nası görmedin ayça alla alla facete koyuyodum ben ama sen ekli değilmisin bende ben bi bakıyım öğleden sonraEmzikmiş sahiden...Vay be unutmamış, büyük bağımlılık..Kıyamam yaaaaa ne sevinmiştir.
Bizimkide memeye acaip bağlı ben nasıl bıraktıracam bilmiyorum
Nehir'i de ben görmemiştim çok şeker tatlı kız maşallah.
?
gitmiş güzelim saçlar kuaföre götürüp şekil verdirsen daha iyi olcak gibi bide şu üstündeki eşofmanı nerden aldın geçen sene bunun aynısı vardıda bizde küçüldü.çok sağlam çıktı bulursam bitanede büyük bedenini almak istiyorumPazar günü Rüzgar banyoda suyla oynuyordu. Önlerden azcık alalım dedik. Arkalardan da hafiften alalım derken az şurdan az şurdan babası girişti kesmeye. Amansız çığlıklarım arasında Rüzgarın saçları epeyce kısaldı...Biraz şekilsiz oldular, bir tur daha düzeltmemiz gerek...İçim bir garip oldu, çok sevimliydi saçları... Büyüdü, siması değişti sanki...
Nehir çiftlikte çook güzel çıkmış çizmelere bayıldım..
ayrıca buluşma fotolarınızda çok güzel ancak keşke isimleride yazsaymışsın esra herkesi tanıyamadım ben isim ve görüntü oturtmak adına..
mavişde söylemiş bencede kesimlerinde sorun var gibi sanki beli bol göbek kısmı sıkıyor oturunca falan rahatsız eder bi beden büyüğüde çok büyük olur ama renkler falan şöyl bakınca güzel işte bi kaç kere giyse kar artık..
mesajımın başına kötüü işartelenmişş ben yaptım heralde ama düzeltemedimde :)) hıh gelişmişden oluyomuş.
bissürü beybi resimleri eklenmiş hespineee ayrı bayıldım
ama pırasa saçlı elif favorim oldu elimde bir adet kıvırcık bulunduğu için
şevval ayrı bi şebek zaten her daim sırıtma modunda aynı anası gibi güleç
nurun paşaları süper valla nurcum günlerin zor geçecek ama katlanacaksın bak bize boşunamı debeleniyoruz çift koruma diye neden delirmemek için rabbim yardımcın olsun emzik işini bencede ertele neden acele ediyosun onuda anlamış değilim
hadi ben memeden kesmek istiyorum sabaha kadar uykusuz kalkdığımdan bırak yavrucak emsin
ruzyler süperr maşallah kocaman onlarada
ayça saçları kesmişsin çok belli olmuyor benimde bi el atmam gerek çocuk lüleler gözüne giriyor artık
nehir tam tombul kuş zaten sedanın avatardaki resmine çok benzetiyorum ben nehiri
başka beybi fotosu varmıydı hatırlayamadım
amin dostum.. amin.. Rabbim ayırmasın, kıymetlimsin.
butun gun evın ıcınde gercekten gıttıkce zorlasıyor.. o da cok bunalıyor.. eskıden Doruk umuz vardı,bıze oyun gurubu yolları gorundu.. kacıs yok.
ıslak mendilde unibaby yenidogan
bebe bisküvisinde ülker herobaby
kullanmalıyız
nutella gibi hatta 100%dogal sarelle bile tamemn zehirdir sofranızdan kaldırın kesinlikle demiş.
kuru baklagilleri en fazla 3 saatt suda bekletin demiş.ben hep geceden ıslatıyordum 3 saatden fazla olmaması gerekmiş.
bu esnada nesrinden aldıgım tupperware devreye giriyor en fazla 2 saatte şişiyor kurular..
kesinlikle kutu süt değil gunluk süt!kutu sütlerde hiç bi fayda yokmuş zararlı değil ama vitamin falan yokmuş.
hazır yogurtlarda vucudumuza girmesi gereken bakteri yokmuş.
imkan varsa gunluk sütle evde mayalayın demiş.
tupper konusunda ben nesrinden alıyorum saolsun kolaylık saglıyor. çevren varsa satabileceksen üye ol kendine çok uyguna geliyor birde üstüne kazandıgın hediyeler cabası diyelim:)GÜLİM valla bu seneye kadar bende gülerdim griplere isim takılmasına ama bu sene başıma geldi ve ismiyle çok özdeş keçi gibi inatçı gitmiyor be bacım... selin evet gayet mutlu bizle yattığı için ama biz haşat oluyoruz normalde bende mutlu oluoyrum ama hastayken yanımda yatmasını pek istemioyrum ama şartları onlar belirliyor:))
verdiğin bilgiler için teşekkürler ama malesef ister istemez hepsini alıp kullanıyoruz.. bu tupperin ürünleri müthiş bi ara üye olmayı düşündüm hatta hala düşünüyorum fiyatlar yüksek aslında sağlık açısından düşününce birşey değil ama işte gelde bunu anlat:))
tupper konusunda ben nesrinden alıyorum saolsun kolaylık saglıyor. çevren varsa satabileceksen üye ol kendine çok uyguna geliyor birde üstüne kazandıgın hediyeler cabası diyelim:)
nesrinle bi irtibata geç istersen..belkim sana yardımcı olacagı şeyler vardır.
ben öyle herşeyi almıyorum mutfakda gerçkden kullanabilecegim hava ve su geçrimeyen şeyler alıyorum
minnakk demek evde yapıosun ekmeği.süpper ya bi ara çok modaydı ya ekmek makineleri ozaman alalım didiydik sonra kaldı kaldı.
evet yeniden gundeme almak lazım bu konuyu..
seni tebrik ediyorum epey bilinçliin bu konuda.
ama ben kuru bakliyatları valla yeni ögrendim.akşamdan ıslatmıyorum artık!
çay konusunda offsadecehamileyken azalttım. ama şimdi yavv caydanlıgın dibini görüyorum herseferinde zaten bi tek kahvaltıda içiyorum oda 10 bardak falan..!
pedler konusunda ayyy yaa evet ne edeceyuk blemedim.
ekmek yapma makıneını ıstedıgım zamanlar gercekten cok pahalı ıdı.aslında ozy yı beyaz ekmek sebdasından vazgecırebıleceksem sahane olur.bılıyorum sapıtırım ben kesın.cevızlısı ay cekırdeklısı bıberlısı derken ne olur halımız merak konusu.aklıma düşürdün minnak.. Allah senı bıldıgı gıbı yapsın :)
ekmek yapma makıneını ıstedıgım zamanlar gercekten cok pahalı ıdı.aslında ozy yı beyaz ekmek sebdasından vazgecırebıleceksem sahane olur.bılıyorum sapıtırım ben kesın.cevızlısı ay cekırdeklısı bıberlısı derken ne olur halımız merak konusu.aklıma düşürdün minnak.. Allah senı bıldıgı gıbı yapsın :)
sibel bu ne yaman çelişki annem!
sen soguk havada cam silmeye üşenme ama ekmek makinesine un su maya koymaya üşen. yaff ekmeği makine yapıyo karıştırması bile ona ait. sen nie sıkılasınki.
hem bak minnakda yazmış saatini kur sabah sen kalkmadan ekmek pişsin ohh misss dumanı üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?