doruğa geçmiş olsun allah sanada kolaylık versin canım inşallah biraz hafifler işlerin tatile az kaldı ama dimi? furko burcuyla nevin napıyolar onlardan haberin varmı? ara ara onlarda uğrasalar ne güzel olurMERHABA MERHABA MERHABA
sınavlar, kağıtlar, sözlüler, özel dersler dönem sonları cinnetlik...
doruk ateşlendi geçen gün, doktora götürdüm, boğazı iltihaplanmış. antibiyotik başladık. İyi şimdi. İştahsız diye üzülüyordum, dün 4 kepçe çorba içti bir öğünde. Ben maks 2 kepçe içebiliyorum. Üstüne de balık yedi. Uykuları da düzene girdi çok şükür, hem de kendi yatağında yatıyor.
Annem de hastaydı, doktora sormuş, bulaşıcı mı diye, değil demiş doktor. ama çocuk doktoru da dedi ki; bu kadarı üşütmekle olmaz, bulaşmıştır dedi. anneme "bulaşıcı değil" diyen doktoru öpesim geldi.
Buluşmuşsunuz herhalde, ne güzzel... Ben de Nevin'le Burcu'yu çağırayım diyorum şubatta, bakalım nasıl olar?
teşekkür ederiz buket teyzesiNehir çok tatlı maşallah pelerinini sevsinler.
Gün yapılmış ama foto ekleyen olmamış bekliyoruz...
canım geçmiş olsun ya bırak biraz dağnık kalsın kış günü nerden çıktı camları silmek ki eskişehir soğundageberiyorum arkadaşlar resmen işe ölüm geldi( cuma günü grip gibiydim ogün bol c vitamini takviyesi ve bi avuç hap içince cumartesi günü kendimi iyi hissettim.. kalktım evin camlarını sildim tam sopalığım.. gece tam yattım allahım ağladım ardık resmen bacaklarım öyle bi ağrıyorki sanki kemiklerim kırılıyor.. pazar sabahı ne halde kalktığımı tahmin edersiniz her yanım tutulmuş elim kolum kalkmıyor terlemişim gögsümü üşütmüşüm gögsüm tutuk tutuk bütün gece öksürükten uyuyamadım... şimdi işteyim napıcam bilemiyorum... seline geçmedi şimdilik şükür inşallah geçmez...
birazdan dr.a gidicem.. bronşit falan oldum sanırım gögsüm çok kötü(
ben face e foto ekliyorum ama buraya eklememiştim bayadır facete görüyosunuzdur diye düşündümay nehiri epeydir gormemistik sima si bile degisik geldi daha çok resim koysa herkes keske masallah nehirede
saol mavişim nehirin kaşında kızarıklık var hala ama saçları kapatıyo pek gözükmüyo veya çok dikkatli bakmAK gerekiyo ama geççek gibi geliyo eskiye nazaran şu an gayet iyisonuçların iyi çıkmasına sevindim
inş. diğerlerinde de bir sorun çıkmaz
nehir çok tatlı maşallah
ohhh mis gibi portakalların arasında poz vermiş
bu arada kaşı nasıl oldu nehirin hep sorucam unutuyorum
ço güzel ya bayıldım nehirede öğreticem nehir şu an sadece 1. soruya yanıt veriyogünaydınn!!
esrako resim bekliyoruz.meleek senden mail olarak bekliyorum resimleri
esrako.ben afike soruyorum inek ne der?
-möööööö
inekden ne alırız
-üüüüütt
sütden ne yaparız?
-ourrrrrrrtt
aslı böyle yani:))beyfendi sütiçmediği için şimdilik süt sadece yogurt yapmaya yarıyor onun beyninde.hoş gerçi bende içmiyorum süt sanırım ondan da olabilir
saol gülizcimgünaydın
gün hatunları ballı ballı anlatmışlar babyleri ama resim bekliyoruz en acilinden.
cuma akşamı aykut mikrop saça saça geldi eve, acayip gripti. ayrı yattık öpmedi kuzuyu hiç ama dün gece ateşlendi bebeğim. şimdi iyi çok şükür umarım antibiyotiklik bişey değildir. bende kurur kuru öksürüyorum.
hasta bebişlere cok geçmiş olsun. alıntı yapmadım yarım aklıma güvenip şimdi bişey hatırlamıyorum.
sedacım sana da geçmiş olsun umarım bişey çıkmaz.
?
nazar deydi sana sanırım ne güzel bakıyosun falan diyoduk.bilginize ihtiyacım varr şuan bile ağlıyorum sabahtan beri sinirden ağlıorum çünkü artık çoook tıkandımmmm dünden beri sinirlerim bozuldu musti okdar agrasifki anlatamm bin öceki gece okadar huysuzduki anlatamamm sürekli ağladı bütün bina duydu sanırım sesni gece dün gecede sürekli ağladı ilgilenioz yok ya bize vuruo ya kendini hırpalıo ilgilenmiyelim kendi haline bırakalım dedik kendini yerden yere attıo allam anlatam tam 3 bucuktan 4 buçuğu geçiodu hala ağlıodu hadi dedik bi yerimi ağrıo ağrı kesici verdim yok banamısın demedi 5te ayağıma aldım tam daldı yiğit uyandı neysee emzirdim yatırdık sabah tekrar ağlıyarak uyandı ama öle böle ağlamıyo resmen yırtınıo çocuk bişiler istio ama nee neyse öğle uykusunu yatırdım wc ye girdim kapıyı örtmemle uyanıp ağlaması bir oldu az oyaladım şimdi tekrar uyudu şükür sinirden uyuyamıorum bilee annemle konuştum annem sende emziği bıraktığında böleydin dedi acaba dier bebişlerde bölemi oladular artık dayanamıcam sanırım bugünde böle giderse bi emziğini göstereceğim ne yapacak hiç gücüm kalmadıı hiççççççççççççççççççç
resmen emzik olayıymış musti 18 ay boyun hiç bu kaDAR huysuz olmamıştı şu son ay gerçekten çok zorlanmıştım yiğit olmasa sadece musti olsaydı vermezdim ama ikisiyle birlikte bu huzursuzluğu çekmek çok zor inanırmısınnn kiprik diplerim kıpkırmızı ve sızlıo 2 gündür toplasan 4 saat uyumuşumdur..yiğiti kıskandığı anları bize çok güsel belli edio beni al der yada başka bişi ister ama yada gelir bize hıııı die kızar bu resmen emziktenmiş 3 hafta oldu emmiyeli bunun 1 haftası zetan ağzı yara idi hiç bişi alamıodu rutin hiç almadan 2 haftadır durduNur, emziği bıraktıralı epey olmadı mı. Bence onu unutmuştur tekrar hatırlatma istersen. Zaman zaman öfke nöbetleri geçirebilirler, Taze de bir yazısında yazmıştı. Yiğit'i kıskanıyor olma ihtimali kuvvetli gibi geliyor bana.
aynen öle esracım hem o hem ben sinir hastası oldu valla dediğin gibi yiğite biraz daha büyür rahat ederim annemde beni emzikten kestiğinde 1 hafta böle mutsuz gezmişim sonra çok asabi olunca annem vermiş sonra dediki fazla emmedin kendin bıraktın 2 yaşına gelince dedii varsın biraz daha emsin ne yapıyım..nur iki yasına kadar yolun var bence onuda kendinide yipratma
hem 2 yas donemi yaza gelecek yigit de buyumus olur biraz daha rahatlarsın rahat bas edersin daha buyumus olur hem bellimi olur birsey olur kendi birakır istemez belki pis oldu vs muhabeti yapılır ya buyudukce anlar su an kasmanın anlamı yok bana gore.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?