sorma ayçacım biz ne diller döktük gözünü açıp bize bakmadı ama emziği gösterdi böle acayip şekilde sırıttı yaa sonra oturma odasına gidincede uyudu hemen birde aklıma bişi geldi bazen mustiye mama yaparken kucağımda duruyo emziklerde mama kutusunun arkasındaydı mamayı alırken gördü filan da istedi bizemi ifade edemediki ondanmı hırçınlaştı die düşündüm umarım bundan sonra eski musti olurr...Emzikmiş sahiden...Vay be unutmamış, büyük bağımlılık..Kıyamam yaaaaa ne sevinmiştir.
Bizimkide memeye acaip bağlı ben nasıl bıraktıracam bilmiyorum
Nehir'i de ben görmemiştim çok şeker tatlı kız maşallah.
Sibel geçmiş olsun ama cık cık cık hasta hasta temizlik yaptın ha??
Kim kızdırdı seni Ece ha??
allahtan yiğitin emzik olayı yok o hiç almadı amaaaa o beni emio bakalım beni kolay bırakacakmı musti garibim ben hamile kalınca mecbur bıraktırdık bide daha o olayımız var ayçaaa anlıyacağın nurun derdi bitmio:))Nur iyi yapmışsın sözümü geri aldım, emziği çoktan unutmuştur diye düşünmüştüm oysa ki.. Ömür boyu emmeyecek ya, nasıl olsa bırakacak bir şekilde
olsun yine sevimli
bu arada BİM deki pantolonlardan alın arkadaşlar bulabilirseniz. hakikaten cok kaliteli kış için oldukça ideal içi penye.
Nehir çiftlikte çook güzel çıkmış çizmelere bayıldım..
ayrıca buluşma fotolarınızda çok güzel ancak keşke isimleride yazsaymışsın esra herkesi tanıyamadım ben isim ve görüntü oturtmak adına..
mavişde söylemiş bencede kesimlerinde sorun var gibi sanki beli bol göbek kısmı sıkıyor oturunca falan rahatsız eder bi beden büyüğüde çok büyük olur ama renkler falan şöyl bakınca güzel işte bi kaç kere giyse kar artık..
mesajımın başına kötüü işartelenmişş ben yaptım heralde ama düzeltemedimde :)) hıh gelişmişden oluyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?