2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

NURDAN VE TEOM onların fotoları gördüm nasılda özlemişim..Teo büyümüş maşallah..sağlığı neşesi yerinde NURDAN en çokta bunu istiyordun...:)))

ESRAKO kilocuklar gitmeye başlamış gözün aydın.:79:. Tatil planlarıda yapılmış..

Son düzenleme:
SİBEL geçmiş olsun ..hasta hasta kaşınmışsın hastalıkta kaşımış ...bu hastalıkta dinlenmek şart...ama sne dinlenemiyorsun o kötü olmuş..akşam eve gidince mutlaka ıhlamur kaynat iç içinede bıldırcın yumurtası ve bal kat sana mis gibi balgam söktürücü ..üç akşam bunu yap kendine gelirsin..

YUSUF bey aptamili kesip yerine sma promil gold 2 vermeye başladım..geceleri gazdan uyuyamıyorduk şimdi rahatladık aptamil yaramıyormuş çocuğa..bu arada aptamil içerken hiç kilo alamadı ama hastalık boyunca yemek yemedi kaşıklada olsa sma içirdim 200 grcık almış..GDO Aptamilde yok ..içiniz rahat olsun..

bu doktorları anlamıyorum yusuf 1 yaşına girdiğinde aşı yapıldıktan sonra bana 2 yaşına kadar kan ilacına devam demişiti ..geçen hastalandığında gittiğimizde kan ilacı da yazın dedim niye veriyorsun dedi bende siz 2 yaşına kadar verin dediniz dedim sonuç cevap yok..ha o dediği günden bugüne kan ilacı hiç vermedim ..:18:

Son düzenleme:
vayy vayy vayy videolar resimler havada uçuşuyor
bu gün işi bana ne uğursuz geldi yaaaa
gülinin günde ana oğul hastaydık
nesrinde oğlum keyifsizdi velhasıl zaten kafam dahil her yere kustu adam batırdı her yerimi
adaşta yine hastaydı salya sümük ama ben herşeye rağmen yine gitmiştim
gizmomda en beter durumdaydık resmen çöküntü yaşadık hastalıktan
bakalım dilekte neler olacak
günden bir hafta önce hep adaşla konuşup plan yapıyoruz sonra fosss çıkıyorrr pehhhhh
ben artık sustum ses çıkarmayacağım

yokluğumun hissedilmesi beni ayrı mutlu etti
nurişim bi görüşemedik tatlım yaaa seni acayip özledim bilesin (
yorumlar o kadar ayrıntı yazılmışki gelmiş kadar oldum yahuuu
nesrinn pek şık gördüm seni çok gözel olmuşsun bebem
gizmooo güli evini çok beğenmiş anlata anlata bitiremediiii çok merak ettim bendeee
kahvaltıya ne zaman gidiyosunuz ben adaşla ayrıntıları bi konuşayım belli olmaz belkim yine geliriz

geçmiş olsun dileklerini ileten yüreği güzel tüm arkadaşlarıma içtenlikle çok çok teşekkür eder nanaklarından öperim
ama harbiden korkunç bir hafta geçirdik rabbim dermansız dert vermesin çok zormuş çokkk
yahomda 40 derece ateşi görmek ömrümden ömür götürdü kimsenin başına vermesin rabbim

Yaw daha yenı gosterdım 0zgur e RUzgar ın saclarını, aman ne bayıldık, ne begendık, bugun de cocugumun saclarını kesmıssıınız.. kızdım valla.

ben verecegım.. 2 yasına kadar vermeye devam edecegım.

NUR CUM.. Cok uzuldum Mustı ye ya.. keske ezıyet etmeseydınız.. su an emzık emen bebeklerın en tatmın oldugu sey onlar, hele kı dıslerın cıkmaya devam etmesı surerken.. Kuzey de cok duskun.. sonumuz hayır olsun.

Gun vıdeolarının hespını ızledık.. Kuzey e içim burkuldu resmen.. nasıl baktı oynayan kuzulara.. defalarca ızlettı bana.. dıoyamadı.. keske bız de olsaydık.

ESRAKO kilocuklar gitmeye başlamış gözün aydın.:79:. Tatil planlarıda yapılmış..

ya evet derya hem adet oncesindeyim hem haftasonu atıstırdım yedim yanie pey saskınım :)
gidecek bundan sonra daha hızlı gidecek eminim

bizim dr da 17. ayda vitaminler vermeyin artık gerek yok çok dedi
bende nette vs demir takviyesini 2 ysına kadar verin diye okudum
o yuzden evdeki minadex ler bitene kadar içireceğim bitince yeni almıycak
yani aslında iki gorusde olabilir gibi

bissürü beybi resimleri eklenmiş hespineee ayrı bayıldım
ama pırasa saçlı elif favorim oldu elimde bir adet kıvırcık bulunduğu için
şevval ayrı bi şebek zaten her daim sırıtma modunda aynı anası gibi güleç
nurun paşaları süper valla nurcum günlerin zor geçecek ama katlanacaksın bak bize boşunamı debeleniyoruz çift koruma diye neden delirmemek için rabbim yardımcın olsun emzik işini bencede ertele neden acele ediyosun onuda anlamış değilim
hadi ben memeden kesmek istiyorum sabaha kadar uykusuz kalkdığımdan bırak yavrucak emsin
ruzyler süperr maşallah kocaman onlarada
ayça saçları kesmişsin çok belli olmuyor benimde bi el atmam gerek çocuk lüleler gözüne giriyor artık
nehir tam tombul kuş zaten sedanın avatardaki resmine çok benzetiyorum ben nehiri
başka beybi fotosu varmıydı hatırlayamadım

Kuzey sanırım 20 lik dişlerini cıkarıyor.. agzının ıcıne baktırmadıgından ıcerıde neler olup bıttıgını bılmıyorum, en son 16 da kalmıstık.. ama acayıp huysuz, acayıp mutsuz,sureklı ellerı - memesi agzında.. durup duurp aglama krızlerıne gırıyor, kucagımdan ınmıyor.. hıc bu kadar tepkı vermemıstı bu cocuk.. umarım duzelır bır an once, hıc alısık degılız Kuzey ın bız bu mutsuz mızmız hallerıne yaa

Esra.. sen önce kendi dötünü bi topla da arkadasım.. ondan sonra gel benı eşele.. o kadar aksırıgın tıksırıgın arasında hayret yaww..

eda kardeş ben bu gece emzirme işine son vermeye acayip kafayı koydum
senden başkada bu işi yapan yok bu aralar yapan zaten bebekken yaptı yırttı ama artık eşşek kadar oldular ve ben biçare bütün gece sarhoş gibi dolanıyorum ortalıkta
bu işe artık son vermem gerek sonrada gündüz emmeyi keseceğim ama önce geceyi hallettmem gerek
gündüz emmeler beni o kadar zorlamıyor zaten adam her türlü bütün gün üstümde

şimdi öncelikle sorularım olacak onlara bi yantı sana zahmet

1.geceleri nasıl uyutuyordun emerekmi yoksa farklı yöntemlemi
-ben emerek uyutuyorum bu zamana kadar bu hep böyle oldu ayakta falan asla sallanmaz
2. geceleri uyandığından memene yapışmak istemiyormu nasıl zaptediyorsun senmi kalkıyorsun eşinmi yada dönüşümlü falanmı
-yani ben bu çocuğu asla uyutamam gibime geliyor beni görünce zaten çocuk anne değil meme diyor beni sadece iki koca meme gibi görüyor
3.normalde geceleri zırt pırt meme isteyen bi çocukmuydu
-yani ben gece 2 saatte bir kalkarım meme istedğinden işim ne kadar zor onu ölçmeye çalışıyorum
4.bu emzirme işini bıraktırmaya çalışalı yanında yatırdınmı hiç geceleri?
5.çok fazla ağladında ne yapıyorsun yani uykudan falan ayılıyor iyice tekrar nasıl uykuya dalacak

offf içim karardı acaba ben bu işi başarabilcekmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…