2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Güli yaaa vaktım var dıe sankı karsımdaymıssın gıbı her seye cvp veresım geldı.
bilgiler için saol canım aklına geldıkce not düş.elıne saglık.. sen yaz bende cvp yazarım sana :))

GÜLİM valla bu seneye kadar bende gülerdim griplere isim takılmasına ama bu sene başıma geldi ve ismiyle çok özdeş keçi gibi inatçı gitmiyor be bacım... selin evet gayet mutlu bizle yattığı için ama biz haşat oluyoruz normalde bende mutlu oluoyrum ama hastayken yanımda yatmasını pek istemioyrum ama şartları onlar belirliyor:))

verdiğin bilgiler için teşekkürler ama malesef ister istemez hepsini alıp kullanıyoruz.. bu tupperin ürünleri müthiş bi ara üye olmayı düşündüm hatta hala düşünüyorum fiyatlar yüksek aslında sağlık açısından düşününce birşey değil ama işte gelde bunu anlat:))

fotolar çok güzel videoları sessiz izledim malasef
yabancı birileride vardı video da tanıyamadım.
adanın bitanecik fotosu var başka yok
nurcik çok güzelleşmiş koşuşturma yaramış bu gadına

nası görmedin ayça alla alla facete koyuyodum ben ama sen ekli değilmisin bende ben bi bakıyım öğleden sonra
gitmiş güzelim saçlar kuaföre götürüp şekil verdirsen daha iyi olcak gibi bide şu üstündeki eşofmanı nerden aldın geçen sene bunun aynısı vardıda bizde küçüldü.çok sağlam çıktı bulursam bitanede büyük bedenini almak istiyorum

tupper konusunda ben nesrinden alıyorum saolsun kolaylık saglıyor. çevren varsa satabileceksen üye ol kendine çok uyguna geliyor birde üstüne kazandıgın hediyeler cabası diyelim:)
nesrinle bi irtibata geç istersen..belkim sana yardımcı olacagı şeyler vardır.
ben öyle herşeyi almıyorum mutfakda gerçkden kullanabilecegim hava ve su geçrimeyen şeyler alıyorum

minnakk demek evde yapıosun ekmeği.süpper ya bi ara çok modaydı ya ekmek makineleri ozaman alalım didiydik sonra kaldı kaldı.
evet yeniden gundeme almak lazım bu konuyu..
seni tebrik ediyorum epey bilinçliin bu konuda.
ama ben kuru bakliyatları valla yeni ögrendim.akşamdan ıslatmıyorum artık!
çay konusunda offsadecehamileyken azalttım. ama şimdi yavv caydanlıgın dibini görüyorum herseferinde zaten bi tek kahvaltıda içiyorum oda 10 bardak falan..!

pedler konusunda ayyy yaa evet ne edeceyuk blemedim.

evet canım haklısın zaten her ürün alınmaz buna maddi anlamda güç dayanmaz..peynir saklama kaplarını falan çok tavsiye ediyorlar sararmıyormuş epeyce... ama senin şu nohut için olan ürünü merak ettim ben öyle birşey görmemiştim... olabilir tabiki nesrinlede konuşabilirim bahaneyle konuşmuş oluruz kendisiyle:))

GÜLİ pedler ve bezler konsunda eskiyemi dönsek ne yapsak..
eskiden anneler bize oyalı bezden bağlarlarmış altımızı sıcak suda kaynatıp öyle kullanırlarmış artık bizde öyle yaparız koca kazanlarda kaynatıp bezleri kullanırız çocuklara :))))

kendileri içinde kumaş parçasının arasına pamuk koyup bi nevi ped icad etmişler ya büyükler bizde öyle yaparız artık:)))

:) pesıl kelımesını gerı cekıyorum acılenn öpüyorum nanaktan uzat bakıyım :))
hatırlatırım kuru baklagılımı kaynatıp şişmesı ıcın bıraktıgım gun evıımı duman basmıstı yanı altını kapattım sanıp kapatmadıgım gun
amanınnn okadar cokmu ıcıyon hakket.ozaman azalt bebemmm acılenn hemde.
ekmek makınası süper bişi ama bıraz o göbek yapma makınası oluyo.akmagı cok mukemmel.dönşümlü kepek tam bugday ve normal yapıyorum.kocacım bı alıstı asla dısardan ekmek yemıyor.böyle tipik huyları vardır.

Sibelcım eskıye dönüş zaten var.artık kullan at yerıne moda olan sey,tekrar tekkraar kullanm bezlerı cıktı.hemde bayada tuzlu :))
suan yurtdısında rövaşta o bezler var.burayada gelmıs ufajtan yaygınlasıyor..
hazır olan guzel ama sıfır saglık.bizi bezler 100 dreceede kaynarmıstı

kahvaltıda yedıgımız kıymetlı ne varsa cay tutup onu bagırsaklardan atıyor.bunu bılıyorum ama yılların alıskanlıgı ıste.kahvaltıyı yaptıktan yarım saat sonra bır fıncan ıcıyorum.kansızlık sorunum oldugu ıcın ancak bu kadar fedakarlık yapabılıyorum.gülican gibi dibine vurmak ıcın neler vermezdım.. Ahhhh ahhh :) hamılelıkte sadece gunde bır tane kucuk bardak ıcıyordum.onu da koklaya koklaya :)

çay konusunda sevindim.. çok fazla sevmediğim için fazla içemiyorum.. kahvaltıda en fazla 2 bardak gün içinde bir daha içmem.. hani bazıları var akşam yemekten sonra falan mutlaka çaydemlenip içilir bizim evde öyle bi adet yoktur sevmeyiz pek... ama tv dede söylüyorlar geçen gün bi dr. günde içilen 1-2 bardak çayın zararından çok faydasının olduğunu söyledi neye faydası olduğunu unuttum:))) aşırıya kaçmamak şartıyla sorun yokmuş...

ekmek yapma makıneını ıstedıgım zamanlar gercekten cok pahalı ıdı.aslında ozy yı beyaz ekmek sebdasından vazgecırebıleceksem sahane olur.bılıyorum sapıtırım ben kesın.cevızlısı ay cekırdeklısı bıberlısı derken ne olur halımız merak konusu.aklıma düşürdün minnak.. Allah senı bıldıgı gıbı yapsın :)

kesınlıkle almalısın,cunku kepek ekmegı bıle şahane oluyor.helekı cevızlı ekmek :)) bıldıgın pogaca işte.bazen kahvaltıya sıcak ekmek olsun dıyoruz,geceden koy malzemeyı saatını kurr sabaha uyan ekmek kokusuylaa :))

ohhh daha çeşit yokmu be evrimim düşününce harika bi görüntü çıkıyor ortaya canımi istedi..çeşit çeşit yaparsın miss gibi:)) beni aşar bu ekmek yapma konusu zor gelir bana ya bir iki yapsamda sonra sıkılırım biliyorum huyumu...

çay konusunda afiyet olsun kuzum yarasın:))

evrim ben sana ve esraya küstüm bana GÜLİCAN deme
git sen esraya ESRACAN de..
sana cvp yazmıcam ama dur şunu yazıyımda sonra küseyim barimm

yemek sonrası çay hatta cayın yanında kurabiye evet işte o sizsiniz.
bizde aydın cay sevmez kahvaltıda hele yarım bardak zor içer.
5 yıl oldu evleneli 5 kere kendimiz içn akşam çayı demlememişimdir.!
nasıl özenirim akşam yemek sonrası çay muhabbetine.

ekmek makinesi sen alma evrim sen cevizli üzümlü tahinli bademli otlu derken hakkaten sapıtırsın.

dün akşam hastayım yatıyorum kanepede uzandım selinde oralarda geziyor dedim annecim bana ekmek verirmisin? gitti hemen açtı mutfak dolabının çekmecesini koca bi parça ekmeği kaptığı gibi koşa koşa bana getirdi çok duygulandım büyüyüp artık iş görmeye başladılar ben hastayken bana bakıp istediğimi getirmesi beni çok mutlu etti.. battaniyeye örttü yatıyorum gelmiş ellerini koydu üstüme eee eee diyor beni sallıyormuş uyutuyor beni:)))

sibel bu ne yaman çelişki annem!
sen soguk havada cam silmeye üşenme ama ekmek makinesine un su maya koymaya üşen. yaff ekmeği makine yapıyo karıştırması bile ona ait. sen nie sıkılasınki.
hem bak minnakda yazmış saatini kur sabah sen kalkmadan ekmek pişsin ohh misss dumanı üstünde

ahh annem ahh sorma yani camları aylardır silmedim görüntüyü görsen düşüp bayılırdın bu haftadan itibarende kar geliyor deyince tutuştu eteklerim dedim kar gelirse hepten silemem 1-2 ay daha kaldıkça kalır dedim bi hışımla giriştim camlara:))) giriş o giriş yani:))

hadi ya o kadar kolay yani ben daha farklı sanıyordum:)) cahillik işte... bak bende gaza geldim bu kadar kolaysa alsam mı ne yapsam..zaten aldım kaç kilo bu ekmek makinesi sayesinde halim nice olur bilinmez... topiğin ünlüsü yakında ekmek yapma makinesi olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…