2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sorma ayçacım biz ne diller döktük gözünü açıp bize bakmadı ama emziği gösterdi böle acayip şekilde sırıttı yaa sonra oturma odasına gidincede uyudu hemen birde aklıma bişi geldi bazen mustiye mama yaparken kucağımda duruyo emziklerde mama kutusunun arkasındaydı mamayı alırken gördü filan da istedi bizemi ifade edemediki ondanmı hırçınlaştı die düşündüm umarım bundan sonra eski musti olurr...

Nur iyi yapmışsın sözümü geri aldım, emziği çoktan unutmuştur diye düşünmüştüm oysa ki.. Ömür boyu emmeyecek ya, nasıl olsa bırakacak bir şekilde

artıkkkkkkkkkkkkk annemi istiom yaa bu ayın 7 sinde gitti ist daha gelmedi abimin eşi hamile 28 konturole gidecekmişte onu görüp gelecekmiş bu gün k.validede bursaya gidio ama o zaten yardım etmez öle mustide onda durmu ama en kötüsü aynı binada oturduğumuz dayısı var gökhanın güliii ii bilir:) onun eşide gidio bursaya onun bana çok faydası oluyordu kaldım hepten yanlız...

Pazar günü Rüzgar banyoda suyla oynuyordu. Önlerden azcık alalım dedik. Arkalardan da hafiften alalım derken az şurdan az şurdan babası girişti kesmeye. Amansız çığlıklarım arasında Rüzgarın saçları epeyce kısaldı...Biraz şekilsiz oldular, bir tur daha düzeltmemiz gerek...İçim bir garip oldu, çok sevimliydi saçları... Büyüdü, siması değişti sanki...

Son düzenleme:
Nur iyi yapmışsın sözümü geri aldım, emziği çoktan unutmuştur diye düşünmüştüm oysa ki.. Ömür boyu emmeyecek ya, nasıl olsa bırakacak bir şekilde
allahtan yiğitin emzik olayı yok o hiç almadı amaaaa o beni emio bakalım beni kolay bırakacakmı musti garibim ben hamile kalınca mecbur bıraktırdık bide daha o olayımız var ayçaaa anlıyacağın nurun derdi bitmio:))

artık kendime geldiğime göre yorum yapıyım tek tek sayamıcam amaaa kuzularımızın hepsi birbirinden şeker tam ıssırmalık bunlarr..

güne gelince hiç sevmem gün olayını hiiiiç özenmedim kıskanmadım çatlamadımmm...::)))

tam topikimiz abisi yokmu diecektimki günde esra abi kardeşin resmini eklemiş..

Nur, senin iki tane muhteşem derdin var. Herkesin derdi bu olsa keşke... Çok bunaldın sadece e o kadarı da normal tabi..

ayça bende cuma akşamı kuaförüme götürdüm, omuzlarına inmişti en altı mecbur kesilecekti sadece ense kısmını aldırdım. sonra kesmelerine izin vermedi küt oldu saçları tam kız gibi gözüküyor şimdi.

ruzy hala çok yakışıklı annesi...
üzülmeyin kökü nsl olsa onda...
eminim kısa saçla çok daha rahat edecektir...

hehe fotoğraf eklesene.. Biz de kuaföre götürsek kestirmezdi eminim. Suyla oynarken anlamadı bile

Nehir çiftlikte çook güzel çıkmış çizmelere bayıldım..

ayrıca buluşma fotolarınızda çok güzel ancak keşke isimleride yazsaymışsın esra herkesi tanıyamadım ben isim ve görüntü oturtmak adına..

bu arada BİM deki pantolonlardan alın arkadaşlar bulabilirseniz. hakikaten cok kaliteli kış için oldukça ideal içi penye.

mavişde söylemiş bencede kesimlerinde sorun var gibi sanki beli bol göbek kısmı sıkıyor oturunca falan rahatsız eder bi beden büyüğüde çok büyük olur ama renkler falan şöyl bakınca güzel işte bi kaç kere giyse kar artık..

mesajımın başına kötüü işartelenmişş ben yaptım heralde ama düzeltemedimde :)) hıh gelişmişden oluyomuş.

Son düzenleme:
ayça eklerim tabi önce bi resim çekeyim de 3-5 gün içinde inşallah.

edacım ben 86 almıştım kotu cuk oturdu bizimkine. dünde giydirdim hatta epey rahattı ağı falan da.

evt canım kesinlikle kesimlerde sorun var çünkü pantolonu katlarken baktım çizgiler birbirini tutmuyor
şöyle elimle düzelteyim dedim bu seferde yamuk oluyor birde düşük bel sanırım bunlar
karın kısmı sıkıyor oturunca çok rahatsız ediyor ve arkasına yani bel kısmına 2 elim girecek şekilde
boşluk oluşuyor

mustafa emziği aldığından beri uyuyor uyanmayada hiç nieti yok gibi keşke çocuğu hiç üzmeden verseydi amaa dün gece aklıma geldi ondanmı ki diee..

gün fotolarıyla gözüm gönlüm açıldı ..hepinizde harika çıkmışsınız..bebikler tam lokum kıvamında maşallah..sizleri gördükçe burdaki yanlızlığım depreşiyorr((

NUR maşalh kuzucuklara resimlerini gördüm yiğit paşa tosuncuk maşallah süphanallah..Abimizi emziğimi özlemiş yavrum benim üzme annesi istiyorsa ver emsin..zamanı gelince bırakır..

DİĞER ağustos kuzucukalrınde resimler harika..kafam bi dünya tek tek hatırlayıp yazmadığım için kusura bakmayın..
Bu hafta sonu görümcemin düğünü var ..alışveriş telaş üstüne yusufum yeni yeni toparlanıyor..yorgunum vede kızgın..düğün kırşehirde ama ben gitmeyeceğim herşeyimi tamamlamışken eşimle takı konusunda tartıştık..( ters birşey söylemememe rağmen olayın boyutu rengi değişti.çok kırldım ve gitmeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…