Pazar günü Rüzgar banyoda suyla oynuyordu. Önlerden azcık alalım dedik. Arkalardan da hafiften alalım derken az şurdan az şurdan babası girişti kesmeye. Amansız çığlıklarım arasında Rüzgarın saçları epeyce kısaldı...Biraz şekilsiz oldular, bir tur daha düzeltmemiz gerek...İçim bir garip oldu, çok sevimliydi saçları... Büyüdü, siması değişti sanki...
bu doktorları anlamıyorum yusuf 1 yaşına girdiğinde aşı yapıldıktan sonra bana 2 yaşına kadar kan ilacına devam demişiti ..geçen hastalandığında gittiğimizde kan ilacı da yazın dedim niye veriyorsun dedi bende siz 2 yaşına kadar verin dediniz dedim sonuç cevap yok..ha o dediği günden bugüne kan ilacı hiç vermedim ..:18:
ESRAKO kilocuklar gitmeye başlamış gözün aydın.:79:. Tatil planlarıda yapılmış..
bu doktorları anlamıyorum yusuf 1 yaşına girdiğinde aşı yapıldıktan sonra bana 2 yaşına kadar kan ilacına devam demişiti ..geçen hastalandığında gittiğimizde kan ilacı da yazın dedim niye veriyorsun dedi bende siz 2 yaşına kadar verin dediniz dedim sonuç cevap yok..ha o dediği günden bugüne kan ilacı hiç vermedim ..:18:
:86:evriiimm videoların hespini izledinmiii bacım ama hespini izle tamammı
Esra.. sen önce kendi dötünü bi topla da arkadasım.. ondan sonra gel benı eşele.. o kadar aksırıgın tıksırıgın arasında hayret yaww..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?