2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada BİM deki pantolonlardan alın arkadaşlar bulabilirseniz. hakikaten cok kaliteli kış için oldukça ideal içi penye.

bilginize ihtiyacım varr şuan bile ağlıyorum sabahtan beri sinirden ağlıorum çünkü artık çoook tıkandımmmm dünden beri sinirlerim bozuldu musti okdar agrasifki anlatamm bin öceki gece okadar huysuzduki anlatamamm sürekli ağladı bütün bina duydu sanırım sesni gece dün gecede sürekli ağladı ilgilenioz yok ya bize vuruo ya kendini hırpalıo ilgilenmiyelim kendi haline bırakalım dedik kendini yerden yere attıo allam anlatam tam 3 bucuktan 4 buçuğu geçiodu hala ağlıodu hadi dedik bi yerimi ağrıo ağrı kesici verdim yok banamısın demedi 5te ayağıma aldım tam daldı yiğit uyandı neysee emzirdim yatırdık sabah tekrar ağlıyarak uyandı ama öle böle ağlamıyo resmen yırtınıo çocuk bişiler istio ama nee neyse öğle uykusunu yatırdım wc ye girdim kapıyı örtmemle uyanıp ağlaması bir oldu az oyaladım şimdi tekrar uyudu şükür sinirden uyuyamıorum bilee annemle konuştum annem sende emziği bıraktığında böleydin dedi acaba dier bebişlerde bölemi oladular artık dayanamıcam sanırım bugünde böle giderse bi emziğini göstereceğim ne yapacak hiç gücüm kalmadıı hiççççççççççççççççççç

Son düzenleme:
yukarıda yolladıgım tum resim goruntuleri video idi

resimler ve yuklenen bir tane daha video kaldı az sonra

nur cum,
ben dikkat etmistim senin ekledigin tum resimler neredeyse hep emzikli idi. gun içinde bu kadar çok emzik emen çocukta bence bir anda kaldırılmamalı emzik.
berkede gun içinde emerdi ama mumkun mertebe saklamaya çalısırdık emdigi saatleri azaltalım diye birakırken 2 yasındaydı iki gece onun yatagının içine girip yatmıstım gece uyandıkca sırtını pispis lamıstım gunduz meme diye agladıgını hatırlamıyorum ama
ayrıca acele etmene gerek yokki 2 yasından sonra sakıncalı heryerde soylenen bu su ara biraz azaltıp gun içinde unutturmayaç alısıp gece verip uyuduktan sonra agzından cekmeyi vs deneyebilirsin.

pat diye kesince çocuk afalamıstır
baska da birsey gelmiyor aklıma zorlu bir sureç ama bir bakıcaksın unutmus emzik versen aval aval bakacak hale gelecek hafızaları yok hemen unutuyorlar çunku

guli nin kizimi zorla opme denemesi .))

cagan her zamanki gibi bana poz verdi

yakısıklı mavis oglumuz
yanii benimm damatt :))

benim kuzular

çok üzüldüm canım biz hiç emzik kullanmadık gibi birşey yeni doğunca dr. çenesi gelişsin diye emzirin dedi oda 1 ay kadar emdi günde 1 saat kadar oda sonra bıraktı... emziği bıraktın ondan olabilir ama bu aralar hepsinde bi huzursuzluk gerginlik huysuzluk var bundanda olabilir.. selin emzik emmiyor ama oda uyanır arada sabaha kadar ağlar susturamayız ne yapsakta bakalım 1 gün daha dene eğer bu akşamda olursa emziktendir... inşallah olmaz genel bi huysuzluktun dişten falan birgün öylesine gelip geçmiştir....

ESRAKO ekle ekle daha yokmu. çok tatlılar ya doyamıyorum bakmaya... her gün dönüşü resim ekleyince daha bi özeniyorum bende kızımla orda olmak istiyorum... hiçbitmesin bu gün faslınız:)))

Oy kuzulara bakın ya.. Ben de diyorum niye netsiz fotoğraflar koymuş Esra. Meğer video imişler...Müzik olunca her tarafları oynuyor:)

Akif' te o oyuncağı çok sevmiş başından ayrılmıyor

resimler videolar çok güzel
bu arada hepinize afiyet olsun
afik çok değişmiş geldi bana bu sefer

hasta olan annelerede geçmiş olsun

Nur, emziği bıraktıralı epey olmadı mı. Bence onu unutmuştur tekrar hatırlatma istersen. Zaman zaman öfke nöbetleri geçirebilirler, Taze de bir yazısında yazmıştı. Yiğit'i kıskanıyor olma ihtimali kuvvetli gibi geliyor bana.

esra cnm dediğin gibi çok emiodu gün içinde ama musti gece uykuyua daldığında emer birdaha almazdı sabah uyandığında alırdı.. agzı yara olduğundada kendi bıraktı bende emmio die kaldırdım huyu değişti ama dedik ağır hastalık geçirdi ondan buraya yazdıktan sonra uyandı yine ağlıyarak gel dedim bak ne vereceğim ağlarken verdim ki onamı ağlıo die görmesiyle sevinmesi bir oldu ağzına aldı direk omzuma yattı uyudu..

sibelcim emziğe alıştırırken çok zorlandım şimdi bıraktıramıorum vALLa ne güsel 3 hafta hiç almamıştı

selamlarrrr
cipsi esraaa nerlerdesin iyileştinmi nasıl oldun bi ce de olarmı?
tatlım kusura bakma bi geçmiş olsun yazmamışım sonradan farkettim yazdım zannetim düşünmüşüm:)))

doruğa geçmiş olsun allah sanada kolaylık versin canım inşallah biraz hafifler işlerin tatile az kaldı ama dimi? furko burcuyla nevin napıyolar onlardan haberin varmı? ara ara onlarda uğrasalar ne güzel olur
Nehir çok tatlı maşallah pelerinini sevsinler.
Gün yapılmış ama foto ekleyen olmamış bekliyoruz...
teşekkür ederiz buket teyzesi
canım geçmiş olsun ya bırak biraz dağnık kalsın kış günü nerden çıktı camları silmek ki eskişehir soğunda
ay nehiri epeydir gormemistik sima si bile degisik geldi daha çok resim koysa herkes keske masallah nehirede
ben face e foto ekliyorum ama buraya eklememiştim bayadır facete görüyosunuzdur diye düşündüm
saol mavişim nehirin kaşında kızarıklık var hala ama saçları kapatıyo pek gözükmüyo veya çok dikkatli bakmAK gerekiyo ama geççek gibi geliyo eskiye nazaran şu an gayet iyi

ço güzel ya bayıldım nehirede öğreticem nehir şu an sadece 1. soruya yanıt veriyo
saol gülizcim
nazar deydi sana sanırım ne güzel bakıyosun falan diyoduk.
emzik hiç aklıma gelmedi biz kullanmadığımızdan bende bilmiyorum burcunun yazılarını okudunmu huysuzlukla ilgili onlarda işe yarayabilir.

fotolar çok güzel onlara sonra yorum yapıcam iş çıktı yine ofiste
bu arada nehire yaptığnız güzel yorumlar için teşekkürler
finky dimi evrimdende bekliyoruz portakallı foto nehirinki örnek olsun ilham olsun ona

TAM KIZIMIN RESMİNİ ÇEKECEKKEN CAGAN GELDİ VE TOKATLA SELAM VERDİ :)) ÇOK BİTİRİMDİ AMA YAAA

resmen emzik olayıymış musti 18 ay boyun hiç bu kaDAR huysuz olmamıştı şu son ay gerçekten çok zorlanmıştım yiğit olmasa sadece musti olsaydı vermezdim ama ikisiyle birlikte bu huzursuzluğu çekmek çok zor inanırmısınnn kiprik diplerim kıpkırmızı ve sızlıo 2 gündür toplasan 4 saat uyumuşumdur..yiğiti kıskandığı anları bize çok güsel belli edio beni al der yada başka bişi ister ama yada gelir bize hıııı die kızar bu resmen emziktenmiş 3 hafta oldu emmiyeli bunun 1 haftası zetan ağzı yara idi hiç bişi alamıodu rutin hiç almadan 2 haftadır durdu

nur iki yasına kadar yolun var bence onuda kendinide yipratma
hem 2 yas donemi yaza gelecek yigit de buyumus olur biraz daha rahatlarsın rahat bas edersin daha buyumus olur hem bellimi olur birsey olur kendi birakır istemez belki pis oldu vs muhabeti yapılır ya buyudukce anlar su an kasmanın anlamı yok bana gore.

musti bensiz durabilen sevgi doluydu ama dedimya şu son ayda biri bişi desen bağrıo vuruo atıo bişiler benden hiç inmio herkes dediki hastalanınca sana düştü dediler ama öle deilmiş çok sinirli bi suratı vardı ama şimdi gelip gidip bakıorum emziği attımı acaba die bi gülmseme ile uyuyor valla o emzikle mutluysa bende mutluyum askere gidene kadar emecek hali yokya elbet bırakacak..

Emzikmiş sahiden...Vay be unutmamış, büyük bağımlılık..Kıyamam yaaaaa ne sevinmiştir.
Bizimkide memeye acaip bağlı ben nasıl bıraktıracam bilmiyorum

Nehir'i de ben görmemiştim çok şeker tatlı kız maşallah.

Sibel geçmiş olsun ama cık cık cık hasta hasta temizlik yaptın ha??

Kim kızdırdı seni Ece ha??

aynen öle esracım hem o hem ben sinir hastası oldu valla dediğin gibi yiğite biraz daha büyür rahat ederim annemde beni emzikten kestiğinde 1 hafta böle mutsuz gezmişim sonra çok asabi olunca annem vermiş sonra dediki fazla emmedin kendin bıraktın 2 yaşına gelince dedii varsın biraz daha emsin ne yapıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…