2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

amaaan ilahi yaa.. öyle ahım şahımlığından diil kuşum, güli güzel bakmış da ondan.. herrr zamann beklerim... kahvaltıya 6 şubatta gidiyoruz, keşke gelseniz yaaa... ayrıca da yokluğun helbetteki belli oluyooo!! yahoyu da ösledimmm...

bunu okuyunca içime löönnnkkk diye oturdu... kocaman kocaman yutkundum... (( keşke olsaydınız...

gizemmm

hani sendeki resimler onları nasıl alacagızzz
beklemek suretiyle... amaaan esra çok zor iş bu resim yüklemek yaaa! daralıyorum ben! ama yapcem söz. bi kaç gün bekleyin ama..

herkes mi aynı durumda anlamadım ki ben! nedir bu bebelerin zoru yaa!!! bugün öğlen uyuturken daha önce hiç görmediğim şekilde ağlama krizine girdi. ama böyle sinir krizi gibi.. nasıl sakinleştireceğimi bilemedim, elim ayağıma dolaştı...

yaaaa döt dediniz deee... eklenen videolardan birinde arkadan bir görüntüm var kiiiii... vay anam vayyy... bu döt küçülmicek mi hiç yaw!!! zaten kendimi hiç beğenmiyorum hala şişkoyum şişko!

Gizem görmeni isterdim.. video takıldıkca agladı, tekrar gormek ıstedı.. artık kesın kararlıyım,ibı oyun gurubu falan bulmam lazım bu cocuga..

Valla Kuzey her zaman yuzu gülen bı cocuktur, bugun yasadıgım ruhsal bitkinliği sana anlatamam, o kadar kotuyduk.. Ozgur geldi, neyin var, ne oldu dedı.. o kadar yüzüme sinmiş.. resmen bittim.

melekkk aşağıdasın gördüm senüüü
zati bugün nesrinde aşağıdaydı
dilekte güne bikaç gün kala girer sonra kaybolur piyasadan
ne iş hatunlarr bakıyorum foto çalmayamı geldünüzzz başka zaman yoksunuz
iyiki bugünü yaptık yahu gelmeyen hatunlar teşrif eder olmuş

yaaaa döt dediniz deee... eklenen videolardan birinde arkadan bir görüntüm var kiiiii... vay anam vayyy... bu döt küçülmicek mi hiç yaw!!! zaten kendimi hiç beğenmiyorum hala şişkoyum şişko!

sen şişko gormemissin.. bu ısler boyledır.. sıskolar hıc uzerıne alınmaz,senın-benım gıbıler de habıre mıyavlar :)

bütün eşşekler öpsün seni diye okudum iyimi
içime evrim girdi sanırsam

e sen de benım ıcıme gırmıssın.. bı sesını duyamadım, resmen kotu oldum.. Rabbım senı yanımdan hıc eksık etmesın.

sibelim geçmiş olsun tatlım
hayırdır bu havada ne cam silmesi canın hava almak istedi sanırsam
ama harbi kendin kaşınmışsın dikkat et kendine bi zahmet ucu beybilere doknuyor maalesef bu hastalıkların

aminnnn ne ben senin yanından ayrılrım nede seni yanımdan ayırırım gitmek istesende bırakamam artık ciğerimden bi parçasın

offfff.... tahmin edebiliyorum.. bi de bugün annemler giitti benim.. ada çok alışmıştı, kötü oldu..
bi arkadaşım demişti ki 14-18 ay arası çooookkk zor. ama onların o dönemi yaza gelmişti, havuzdu, denizdi, kumdu çocuğun enerjisini rahat boşalttılar ve nispeten kolay atlattılardı. bizim kışa denk geldi, eve tıkılıp kaldık daha fena oluyor herşey...1 ay kaldı dediğine göre.. du bakalım...sabır, sabır......................

deryaaaaa
bak maneviyat duyduuu sesini işi gücü bıraktı geldi kk hatunlarını topladı bi araya
artık daha aktifizzz sankimmm sayfalar ilerlemiş resimler eklenmiş falan

gizmom eve tıkılmak kalmak maalesef bizim lugatta yok
adamı sıkı sıkı giydirip hergün parka çıkarıyorum yoksa beni parçalıyor sadece geçtiğimz hafta hastalıktan dolayı kaldık evde
hergün parkta o çamurun içinde yaklaşık yarım saat oynuyoruz öyle eve giriyoruz
artık kafayı yiyeceğim
ama bu geçici bir dönem ben buna inanıyorum
adanınkide böyle bir durum anneci pozisyonundalar ama geçecekkk rabbim büyük
annenlerin gitmesi fena olmuş umarım istanbula yerleşirler herşeyin hayırlısı

Son düzenleme:
aminnnn ne ben senin yanından ayrılrım nede seni yanımdan ayırırım gitmek istesende bırakamam artık ciğerimden bi parçasın

amin dostum.. amin.. Rabbim ayırmasın, kıymetlimsin.

butun gun evın ıcınde gercekten gıttıkce zorlasıyor.. o da cok bunalıyor.. eskıden Doruk umuz vardı,bıze oyun gurubu yolları gorundu.. kacıs yok.

sen şişko gormemissin.. bu ısler boyledır.. sıskolar hıc uzerıne alınmaz,senın-benım gıbıler de habıre mıyavlar :)
:))) alemsin yaaaa!!!! ama görünen köy be kuzum...

ay inşallah esra ya inşallah.... bi yandan hayırlısıysa olsun diyorum bi yandan nooolur nooolur olsun diyorum!!!

ii ceceler ikinize dee...

esraaaaaaaaaaaaaaaaa delüsün sen valla bak bu hastalık hiç yaramadı sana hepden delü olmuşsun...

gizmomm mutavazi arkadaşım,
valla hayalimdeki ev 4+1 kocamaaansalon.acıbadem daha ne olsun hee bide kocamaaaaaaaannn banyo:)

haksızlık etme kendine şişko deeelsin sen.
gayet güzelsin. saçların kesildikden sonra dahada güzelleştin:)
ada yı ilk görüşüm olsaydı aaa ne kadar anneci mızmız derdim ama bariz bi değişiklik var. ada şuan bi dönemde oldugu belli.sıkma canını gececk.
belkidesakin çekirdek ailenizi özlemiştir.
bikaç zamandır anane dede ankara derken düzenini özlmeiş bile olabilri. üstüne bizde tuz biber olduk çocuk hepden çıldırdı.
yaff mamaaaaaaaa diyen ada yemek yemedi yaa inanılır gibi değil yani,
gececk sabredinnnnnn
annenler konusunda gerçekden hayırlısı olsun gizemcim.
sizin için nasıl dahah iyi olacaksa öyle sonuçlanır inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…