinir olmaya başladım. hani nerdeyse boşverin doktoru moktoru biz daha iyi biliyoruz modundalar...Aptamillerder gdo yok.. Avrupa markası olup, bır de bebek markası olunca bu konuda cok katı kuralları oldugunu yabancı makalelerden cevırıler okumustum, Amerıka da ıkamet eden bır arkadasımdan ve Ingıltere de yasayan bır aıle dostumuzdan da arastırmasını ıstemıstık, onların da cocukları var, kendı doktorlarına sormuslardı,... cunku cok arastırdım cunku Kuzey onunla buyudu.. Izmır de defalarca farklı semtlerden eczanelerden aldıgımız gıbı buyuk marketlerden de edınebıldık..bence eczacı sızı keklemıs bebısım.
canımsın... gerçekten çok keyifli bir gündü.. tek eksik gypsyciimdi.. neyse önce sağlık olsun..gelelim GÜN ümüze!!!
yaff valla nası diyim nerden başlıyım hangi birini anlatayım bilemedim;
öncelikle gizeme ev sahipliği için çok teşekkürler:)çok güzel bi gun geçridik.
valla her defasında bu sıpalardaha bi akıllı oluyorlar. daha keyifli daha sohbetli bi hal alıyor GÜN toplantılarımız.maşallah çocuklar artık kavga kıyamet olmadan kendi hallerinde oyanamaya alıştılar sankim.
Ada ev sahibesiydi tipik çünkü kimin evindeysek o mızmız ve oyuncak paylaşmayan oluyor. ee herkes onun oyuncaklarıyla oynadılar. ama alışıyorlar ya.aaa bide kızmayı ögrenmiş ooooooo diyo kalın bi ses tonuyla..
önce çağana sonra kıvanca takılmaya çalıştı yahosu omayınca hemen yeni bir aşk ..:)ankarada huyu fena değişmiş gerçekdende hiç sevdirmiyor öptürmüyor. bi ara kucagıma almak istedim gelmedi hemen mızırdak. ama gizem sevdi beni annem bak cici diye sonra geldi.sanırım karşısıdnakinden zarar görmekden korkuyor yavrum.gizem öyle yapınca geldi kucagıma öpdüm mıncıkladım tombul kuşumu..
eceee allahım nasıl güler yuzlu nasıl sırnaşık sarılıyor sürekli gülüyor. benim bu ay favorim eceydi.çok güzelleşmiş zaten bide annesi şalvar giymdirmiş sıpaya .daha önce hiç dikkat etmemişim sanırım ama eceye fena sardım bu defaa.maşallah gülücük öpücük ...oyyy
çok tatlı hepsi birbirinden bal kaymak. çağan gunun yaramazıydı afik hangi oyuncagı alsa cagan alıyor çağan hangi oyuncagı alsa afik gidip alıyr ikisi bi yarış içindeler ama !bide çağan çok uyanık yaff eylülün elinden bebek arabasını almak için resmen pusuya yattı bekliyor boş bi anını yakalayıp hemen kapıyor.
ama bi oynaması var ALlahım yaa resmen apaçi yapıyor omuzlar ayrı oynar eller ayrı oynar değişik yani resmen tarz yapmış minik adam!
kıvanç çok usluydu boncuk maşallah çok tatlı ya.
veee eylulcüm de gelmişti.bakışlarına hayranım yaa upuzuunnn selvi boylu olacak belli:)
teoşumuDA GÖRDÜK VİDEODAN GAMZELİ TEOŞ onuda bi görseydik...oda olacak inşallah umutluyuz!
Nurciki özlemişim ya canım benim.geldiği iyi oldu
annelere gelince hepsi birbirinden güzel mamalr yapmış.(gyspsim olmadan bogazımdan geçmedi dermişim))ben herkesi seviyorum ya muhabbet güzel çok keyif alıyorum açıkcası.iyiki hayatımdalar..
aahhh ESRAMDA olaydı.cipsimin yoklugu belliydi. canım benim hasta.yahom keyifsiz.kendi hallerinel..oyy
gizemcim ve anneside bissürü zahmetler etmişler.herşey çok güzeldi
veee son bombaaaaa!
nesrin melek dilek ben ve nesrinin kardeşi gideces ama taksi duraklarında taksi yok.allahım kapıda çıkmak üzereyiz cadde ye yürüyemeyiz bebeklerle.gizem fedakar arkadaşım dediki,ben sizi metrobüse bırakayım ama gizemin araba pejo(okundugu gibi yazdım) küçük yani.
allahım bi arbaya kaç fil sıgar misalibiz bi bindik tıklım tıkış. allahdan yol çok kısa mesafede hemen vardık.o anın resmini çekmeyi denedik ama olmadı.işte böyle.
gelmek isteyen günümüze katılmak için can atan ve biz anlattıkça resim ekledikçe için için eriyenherkesi davet ediyoruz buyrun gelin bekleriz!!!!!!
Resimmi bende yok valla kızlar gelince ekler:26:üzgünüm
canım çok geçmiş olsun...MERHABA MERHABA MERHABA
sınavlar, kağıtlar, sözlüler, özel dersler dönem sonları cinnetlik...
doruk ateşlendi geçen gün, doktora götürdüm, boğazı iltihaplanmış. antibiyotik başladık. İyi şimdi. İştahsız diye üzülüyordum, dün 4 kepçe çorba içti bir öğünde. Ben maks 2 kepçe içebiliyorum. Üstüne de balık yedi. Uykuları da düzene girdi çok şükür, hem de kendi yatağında yatıyor.
Annem de hastaydı, doktora sormuş, bulaşıcı mı diye, değil demiş doktor. ama çocuk doktoru da dedi ki; bu kadarı üşütmekle olmaz, bulaşmıştır dedi. anneme "bulaşıcı değil" diyen doktoru öpesim geldi.
Buluşmuşsunuz herhalde, ne güzzel... Ben de Nevin'le Burcu'yu çağırayım diyorum şubatta, bakalım nasıl olar?
aynen biz de öyleyiz. otururken gelip kucağıma çıkıyor sonra kendi iniyor iner inmez de deli gibi ağlıyor filn... çok fenayız biz de..Birkaç gündür aşırı agresif Doruk. İstemediği bir şey olunca birden vurmaya falan başlıyor, çok şaşırmış durumdayız.
nasıl yeni resim ekleme sekli yahu ben bilmiyorumaaaa ne kadar pratikmiş yeni resim ekleme şekli:)
İnşallah bir aksilik olmaz da gidebilirsinz. Deneme amaçlı siz burdayken bir gece kalsa için rahat edebilir.
Yok canım kendim devlet memuru olmam vesilesiyle aldım. 3.dereceye indiğinde bu pasaportu hak ediyorsun.
Fatma sen öğretmendin devlette değil mi? 3. derededeysen sen de yaşadın
bende foto eklicem özendim yaaaa
nehir çiflikte:)))
Eki Görüntüle 130807 Eki Görüntüle 130806 Eki Görüntüle 130808 Eki Görüntüle 130809
anacım bulasmayan gribal enfeksiyon olurmu hiç dr larda bir alem yahuuMERHABA MERHABA MERHABA
doruk ateşlendi geçen gün, doktora götürdüm, boğazı iltihaplanmış. antibiyotik başladık. İyi şimdi. İştahsız diye üzülüyordum, dün 4 kepçe çorba içti bir öğünde. Ben maks 2 kepçe içebiliyorum. Üstüne de balık yedi. Uykuları da düzene girdi çok şükür, hem de kendi yatağında yatıyor.
Annem de hastaydı, doktora sormuş, bulaşıcı mı diye, değil demiş doktor. ama çocuk doktoru da dedi ki; bu kadarı üşütmekle olmaz, bulaşmıştır dedi. anneme "bulaşıcı değil" diyen doktoru öpesim geldi.
Buluşmuşsunuz herhalde, ne güzzel... Ben de Nevin'le Burcu'yu çağırayım diyorum şubatta, bakalım nasıl olar?
sibelcim ya çok geçmis olsun tatlım. valla halini tahmin edebiliyorum ise gittigim donemlerde bende senin gibi surunsem giderdim her kosulda hep ise gittim izin istemiyim vs diye sorun olur diye allah yardımcın olsun ihlamur falan ic bari ofistegeberiyorum arkadaşlar resmen işe ölüm geldi( cuma günü grip gibiydim ogün bol c vitamini takviyesi ve bi avuç hap içince cumartesi günü kendimi iyi hissettim.. kalktım evin camlarını sildim tam sopalığım.. gece tam yattım allahım ağladım ardık resmen bacaklarım öyle bi ağrıyorki sanki kemiklerim kırılıyor.. pazar sabahı ne halde kalktığımı tahmin edersiniz her yanım tutulmuş elim kolum kalkmıyor terlemişim gögsümü üşütmüşüm gögsüm tutuk tutuk bütün gece öksürükten uyuyamadım... şimdi işteyim napıcam bilemiyorum... seline geçmedi şimdilik şükür inşallah geçmez...
birazdan dr.a gidicem.. bronşit falan oldum sanırım gögsüm çok kötü(
elif elifçik çok şekersin sen maşallahElif hanım..
Eki Görüntüle 130635
ayy canım sorma bende aldım bimdeki kotlardanbu kızda büyümüşş saçlar başlar pek tatlı maşallah..
bime bende gittim az önce kot aldım ama beli arkadan bol önden göbüş sıkıyo sanki tam aldım çok büyük değil ama gidip değiştirmicemde biraz açık falan kullanırız düğmesini..
çarıklı çorap aldım..
sök tak kamyon aldım.. eve geldik kamyon çok hoşuma gitti ben oynamaya başladım tüm parçaları söktüm sonra 1 saat birleştirmeye uğraştım:)) üstelik bide parça arttı nerden artırdım hala bilemiyorum görünüşte kamyonet gayet iyi ama.. zaten ustanın iyisi parça artıranmış derler
sonuçların iyi çıkmasına sevindimcuma günü hastanedeydim hormon testimde bi sorun yok ama bi test daha var 10unda alıcam kadın bi sürü test istedi kontrol amaçlı smer testi bile yaptı onunda daha sonucu çıkmadı.bakalım ne çıkcak.
bugün gittim bende bime kotlara baktım ama beli çok dar nehire olmaz diye almadım. panduf aldım sadece
çok geçmiş olsun canımyiğit dünden beri hapşuruyordu. bugün iyice arttı. aynı zamanda acayip burnu akıyor hapşurdukça. nezle mi grip mi bilmem. inşallah ilaç kullanmadan atlatabiliriz. yozgattaki doktor önermişti. biraz bal içine bi kaç damla limon suyu ve azcık kara biber. karıştırıp verdim. bir çay kaşığı. bi kaç gün vereceğim böyle. biraz da ıhlamur içti bakalım. inşallah biran önce geçer. dedesi olmuştu. ondan kaptı heralde kuzucum :)
çok yoğunsun allah kolaylık versinMERHABA MERHABA MERHABA
çocukların çoğunda sanırım bu dönemlerde değişiklikler agresiflikler oluyorBirkaç gündür aşırı agresif Doruk. İstemediği bir şey olunca birden vurmaya falan başlıyor, çok şaşırmış durumdayız.
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendinegeberiyorum arkadaşlar resmen işe ölüm geldi( cuma günü grip gibiydim ogün bol c vitamini takviyesi ve bi avuç hap içince cumartesi günü kendimi iyi hissettim.. kalktım evin camlarını sildim tam sopalığım.. gece tam yattım allahım ağladım ardık resmen bacaklarım öyle bi ağrıyorki sanki kemiklerim kırılıyor.. pazar sabahı ne halde kalktığımı tahmin edersiniz her yanım tutulmuş elim kolum kalkmıyor terlemişim gögsümü üşütmüşüm gögsüm tutuk tutuk bütün gece öksürükten uyuyamadım... şimdi işteyim napıcam bilemiyorum... seline geçmedi şimdilik şükür inşallah geçmez...
birazdan dr.a gidicem.. bronşit falan oldum sanırım gögsüm çok kötü(
hadi gözünaydınkilom oynadıı inanamıyoum çok mutluyummm
75,4 e çakılmıstı 2 haftadır resmen ne asagı ne yukarı hep aynı çok komikti. ve sinir bozucu
cuma aksam biraz kaçırdım evde yemegi ctesimalum gun vardı çok olmasada borek çorek yedim.
ctesi aksam biraz dısarda kaçırdım .
pazar yani dun iki ogun yedim ama ogunlerden birinde kunefe vardı :) ve sabah 74,8 inanamadım 5 kez falan tartıldım diyebilirim demekki diyeti bozmasam gun vs olmasa 74 falan çıkcaktım alahım çok mutluyum buun azimle disiplinli diyete devam ve yurumeye
6 subat gizem kahvaltıya gidene kadar aykırı birsy agzıma atmıycam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?