amaaan ilahi yaa.. öyle ahım şahımlığından diil kuşum, güli güzel bakmış da ondan.. herrr zamann beklerim... kahvaltıya 6 şubatta gidiyoruz, keşke gelseniz yaaa... ayrıca da yokluğun helbetteki belli oluyooo!! yahoyu da ösledimmm...yokluğumun hissedilmesi beni ayrı mutlu etti
nurişim bi görüşemedik tatlım yaaa seni acayip özledim bilesin(
yorumlar o kadar ayrıntı yazılmışki gelmiş kadar oldum yahuuu
nesrinn pek şık gördüm seni çok gözel olmuşsun bebem
gizmooo güli evini çok beğenmiş anlata anlata bitiremediiii çok merak ettim bendeee
kahvaltıya ne zaman gidiyosunuz ben adaşla ayrıntıları bi konuşayım belli olmaz belkim yine geliriz
bunu okuyunca içime löönnnkkk diye oturdu... kocaman kocaman yutkundum...Yaw daha yenı gosterdım 0zgur e RUzgar ın saclarını, aman ne bayıldık, ne begendık, bugun de cocugumun saclarını kesmıssıınız.. kızdım valla.
ben verecegım.. 2 yasına kadar vermeye devam edecegım.
NUR CUM.. Cok uzuldum Mustı ye ya.. keske ezıyet etmeseydınız.. su an emzık emen bebeklerın en tatmın oldugu sey onlar, hele kı dıslerın cıkmaya devam etmesı surerken.. Kuzey de cok duskun.. sonumuz hayır olsun.
Gun vıdeolarının hespını ızledık.. Kuzey e içim burkuldu resmen.. nasıl baktı oynayan kuzulara.. defalarca ızlettı bana.. dıoyamadı.. keske bız de olsaydık.
beklemek suretiyle...gizemmm
hani sendeki resimler onları nasıl alacagızzz
Kuzey sanırım 20 lik dişlerini cıkarıyor.. agzının ıcıne baktırmadıgından ıcerıde neler olup bıttıgını bılmıyorum, en son 16 da kalmıstık.. ama acayıp huysuz, acayıp mutsuz,sureklı ellerı - memesi agzında.. durup duurp aglama krızlerıne gırıyor, kucagımdan ınmıyor.. hıc bu kadar tepkı vermemıstı bu cocuk.. umarım duzelır bır an once, hıc alısık degılız Kuzey ın bız bu mutsuz mızmız hallerıne yaa
benim döt toplanacak gibi değil valla gelsende bi el atsan çok müteşekkir olurum
amaaan ilahi yaa.. öyle ahım şahımlığından diil kuşum, güli güzel bakmış da ondan.. herrr zamann beklerim... kahvaltıya 6 şubatta gidiyoruz, keşke gelseniz yaaa... ayrıca da yokluğun helbetteki belli oluyooo!! yahoyu da ösledimmm...
bunu okuyunca içime löönnnkkk diye oturdu... kocaman kocaman yutkundum...(( keşke olsaydınız...
beklemek suretiyle...amaaan esra çok zor iş bu resim yüklemek yaaa! daralıyorum ben! ama yapcem söz. bi kaç gün bekleyin ama..
herkes mi aynı durumda anlamadım ki ben! nedir bu bebelerin zoru yaa!!! bugün öğlen uyuturken daha önce hiç görmediğim şekilde ağlama krizine girdi. ama böyle sinir krizi gibi.. nasıl sakinleştireceğimi bilemedim, elim ayağıma dolaştı...
yaaaa döt dediniz deee... eklenen videolardan birinde arkadan bir görüntüm var kiiiii... vay anam vayyy... bu döt küçülmicek mi hiç yaw!!! zaten kendimi hiç beğenmiyorum hala şişkoyum şişko!
bütün eşşekler öpsün seni diye okudum iyimi
içime evrim girdi sanırsam
sen şişko gormemissin.. bu ısler boyledır.. sıskolar hıc uzerıne alınmaz,senın-benım gıbıler de habıre mıyavlar :)
e sen de benım ıcıme gırmıssın.. bı sesını duyamadım, resmen kotu oldum.. Rabbım senı yanımdan hıc eksık etmesın.
offfff.... tahmin edebiliyorum.. bi de bugün annemler giitti benim..Gizem görmeni isterdim.. video takıldıkca agladı, tekrar gormek ıstedı.. artık kesın kararlıyım,ibı oyun gurubu falan bulmam lazım bu cocuga..
Valla Kuzey her zaman yuzu gülen bı cocuktur, bugun yasadıgım ruhsal bitkinliği sana anlatamam, o kadar kotuyduk.. Ozgur geldi, neyin var, ne oldu dedı.. o kadar yüzüme sinmiş.. resmen bittim.
aminnnn ne ben senin yanından ayrılrım nede seni yanımdan ayırırım gitmek istesende bırakamam artık ciğerimden bi parçasın
offfff.... tahmin edebiliyorum.. bi de bugün annemler giitti benim..ada çok alışmıştı, kötü oldu..
bi arkadaşım demişti ki 14-18 ay arası çooookkk zor. ama onların o dönemi yaza gelmişti, havuzdu, denizdi, kumdu çocuğun enerjisini rahat boşalttılar ve nispeten kolay atlattılardı. bizim kışa denk geldi, eve tıkılıp kaldık daha fena oluyor herşey...1 ay kaldı dediğine göre.. du bakalım...sabır, sabır......................
:))) alemsin yaaaa!!!! ama görünen köy be kuzum...sen şişko gormemissin.. bu ısler boyledır.. sıskolar hıc uzerıne alınmaz,senın-benım gıbıler de habıre mıyavlar :)
ay inşallah esra ya inşallah.... bi yandan hayırlısıysa olsun diyorum bi yandan nooolur nooolur olsun diyorum!!!gizmom eve tıkılmak kalmak maalesef bizim lugatta yok
adamı sıkı sıkı giydirip hergün parka çıkarıyorum yoksa beni parçalıyor sadece geçtiğimz hafta hastalıktan dolayı kaldık evde
hergün parkta o çamurun içinde yaklaşık yarım saat oynuyoruz öyle eve giriyoruz
artık kafayı yiyeceğim
ama bu geçici bir dönem ben buna inanıyorum
adanınkide böyle bir durum anneci pozisyonundalar ama geçecekkk rabbim büyük
annenlerin gitmesi fena olmuş umarım istanbula yerleşirler herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?